måndag 3 mars 2014

Transatlantisk smitta

LOOK WHO'S TALKING! 

Vi vet ju alla att sjuk- och hälsoårdssystemet i USA, Obamacare, har brakat samman, men nog bör presidentens medarbetare ha tillgång till nödvändig medicinsk vård - särskilt om det är akut?!

Jag vet inte vad John "Kärringen" Kerry drabbats av, om det är ADHD, vansinne, Alzheimers eller om han har kedjerökt marijuana. Men medge att tillståndet måste vara synnerligen allvarligt:



I gårdagens inlägg, Evangelium enligt US-EU, pekade jag på Calleponken Bildts vedervärdiga Twitterhycklade, men det kanske inte var hyckleri, utan rent av ett symptom på en allvarlig sjukdom. 

Vad det än är för åkomma så tycks den ha slagit till med full kraft och drabbat både Bildt och Kerry.
Jag rekommenderar att de båda omedelbart isoleras, förslagsvis i var sin madrasserad cell, så de inte skadar sig själva eller andra.





Det är möjligen dags att klassificera hyckleri som en sjukdom, åtminstone när det når nivåer som dessa.



1 kommentar:

  1. Lyssnade på Alex Jones där man bl a jämförde USA's militärbas Guantanamo Bay Naval Base på Kuba med att Ryssland hyr mark av Ukraina I Sevastopol på Krim för sin Svartahavsflotta, en bas som tidigare var sovjetisk och som sovjetledaren Nikita Chrusjtjov, själv var från Ukraina, gav till Ukraina på årsdagen 300 år efter fördraget i Perejaslav.
    Sedan 1903 hyr USA på likartat sätt Guantanamo basen på obestämd tid av Kuba trots att Kuba vid flertalet tillfällen försökt bli av med hyresgästen. USA betalar hyra varje år, men Kuba vägrar lösa in checkarna. Kuba anser att hyresavtalet inte gäller, eftersom det kom till under militärt tryck. USA anser att Castroregimen inte är Kubas legitima ledning, då Castro är en diktator. Så vad skulle USA's reaktion bli om basen på allvar hotades?
    /ICH

    SvaraRadera