torsdag 19 februari 2015

Det börjar med yttrandefrihet och slutar med judar

Affischpojken för USA:s presidentämbete, Barack Obama, har bara dagar efter Köpenhamnsdramat, snabbt yxat ihop en internationell konferens mot "våldsam extremism" under vilken han hävdade att "alla måste enas i kampen mot de galna ideologierna". Och inte nog med det, han påstod att jihadister som ingår i, bl.a. av USA finansierade och uppbackade, islamistgrupper som al-Qaida och ISIS inte kan bekämpas blott med militära medel, och anledningen till det skulle vara att det inte bara är människor som dödar utan att det även rör sig om en infrastruktur som innefattar såväl propaganda som finansiering. Tänka sig, vilket ljushuvud . . .

Naturligtvis kan de olika s.k. "extremistgrupperna" ute på fältet bekämpas med militära medel om så viljan finns - därom kan de flesta vara överens. Det har skett i alla tider så det är inget märkvärdigt. Men naturligtvis finns inte viljan, eftersom ett dylikt förfarande skulle innebära att "kallblodigt" krossa sina egenhändigt, under lång tid och med stora investeringar uppbyggda legoarméer. Förutom det skulle det innebära ett logistiskt och infrastrukturellt kaos, splittringar mellan såväl heliga som oheliga allianser, inbördes strider, geopolitiska haverier och gud vet vad mer. Resultatet av alltsammans skulle med största sannolikhet bli en global förödelse.

Well, några militära aktioner lär icke vara att vänta, men några alternativ presenterades inte av mister poster-boy, vilket ligger i sakens natur då framför allt amerikanska politiker eller byråkrater inte kan tänka i andra termer än krig. Vilka andra än amerikanska psykopater till politiker talar om något så vanvettigt som "humanitära bombningar"? Ingen.

Nej, enligt Obama är det i stort sett uteslutande muslimernas fel. Det är muslimerna som måste engagera sig i att få sina befolkningar att begripa att västländerna inte är emot islam, och att det inte handlar om en strid mellan civilisationer. Nej, det är fullständigt uppenbart vad det handlar om och vad det hela tiden har handlat om. Att  USA mördat och mördar civilister på löpande band i Libyen, Jemen, Pakistan, Afghanistan, Jordanien, Syrien, Irak, Ukraina och ytterligare ett dussintal länder har mer att göra med petrodollar, erövring och global hegemoni än med något annat. De enfaldiga psykopaterna tror att de, när deras privata islamistiska legoarméer tagit över respektive land(område), "rätt" ledare placerats på tronen och sharia införts, kan styra via kulisserna och diktera villkoren som deras marionett blint skall lyda. Forget it, säger jag, och upprepar vad president Bashar al Assad sade i en intervju i september 2013: "don’t deal with terrorists". Inte ens med de terrorister man själv har skapat.

Apropå Köpenhamn och Lars Vilks så var min första tanke när jag läste om attacken om manuset för s.k. "terrorattacker" och för mainstreammedias rapportering om dylika händelser skulle följas till punkt och pricka, eller om vi skulle få ta del av några "innovationer" på området.

Men icke. Bortsett från en hårdare kontrollerad kameramiljö än i Charlie Hebdo-händelsen, så följde false flag-upplägget samma gamla manus som vanligt. Förövarna är muslimer som inleder med att attackera den s.k. "yttrandefriheten", de skjuter några poliser samt avslutar terrorn med att skjuta personer med judiskt påbrå. Attentaten sker alltså alltid på minst två ställen. Förövarna är maskerade, fastnar på bild och är ofta remarkabelt slarviga med att utlämna sina identiteter i form av pass, körkort etc. Förövarna är kända av myndigheterna och har - of course - kopplingar till islamism/ islamister. Slutet kan vi utantill, men för den som eventuellt inte har koll: självfallet skjuts "extremisterna" till döds. What else . . .

Någonting annat? Well, det danska Hjemmeværnet höll en "säkerhetsövning" på den underjordiska Nørreport station den 14 februari, och s.k. "säkerhetsövningar" som sammanfaller exakt med tid och plats för "terrorattacker" synes vara praxis numer. Ytterligare något som upprepats efter "terrorattentaten" är Bibi Netanyahus opportunistiska uppmaningar till judar i diasporan att genast komma "hem" till Israel. Det gäller för alla nationer att jaga skallar för det nya, globala ekonomiska system som komma skall. Besvärande nog för Netanyahu så rinner det ut människor ur Israel i samma takt som det kommer in folk, och många av dem som drar åker till den judiska fristaten Weimar i Thüringen.

Så, var det en false flag-attack vi såg i Danmark? Ja, det är jag fullt och fast övertygad om. Det är samma manus, samma skådisar, samma scenario, samma inspelningsplats, samma regissör, samma producent och samma finansiär varje gång. Resultat: militariserad polis, mer övervakning, mer kontroll.

Här nedan en pikant kortfilm som helt nyligen producerats av judiska bosättare, och framställer européerna som nazister. Du kan läsa om den här: Haaretz: Settler group's new video: The Europeans were and remain Nazis


YouTube: The Eternal Jew

image
Bildkälla: Smash Cultural Marxism


Bibi Netanyahu varnar/skrämmer europeiska judar för fortsatta terrorattacker, och Barbara Lerner Spectre arbetar för att "islamisera" Europa. Well well, matematik är inte lätt, men för att få ihop DEN ekvationen är det inte matematikboken du skall bläddra i utan i helt annan litteratur.

Det pågår mycket, mycket mer än vad som syns, flera agendor drivs samtidigt. Och du, you ain´t seen nothing yet.

SvD: Obama: ”Alla måste enas i kampen mot de galna ideologierna”
Adderat: CBS intervju med Bashar al-Assad
AP: 2 deadly shootings within hours in Copenhagen; 5 wounded
Webbsida: Danska Hjemmeværnet
Jerusalem Post: Netanyahu to European Jews: Terror attacks in Europe will continue, Israel is your home
Bloomberg: Israel Urges Mass Jewish Immigration After Denmark Attacks
The Guardian: European Jewish Association calls for increased protection of institutions
SR: Finland långt före Sverige i flygkontroller
EC: European Council - Stepping up the fight against terrorism
SvD: Svensk polis ska bära k-pistar, judiska verksamheter i Sverige ska bevakas
The telegraph: Islamic State 'planning to use Libya as gateway to Europe'

Adderat om Hebdo: Geopolitisk terroraktion
Adderat om Hebdo: Global ledaropportunism
Jerusalem Post: Netanyahu to French, European Jews after Paris attacks: Israel is your home
Eric Randolph, AFP: Not for the first time, Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu used an attack by Islamic extremists in France to urge the country’s Jews to relocate.
Haaretz: Settler group's new video: The Europeans were and remain Nazis
EU Observer: EU ministers vow new counter-terrorism rules after Paris attack

Wikipedia: Toulouse and Montauban shootings, Mohammed Merah
CBS News: France shooting: Toulouse Jewish school attack kills four
Spiegel online: Shooting in France: Gunman Kills Four at Jewish School in Toulouse

Wikipedia: Jewish Museum of Belgium shooting
CBS News, jan. 2015: Belgium hunts man linked to Jewish Museum attack
The Guardian: Jewish museum attack leaves three dead in Brussels

Wikipedia: Westgate shopping mall attack
Ynet News: Israeli recounts horror of Nairobi terror attack
Arutz Sheva: Terrorist: Nairobi Mall Targeted Because of 'Jewish Shops'
Daily Mail: Was Kenya mall massacre 'mastermind' backed by CIA cash?

Wikipedia: 2014 Sydney hostage crisis
Reuters: Police storm Sydney cafe to end hostage siege, three dead

Wikipedia: Barbara Lerner Spectre


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar