torsdag 27 juni 2013

Blandade banditer

ETT HELVETE I HÄLSINGLAND
Den lilla hälsingeorten Ljusne, med under tvåtusen invånare, berikas å det grövsta med invällande, spännande analfabeter och deras avkommor. De få förskolelärare som är kvar får dagliga överraskningar i form av inlämpade ungar de varken vet namnet på eller vems de är och inte kan de tala med dem heller.

De i personalen som ännu arbetar kvar på förskolan säger sig vara trötta och utslitna, att de mår dåligt har högt blodtryck och huvudvärk, och personal slutar hela tiden utan att de ersätts då det saknas pengar. Inte får de heller någon klarhet i vem eller vilka som har ansvar för horderna av asylsökande barn som berikar personalen så till den milda grad. Den halvdöda personalen frågar sig om det är Migrationsverket, skolan eller om det överhuvud taget är någon som är ansvarig för alla asylungar. Personalen får - givetvis - inga svar vilket ligger helt i den svenska sakens natur. Många äro de dövöron som slagits till när frågor om ansvar kommit upp på bordet.

Alltså, här måste integrationsminister Erik Ullenhag sätta in kraftfulla utbildningsinsatser för de gnälliga och otacksamma förskolelärarna i Ljusne. De arma korkskallarna har inte fattat att de skall vara stolta, glada och tacksamma över att knäckas av alla invällande asylbarn, att pengarna inte räcker, att det helt saknas struktur och riktlinjer och att ingen människa eller myndighet är ansvarig. Ullenhag måste få dem att förstå att de utgör en priviligierad skara som i rimlighetens namn genast bör sluta upp med att gnälla, omedelbart sänka sina blodtryck och lägga av med att ha huvudvärk.

Det löjliga påståendet att pengarna skulle vara slut är antingen en ren lögn eller så har någon kommunanställd vaktmästare eller måltidspersonal förskingrat dem. För det kan väl inte vara så att Rosenbads förförelsekutter om "full kostnadstäckning" var just - förförelsekutter... Eller?

JUDELOBBY
EU:s ministerråd, bestående av utrikesministrarna, antog den 24 juni en bunt nya riktlinjer som European Jewish Congress stolt upplyser om att de deltagit mycket aktivt i (tror fan det...) att utforma. Dessa nya riktlinjer stipulerar enligt EJC rätten till tankefrihet, samvetsfrihet, religionsfrihet och trosfrihet, som grundläggande rättigheter för varje människa. Öh, jaha, det var liksom inget nytt, men med tanke på vilka som varit aktiva deltagare bör man absolut engagera sig i att läsa den finstilta innehållsförteckningen på förpackningen för att förstå vad det handlar om.

Well, of course, det handlar naturligtvis om "rätten till religions- och trosfrihet", what else. Men frågan om vad som lobbyn anser ingå i respektive ingrediens framgår inte helt klart, och vad som ingår i samvetsfrihet framgår besvärande nog inte alls så det antar jag är en mycket elastisk ingrediens. Anledningen till antagandet av riktlinjerna får vi dock serverad . . .

Som en universell mänsklig rättighet säkerställer religions- och trosfriheten för mångfald. Det fria utövandet bidrar direkt till demokrati, utveckling, rättssäkerhet, fred och stabilitet.

- Yi-haaa! Håll i hatten, för nu är det bara en tidsfråga innan vi blir varse den faktiska innebörden i riktlinjerna. Och vilka de gynnar.

PATETISK POÄNG
Den sjukt rovgirige snåljåpen och slavägaren, multimiljardären
Ingvar Kamprad, sägs skall flytta "hem" till Småland för att komma närmare familj och barndomsvänner. Familjens "talesperson", Per Heggenes, upplyser även om att herr Kamprad kommer att betala skatt i Sverige. Ojoj då! Fram med pukorna och trumpeterna, vifta med flaggor, ropa hurra.

De kvinnliga neoliberala kommunalråden Ann Charlotte Wiesel (m) och Elizabeth Peltola (c), boss för Ljungby respektive Älmhult kommun, hoppas att Ingvar Kamprad skall välja just deras kommun. Bara tanken på att få den snorrike snåljåpen som kommunmedborgare får damerna att kissa på sig av hysterisk iver.

 
 – Det är väl inget kommunalråd som säger nej till skatt, att ha Ingvar Kamprad i kommunen skulle vara en vinst, säger det moderata kommunalrådet i Ljungy, Ann-Charlotte Wiesel.

Egentligen borde jag unna Ann Charlotte Wiesel (m) få leva lycklig i villfarelsen att hon kanske kommer att få in en massa stålar i skatt, men jag har faktiskt ingen lust att vara snäll i dag.

1. Ingvar Kamprad flyttar till Sverige för att slippa betala för den sjuk- och åldringsvård han antingen redan är i behov av, eller kommer att behöva längre fram. Dessutom lär väl schweizisk hemtjänst också kosta en slant, men här kan han lätt få någon beundrande gammal släkting att sköta om honom gratis. Torka hans medieanpassade tårar när han sitter och snyftar för alla hänförda journalister i sin Alvar Aalto-kopia Poäng.

2. Ingvar Kamprad en vinst? Knappast. De ynkliga skattekronor som utgår från en vanlig urusel svensk folkpension, inkluderat några ATP-poäng, lär inte ens ge bottenskyla i den "lyckliga" kommunens kassakista. Kamprad gör precis som de invällande kulturberikarna som heller inte har betalat en krona i skatt. Man drar till Sverige för att parasitera på vad andra betalat in. Fy fan.

 
Men, grattis ändå, till den av kommunerna som får äran att hysa en multimiljardär med ett imperium skapat genom slaveri, skövling och andras blod. Personligen jämställer jag Ingvar Kamprad med alla andra folkmördare som agerar för egen vinnings skull. Det är heller inte bara på varuhusen i Brasilien, Turkiet och Frankrike som IKEA plågar sin personal till döds. Det gör man på de svenska varuhusen också.

DREGLANDE SLUDDER
Suharto-kramaren Henry "Östtimor" Kissinger har sluddrat ur sig ett uttalande om de amerikanska mediernas icke sanningsenliga rapportering angående "konflikten" i Syrien.

- In the American press it’s described as a conflict between democracy and a dictator- and the dictator is killing his own people, and we’ve got to punish him. But that’s not what’s going on. It is now a civil war between sectarian groups.

Vad som föranlett den numera dreglande och sluddrige massmördaren Kissinger att uttala sig på dylikt vis kan man sannerligen undra över, och vad han nu har i kikaren vet väl bara han. Men en sak är säker - lita aldrig rakt av på något den mannen säger. Han och den likaledes mordiske Shimon Peres går omkring i fårakläder.

BORGS KVINNOR
Finansminister Anders Borg har fått order från FN-marionetten Ban Ki-moon att prata lite om kvotering av kvinnor enär kvinnofrågor för närvarande står på FN:s agenda. Dock bör man inte låta sig oroas av Borgs kvoteringsprat eftersom a) feministerna kommer att flå honom levande b) det är European Roundtables gossar* som bestämmer och c) den svenska långbänken får frågan att rinna ut i sanden av sig självt. No worries, alltså.

OHLY LÀ LÀ
Ah, Sverige har fått sin egen lilla spionskandal i form av en SÄPO-mullvad i Vänsterpartiet (kommunisterna). Spionen hade det delikata uppdraget att spionera på bl.a. f.d. partiledaren Lars Ohly (v) och rapportera om diverse planer på utomparlamentariska aktiviteter som revolutioner och dylikt. Well, om det nu ter sig märkligt för någon att SÄPO även i dag spionerar på kommunister (m.fl.) så kan jag bara hänvisa till a) spioner spionerar, det är deras jobb  b) den svenska spionhistorien  och c) följande inslag.

Personligen anser jag att det här avslöjandet är tämligen ovidkommande och ingenting att bli upprörd över. Det som däremot är intressant är hur media använder det här avslöjandet för att bygga på vad de påbörjade i våras - ett kommande avslöjande så chockerande att ingen kan tro det. Men det är uppenbart, och det har förekommit många byggstenar i media under våren. Jag har sett dem, har du?

TERRORISTER I TIDSNÖD
Som bekant är en internationell konferens, kallad Geneve II, planerad att avhållas nu i juli, angående en politisk lösning i Syrien. Dock ser den inte ut att bli av enär den bock som FN satt som trädgårdsmästare, Lakhdar Brahimi, i går lät meddela världen att terroristerna inte har tid för att delta i en internationell konferens under juli månad! Busy busy, tydligen mördar de på ackord, kanske rent av får betalt per skjuten unge?

Eller, kan det vara så att konferensen måste skjutas upp så att vapen och krigsmateriel från USA, Storbritannien och Frankrike hinner anlända till USA-trupperna i Jordanien i tid? Frågan är om premiärminister Tayyip Erdogan verkligen har stängt igen den turkiska flygkorridoren för USA:s och NATO:s vapentransporter eller om det bara var ett rykte.


* Se dokumentären som ligger överst i bloggens högermarginal.


DN 2 3 SvD 2 AB 2 3 SR UN

måndag 24 juni 2013

Putin visar tänderna

. . . eller: med ett särskilt leende tar fram ett skräckinjagande ess ur rockärmen.

Som ni kanske känner till så dömde i januari en amerikansk domstol Ryssland till böter om 50 000 U$D per dag för att de inte säger ja och amen till att överlämna den s.k. Schneerson-samlingen, en diger historia som sammanlagt består av tiotusen böcker, 50 000 skrifter, manuskript och dokument, till den New York-baserade, judiska organisationen Chabad-Lubavitch. Böckerna och handlingarna tillhör dock den ryska staten, och såväl överlämningskrav som domslut har avfärdats. Enligt utrikesminister Sergey Lavrov utgör samlingen en del av det ryska kulturarvet och skall därför förbli i Ryssland.

Chabad Lubavitch-organisationen har naturligtvis gnisslat tänder då det varken ramlar in stålar eller samling, men Vladimir Putin kläckte fram en elegant lösning på det delikata problemet och beslöt att samlingen successivt skulle överföras till det relativt nyöppnade judiska "toleransmuséet" i Moskva*. Samlingen genomgår för närvarande digitalisering och lämnas över allt eftersom delarna är klara. En god lösning, kan man tycka, men den gillas inte av alla, och uppenbarligen ledsnade president Putin på vad hela världen är genuint less på - judiska kravmaskiner.     

Så kom det då, det ögonblick jag väntat på. Just det ögonblick som de rovgiriga finansglobalisterna/ högersocialisterna - eller som man inte får säga: finansjudarna* - och världens statssocialister (-tjena Paggan!) varit skräckslagna för att det skall komma. Ögonblicket kom, den 13 juni, vid president Vladimir Putins besök på det judiska "toleransmuséet" i Moskva. Där och då gav han världens höger- och vänstersocialister en, om uttrycket tillåts, förintande snyting rätt i plåten i form av en kort och ytterst korrekt referens till den sanna, och via våld, blod och död stadigt undertryckta historien. Den som inte får komma ut.

- Jag kom just på en sak: Beslutet att nationalisera detta bibliotek togs av den första sovjetregeringen, som till mellan 80 och 85 procent bestod av judar.

- Den judiska sovjetregeringen styrdes utifrån falska ideologiska grunder och understödde arresteringar och förtryck av judar, ryska ortodoxa kristna, muslimer och övriga troende. De föste ihop alla troende i en och samma kategori.*

- Lyckligtvis har dessa ideologiska skygglappar och felaktiga ideologiska uppfattningar kollapsat, och i dag returnerar vi med ett glatt leende dessa böcker till den judiska församlingen.
 
Jag har sagt det i åtskilliga inlägg - att sanningen inte går att undertrycka hur länge som helst. Många världen över vet vad som hänt och händer, och vi vet ofta också när, var, hur och varför något kommer att hända. Vi vet också hur mycket av det våld, blod och död som är direkt avhängigt undertryckandet av den sanna historien och vi vet vad och vilka som ligger bakom dagens globala helvete.

Vladimir Putin öppnade asken och lät hela världen få en skymt av innehållet. Jag utgår helt kallt ifrån att det i förlängningen leder till att de som tidigare öppnat asken, och därefter fördömts, exkluderats, förföljts, mördats och utsatts för omänskliga sanktioner får återupprättelse.

Fler avslöjanden i bokform är på väg, men det förlaget kan inte Bonniers köpa i syfte att stoppa upplagan. Det går några gånger, men inte varje gång.

Jag tror för övrigt inte att Putin får något leende tillbaka.

Läs mer:
We mustn't forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
JTA
Fria Tider   
The Jewish Press
Mer om Schneerson-samlingen och bakgrunden
Jerusalem Post
Reuters

* Muséet invigdes i oktober 2012.

* Det är självklart okej att skriva finansjudar, eftersom den judisk-svenske barnläkaren Solomon Schulman, som ser ut som en nedgången uteliggare, i tidskriften Menorah  helt ogenerat skriver om kristna negrer i Sudan.

* Jag misstänker att Putin var medvetet taktfull i detta uttalande. Den judiska bolsjevikregeringen förföljde de kristna allra värst. Den förbjöd f.ö. antisemitism med hänvisningen att det var "kontrarevolutionärt", och bolsjevikregeringen etablerade dessutom en judisk autonom "provins" i Ryssland.

söndag 16 juni 2013

Trojkans terror i Syrien

Den förre franske utrikesministern Roland Dumas klargör i ett nyhetsinslag i fransk tv att Storbritannien planerade för en terrorinvasion i Syrien redan två år före den s.k. "arabiska våren" bröt ut, och innan striderna blossade upp i Syrien. Dumas blev tillfrågad om han i egenskap av utrikesminister ville vara delaktig i krigsaktiviteterna som syftar till att störta president Bashar al-Assad, men hade avböjt med motiveringen att det inte "angick" Frankrike.

Nyhetsinslaget nedan är textat på engelska.


YouTube

Att terrorinvasionen i Syrien är planerad sedan länge stöds inte längre bara av tidigare läckta dokument och fyrstjärnige general Wesley Clarkes uttalande år 2007 i Democracy Now:

- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.YouTube

Roland Dumas och advokat Jacques Vergès hotade år 2011 att stämma president Nicolas Sarkozy för brott mot mänskliga rättigheter i samband med NATO-bombningarna i Libyen, och jakten på Muammar al-Ghadaffi. Dumas uttalade i fransk media att han ansåg att franska ledare förlorat förståndet i och med att Sarkozy ett par månader före invasionen av Libyen hade emottagit Gadaffi som hedersgäst med pompa och ståt i Èlyséepalatset, för att därefter anta rollen som krigsledare i spetsen för NATO, vid invasionen av Libyen. Roland Dumas kritiserade i samma inslag NATO för att i princip vara en ambulerande armé som tjänar den internationella politiken. Dumas beklagade bittert att hans fosterland, Frankrike, tagit på sig rollen att leda ett instrument som NATO i syfte att krossa ett helt folk och dess ledare.

Trojkan Storbritanniens, USA:s och Frankrikes politiker är världens största missbrukare. Av orden Demokrati, Fred och Frihet. Djävla krigskramare och mördare är vad de är.


P.s. Angående soldaten Lee Rigby, som påstås ha "slaktats" mitt på gatan i Woolwich i en "terrorattack" av Michael Adebolajo, så påstår brittisk media att han var så illa tilltygad att de måste ta till tandkort för att identifiera honom. Tro på det den som vill. Jag gör det inte. D.s.

lördag 15 juni 2013

Svensk media leder

. . . Europamästerskapet om de vaknaste, smartaste, alertaste, skarpaste och djärvaste journalisterna.

- Nä, okej-okej, förlåt. Jag skojade bara. Lovar att jag aldrig skall göra om det. I promise.

Svensk media leder däremot Världsmästerskapet i att ha de mest analfabetiska, imbecilla, illitterata, naiva, okunniga journalisterna.

Aftonbladet 2013-06-14:Just nu: Lik hittat i å i Västerås

- Okej, vi fattar. En död människa har hittats i en å.

En död kropp har hittats i Svartån: "Troligtvis en avliden person"

- Whooyy! Vilken skribent va! Vilken djävulsk slutledningsförmåga! Någon vågar nästan dra slutsatsen att "lik" betyder samma sak som "död kropp", och har kommit fram till att det troligen är en "avliden person".

- Fast å andra sidan . . . det är inte illa pinkat för att vara skrivet av en tränad apa. Sorry, tänkte inte på det. Jag skall skicka en banan som plåster på såren.fredag 14 juni 2013

Demokrati, fred och frihet...

. . . the UN-style:Barnen på bilden ovan, eller det som är kvar av dem, mördades i den till övervägande delen kristna byn al-Duvair i Syrien, måndagen den 27/5 2013, av den s.k. "Fria Syriska Armén" (terrorister). D.v.s. de mördare som USA:s, Europas, m.fl. stridspittar med förtjusning stödjer. Samtliga kristna invånare mördades av terroristerna.Hussein


Den lille killen på bilden här ovan, eller det som är kvar av honom, och ytterligare 59 människor mördades i tisdags, den 11/6, av den internationella terroriststyrkan i Syrien.  Den s.k. "Fria Syriska Armén" (terroristerna) stormade byn Hatla på tisdagsmorgonen och mördade urskillningslöst såväl vuxna som barn.

Terroristernas vapen och pengar kommer till största delen via/från de styrande i Qatar, vilka har spenderat över tre miljarder US-dollar på att krossa Bashar al-Assad och Syrien. De qatariska vapnen kommer, som vi vet, i sin tur från Europas "motor", Tyskland, vilka har Qatar och Saudi som största kunder. Angela Merkel ser dock inga som helst problem med vapenförsäljningen till de icke-demokratiska länderna, utan försvarar den bl.a. med att "konkurrens" är nödvändigt.

FN:s generalförsamling beslutade den 15/5 om att anta resolution ? baserad på dokument  A/67/L.63.
107 länder röstade för resolutionen, 12 röstade emot och 59 länder lade ned sin röst. Sverige röstade för antagandet av den resolution som innebär dödsstöten för det fria Syrien.

FN:s kommissionär för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, har frångått tidigare principer att skylla på båda sidor i den s.k. "Syrien-konflikten". Numer är det enbart regeringsstyrkorna som står för alla bombningar och massakrer. Navi Pillay hävdar även att det är regeringsstyrkorna som använt kemiska stridsmedel trots att man i två angränsande länder beslagtagit bl.a. sarin tillhörande al-Qaida, och trots att FN-utredaren Carla del Pontes* rapport tillbakavisar att regeringsstyrkorna skulle ha använt kemiska vapen.

Om det nu är så som FSA, USA, Storbritannien, FN och Frankrike påstår, att det är Assads styrkor som använt kemiska vapen, varför kräver då marionetten Ban Ki-moon fortfarande att den svenskledda FN-utredningen om användningen av kemiska vapen släpps in* i Syrien?

Jag antar att eskalerandet av de FN-stödda massakrerna i Syrien handlar om att trigga Ryssland, Iran och möjligen även Kina, så att det sedan decennier planerade storkriget i Mellanöstern slutligen går igång.

Demokrati, fred och frihet? I helvete heller.

Carla del Ponte i BBC
The Israeli strikes on Syria
EU: ifrågasättande av Carla del Pontes utredning

* Carla del Ponte vet alldeles för mycket om vad som egentligen hände i såväl Kosovo som Serbien och Rwanda.

*Den syriska regeringen kallade in FN för utredningen, men när FN angav tonen att fler "utredningsteam" med annat på agendan skulle hänga på Åke Sellströms gäng, sade regeringen nej. Det gick nämligen till på exakt samma sätt i Irak.

Källor: Veterans news today, Financial Times, Der Spiegel, 2, 3

AB 2 3 SR 2 3 4 5 6 SvD DN 2 VoR PtV G

onsdag 12 juni 2013

NSA - Whistleblowers

Förutom att läsa några rubriker har jag inte engagerat mig i någon större utsträckning för vad svensk mainstreammedia har att förtälja om läckan från den NSA-stationerade CIA-teknikern Edward Snowden. Inte för att det inte är intressant, men jag har väntat något i den här vägen bra länge, och framför allt sedan i början av augusti i fjol, då jag började ta del av diverse läckor om det svällande amerikanska övervakningssystemet.

Gällande "Snowden-affären" intresserar jag mig istället för: varför? och varför just nu? då det faktum att han läckt och vad han läckt inte är särskilt uppseendeväckande och knappast kan förvåna eller chockera ens en söndagsskolefröken.

I augusti publicerade International Herald Tribune dokumentärfilmaren Laura Poitras artikel och filminslag om whistleblowern, förre matematikern och kodknäckaren vid NSA, William "Bill" Binney. Han avslöjade omfattningen av ett topphemligt övervakningsprogram vid namn Stellar Wind, vilket sjösatts efter 11 september och hade till syfte att kartlägga amerikanska medborgare. Binney avslöjade även Barack Obamas nya gigantiska NSA-center i Bluffdale, Utah, som skall stå klart i september 2013 och vars datalagringskapacitet angavs i mått som jag inte kan uttala eller stava till.

Russia Today sände i december i fjol följande intervju med William Binney*.Los Angeles Times publicerade den 2 oktober 2012 en senatsrapport  om de runt 70 amerikanska "antiterrorcentra" som inrättats mellan 2003 och 2007, och som hade till uppgift att kartlägga hot och jaga ondeskefulla terrorister - what else . . . Well, det kom även fram att dessa "antiterrorcentra" var ett Bush-initierat samarbete mellan Department of Justice (DOJ) och Department of Homeland Security (DHS), samt att dessa centra hukade under DHS vingar.

DHS "antiterrorcentra" är i själva verket enorma datainsamlings- och lagringscentraler som hämtar information från bl.a. de amerikanska underrättelsetjänsterna, inklusive CIA, FBI , NSA, den militära, de statliga och de lokala polismyndigheterna, samt privatägda företag och organisationer. Informationen omfattar samtliga amerikaners mobiltelefondata och all e-post.

Naturligtvis har det här vansinnet kostat amerikanska skattebetalare skjortan, och den kostsamma anrättningen hade vid rapportens publicerande inte renderat i något rapporterat terrorhot eller någon enda infångad terrorist*. Vilket naturligtvis inte är det verkliga syftet med insamlings- och lagringscentralerna heller. Syftet är att övervaka amerikanska medborgare, deras pengar och ingenting annat.

Självfallet är inte vi svenskar eller européer förskonade från detta. I själva verket är ingen människa förskonad från kartläggning in i minsta detalj och EU-kommissionens neoliberala specialkotteri - och givetvis Carl Bildt - vet precis vad det är frågan om. Fenomenet är globalt, ohyggligt omfattande, och här i Sverige etablerade ett  pan-europeiskt bolag två stora datainsamlings- och lagringscentraler under 2012. Bolaget tillhandahåller alla typer av tjänster, inkluderat övervakning, och det intressanta är att det även förbinder Europa med Nordamerika och Canada. Går man vidare i bolagsstrukturen vidgas den avsevärt, går via och inom andra bolag, och tentaklerna sträcker sig intressant nog över i stort sett alla världsdelar, med några få - förväntade - undantag.

Det finns tretton (13) hittills identifierade "fullservice-centraler" som övervakar, samlar in, analyserar lagrar och rapporterar data om världens medborgare, och de är placerade i de mest häpnadsväckande länder, men - och det är ett viktigt men - placeringen följer ett mycket känt geopolitiskt mönster.

Den information som samlats och samlas om oss alla har en (1) slutdestination.

Jag förväntar mig nu att några vakna personer kopplar ihop det här med ett antal tidigare avslöjanden och händelser, både nutida och lätt historiska, som vi svenskar är såväl direkt som indirekt berörda av. Det skall bli intressant att se vad som händer framöver, om det kommer ut något. Dock kommer det att vara av en helt annan kaliber än det här. Mycket, mycket större.

* Det finns åtskilliga nyhetsinslag med William "Bill" Binney, och även med andra whistleblowers. * Enligt ett antal DHS-tjänstemän sysslar de med att samla in meningslös information, omnämnt som "ren skit".  

SvD AB 2 3 4 SvD 2 DN 2 SR 2 3

måndag 10 juni 2013

Sextio års avfolkning . . .

Eva Back, f.d. socialdemokratiskt kommunalråd i Sundsvall, och nu ordförande i Norrlandsförbundet, skriver i debattartikeln Nationell insats krävs för att stoppa avfolkningen i norr att Norrlands befolkning stadigt minskar, och att det är dags att regeringen agerar.

- Excuse me!? Madam Back - som tillhör partiet med hegemonisk makt, det parti som regerat Sverige i princip obrutet fram till år 2006 - såg alltså i våras ett reportage i SVT som handlade om den norrländska avfolkningen, och kommer plötsligt på att det måste vara Alliansregeringens ansvar och att de skall åtgärda de akuta problemen.

- Befolkningen i Norrland minskar stadigt och om några decennier kan flera samhällen vara helt tömda på människor. Det är dags för regeringen att agera.

Eva Back är sannerligen urtypen för en svensk, trögrörlig och imbecill socialdemokrat. Vet inget, kan inget, fattar inget. De har inte någon annan kompetens än att skylla ifrån sig, manipulera, ljuga, konstruera skatter, konspirera, lägga locket på, och att vara stenhårt solidariska med rörelsen, SAP alltså.

Den norrländska avfolkningen är verkligen ingen ny företeelse, även om Eva Back låter påskina det, utan den påbörjades redan på 1950-talet (Norrlandsförbundet bildades 1952). Vid mitten-slutet av 1970-talet hade den eskalerande utflyttningen från norr nått fram till den glesbygdsboende centerpartisten och tröge ministern Nils G. Åsling, som då inte visste vad han skulle göra, men raskt tillsatte en delegation för glesbygden, vilken i själva verket var en liten pratkommitté utan uppgifter vid industridepartementet, det pampiga namnet till trots.

Glesbygdsdelegationen levde ett stilla och behagligt liv; den ansträngde sig inte över hövan och jag kan inte minnas att kommittén åstadkom någonting konkret. Dock lyckades delegationen fika och prata sig igenom två på varandra följande borgerliga regeringar, och därefter tre socialdemokratiska regeringar, för att valåret 1991 genomgå en socialdemokratisk dopceremoni, föräras namnet Glesbygdsmyndigheten samt placeras i Östersund. Uppgifterna var desamma som förut, d.v.s. inga alls, och man fortsatte att fika och prata fram till 1995 när socialdemokraterna döpte om myndigheten till Glesbygdsverket. Utan att göra någonting hade en liten pratkommitté vuxit till ett statligt verk på mindre än 20 år. Och verket fortsatte att prata och fika sig igenom ytterligare tre socialdemokratiska regeringar, och utsattes under den tiden för hård socialdemokratisk kritik för sin blotta existens. Ett gäng vänstersocialistiska och korkade damer inom SAP krävde ett storstadsverk (som om att det skulle ha behövts...) som motvikt. Glesbygdsverket slapp dock konkurrera med något storstadsverk men lades ned när neoliberalen och Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, skrotade det overksamma verket år 2009.

Hur socialdemokraten Eva Back har mage att bete sig yrvaket och utan att skämmas kräva att nuvarande s.k. regering skall åstadkomma vad SAP under ett otal regeringar inte heller åstadkom - det är för mig en fullständig gåta. Att Back i likhet med samtliga svenska socialdemokrater inte har begripit att Reinfeldt & co inte kommer att lyfta ett finger finner jag däremot helt normalt. SAP är inte direkt känt för att fostra några intellektuella giganter, och att partiet skulle ha insett att Sverige genomgått ett systemskifte hade varit en skräll i megaformat.

Det Norrlandsförbundet och norrländska kommuner måste inse är att det enda som gäller globalt och i Reinfeldts Sverige är konkurrens. Kontinenter och unioner emellan gäller konkurrens. Länder emellan, såväl inom som utom Europa, gäller konkurrens. Inom och mellan Sveriges kommuner gäller konkurrens. Glöm allt vad kommunal grannsamverkan heter, börja köra armbågarna i ögat på varandra, campa i departementskorridorerna, uppvakta varenda minister, konspirera, muta, lobba som fan, sparka undan konkurrenter, locka rovgiriga investerare, svält ut mindre orter, dra in service, satsa enbart resurser på potentiella tillväxtområden, privatisera, öppna kontor i Bryssel, åk till Afrika och hämta låglöneslavar. Var lite innovativa för fan!

Skall norrländska kommuner överleva så är det bara att börja rusta för smutsiga och söndertrasande krig. Regeringen tänker ingenting göra*, och de kommuner som inte klarar sig får stå sitt eget kast. Starkast överlever, är the new global style.

Enkelt, men uppenbarligen svårt att fatta.

* Storglufsaren Eskil Erlandsson låter i dag meddela till Radio Jämtland att hans lösning är satsningar på mat och skog. Jaja, man kan inte begära mer än så av av en icke-minister som enbart sysslar med att svälja mat hela dagarna.

Jürgen Thumann: EU must reduce "the green tape" (ie the environmental legislation), to boost industrial competitiveness
Regeringens Framtidskommission: Globalisering
Glesbygden utarmas i tysthet, SvD nov. 2010
European Commission, liberalization
European Commission, competition
OECD, Competition
UNCTAD (FN)
Regeringen, Konkurrens

DN SvD SK NSK

söndag 9 juni 2013

- Sorry, no money left . . .EU:s solidaritetsfond inrättades för att snabbt kunna ge stöd vid större naturkatastrofer och hjälpa katastrofdrabbade områden i Europa. Fonden kom till efter de svåra översvämningarna i Centraleuropa sommaren 2002 och har sedan dess hjälpt till vid 52 katastrofer i 23 olika länder. Det har handlat om översvämningar, skogsbränder, jordbävningar, stormar och torka (Länk EC).

Uttalande av EU:s regionalpolitiske kommissionär Johannes Hahn, den 3 juni 2013:

- Vi är redo att öppna fonderna för att hjälpa de tusentals människor som drabbats av en av Europas  värsta översvämningskatastrofer på mycket lång tid.

- Jag försäkrar alla drabbade människor, de drabbade samhällena och de politiska myndigheterna att vi, den europeiska familjen, står redo att hjälpa där hjälp behövs mest.


Uttalande av EU:s budgetkommissionär Janusz Lewandowski, den 6 juni 2013:

- Omfattningen av katastrofen är helt bortom ersättning för dessa länder. Vi är helt klart utan resurser, för Europeiska solidaritetsfonden.

Alltså, det finns inga pengar till alla dem som drabbats av katastrofen i Österrike, Tyskland, Ungern, Tjeckien och Slovakien. Det finns alltså inte en krona kvar till europeiska katastrofer. EU har bara pengar till katastrofer, mutor, krig och andra svinaktiga aktiviteter utanför EU:s gränser. Underligt nog är det aldrig slut stålar på kuttriga "Cathys" utrikesdepartement...

EU medverkar i krishanteringens alla skeden, från förebyggande strategier till återuppbyggnad efteråt. EU har öronmärkt stora resurser för att kunna hjälpa länder i politisk kris med hjälp av landsspecifika program och särskilda instrument, t.ex. stabilitetsinstrumentet.

GSFP-uppdrag har utförts i Makedonien, Kosovo, Bosnien och Hercegovina, de ockuperade palestinska territorierna, Guinea-Bissau, Kongo, Sudan/Darfur, Tchad och Centralafrikanska republiken, Somalia, Afghanistan, Moldavien, Ukraina, Irak, Georgien och den indonesiska provinsen Aceh (Länk 1 EC, 2 EC ).

- Fy fan.

För övrigt anser jag att en nedmontering av EU-experimentet omedelbart skall påbörjas och kommissionärerna ställas inför riksrätt.
Bild- och nyhetskällor: Der Spiegel, EU Observer

SR 2 SvD

Schück - en tränad apa?

DN:s Johan Schück är synnerligen upprörd på den svenska icke-regeringen... den har inte serverat herr Schück den för Sverige tämligen osmickrande OECD-rapporten Value for money (publ. 30/4) på ett silverfat. Den harmsne redaktören inleder artikeln med ett skarpt ifrågasättande om hur många som över huvud taget känt till att OECD publicerat rapporten om Sverige, och insinuerar, sur som ättika, vidare att regeringen skall ha "tystat ned" den.

- Jag har känt till den, herr Schück. Jag och många med mig har känt till den och jag läste den samma dag som den publicerades i april. Skrattade gjorde jag också, enär den bekräftar en mängd av mina och andras påståenden om den svenska, efterblivna, och gravt politiskt analfabetiska s.k. regeringen.

Johan Schück hävdar i DN att OECD-rapporten tystats ned då den innehåller för den s.k. regeringen "känsliga förslag", av vilket ett (1 av 70) går ut på att kraftigt reducera antalet politiska tjänstemän, d.v.s. de som de facto är dem som yxar fram politiken, formulerar vad ministern skall säga, formulerar färdiga svar på tänkbara frågor, och är de som får ovett om ministern s.a.s. stått med ändan bar och inte kunnat svara på frågor för att svaren inte stått att finna i facit.

För den som inte vet det så är det faktiskt så här man arbetar inom politiken. Ministern är bara en manlig eller kvinnlig affischpinuppa, omslagspojke, en recitatör av den framtagna politiken. Allra värst har det drällt och dräller av politiskt sakkunniga under den neoliberala regering som sägs ledas av Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, vilket beror på att neoliberaler sällan - oftast aldrig - kan något om eller ens intresserar sig för politik. Därför alla dessa sakkunniga som är de som utifrån regeringens ideologi skulpterar fram rätt politik*. Mest uppenbart är när de sakkunnigas förslag gått igenom i den av fårskallar besatta riksdagen och den förda politiken något senare visar sig ha oanat besvärande effekter på olika nivåer. Folk blir rasande på politikern som bara fungerat som en korkad recitatör och varken kan eller behöver fatta ett skvatt. Det är anledningen till att ministrarna flyr fältet, häckar bakom låsta dörrar och nedfällda persienner, flyr utomlands, ljuger och slingrar sig.

Att Schück utan att skämmas kritiserar den svenska regeringen för att inte ha serverat rapporten är såväl häpnadsväckande som fullkomligt skrattretande. Som många av oss politiskt bevandrade och intresserade känner till så är skrämmande mycket information tillgänglig enbart för ackrediterade journalister, d.v.s. den är "off limits" för verklighetens folk. Poängen är att journalister (riktiga alltså) förutsätts besitta någon form av intellektuell förmåga vilket innebär att de skall inhämta material, läsa, begripa och tolka det för de (försvinnande få) som i dag tar del av mainstream-media.

Men icke. De bortskämda, lata, själlösa individer som fungerar som redaktionernas nyttiga idioter är vana vid att bli serverade komprimerade innehållslösa sammanfattningar och TT-flashar som de bara behöver kopiera, klippa ihop till en menlös, kort artikel och avsluta med sin bildbyline. De ifrågasätter aldrig och de förhåller sig aldrig kritiska till något, ty för att kunna göra det måste man besitta något mått av intelligens och sunt förnuft.* Inom medievärlden vill man inte ha intelligenta, självständigt tänkande, kritiska, analytiskt lagda människor i besittning av sunt förnuft. De går nämligen aldrig att fostra till nyttiga idioter eller att avlöna för att sälja sin själ. Enkelt men tydligen svårt att fatta.

* D.v.s. den ynkligt lilla del av politiken som ännu så länge inte dikteras via EU:s och av FN:s odemokratiska kotterier. Är du f.ö. medveten om att de svenska riksdagsledamöterna snart inte har något att göra? Det beror dels på ovanstående och dels på att beslut fattas utanför de s.k. demokratiska processerna.

* Somliga hävdar att journalister går att ersätta rakt av med "tränade apor". Personligen utgår jag dock ifrån att den ersättningen skedde redan för årtionden sedan.

torsdag 6 juni 2013

Nationaldag utan nation

OLIKA GILLAR INTE OLIKA

Det börjar bli en osmaklig tradition att icke etniska svenskar dagen före nationaldagen kräks tonvis med galla över svenskarna och svenskheten. Kort sagt får vi kört i halsen hur vansinnigt fel allting är med oss, våra värderingar och vårt sätt att tänka och vara. I fjol var det fp-globalisten och anhängaren av nationsavskaffandet, Jasenko Selimovic, som mästrade svenskarna och krävde en ny svenskhet som alla kan vara stolta över, d.v.s. en uppföljning av Ullenhags januari-snömos om en typ "gemensam, mångkulturell svenskhet".  I dag är det den gnällige, pakistanske icke-arbetaren, och tillika Riksantikvarieämbetets kulturarvschef * (-yeah, right...) Qaisar Mahmood, som verkar ha tjackat samma steroider som Olli Rehn, Francois Hollande och Super Mario Draghi. Det yra och motsägelsefulla svamlandet i SvD tyder på det.

Qaisar Mahmood kör i ansiktet på oss att vi skall inse att svenskhet (finns det?) innebär olika saker för olika individer, klargör för oss att vi haft fel verklighetsuppfattning och påtalar att vi skall ta på oss snickarbyxorna då vi behöver bygga samhörighet och medborgarskapskänsla (-hej hej Ullenhag!). Byggmaterialet tillhandahålls - givetvis - av Mahmood, som nu fått upp farten och staplar tio högst normativa budord om vad jag skall (...ha jävligt klart för mig, alltså). Jag kommenterar budorden helt kort här nedan.

1 Du skall underkasta dig våra gemensamma juridiska lagar.

Jag underkastar mig de av Sveriges Rikes lagar och författningar (se SFS) som är antagna av nyktra, vakna, sunda och självständigt tänkande riksdagsledamöter. Lagar som helt uppenbart är konstruerade av sömniga, hysteriska, sharia-influerade eller pårökta ledamöter (-tjena Romson!) i riksdagens knapptryckarkompani tar jag inte någon större notis om. Gjorde jag det så vore jag inte svensk. Jag tror det är vikingen i mig . . .

2 Du skall erkänna att det existerar en gemensam värdegrund men att den är föremål för ständig förändring.

Nej, Qaisar, det är samhällen som förändras medan den gemensamma grunden består. Kulturarvet är en del i den gemensamma grunden, vilket du borde ha råkoll på, kulturarvschef som du är. 

3 Du skall vara beredd på att du inte kommer att få göra det som du alltid gjort på samma sätt som du alltid gjort.

- Says who? Kulturrevisionisterna Qaisar Mahmood och Helle Klein, eller?

4 Du skall vara nyfiken på din nästa.

Tack, men nej tack. Hade jag lidit av den sortens nyfikenhet hade jag läst kvällspressen. Alternativt blivit journalist.

5 Du skall icke känna dig kränkt.

Du riktar väl den här uppmaningen till offerkoftan Merdieh al Robeyi och hennes tusentals gelikar, som använder den svenska Diskrimineringsombudsmannen (DO) som uttagsautomat, va? 

6 Du skall inte uppfatta andras annorlunda livsstil som ett hot mot ditt sätt att vara.

Se budord 1, 3, 5, 8, 9, 10 och förklara för mig exakt hur du får ihop din egen ekvation. 

7 Du skall inte bekämpa behovet av att ha några som du känner gemenskap med.

Är det valfritt vad eller vilka "några" jag väljer att ha gemenskap med? Jag menar, det finns t.ex. människor som känner sig dragna till Berlinmuren, träd, Eiffeltornet, katter, staket, kyrkorglar etc. De är s.k. objektsexuella

 8 Du skall acceptera att det alltid kommer att finns ett vi-och-dom-tänkande.

Ja, under förutsättning att jag är neoliberal/högersocialist, men det är jag inte och kommer aldrig att bli. Neoliberalers livselixir är samhällen som är fulla av motsättningar, folk som kör armbågar i ögat på varandra, går över lik, säljer sin morsas löständer, pratar vinstmaximering och i övrigt ägnar sig åt samhälleliga raseringsarbeten.

9 Du skall ingå i flera olika ”vi”.

Här refererar ljushuvudet och den nyttige idioten Qaisar Mahmood helt felaktigt till att den mycket kände nationalekonomen och filosofen Amartya Sen påstår att "människors jag-bild består av flera olika identiteter. Det är helt fel och inte alls vad han menar. Amartya Sen anser att identiteter med negativ innebörd - ett vi och dom-tänkande - pådyvlas människor av propaganda- och åsiktsministerier, samt personer som du, vilka konstant underblåser, eldar på, kategoriserandet. Förutom att jobba stenhårt på att förstärka etnicitetstänkandet och motsättningarna olika etniciteter emellan, häller globalisterna bensin på brasan för att öka motsättningarna mellan s.k. "straighta" och  HBTQ-personer. 
Men så långt ser inte den av politisk mångkulturalitet svårt anfäktade Qaisar Mahmood. 

10 Du skall inse att svenskhet kan innebära olika saker för olika individer.

Egentligen stoppar Mahmood foten i munnen med det här uttalandet. Han skriver de facto att han skall inse att han skall ge fan i att kritisera och pissa på Sverige, svenskarna och vår svenskhet. Med andra ord spolar vi ner Qaisar Mahmoods budord på muggen, alternativt att han tar dem med sig när han drar från Sverige. Käften skall han lämpligtvis hålla i fortsättningen.

- Bye bye, Qaisar Mahmood!

* Måhända Qaisar Mahmood har samma typ av meriter som Behrang Miri (Tintin-mördaren)? D.v.s. den sedan en tid enda gällande "meriten", att inte vara svensk.

Nähej, jag ser att vi inte slapp undan Jasenko Selimovics hackande på svenskarna i år heller. DN ifjol, Expressen i år.

 

måndag 3 juni 2013

Solidaritet, naket och vaket

DAMN IF YOU DO AND DAMN IF YOU DON´T
Det sades att trängselskatt infördes för att få fler att åka kollektivt. Nu när fler åker kollektivt vill regeringen införa trängselskatt för kollektivtrafiken. Logik? Nope, oavsett vad du än gör så är det the same procedure as always: du betalar.

LÅNGA LEDNINGAR
Katrine Kielos krönika Reinfeldt är blind för den nya Sverigebilden får mig att vilja andas djupt och sakta i en papperspåse, alternativt ruska människan tills hon skriker om nåd. Nog liknar det kattskit att en alldeles för högt avlönad och synnerligen självgod krönikör på Aftonbladet sitter och citerar utrikes media gällande Sveriges ohälsotillstånd. Kielos sitter mitt i skiten och har fortfarande inte fattat att neoliberaler inte sysslar med politik, utan med Pengar. Cash. Deg. Stålar. Doleros. Fattar du, Kielos?

Allt till dem som redan har i princip allt, och inget till dem som knappt har till mat för dagen. Vad är problemet med att fatta det, Kielos? Det är ju hur logiskt som helst.

Läs här, så får vi samtidigt prövat om det ligger någon sanning i ordstävet: även en blind höna hittar ett korn.

INTE BARA NAKEN
Det enda som antyder om vakenhet i Katrine Kielos krönika är citatet av Alexander Skarsgårds uttalande om de riggade Husby-kravallerna:

- Det som händer nu är en reaktion på ett politiskt systemskifte.

Kielos sitter mitt i skiten i Sverige och har inte fattat någonting, medan Skarsgård bor i Los Angeles och har fattat att vi haft ett systemskifte. Som sagt, han är inte bara naken, Skarsgård, utan han är vaken också.

- VOV VOV! LINDBERG
Eller långa ledningar 2... Aftonbladets Anders Lindberg är ute och springer sitt regelbundet återkommande ångestlopp i spalterna. Inte bara får vi en liten grundkurs om hundtillbehör utan också en besvärande insikt i en intellektuell trögrörlighet som saknar motsvarighet utanför statssocialisternas sfär. Mitt tips till Lindberg är: läs här ovan, så får vi se om även en blind tupp hittar ett korn.

För övrigt anser jag att det är oansvarigt av Anders Lindberg att rekommendera arbetslöshet för minister Ullenhag. Jag kan inte ens tänka mig att det finns en livs levande människa som är i samma akuta behov av en engelskkurs som just Svenske kock ... öhm sorry, Erik Ullenhag.

MUITO OBRIGADO & VIELEN DANK
Ett stort tack till de drygt 15 000 portugiser som demonstrerade och ropade out of here! utanför asgamen IMF:s högkvarter i Lissabon i helgen. Likaledes ett stort tack till de runt 2 500 tyskar som demonstrerade och protesterade utanför den smittbärande kackerlackan ECB:s huvudkontor i Frankfurt i helgen. Ropen skallade:

- Block the ECB, Fight Capitalism and Austerity! - Humanity before Profit!

Jag håller med, och passar på att tillägga att det enda rätta är en nedmontering av federationen i vardande - EU.

SOLIDARITET
Av ECB-bossen Super Mario Draghis uttalande om att "banken" tror på en gradvis återhämtning i €urozonen kan vi bara dra slutsatsen att han hemfallit åt samma steroidmissbruk som Olli Rehn och Francois Hollande.

Dock skall sägas till Draghis försvar att han är sant solidarisk och förfaller i precis samma takt som EU-topia. Se bara hur ansvaret har präglat djupa diken i €uro-bossens fejs, och hur påsarna under ögonen på extremt kort tid vuxit från A-kupa till B-kupa.Ja minsann, Super Mario Draghi är sannerligen såväl ansvarsfull och plikttrogen som självuppoffrande. En utomordentlig symbol för Europas New Look!

En gnutta Botox, maybe?


SvD 2 3 AB 2 3 SR 

söndag 2 juni 2013

Bilderberg-kartan

I dagens Svenska Dagbladet "avslöjas" så urgamla "nyheter" om Bilderberg-gruppen att man bara kan skratta, men å andra sidan är det antagligen nyheter á la Pulitzer-pris-magnitud för mainstream-medias imbecilla, lågpannade skribenter. Artikeln Slutet sällskap med dold agenda kan i bästa fall betraktas som grundkurs 1 A för nybörjare, och det är klart att något syfte fyller den väl alltid.

Varför svensk mainstream-media är så exalterade och de senaste tre-fyra veckorna har skrivit mer om Bilderberg-gruppen än de senaste tjugo åren sammantaget vet jag inte. Det är knappast så att Stefan Löfvens (s) inbjudan är märkvärdig i och med att Sverige har så väl permanenta medlemmar som många tidigare inbjudna svenskar. Dock lär Bilderbergarna vara närmast i trans över den svenske gästen då socialister med statsministerambitioner för Bilderbergarna närmast är att likna vid - om inte Gud - så näst intill. Talar de, likt Stefan Löfven, med en stämma vibrerande av extas om globalisering, och med kraftig emfas markerar näringslivets betydelse, och bedyrar dem sin eviga kärlek - ja, då får Gud bita i det sura äpplet och acceptera en andraplats. Globalisterna, de rovgiriga näringslivsgamarna, privatsocialisterna, tillber naturligtvis i första hand Mammon, och statssocialister blir deras egna Mammon i och med den avancerade utpressning de utsätts för.

Deltagarlista Bilderbergmötet i Hertfordshire, England 6-9 Juni 2013

SvD gör också några snygga försök att kollra bort oss ytterligare, genom att kalla Council of Foreign Relations (CFR) och Trilateral commission för "tankesmedjor", som om det skulle vara i nivå med Dagens Seglora eller någon annan "oberoende" liten lobby- och tänkargrupp. Ytterst underhållande, men även det kan betraktas som grundkurs 1 A, eftersom en majoritet av svenskarna förmodligen aldrig hört talas om vare sig Trilateral eller CFR. Den som läser min blogg har däremot läst en hel del om CFR, och om en och annan som springer som barn i huset hos dem.

SvD flaggar också lite försiktigt för Bilderberg-gruppens och övriga gruppers eventuella inflytande över s.k. demokratiska organ, vilka vi i Sverige inga har och heller inte haft.   

Inte desto mindre står det klart att det vilar ett gigantiskt frågetecken över hur dessa privata organisationer påverkar de demokratiska organ – som regering och riksdag – där medborgare förväntar sig att besluten tas ur ett väljarperspektiv och inte enbart enligt önskemål från internationella näringslivsgiganter.

Som sagt, jag undrar om inte SvD tagit på sig rollen att fungera som någon sorts grundutbildare av folket; kanske så här i elfte timmen för att försöka få svenskarna att vakna till. De av oss som redan är vakna har inga frågetecken what so ever om var makten ligger i Sverige, Europa eller världen. Vi vet det. Vi vet också vikten av att studera hur kopplingarna ser ut mellan dessa särskilt utvalda människor, nationer, näringsliv, regeringar och organ.* Under fliken Storspindeln finns listat kopplingarna en av de permanenta medlemmarna i Bilderberggruppen, Peter D. Sutherland, har med olika typer av organ, och min förhoppning med såväl blogg som flikar har hela tiden varit att läsarna skall börja se och förstå hur världen fungerar, inte bara hur den på ytan ser ut att fungera. Men vi kan ta ett än mer visuellt exempel på Bilderberg-gruppens kopplingar ser ut:

Klicka på bilden så blir den större. Annars kan du gå hit 


Kartan är inte helt komplett, men den ger åtminstone en god uppfattning om hur kotterierna är sammansatta och fungerar. Vill du själv undersöka vilka kopplingar t.ex. någon politiker har så kan du göra det på sajten NNDB Mapper, varifrån kartan över Bilderberggruppen är hämtad. Diverse business-sajter brukar också fungera utomordentligt bra, men de ger ingen bild av ovanstående slag.

Bilderberg-gruppen betraktades länge som en hemlig sammanslutning med likaledes hemlig agenda, vilket den också var, och alla som sade sig ha någon form av information om gruppen avfärdades som konspirationsteoretiker, galenpannor och foliehattar. Men likt de flesta av de globala dominanterna så insåg de att det som sker i lönndom drar till sig uppmärksamhet och intresse - det syns. Globalisterna insåg att det som sker öppet, det som syns, drar inte till sig någon uppmärksamhet eller intresse - det betraktas av de flesta som ofarligt och harmlöst. Ingen bryr sig eller tar någon notis om det.

Det är ju tur att det finns människor världen över som fungerar på rakt motsatt sätt, och som också drar nytta av globaliseringen - fast då i allmänhetens tjänst istället för i egennyttans.

* Anders Borg vet allt om olika organs inflytande. Framför allt är han sur som en citron på G20:s inflytande i IMF, vilket han med största harm också krävde ett stopp för vid senaste mötet.

P.s. Jodå, Sverige har också ett CFR - likaså EU. Kolla får du se, och ta en titt på kopplingarna människorna och organen emellan. Det är det som är poängen. D.s.

SvD AB 2 SR 2 3 4 5