onsdag 1 januari 2014

TAO, zigenare, Soros & påven

Välkomna till år 2014 - garanterat ett år som kommer att innebära en mångfald av mer kaos, fler katastrofer av allehanda slag och naturligtvis krig. Ett rent helvete får vi lov att räkna med eftersom "de" ligger rejält efter i tidsschemat.

Vi gör ett nyhetssvep så här på årets första dag, och kollar in vad mainstreammedia har valt att blockera och vad de fokuserat på.


SJUKT NYFIKNA

Der Spiegel avslöjade i söndags att det ökända NSA har en ännu nyfiknare specialenhet vid namn Tailored Access Operations (TAO). Enheten är bemannad med kungarna inom hacker-eliten och de ekonomiska tillgångarna tycks vara obegränsade. De metoder hackarna använder för att spionera och stjäla information rör sig om allt från manipulerade USB-minnen till preparerade skärmkablar, iPhone-buggar och säkerhetsluckor i Internet. 

Precis som James Bond har dessa hackspettar vid TAO tillgång till en uppfinnaravdelning, ANT, med en Quartermaster (en Q alltså) som uppfinner de manicker som behövs för att övervaka och invadera laptops, mobiltelefoner, datorer och Gud vet allt. De tekniska prylarna finns behändigt nog att beskåda i en intern postorderkatalog och i den kan man t.ex. se att en riggad skärmkabel bara kostar runt 180 spänn, medan en härmapa till GSM-basstation betingar ett pris om hela 240 000 pix. Well well, smakar det så kostar det, men enligt allas vår fredsduva - den demokrati- och frihetsälskande Barack Obama, så är ju inget pris för högt när det gäller att försvara Demokratin, Freden och Friheten . . . Eller? -Äh, whatever.

Der Spiegel: The NSA Uses Powerful Toolbox in Effort to Spy on Global Networks
Der Spiegel: NSA Secret Toolbox: ANT Unit Offers Spy Gadgets for Every Need
Der Spiegel: Interactive Graphic: The NSA's Spy Catalog

Der Spiegel kallades en gång för "måndagsskräcken" då den hade den egenheten att i arla morgonstund explodera rätt i plåten på sina nyvakna läsare. Explosionerna bestod av obarmhärtiga avslöjanden av diverse "delikata" företeelser vilket i sin tur ofta resulterade i att någon eller några i ett kommande pressmeddelande meddelade sin avgång. Månne har man ställt om till att bli en framtida "söndagsskräck" istället.


ZIGENARFRÅGAN

Ajdå, nu blir det mycket att stå i för den kroniskt fördömande FN-marionetten Ban Ki-moon. I Storbritannien har många börjat koka över av ilska gällande alla zigenare som härjar omkring i landet, och de luftar dessutom ilskan offentligt via media. De ilskna utgörs inte bara av "verklighetens folk" (såna som kallas nazister i Sverige) utan även parlamentsledamöter, polischefer och andra ingår i de irriterades, icke politiskt korrektas skara. Det blir med andra ord ett digert arbete att lista alla som skall fördömas av Ban Ki-moon.

Här nedan kan du läsa artikel 32 i FN:s tretton år gamla internationella konvention, CERD/C/SR. 1423, om avskaffandet av alla former av diskriminering på grund av ras (notera nedan att det är ECRI:s krav som antagits av FN). Notera särskilt min fetstilsmarkering.

32. With regard to the media, the operative part of ECRI General Policy Recommendation No. 3 contained a section in which it called upon the media to avoid “reporting incidents involving individuals who happen to be members of the Roma/Gypsy community in a way which blames the Roma/Gypsy community as a whole”. The ECRI General Policy Recommendation also included a paragraph on the risk of double discrimination against Roma women.

Parlamentsledamoten Philippa Roe har besvär med zigenarnas aggressiva tiggande, deras skräpiga tältläger, att de stjäl, att de sover i folks trapphus och att zigenarna har ett "ohygieniskt beteende" - vilket i klarspråk betyder att de pissar och skiter i folks trapphus och lite varstans där det är olämpligt. 

Att zigenarna svinar ner och använder trapphus, lekplatser och trädgårdar som toaletter är absolut ingen nyhet att skriva hem till mamma om. För många av oss är det gammal skåpmat och man blir ytterst förvånad över att någon stat klarat sig undan det zigenska helvetet ända fram till det tjugoförsta århundradet. I blogginlägget Kollektiv skuldbeläggning beskrev jag det tidiga sjuttiotalets upplevelser av zigenarna i Sverige:

Vi är många som har utsatts för zigenarnas/romernas/resandefolkets framfart, och vid slutet av 1960-talet och till mitten på 1970-talet var situationen fullkomligt horribel i vissa delar av Sverige. Den grupp som var allra plågsammast under den här perioden var Kaale-romerna, de finska zigenarna, vilka anlände till Sverige i stora horder bl.a. med finlandsbåtarna.
Så fort de kommit i land så satte de igång att trakassera folk på gator och torg, "besöka" butiker, ringa på dörrar och tigga, ockupera trädgårdar, hus och sommarstugor, parker och parkeringar. De tömde ut soptunnor och grävde i sopor, de använde allmänna och privata områden som toaletter och de svinade ner varhelst de befann sig. Butiker, restauranger, badhus, cafeer, badplatser,bostadsområden m.m. hade skyltar och lappar som förbjöd romer. De var portade i stort sett överallt och allt som var löst blev stulet, så folk hade inte cyklar, barnvagnar, lösa prylar, eller hängde tvätt ute i trädgårdar, på balkonger eller i bostadsområden och bilar stals hela tiden. Det var ett fullkomligt helvete och vi som utsattes glömmer det aldrig.
Erik Ullenhag har dessutom mage att kräva att "icke-romer" måste göra sig av med sina "fördomar". Så säger bara den som inte behövt städa trapphus från romskt piss och skit, fått sin tvätt stulen, blivit antastad på stan eller haft dem tiggandes i dörren. Inte heller har denne tvingats tömma det kommunala badhusets bassäng för att romer skitit i den.

Det är bra märkligt att EU tror att de europeiska länderna som baxnar under trycket av invällande "migranter" även skall klara av att hantera vad som omväxlande kallas för "The Roma-question" och "The Roma-issue". Även i Sovjetunionen, när det begav sig, hade man stora problem med zigenarnas framfart och deras ovilja att fungera såväl i samhället som i möblerade rum. Staten prövade allt från att inledningsvis föra dialoger med klanernas capos och övercapos i tron att man skulle kunna nå fram till en lösning, och caposarna sade ja och amen till allqa projekt och lovade högtidligt att föra in nya värderingar och uppförandekoder till klanerna. Klart som fan att capos lovade det, de fick ju en massa sköna rubel till "omställningsprojekt" av vilka inte någonting blev av. Det slutade med att zigenarna sattes i tvångsarbete, men inte ens det hjälpte, så Sovjet-apparaten gav upp.

Daily Mail: Roma already in Britain 'are defecating on people's doorsteps' says top Tory council leader as she warns of burden that Romanian and Bulgarian immigrants will place on public services.
Zigenare, snyftanden och mentorer
Men för helvete Ullenhag
Zigenarparty
-Wow! Grisarna flyger
Egyptens gräshoppor
Misär, muslimer och cash


BEHJÄRTANSVÄRT

Hjälp miljardärer - börja här genom att dela på Facebook. Aftonbladet ömmar för de bortglömda miljardärerna.
I dag: George "Gudskomplexet" Soros. Gå till insamlingen. Klicka här för att skänka med sms eller kort.

Aftonbladets kampanj om att donera pengar till svältande och behövande är verkligen hjärtknipande. Var med du också och gör en insats för de svårt utsatta, stackars finansgamar som lever på andras pengar. Skänk en slant till finansnekrosen så mildrar du deras kroniska lidande efter mer.


SISTA MÅLTIDEN

De senaste dagarna har det stått en hel del i utländsk press om det pågående folkmordet på kristna, vilka de facto är de mest utsatta. Den ena dummare förklaringen efter den andra har radats upp, och de flesta har gått ut på att betrakta utrotningen som hämnd sedan kolonialtiden . . . 

Jag har aldrig hört något så dumt, och förklaringen - för det finns en - är tämligen komplicerad att redogöra för. Du vet antagligen att John Kerry har väldiga besvär med att få till stånd en acceptabel lösning gällande Israel-Palestina-konflikten (som den så vackert kallas), vilken inte alls har att göra med att få ett slut på Israels folkmord på palestinier eller deras tortyr av palestinska barn. Nej nej, det brådskar med lösningen eftersom påve Francis håller på med flyttbestyr, han skall nämligen packa Vatikanen och dra med hela klabbet hem till Jerusalem. Inte allt med en gång naturligtvis, utan lite pö om pö sådär. Han smygstartar i Apostlakyrkan, under vilken kungarna Salomo och David sägs vara begravda, och Francis nya arbetsrum, där heliga mässor skall hållas, är det rum där Jesus åt den sista måltiden med sina lärjungar.

Det behövs naturligtvis ett stort och pampigt tempel för att rymma påven, alla apostlarna, arkiven, alla stålarna, påvens klänningar och allt lull-lull i guld och ädelstenar. Och bygge blir det, om det är Israels regering och påven överens sedan många, många år (Osloavtalet) men av naturliga skäl måste vissa saker klaffa först, som t.ex. att säkra den autonoma enklav som krävs och förstås Israel-Palestina-konflikten. När alla problem är lösta kommer den nya Vatikanstaten, troligen inrymd i Klippdomen, att vara världens interreligiösa centrum för de Abrahamitiska religionerna kristendom, islam och judendom. Den omtalade världskyrkan med andra ord.

Vad som skall hända med Vatikanstaten i Rom vet jag inte, men den kanske blir en filial till världskyrkan i Jerusalem. Synd för Petrus bara, han blir så ensam där under Peterskyrkans golv.
As religious leaders of different faiths, who share the conviction in the one Creator, Lord of the Universe; we believe that the essence of religion is to worship G-d and respect the life and dignity of all human beings, regardless of religion, nationality and gender.

We accordingly commit ourselves to use our positions and good offices, to advance these sacred values, to prevent religion from being used as a source of conflict, and to promote mutual respect, a just and comprehensive peace and reconciliation between people of all faiths in the Holy Land and worldwide.
Council of the Religious Institutions of the Holy Land (CRIHL)

Nu kanske det även blev uppenbarat varför vår nya, något skumma, ärkebiskop Antje Jackelén tog det något interreligiösa valspråket Gud är större.


WND: U.S. plan gives Jerusalem holy sites to Vatican
Israel National News: A seat for the Pope at King David´s tomb
University of Windsor: Jerusalem Old City Initiative
CRIHL: The First Alexandria Declaration of the religious leaders of the Holy Land
Israel Ministry of Foreign Affairs: Fundamental agreement Israel Holy See
Israel Ministry of Foreign Affairs: Legal Personality Agreement: State of Israel-Holy See
Jerusalem World News: Vatican may indirectly recognize annexation of east Jerusalem
Concordat Watch: Israeli religious sites are of special interest to the Vatican
Svenska Kyrkan: Interreligiösa relationer


* Kampanjbilden från Aftonbladet här ovan har manipulerats.

1 kommentar:

  1. "Det slutade med att zigenarna sattes i tvångsarbete, men inte ens det hjälpte, så Sovjet-apparaten gav upp."
    Jag måste bara uttrycka min beundran för zigenarna. De är verkligen okuvliga. Hade vi mer av deras organisation och självständighet skulle mediamogulerna stå sig slätt i sina onda planer.

    SvaraRadera