måndag 13 januari 2014

Var är drevet?

Under och efter fjolårets friidrotts-VM i Moskva placerade sig svensk media och svenska extremister på världskartan och det var sannerligen inte på grund av idrottsresultaten utan på grund av ett mediekonstruerat och uppiskat drev. Lagom till friidrotts-VM tapetserade media allt tillgängligt utrymme med den kvalificerade lögnen att Ryssland hade infört anti-homo-lagar, när duman i själva verket röstat* igenom lagstiftning mot gay-, och HBTQ-propaganda.


Några exempel på hur svensk media kablade ut rena osanningar om den ryska lagstiftningen.

 
 

Naturligtvis kände svensk media till att lagstiftningen gällde reklam och propaganda, men för att helt säkert få svenska extremister* att agera nyttiga idioter och omedelbart explodera så gällde det att framställa det som Ryssland brutit mot de mänskliga rättigheterna. Och det framställs fortfarande på samma sätt, även om drevet saktat ned.

Den svenska, nyttiga idioten Emma Green Tregaro protesterar
via regnbågsfärgade naglar.


Desinformationen fortsätter dock, och de nyttiga idioterna fortsätter att "markera" och "ta ställning" mot någonting som inte existerar eftersom det inte finns någon rysk "anti-gay-lag" att protestera mot.

Vad som däremot borde framkalla ett rejält drev är att OS-komplexet i Sotji byggs av både slavar och tvångsarbetare. Slavarna består av s.k. "gästarbetare" som vid krav på utbetalning av månaders innestående löner deporteras, och de tvångsarbetande är kommunalt anställda som under hot om uppsägning från sina ordinarie tjänster tvingas arbeta oavlönat i OS-bygget.

Om detta råder absolut och total tystnad.

Sammanfattning:

Svenskar anser att HBTQ-propaganda hör till de mänskliga rättigheterna, men inte att slippa  slav- och tvångsarbete.
Svenskar anser att det är viktigare med HBTQ-propaganda än att människor har mat på bordet och tak över huvudet.
Svenskar anser att det är okej med hot om uppsägning i syfte att kommendera människor till oavlönat tvångsarbete, men det är inte okej att införa lagar mot HBTQ-propaganda.
Svenskar anser att det är rätt att deportera människor när de kräver att få ut sina löner, men det är fel att förbjuda HBTQ-propaganda.

Well, det vi kan konstatera är att när det finns någonting ytterst allvarligt att protestera mot, som verkligen bryter mot allt från mänskliga rättigheter till vanligt sunt förnuft, då är de nyttiga idioterna tysta.

Jag protesterar å det kraftigaste mot den omänskliga, oförnuftiga, lagstridiga och vedervärdiga behandlingen av de människor som arbetar med bygget av OS-komplexet i Sotji.

- Vems sida står du på herr Putin - de ryska medborgarnas eller på oligarkernas?


SvD: Gratisjobb bygger rekorddyrt
SvD: Ryska kyrkan vill förbjuda homosex
Der Spiegel: The leaning houses of Sochi
AB: Ministern bojkottar OS-invigningen
SR: Idrottsminister: Därför åker jag inte till invigningen i Sotji
SR: Nagelprotesten blev en världsnyhet
The New Yorker: Gay-Rights Advocates Prepare for the Sochi Olympics
CNN: LGBT Americans should think carefully about traveling to Sochi
Montreal Gazette: Challenging Russia´s "anti-gay" law

* Lagen röstades igenom i juni 2013.
* I det här fallet står "extremister" för samtliga galenpannor från alla läger.

1 kommentar:

  1. Nyttiga idioter begriper aldrig vem som är problemet i sammanhanget. Ett lysande exempel är idioterna på fulmedia, som när hederligt folk som är kritiska mot förd politik kallas näthatare. Vad i helvete har en idiotisk politik där våra ungdomar är både arbetslösa och bostadslösa, till förmån för en idiotisk "arbetskraftsinvandring" med näthat att göra?
    Inte fan begriper dessa journalistarslen att det är den sjuka politiken folk blir förbannade på. Här ska man hänga ut folk som har genomskådat skiten, istället för att vara samhällets kritiska observatörer.
    Hade dessa idioter haft ett uns av verklighetsuppfattning, så hade världen möjligen sett en aning bättre ut.

    Ljusen i mörkret är skarpsynta lirare som du och övriga sanningsbloggare, säger en halvtrött Blodis
    SvaraRadera