torsdag 9 januari 2014

Cash, afrikaner, media och knark


KONKURRENSKRAFT

SvD:s Sanna Rayman har tagit sig upp en bit ur det mediala denial-träsket, och kommit underfund med att Sverige har ett medvetet slappt regelverk för utfärdandet av pass, som i förlängningen kan leda till att de svenska passen ses på med misstro, samt att slappheten bidrar till att människosmugglarna kan öppna anonyma bankkonton i skatteparadiset Schweiz.

Människosmuggling / slavhandel är en väl utvecklad industri, likaså människostöld / kidnapping*. Huruvida det är samma "företag" som ligger bakom båda företeelserna eller ej är svårt att säga, men jag tror inte branschen nekar några uppdrag på grund av skrupler direkt.

Pass, uppehållstillstånd och medborgarskap är heta effekter och är inte som förut, svåra att komma över. Tvärtom är det lättare än någonsin och efterfrågan på svenska pass lär inte bli mindre då många av de övriga länderna i EU stramar åt invandringen och drar in social- och bostadsbidragen. 

Men lokala "vita" varianter inom EU:s väggar finns givetvis. Malta och Ungern säljer de eftertraktade medborgarskapen i syfte att fylla på de bottenlösa statskassorna*. Malta säljer medborgarskap för 650 000 €, och Ungern kör med en sorts paketlösning som innebär att den som vill åt det eftertraktade medborgarskapet köper statsobligationer för 250 000 €. Summorna har medvetet satts högt med notiveringen att styra försäljningen till högutbildade, rika och "användbara" köpare. Jag förstår tanken, men de höga summorna kommer bara att leda till nya, kreativa finansieringsinstrument som låser människor ännu längre i slaveri.

Malta, men i huvudsak Ungern, kommer att bidra till att Sveriges bidragsöverklass växer ännu mer. Medborgarskapen i EU-länderna är oerhört eftertraktade eftersom de är all-inclusive, med allt vad det innebär. Rika människor kan köpa ett medborgarskap i tex. Ungern för att sedan dra till Sverige och under en hel livstid, utan motprestation ta del av förmåner som är betydligt bättre och högre här än i andra EU-länder.

Förutom att det är snuskigt och girigt att profitera på medborgarskap så leder det naturligtvis till ökad korruption och ökat antal människosmugglare. Men det gäller ju för EU-länderna att skaffa "skallar" för det är bara det som räknas i framtiden. Om finansnekrosen får som den vill alltså.


CNN: EU-citizenship för sale - for 880 000 $
CNN Money: Spain, Portugal, Greece and Cyprus are offering visas to foreigners who buy real estate
RT: Malta sells EU-passports for 650 000 €
SvD: Strama upp passrutinerna!
SvD: Svenskt pass åtråvärt i Istanbul
DN: Olaglig handel med svenska pass ökar
Dispatch International: Svenska pass heta på svarta marknaden
SVT: 60 000 svenska pass "tappas bort"
SR: Polisen vill begränsa rätten att ta ut pass
SR: Migrationsverkets anställda sålde uppehållstillstånd för mellan 50 000 och 100 000 kr styck
Fria Tider: Irakier säljer svenska pass
Metro: Anställda vid Migrationsverket sålde uppehållstillstånd
Företag som "handhar" ungerska medborgarskap: Vengrija,  Hungariancitizenship

* Ungefär 1 800 000 kvinnor och barn världen över försvinner spårlöst varje år.
* Hur mycket som de facto hamnar i respektive statskassa skall vi nog låta vara osagt.


VÄNORTSGÅVA eller STRAFF?

Jag läste på Fria Tider att Israel berikar Sverige med ännu fler afrikaner, och enligt Jerusalem Post så är det ”en pågående process av frivillig deportation av infiltratörer till Sverige”, vilket skulle vara överenskommet mellan Israels inrikesministerium och "Stockholm". Inget som överraskar eftersom den svenska alliansregeringen urartade till att bli huvudjägare så fort de fick regeringsmakten 2006.

Överraskande nog tycks det för en gångs skull vara frågan om invandrare som besitter någon sorts kompetens, och som infiltratörer har de många användningsområden i Sverige. LO behöver säkert utöka sin armé om 150 000 arbetsplatsspioner.

Naturligtvis tiger den svenska mainstreampressen som en ihopskruvad mussla, men förvånansvärt nog har Sveriges Radio International ett inslag om det hela på engelska. Sveriges Radio Sverige har dock inget inslag alls om den israeliska generositeten. Men om Israel är drabbat av långsinthet så skall vi definitivt se det som en bestraffning och inte som en gåva, och då kommer Israel att skicka fler "infiltratörer" med destination Sverige.

SR: Eritrean refugees leave Israel for Sweden
SR augusti 2013: Kraftig ökning av eritreaner till "Little Africa"
Fria Tider: Sverige tar över Israels afrikaner


OMHULDADE DESINFORMATÖRER

Det finns ingenting som får regeringar, EU, Amnesty och världsinflammationen FN att gå i spinn, förutom när s.k. "journalister" av egen förskyllan råkat i trassel i främmande länder. I det senaste svenska fallet med scoop-letande klantskallar till journalister så var det full uppställning av media, regeringen, UD och Polisen. T.o.m. folkmördaren Carl Bildt strålar pompöst och uttalar i pressen:

– Vi glädjer oss alla. Den dåliga nyheten är att andra svenskar sitter fängslade i Syrien och i andra länder. 
– Det har varit många myndigheter inblandade och jag har tackat alla som engagerat sig. Det mesta har skett i tysthet. Tror inte att det ligger i någons intresse att berätta om detaljer.

Att terrororganisationer kidnappar eller skjuter hela sällskap av turister, utlandsanställda eller civil FN-personal rör dem inte i ryggen. Ingen lyfter ett finger för att hjälpa, ingen bryr sig om de anhöriga.

Jämför den svenska regeringens helhjärtade engagemang när det rör sig om klantiga, respektlösa journalister, och den totala brist på engagemang den uppvisar gällande "andra människor". Det är fullkomligt avskyvärt, man mår illa.

Men å andra sidan må makterna ta hand om sina desinformatörer och mörkläggare, de nyttiga idioter som kallas journalister.

Expressen: Hemliga samarbetet för att få svenskar fria
DN: Carl Bildt: jag har tackat alla som engagerat sig


GLOBAL BOOM AV DROGPROPAGANDA

Ingen har väl kunnat undgå att såväl svensk som utländsk medias propagandamaskineri gått på alla cylindrar och vräkt ut den mediala förtjusningen över legaliseringen av cannabis. Man rapporterar gladeligen om minsta detalj, och alla gör likadant, kopplar ihop knarklegaliseringen med den "gröna rörelsen", vilken helt och hållet är finansnekrosens påfund. Den är inte intelligent, finansnekrosen, men den är smart och manipulativ.

Nå, det är inte bara media som är förtjusta över ett globalt framtidsscenario som innebär nerknarkade, dimmiga och laid-back medborgare som skiter blankt i finanskriser, globalisering och andra helveten. George "Gamen" Soros är överlycklig då han propagerat för legalisering i årtionden. Likaså gnuggar världsinflammationen FN:s förre generalsekreterare Kofi Annan händerna av förtjusning, du vet, han som tillsammans med bl.a. Maurice Strong var involverad ända upp till hårfästet i den vedervärdiga skandalen med "oil-for-food-programme" och hade fingrarna med i spelet i den djävulska slakten i Rwanda. Just det, han ja. Han anser att kriget mot drogerna skall stoppas.

Jodå jodå, jag vet att propagandan till stor del går ut på att legalisera användning i medicinskt syfte, vilket är förbannat logiskt. Allt som finns i naturen finns där av en anledning, och allt vi behöver finns där. Att naturens gåvor inte används beror på att det är billigare att framställa läkemedel syntetiskt, och finansnekrosen tjänar mer stålar på petroleumbaserade*, polymera prylar än på naturliga. Jag menar, finansnekrosen har lyckats dupera den globala (vänster-) s.k. miljö- och djurrättsrörelsen att promota syntetprodukter av alla slag, från kläder och skor till möbler och mediciner. Fullständigt hjärndött, då det är produktionen av syntetprodukter som slukar energi av alla slag, förstör miljön och dessutom är syntetprodukter inte nedbrytbara (se CERN). Så mycket för "hållbar utveckling", yeah right . . .

Åter till ordningen:

Men, och det är ett stort men, naturligt eller ej, cannabisrökning har ingen effekt på smärttillstånd, annat än att plågorna möjligen blir lättare att glömma bort bland de avtrubbande dimridåerna. THC, vilket är den aktiva substansen, måste utvinnas ur cannabisplantan och förädlas för att den skall ha avsedd effekt. Allt annat är ren och skär lögn och enbart ett okunnigt önsketänkande. Förutom att du blir slö, likgiltig och fullständigt korkad (cannabis lagras i fettvävnad - även hjärnans) så riskerar du att bli fet, snurrig, hormonstörd, utfattig, förlora all mänsklig värdighet och att hamna på hispan.

Jag är vanligtvis en fridsam människa som inte förespråkar våld, men drogliberalerna och drogbaronerna* kan jag tänka mig att göra ett stort undantag för. Jag är en god skytt, och jag skulle inte ens kräva skottpengar - jag skulle göra det gratis.

Skulle krigsmaskinen NATO läggas ned, vilket jag förespråkar, skulle det allvarligt störa drogtransporterna. Tillgången på droger skulle antagligen minska med 70-80 procent, och knappast kunna återhämta sig inom överskådlig tid.

Se dokumentär i inlägget: 2: Snart i ett Europa nära dig?
Se inlägget: Välbevakat opium till folket

Daily Mail: Price of drugs go sky high after legalization
NBC News: Price of legal marijuana soars in Colorado
SvD: Sverige och Finland bör gå med i NATO

Som på en given signal:

Expressen: Synen på cannabis blir allt mer liberal
Expressen: Malmsjö: tycker jag borde få dra en remsa
DN: Coloradoborna köade på "gröna onsdagen"
SvD: Laglig cannabis ger Colorado ny turistström
SR: Uruguay legaliserar cannabis
AB: Uruguays marijuanalag undertecknad
AB: Lagliga marijuanabutiker i Colorado
SvD: Allt fler vill legalisera cannabis
CNN: Kofi Annan: Stop war on drugs
CBS News: Soros Gives $1Million to California Pot Legalization Push
BBC: Will legalised marijuana lead to an economic boom?
The Guardian: Leaked UN Document Shows Many Countries Ready To End The Drug war
The Guardian: Pope in Brazil warns against legalising drugs
UN Drug Control: More U.N. states quietly say no to drug war
The Guardian: UK War On Drugs Not Working, Says Coalition of Celebrities and Politicians
International Business Times: Uruguay Becomes First Country to Leagalise Marijuana
Kofi Annan Foundation: Stop war on Drugs
Global Commission on Drug Policy: It´s time to end the war on drugs

* Olja.
* Om jag skriver vilka drogbaronerna är så skulle du avfärda mig som en sjuk lögnare, men det kommer att komma fram i sinom tid.

1 kommentar:

  1. skriv initialerna i alla fall…..snälla

    SvaraRadera