tisdag 11 mars 2014

Svenskt avskräde, Löfven & karisma

MAUDS VÅLDTÄKTER

F.d. näringsminister och centerns förra partiledare Maud "Nybyggaren" Olofsson har deltagit i rundabordssamtal hos Wallenbergstiftelsen i den overkliga verklighetens våldtäktsdrabbade Sydafrika. Helt klart blev det alldeles för mycket för Olofsson att inte fräsande kunna avfärda afrikanska våldtäkter som varande svenska fördomar och främlingsfientlighet, så exministern satte sig och skrev en rätt schizofren krönika i det högst lokala organet Västerbottenskuriren. Ett par korta utdrag:

Synen på kvinnorna som ett tillåtet villebråd för männens okontrollerade sexualitet är fruktansvärd. Så är jag på väg hem och läser nyheterna hemifrån. I en EU rapport så beskrivs att våldet mot kvinnorna i Europa fortsätter. Värst är det i de nordligaste länderna, det vill säga även i Sverige. Fruktansvärt många kvinnor uppger att de blivit utsatta för våld.
Hur kan vi någonsin tolerera i ett civiliserat samhälle att kvinnor misshandlas våldtas? Varför ska en man ha rätt att slå och våldföra sig på en kvinna, till och med barn?
Hur kan det få pågå dag ut och dag in utan att fler reagerar? Detta är inte värdigt ett civiliserat samhälle. Var finns vreden inför detta?
          Västerbottenskuriren: Skammen som får fortsätta


Man kan tydligt se att förvirringen är total. För egen del kan jag inte reda ut vilket det "civiliserade samhälle" är som människan syftar på. Det svenska? Det sydafrikanska? I vilket land har män "rätt att slå och våldföra sig" på kvinnor och barn? Här i Sverige, eller i Sydafrika? Kan för övrigt ett land där män våldtar och misshandlar spädbarn och kvinnor över huvud taget anses som civiliserat? I mitt tycke - nej, men i Mauds fall - ja.

Att våldtäkter, misshandel, övergrepp, mord och övrig kriminalitet rakat i höjden i Sverige är sannerligen ingen nyhet. Många FN- och EU-rapporter har de senaste 10-15 åren tagit upp Sverige som ett av de absolut värsta länderna i världen när det gäller våldtäkter. Sverige är ett skräckexempel både vad gäller det höga antalet våldtäkter, hanteringen av målen, mainstreammedias mörkläggning samt legitimeringen av våldet genom de ständigt friande domarna.

EU-kommissionen har även riktat skarp kritik mot Sveriges höga våldtäktssiffror och låga uppklarningsprocent samt kräver åtgärder å det snaraste. Ett problem är dock att man inte låtsas om våldtäkterna i Sverige och media t.ex. föredrar att skriva om de ökade våldtäktsfallen i Norge och annorstädes och är således inte något stöd för allmänheten. Kvinnoorganisationerna inkluderat FI är upptagna med demokrati-, antivålds- och jämställdhetsprojekt framför allt i tredje världen och ägnar inte svenska kvinnor en sekunds tanke i frågan.
          Adderat 28/1 2012: Significant rise in Sweden


Att den av Riksrevisionen hårt kritiserade desinformationscentralen BRÅ, via sådana som "utredaren" Klara Hradilova-Selin går ut och med kraft avvisar och förnekar statistik samt mörklägger rapporter gör definitivt inte saken bättre.

Regeringen bör också vidta åtgärder för att förbättra kunskapsstödet och se över Brås roll som kunskapscentrum för rättsväsendet.
            Riksrevisionen 2011: Kraftsamling inom rättsväsendet behövs för att minska brottsligheten


Maud Olofsson är en av de vettlösa psykopater som öppnade dörrarna för massinvandring till Sverige, okritiskt hyllade alla invandrare näst intill kanonisering, som ständigt avfärdade kritik som främlingsfientlighet, rasism och intolerans och ständigt kräktes på och kritiserade svenskarna. Och, glöm inte, alla ni kvinnor, män och barn som utsatts för invandrat våld, att Maud blundade för det. 

Det är inte konstigt att svenskarna av allt för många invandrare ses som rent avskräde, när svenska politiker och mainstreammedia spottat på oss och kallat oss rasistiskt avskräde de senaste 40 åren. Enkelt men uppenbarligen förbannat svårt att fatta.

Stick och brinn, Olofsson.


Fria Tider: Afrikanska våldtäkter chockar Maud
Riksrevisionen:  Att hantera brottmål effektivt – En utmaning för regeringen och rättsväsendet
Adderat: Lojalitet - mot vem?
Adderat: Significant rise in Sweden
Adderat: Billiga förbrukningsartiklar
Wallenbergstiftelserna: Hemsida
Wallenbergstiftelsen, STIAS, Sydafrika: Hemsida


KAISER REINFELDTS NAZISTER

Den s.k. "statsministern", psykopaten Fredrik Reinfeldt, kommer tack och lov inte att kunna tala i valrörelsen enär hans tunga härom dagen ruttnade och föll ut. Marionettministern kände sig tydligen manad att uttala sig om händelsen i Malmö, när sex personer knivskars under en demonstration:

– Förekomsten av nazism och rasism smutsar ner mycket av det som många tycker är bra med Sverige. Sverige ska vara ett öppet och tolerant samhälle där alla känner sig välkomna och där alla har rätt att uttrycka sin åsikt.
– Det är nu viktigt att de som har utövat våld ställs till svars. Vi måste markera tydligt mot alla som använder eller förespråkar hot, våld och hat som grund för politisk påverkan. Vi har alla ett ansvar för att inte föra in hatet i svensk politik.
            Expressen: Fredrik Reinfeldt: Smutsar ner Sverige


Alla vakna svenskar vet att denna ljugande, hycklande psykopatiska livsform hatar människor i allmänhet, och svenskar i synnerhet. Ingen har heller glömt att han anser det vara  normalt och fullt acceptabelt att svenska, inomparlamentariskt aktiva ungdomspolitiker blir knivskurna i ansiktet vid offentliga och tillståndsgivna föredrag:

- Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.
           Adderat: Medialt hyckleri


Fredrik Reinfeldt är en av alla de vettlösa psykopater som legitimerar och uppmuntrar våld i allmänhet, och politiskt våld i synnerhet. Men om våldtäkter har han aldrig uttalat sig. Inte någon gång.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


Expressen: Polisens utredning ger en annan bild
Reuters: Swedish leader condemns violence linked to far right
EU Observer:Six people injured after violence linked to Swedish far-right
Capital of pakistan: Swedish leader condemns violence linked to far right
India Everyday: Swedish leader condemns violence linked to far right
Fria Tider: "Nazistattack" var vänsterextremt överfall
Expressen: Fredrik Reinfeldt: Smutsar ner Sverige
Avpixlat: Vänsterextremister startade storbråket i Malmö
Expressen: Sex knivskurna vid Malmödemonstration
Adderat: Medialt hyckleri
Adderat: Mattssons brunskjortor och Rings fittor

OCH RIKSTÖNTEN LÖFVEN

SAP:s ställföreträdande partiledare Stefan Löfven, har även han uttalat sig om händelsen i Malmö:
- Först vill jag uttrycka sympati med de drabbade och deras anhöriga. Det här måste vara en otroligt traumatisk upplevelse att helt plötsligt bli attackerad med sånt oerhört våld. Det här visar att det nu är dags för oss att inse att demokratin är skadad och kan skadas om det här får fortsätta.
            Expressen: Löfven: Demokratin får sldrig tas för given

Jag har aldrig hört Löfven uttrycka någon sympati med något av alla våldtäktsoffer. Har du?

Adderat själv i inlägget Medialt hyckleri om den svenska "demokratin":
Jag har hävdat i snart fyrtio år att Sverige är en skendemokrati. Men inte nu längre. Demokratin är död. Effektivt dödad av media, politiker och hatare.
Jag vet vad demokratin en gång krävde av modiga människor som dog för din och min skull. Jag är till skillnad mot dig beredd att fängslas och faktiskt gå i döden för demokratins överlevnad och existens. Du flyr, jag slåss. Kanske jag dör, men jag har åtminstone bidragit med det jag kan.
           Adderat: Medialt hyckleri


Stick och brinn, Löfven. Hycklare har vi nog av.


Expressen: Löfven: Demokratin får aldrig tas för given
Expressen: Sex knivskurna vid Malmödemonstration

LIVETS ORD

Jaha, då var det officiellt då, det som många under lång tid noterat - att ulven i fårakläder, Ulf Ekman, "lämnar" den troskarismatiska rörelsen Livets Ord till förmån för Katolska kyrkan. Det var väntat, och inte för så få heller.

Som bekant håller jag lite koll på några av trossamfunden, och i samband med höstens ökade fokus på Ukraina noterade jag hur enormt stor stiftelsen Livets Ords utbredning är i de östeuropeiska länderna. Efter lite ytterligare grävande noterade jag att diskussionerna kring och kritiken av Livets Ords ökande katolisering av rörelsen, fr.a. i Ukraina och Ryssland, var omfattande. Inte gäller den omfattande kritiken heller bara katoliseringen, utan även rörelsens högst tvivelaktiga styrmetoder och maffialiknande makt- och egendomsövertaganden.

Jag fann att diskussionerna och kritiken av Livets Ord är tämligen omfattande även i Sverige, och att bl.a. tankesmedjan Aletheia under närmare sju år följt Livets Ords gradvisa förändring i riktning mot katolicismen.

Pastor Padun talar öppet om [de ursprungliga] anklagelserna som presenterades under de mörka dagarna i december 2012, när sex av Livets Ords toppskikt dök upp oanmälda i Donetsk för att avsätta honom på obestämd framtid. Med sig har de en fullmakt från ”Ledande Aposteln” Ulf Ekman själv med anmodan att ta emot svenskarna som om vore det han själv som kom.
Samtalet berör en del av ”allmänt skvaller” som florerar både Sverige och den rysktalande världen, chocken över det oväntade kravet som ställdes, metoderna som användes och förtalskampanjen som följde. Men han förmedlar även sin mångåriga kärlek till Ulf Ekman och svenskarna som arbetat i Ukraina på ett liknande sätt vi fick höra i intervjun med äldsta sonen Alexej och som varit en röd tråd i sex olika vittnesbörd.

Livets Ords metoder och anklagelser i december 2012 framkommer tydligt, men även en viss korrigering av både Aletheia’s initiala rapportering av [det officiella] huvudskälet till brytningen samt en rad efterkonstruktioner som kablats ut under ett drygt års tid av dem som inte skyr några medel att bromsa en återhämtning av församlingen och dess ledarskap i Donetsk efter incidenten.
            Aletheia: Dokument Livets Ord Ukraina Del 6: Pastor Padun svarar på anklagelserna


Här nedan kan du se Daniel Forslund, Aletheia, intervjua pastor Leonid Padun, Donetsk Ukraina. Samtalet förs på engelska och ryska, och inslaget är textat på svenska:

Pastor Leonid fick inga frågor på förhand och intervjun är 100% UNCUT (Inget bortredigerat).Källa: Aletheia


Daniel Forslund, skribent på bloggen Aletheia, intervjuas i P4 Extra om att Livets Ords grundare Ulf Ekman ska bli katolik:Källa: APG29

Om karismatiska rörelser:

Under 1960-talet började även traditionella kyrkor såsom katolska kyrkan ta till sig rörelsens yttringar. En breddning och vidare spridning av rörelsen tog fart. Denna gång var acceptansen inom de etablerade kyrkorna större och medlemmarna blev i högre grad kvar i de samfund som var deras ursprung. Därtill bildades en stor mängd kyrkor, samfund och rörelser som hämtade inspiration både från pentekostalismen och de sammanhang de kom från, den blandrörelse som uppstod, med stor mångfald i teologier och uttryck kom att kallas neo-pentekostala eller karismatiska rörelser.
            Wikipedia: Pentekostalism


Aletheia: Dokument Livets Ord Ukraina Del 6: Pastor Padun svarar på anklagelserna
Aletheia WT: Russian journalist about Livets Ord and Pastor Leonid Padun
UNT: Han vill få många att ta samma steg
UNT: Kan tala om andlig våldtäkt
UNT: Livets Ord avvecklar teologistudier
SR P4: Ingen förvåning att Ulf Ekman blir katolik
RISU: Livets Ord Swedish Centre: Conflict in Donetsk and Issues in Relations with National Churches

YouTube: Aletheia WebbTV
Wikipedia: Newmaninstitutet i Uppsala
Webbsida: Katolska kyrkan
Webbsida: Livets Ord
Webbsida: Livets Ord Internationellt
Wikipedia: Karismatisk kristendom
Wikipedia: Pentekostalism

3 kommentarer:

 1. Du fortsätter imponera med dina sammanställningar :)

  SvaraRadera
 2. Det sjukaste av alltihop, är att ingen jävel inom etablissemanget låtsas begripa hur i helvete Sverige plötsligt blivit så förbannat otryggt (inte minst för våra kvinnor). Maud, Löfven och inte minst pissruskorna inom FI och övriga hönsarslen, lär ju knappast yppa varifrån problemen kommer då de själva mer eller mindre skapat dom.

  För övrigt fortsätter jag mina traditioner med trav, whiskey och god musik. Lindrar faktiskt oron för landets väl och ve en stund iallafall.

  Rock on Broder säger Blodis

  SvaraRadera
 3. Du är också varmt välkommen att besöka min blogg http://friattleva.blogspot.se Där jag bl.a. kommer att redogöra för mina år inom trosrörelsen.

  SvaraRadera