fredag 29 mars 2013

Köra buss eller köra fyllon . . .

Sådär ja, nu har DN, med god hjälp av övrig svensk media, mycket medvetet agerat både domare och bödel genom att i ett slag avrätta busschauffören Bengt Backman som rasist och apartheidförespråkare för att han separerade bussresenärer. Det är inte utan att Janne Josefssons definition av journalistkåren som maktgalna "överstepräster" med ensamrätt på demokratibegreppet prickar rätt i bulls-eye. Dock betraktar jag Josefssons definition som ett rejält understatement, men det är för att Josefsson ännu inte sett eller förstått The big Picture vilket ligger i sakens natur.

Well, den i ett slag uthängde, bespottade, dömde och avrättade busschauffören Bengt Backman gjorde vad även jag skulle ha gjort om jag körde bussar till Ålandsfärjorna. Delat upp resenärerna alltså, för de erfarenheter jag tyvärr har från dessa bussturer är att de är/har varit outhärdligt vidriga. Så vidriga att jag hellre kan tänka mig att simma Stockholm-Åland med fästa blytyngder på armarna än åka med "Ålandsbussarna". Fast om det nu är så att man har olika bussar för olika kategorier så kan jag tänka mig att åka - dock enbart i den buss som de med "mörk hudfärg" har - inte den som linjens "snusgubbar" och vrålande, spyende, stinkande och ständigt pisspausande fyllesvin mellan 18 och 95 åker i. Värst är idrottsföreningarnas "det-var-en-gång-avdelningar" - veterangängen, old-boysarna, grabbarna med grå tinningar och prostataträngningar alltså.

Jag säger bara att Bengt Backman med all säkerhet delat upp resenärerna utifrån principen städade och stökiga resenärer. Men tänk efter, vad händer om chaufför Backman skulle säga det till media? Vad händer om rederiet och bussbolaget skulle säga till media att det är just precis det indelningen i olika bussar handlar om? Ja, precis, vi med något litet innanför pannbenet fattar vad det handlar om, och eftersom "money talks" så kör man, precis som i SJ-fallet (2), med människooffer.

Den här mediala avrättningen har dessutom lett till att det krupit fram ett och annat gubbslem i form av förespråkare för reducering av den äldre befolkningen. Mikael Hjerm vid Umeå Universitet anser nämligen att samhället kommer att bli mycket bättre när de äldre dör ut. Jodå, det är svensk forskning i ett nötskal det - politiserad så det bara stänker om det. Fy fan.

Som sagt, hellre simmar jag till Åland än åker "snus- och fyllegubbsbussen".


FT  DN EXP 2 SR FT TL AB 2 3 EL PTG

tisdag 26 mars 2013

Merkels gasproblematik . . .

Så var det då klart att offshore-ekonomin Cyperns små- och medelsparare slipper utsättas för imperialisten Angela Merkels konfiskatoriska klor. Istället torskar de med de stora slantarna på kontona, och en och annan långivare lär väl också go bananas, och de konfiskerade medlen skall användas för att täcka upp för bankernas rally med kundernas pengar. Helt vansinnigt och en tanke som de facto inte ens skall tänkas enär det handlar om privat egendom. Man stjäl alltså kundernas pengar i syfte att rädda svarta hål, skapade av vettlösa banksters som investerat hårt i grekiska värde(lösa)papper. Dubbelt värdelösa, ingenting att konfiskera, då värdepapper inte är samma sak som stålar. Men, man såg ingen annan utväg då det blir så kärvt i politiken om man kroniskt skall baila ut sina fattigare kusiner söderut.

Nå, man kan på goda grunder utgå ifrån att detta nya prejudikat skakar europeiska bankers storkunder rejält, stressen lär ligga på oanade nivåer och det ena olustiga efter det andra lär inträffa på den europeiska bankmarknaden framöver. Allt för många europeiska banker står nämligen med ändan bar och försöker skyla över de nakna delarna med diverse värdelösa tillgångar - s.k. "bad assets".

Angela Merkel i sin fulla blom.
Bildkälla: Daily Mail
Det som särskilt tilldragit sig mitt intresse i Cypern-frågan är Tysklands och monstret Angela Merkels hållning i frågan. Den har varit hätsk, anklagande och rent av krigisk - vilket är synnerligen ovanligt. Angela Merkel har aldrig uppvisat denna rykande, mordiska ilska vid tidigare haverier oavsett slag och storlek, och då bör det rimligen finnas en anledning - och det gör det.

Som du antagligen känner till så avvisade Cypern trojkans förslag till bail-out och hastade därefter vidare till Moskva för ett snack. Ett snack om 60-80 biljoner kubikfot gas, prospekteringsareal, och om att välbeställda ryssar inte skulle behöva släppa in Merkels konfiskatoriska klor på sina bankkkonton.

Cypern satt de faco med alla korten i hand, spelade ut Tyskland och Ryssland mot varandra, då de hade en hel gasmarknad som trumf. Cypern kunde nämligen ha äventyrat projektet med stort P - hela den europeiska gasmarknaden, vilken i dag domineras av Ryssland.

Här börjar du nog ana att det i sig inte handlade om ett par kraschade banker på Cypern och att rädda ett gäng småsparare - vars huvuden man i det inledande skedet krävde serverade på ett fat. Här är det frågan om geopolitik på högsta nivå och big, big business. Icke heller skall underskattas att fenomen som katastrofala avslöjanden och följder ligger på den mörkröda nivån, d.v.s. högrisk.

Den heta potatis det handlar om stavas ungefär så här enligt de senaste uppgifterna: etthundratjugo biljoner kubikfot naturgas i Levantbassängen.

Bildkälla: USGS
Härifrån är det tänkt att en offshore pipeline skall gå över till Turkiet och därifrån vidare ut till de europeiska länderna. Gasen som skall distribueras till Europa beräknas täcka upp för åtminstone 40% av det totala behovet, och att det har en smärtsam inverkan på Ryssland torde inte behöva nämnas.

Och det räcker inte med gas, man har även konstaterat att fältet innehåller omkring 170 miljarder fat olja.

Läget är explosivt, om uttrycket tillåts, då de länder som är involverade i gasfyndigheterna inte direkt är såta vänner. USA och Israel, Libanon, Syrien, Cypern/Grekland, Nordcypern/Turkiet, Egypten och EU.

Eventuella slutsatser om tidigare och pågående skeenden får var och en dra själv.
Noble Energy
Israelfyndighet, Leviathan-fältet*
Cypernfyndighet
Offshore.no

Uppdatering: 2/4 2013 Bulgaria, UK to Cooperate Closely on Nabucco Pipeline Project

FT AB SR 2 DN 2

söndag 24 mars 2013

Apropå nyliberalism...

Artikeln om rumänska* tiggare, Pengarna från svenska gator håller byn vid liv, i dagens DN ställer livsfaran med nyliberalismen och dess vansinniga globaliseringsagenda i blixtbelysning.

En avgörande faktor i sammanhanget är att Rumänien har ett s.k. lån om 20 miljarder €uro via monstertrojkan ECB, EU och IMF*, och snart kommer att tvingas på fler. Jag låter några stycken ur artikeln tala för sig själva.

För ett antal år sedan var nästan tre fjärdedelar av byns invånare sysselsatta i grannortens två stora bensinraffinaderier med olika uppgifter – allt från att städa till att borra efter vatten. Men i samband med att raffinaderierna bytte ägare förlorade nästan alla jobbet.

Nu är det bara två i byn som arbetar kvar på fabrikerna. Resten är sysslolösa eller åker och tigger i Sverige eller Tyskland. De söker riktiga jobb, säger de, men det finns ingen som vill anställa okvalificerade romer sedan kommunismen föll och de privata företagen tog över.

I byn träffar vi flera män som längtar tillbaka till sina jobb på fabriken. Floricas make Georghe Tamas glömmer helt bort tiden när han talar om åren vid borren och visar stolt upp företagets loggbok där man kan läsa när arbetare nummer 66 infann sig och gick från jobbet mellan år 1974 och 2004.

För att få ett hum om hur illa och långt gånget det är i Europa bör du åtminstone översiktligt sätta dig in i läget i åtminstone nedan listade europeiska länder. Summorna på respektive lands "lån" är f.ö. hämtade från EU:s illa uppdaterade bail-out-sida.

Portugal - 78 miljarder €uro
Grekland - tämligen oklart, men omkring 250 miljarder €uro
Irland - 85 miljarder €uro
Spanien - utbetalat 30 miljarder €uro av beviljade 100 mdr
Lettland - 7,5 miljarder €uro
Ungern - 20 miljarder €uro
Rumänien - 20 miljarder €uro
Cypern - ev. ett första nödlån om 10 miljarder €uro

And you know, we ain't seen nothing yet.


P.s. Du har väl noterat att "presidenten" för Syriens Nationella Koalition, Ahmed Moaz al-Khatib, hastigt har sagt upp sig från sitt "ämbete"? D.s.

* DN:s Josefine Hökerberg har i samtliga artiklar i DN:s tiggarserie konsekvent rört ihop och blandat samman romer och rumäner. Det är fullt möjligt att hon inte vet skillnaden.

* IMF = International Mafia Fund.

fredag 22 mars 2013

Misär, muslimer & cash

Nätverket svenska muslimer i samarbete har författat en rapport till FN(-rötan) som tar upp den misär och de omänskliga förhållanden svenska muslimer tvingas leva i och under. Lidandet är av oanad karaktär och saknar i det närmaste motststycke i världen. Nätverket hävdar att situationen nu är så allvarlig att de tvingas vända sig till världssamfundet för att få hjälp att sätta press på svenska staten, som de anser inte på långa vägar lever upp till de mänskliga rättigheterna. Och så här beskriver de situationen i Sverige:

Segregationen i svenska storstadsområdena kan jämföras med segregationen mellan romer och icke-romer i Central- och Östeuropeiska städer.

Som vi ser av bilderna nedan så kan man utifrån svenskt perspektiv beteckna förhållandena som verkligt omänskliga. Dock visar inte bilderna svenska muslimers bostads- och levnadsförhållanden, utan östeuropeiska romers. D.v.s. den kategori som Nätverket Svenska muslimer i samarbete likställer sig med. . .

Nu är ju som bekant inte den här bloggens skribent någon "fan" av zigenare, tvärt om, då jag vanligtvis likställer dem med "Egyptens gräshoppor" eftersom resultatet under och efter deras framfart är detsamma. Dessutom är det så att endast någon promille av världens zigenare är intresserade av jobb och en bostad med fast adress. De föredrar att dra in som gräshoppssvärmar över landsgränserna, anställa kaos och skövla - för att sedan dra till nästa offer.

Att svenska muslimer har mage att jämföra sina bostads- och levnadsförhållanden med zigenarnas är, På Ren Svenska, bara för jävligt. Det formligen stinker Helena Benaouda här, rikshaterskan av alla svenskar och kristna, Muslimska Brödraskapets kvinnliga lakej.

Well, vi går vidare i nätverkets akuta nödrop till FN-rötan och klafsar in i den vedervärdiga diskrimineringen som alla främlingsfientliga, hatiska islamofober till svenskar sysslar med:

Trots den omfattande diskrimineringen är det få diskrimineringsärenden som når hela vägen till domstol.Problemet förvärras ytterligare av att det är väldigt svårt att vinna diskrimineringsmål och att skadestånden är mycket låga vid en internationell jämförelse vilket minskar offrens benägenhet att anmäla.

Jaha, okej, det säger nätverket alltså. Vi tar och tittar på ett par ärenden som är mycket aktuella, bara har några dagar på nacken i mainstream-blaskan Expressen.

20/3 2013: Den slöjklädda, unga madamen på bilden här under har fått 50 000 spänn i kränkningsersättning från den svenska bankomaten Diskrimineringsombudsmannen. Hon nekades en tjänst som lokalvårdare eftersom arbetsgivarens klädkod inte medgav att hon skulle bära slöja. För en ren skitsak får tjejen alltså 50 000 pix.


– Jag tvekade först eftersom jag inte visste om det skulle hjälpa att anmäla, men sedan har jag hört från andra tjejer som blivit diskriminerade och som fick igenom sin anmälan. Därför anmälde jag, har Merdieh al Robeyi tidigare sagt till Expressen/KVP.


21/3 2013: Den unge mannen på bilden här under har efter mycket besvär fått 50 000 spänn för att han drabbats av narkolepsi - orsakad av svininfluensavaccinet. Sjukdomen är livslång och i väldigt många avseenden handikappande. För det får han, till slut, ynka 50 000 pix.

                                                                               
– Värst är mardrömmarna och hallucinationerna som gör att man aldrig är utvilad, säger han till Expressen.

Ovanpå alla biverkningar har Tim Engfors och hans mamma Petra Danielsson, 45, krigat mot läkemedelsförsäkringen, som är läkemedelsbolagens försäkringsbolag. För trots att socialminister Göran Hägglund och regeringen lovat ersättning till alla narkolepsidrabbade barn fick Tim Engfors i slutet av oktober avslag på sin ansökan.


Faran med diskriminering är att det skapar ett ojämlikt samhälle med olika regler för olika människor som undergräver den sociala sammanhållningen och förhindrar demokratiska lösningar på sociala problem.

Ja, det är bra att Nätverket bekräftar exakt de ojämlikheter vi sett här ovan. Svenskar diskrimineras hårt och behandlas på de mest omänskliga sätt medan Reinfeldts massinvandrade bidragsöverklass bara behöver knappa in koden "diskriminering" i bankomaten så kommer det ut svenska skattepengar i sedelfacket.

- Ojämlikt samhälle? Oh yes.
- Olika regler för olika människor? Oh yes.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


Nödropsrapporten i sammanfattning.

torsdag 21 mars 2013

Apropå Obamas besök i ...

. . . ööh, i . . . Pal . . . nej . . . Hm, var är Barack Obama egentligen? Well, enligt mainstreammedia är han på någon sorts "bank" - vilket de facto stämmer när man kan sin historia - närmare bestämt "Västbanken" i . . . då var vi där igen då . . .  i . . . Mellanöstern (-ah, där löste jag det galant).

Att USA:s marionettpresident Barack Obama anlände till den av Rotschild grundade staten Israel under gårdagen har naturligtvis inte undgått någon, men att den lille vithårige, synbart harmlöse president Shimon Peres hälsade Obama med ett "välkommen hem" och en stor kram kanske inte är lika känt.

I dag basunerar mainstreammedia ut att Barack Obama just nu befinner sig i . . . Mellanöstern var det ja . . . och gästar - för att citera samtlig skitnödig mainstreammedia: palestinierna. I själva verket skall Obama möta presidenten över världens största koncentrationsläger, Mahmoud Abbas. Presidenten utan land och snart presidenten utan folk. För ett palestinskt folkmord pågår, medan världen tittar åt ett annat håll.

Källa: Spiegel Online

Med andra ord besöker USA:s marionettpresident Barack Obama en mikroskopisk, grön fläck i Mellanöstern.

Passa på att ta en titt på de mikroskopiska gröna fläckarna på kartan här nedan, det är bara en tidsfråga innan de är helt utraderade.

Källa: UNISPAL, FN-rötans "organ" The Question Of Palestine

Angående den lille, till synes harmlöse och palestinavänlige farbrorn Shimon Peres, så skall du inte låta dig luras. Han är en mordisk jävel som den 12/3 jobbade hårt på att övertyga EU om att backa upp hans plan att sända in Arab League, gömda under FN-flagg, i Syrien för att

- The world cannot stand by when a massacre is carried out by the Syrian President against his own people and his own children.

Kvalificerat bullshit från herr Peres. Arab League, i vilken Syrien är/var medlem, har nyligen beslutat att respektive medlem i förbundet fritt avgör om de vill anfalla Syrien eller ej. Med andra ord kan vilket som helst av medlemsländerna ta på sig en blå FN-hjälm och stolpa in i Syrien och bomba skiten ur landet.

Men Shimon Peres lät sig inte nöja med Syrien utan han måste ju passa på att kläcka ur sig mesta möjliga bullshit när han ända var på plats i Strasbourg och givetvis gällde det . . .  Iran. What else.

Shimon Peres lät som en vinnare av Miss World när han återupprepade den gamla slitna frasen om fred på jorden. Enligt Peres var Iran det "största hotet mot fred i världen", han fördömde Iran för att "de bygger kärnvapen" och för att bryta mot "mänskliga rättigheter". Well, som om att herr Peres skulle vara rätt person att uttala sig om vad Iran gör eller inte gör? Knappast.

SvD 2 SR

- Sveriges framgångar inte svenska

Konsten att producera talliknande ljud utan att tala är verkligen en socialdemokratisk paradgren, och när det kommer till migrationsfrågor blir det än mer förstoppat.

Lyssna på Fredrik Lundh Sammeli, socialdemokraternas talesperson i migrationsfrågor, när han klargör att partiet inte har för avsikt att avvika från Den öppna dörrens politik. Enligt Lundh Sammeli kommer SAP i vanlig ordning inte att ägna sig åt öppen debatt, utan det är - som alltid - Partiets vilja som gäller.

- Vår framgång här och nu bygger ju på att människor under hundra år [-s tid] har kommit hit.


Lyssna: Samtal med Fredrik Lundh Sammeli (S)


Ett stort tack för att Fredrik Lundh Sammeli på ett mycket tydligt, om än gravt förstoppat, sätt klargjort var SAP står i massinvandringsfrågan. Den invandrade bidragsöverklassen kommer att fortsätta växa.

Läs också Sverige ett av de vanligaste länderna attt söka asyl i

SR 2 SvD 2 AB 2 SAP FT

onsdag 20 mars 2013

Sverker vs NATO

Med anledning av den rakryggade Sverker Göranssons uttalande angående att tolkarna i Afghanistan lämnas åt sitt öde kan det kanske vara intressant att veta att samma märkliga hållning inte bara gäller i Sverige utan även i bl.a. USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Australien, Canada, Frankrike och Norge*.

Anledningen till att de afghanska tolkarna* överges och nekas asyl skall enligt en hög brittisk militär vara att


 - If the Governments admit them asylum, they also admits that the situation in Afghanistan is not as they claim it to be.

Och så här sade US amiral och tillika ÖB för US European Command, James G. Stavridis, på amerikanska försvarsdepartementets hemsida i går.

Stavridis Shares NATO Perspective on Afghanistan, Syria

U.S. Department of Defense
By Army Sgt. 1st Class Tyrone C. Marshall Jr.
American Forces Press Service

WASHINGTON, March 19, 2013

– Afghan security forces are on track to assume complete control of security in the country, and NATO is monitoring the situation in Syria, the top U.S. commander in Europe said here today.

- They currently have 87 percent of the population under their remit, and that will go up to 100 percent this year, said Navy Adm. James G. Stavridis, who also serves as NATO’s supreme allied commander for Europe.

Stavridis told the Senate Armed Services Committee he is “very focused” on Afghanistan, which he called “a key operational mission for NATO at the moment.”

Well, den som lever i den overkliga verklighet som utgör Sverige - verklighetens folk alltså - bör ställa sig följande fråga: varför är det öppet hus för Reinfeldts massinvandrade bidragsöverklass som saknar asylskäl, men för de få som har tjänstgjort för Sveriges räkning, och har ett pris på sitt huvud, är dörren stängd?

Vem styr Sverige? Bedöm själva.

Pressmeddelandet fortsätter:


Stavridis also discussed NATO’s position on the current situation in Syria.

- As we all know, the Syrian situation continues to become worse and worse and worse -- 70,000 killed, a million refugees pushed out of the country, probably 2.5 million internally displaced, he said. 

- No end in sight to a vicious civil war. The alliance has taken a position that it will follow the same sequence that was used in Libya.

Prior to NATO involvement, he explained, there would have to be a U.N. Security Council resolution, a regional agreement, and agreement among the alliance’s 28 nations.

- So within NATO channels, what we are focused on is defending that border with Syria, Stavridis added. 

- We've moved Patriot missiles down [there] to do that. We are looking at a wide range of operations, and we are prepared if called upon to be engaged as we were in Libya.* Norge har beviljat endast 21 av totalt 106 ansökningar av afghaner som tjänstgjort för Norges räkning. Beviljandet gäller tolkarna.
* Det gäller inte bara tolkar utan även dem som haft andra tjänstgöringar.

SvD 2 DN 2 3 SR AB

Komplett marionettregering

Det gick inte helt smärtfritt när den s.k. "premiärministern" för hittepåförsamlingen* Syriens Nationella Koalition, den syriske kurden Ghassan Hitto, valdes i Istanbul i dag. Flera av de röstberättigade avstod från röstning eller lämnade in en blank sedel med förklaringen att Hitto är Muslimska Brödraskapets lakej - precis som koalitionens "president", imamen Moaz al-Khatib - och dessutom hade brödraskapets massiva stöd vid valet*. Inte är det heller av ringa betydelse att Ghassan Hitto är kurd.

Den amerikanske medborgaren Ghassan Hitto har sedan tidigt åttiotal bott och verkat i Dallas, Texas, där han arbetat som IT-chef samt varit ordförande för USA:s största islamska skola och ledamot i en av Muslimska Brödraskapet upprättad lokalförening. I fjol höst flyttade Hitto till Turkiet för att bli samordnare för leveranser av militärt stöd till terroristerna i Syrien. Hans son, juridikstudenten Obaida Hitto, 25, hann dock till Mellanöstern - närmare bestämt Deir al Zour - före farsan då han drog till Syrien redan i fjol vår för att delta i en av terrorstyrkorna (trol. Jabhat al-Nusra).

Ett par timmar efter valet av Ghassan Hitto attackerade terroristerna det syriska området Khan al-Assal med en raket som sägs ha haft en kemiskt laddad stridsspets (oklart med vad). Antalet omkomna sägs vara 25 och de som skadats runt 80-85.

Frågan är nu om krigshetsarna i Storbritannien, Frankrike och USA står redo i startblocken, eller om de redan är på väg till Syrien. Jag utgår ifrån att dagens attack skall vara förevändning för militär intervention (förutom den som redan pågår...) och tändhatt för tredje världskriget.

Vad madame EU-Ashton säger? Ingenting om Syrien, så vitt jag vet, men hon är i alla fall lycklig över att ha delat ut 33 miljoner €uro till somaliska FN-beskickningen AMISOM.

Ryska utrikesdepartementets Twitter

*De har valt att kalla koalitionen för "övergångsregering".
*Hitto fick 35 röster av totalt 63 röstberättigade.

måndag 18 mars 2013

Nya Liberaternas Bad Boy

Hoppsansa, nu är det tätt mellan riksgojan Tobias Billströms migrationsutspel i media. Om jag inte visste bättre skulle jag lätt kunna frestas tro att det beror på att a) det råder splittring inom Nya Liberaterna eller b) det är ett utslag av procentnervositet.

Dock tror jag det är varken a) eller b), utan snarare ett i raden av riksgojans på förhand bestämda Bad Boy-utspel gällande bidragsöverklassens eventuella förmåner. Det regerande partiet måste ha en lagom anonym, blek typ som då och då kan agera på vad media anser vara ett främlingsfientligt, populistiskt sätt, som kan fiska i de där vattnen med hög grumlighetsfaktor. Kort och gott en Bad Boy som med jämna mellanrum blir "överkörd" och tillplattad av sin statsminister.

Värst är dock inte Nya Liberaternas löjliga utspel, utan Migrationspartiet De Gräsligas förbannade brandkårsutryckningar så fort en ur bidragsöverklassen råkar snava i en trappa eller blir knuffad i en kö. Inte fan går Fridolin, Romson, Ferm eller Wetterstrand igång på alla cylindrar när media någon gång ser sig nödsakad att nämna att våra - av riskkapitalister omhändertagna - svårt uttorkade och undernärda gamlingar ligger med frätskador av sin egen urin och avföring och har djupa liggsår fulla av krälande maskar.

Hur någon ens kan tänka tanken att rösta på ett parti med en sådan jävla agenda övergår mitt förstånd. Tack och lov finns det i alla fall inga sunda, normala människor som kan tänka sig att rösta på denna sjuka sekt som utgör Migrationspartiet. Och de sunda, normala människorna överstiger de rubbade sekteristerna i antal. Alltid något, men raderas bort från riksdagskartan skall de - de jävla äcklen till migrationspartister.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

DN AB SvD 2 FT

söndag 17 mars 2013

Ny(liberal) politik - gamla koordinater

I gårdagens Expressen framgår det tydligt att det kokar på Nya Liberaternas riksmöte; partiet har sannerligen en ansenlig mängd "interna" besvärligheter att handskas med . . . Dock tycks det absolut största problemet vara att det fortfarande inte har gått upp för partiets politiker vad det var för science-fiction-tåg som körde över dem när Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, tog över partiet år 2003.

- Man känner inte igen sig

. . . säger enligt Expressen en "högt uppsatt moderat".

Det tror fan det, att partiets moderater inte känner igen sig. Och det är fullkomligt häpnadsväckande att det har tagit dem närmare tio år att upptäcka att de inte kan orientera sig med gamla koordinater i ett för dem totalt okänt, nyliberalt landskap. Det är fullkomligt unikt att det kan ta närmare ett decennium för somliga människor att inse att de är totalt vilse i terrängen.
Men, de vilsna moderata politikerna har aktiverats genom att de på riksmötet fått sitta och pyssla och knåpa i idégrupper; yxa fram förslag och riktlinjer som de i sin monumentala enfald tror att partiledningen tänker "ta till sig". 

Även den fnittrande och sött leende ekonomiske häxdoktorn Anders Borg upplät under gårdagen sin stämma. I vanlig ordning lyfte han sin ekonomiska retorik till fullkomligt oanade höjder och lät avslöja för den lätt förvirrade och andäktiga församlingen att

– Den här krisen handlar inte om att Leman Brothers gick i konkurs. Den är djupare än så.


Whoy! Nähä! Kan det vara så?!

Oh yes, och jag väntar ivrigt på Borgs nästa retoriska höjdpunkt gällande sanningen om ekonomin. Dessutom kan Stefan Ingves kompa med att berätta lite grand om vad ECB har för sig, och om IMF:s "rekommendationer" gällande Sverige och svenska förhållanden. Samtidigt kan Ingves - eller Borg med, för den delen - berätta mer om varför Christine Lagarde på G20-mötet, med skärpa, informerade medlemsländerna att hon "förväntade sig" att de snabbt som fan langade in de cash som fattas för att dubblera IMF:s SDR-tillgångar till 750 miljarder U$D. Det hade ju bestämts 2010, på G20-mötet i Seoul.

Anders Borg och Stefan Ingves kan hålla en gemensam presskonferens för det svenska folket om Sveriges, Europas och världens ekonomi. Det är nämligen samma sak - en sammankopplad, gemensam, stor neoliberal varböld som hotar att explodera när som helst.

Som sagt, we ain't seen nothing yet.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


torsdag 14 mars 2013

- Vems jävla värderingar, Ohlsson?

Dagens viktiga upplysningar från Minister Ohlssons Twitter.
Hon tycks ha blått nagellack och gå på gym...
Jag läste på Fria Tider att globaliserings- och privatiseringsfundamentalisten Birgitta Ohlsson (fp) tyvärr har varit i farten och skitat ned miljön med sina rubbade uttalanden. Måhända går Ohlsson på samma typ av steroider som ekonomikommissionär Olli Rehn, vilken inte heller kopplar in hjärnan innan han öppnar munnen. Kanske har han den full av €uro.

Madam Ohlsson* ondgör sig över att Ungerns premiärminister, Viktor Orbán, använt sig av det demokratiska mandatet att i det inhemska parlamentet ändra på nationell lagstiftning; något vare sig EU eller Ohlsson har rätt att eller skall lägga sig i. Ohlssons uttalande utgör som vanligt skolexempel på nyliberala drömmares visionära, substanslösa floskelpladder. Imbecillt, motsägelsefullt och fullkomligt osande av styvnackad maktarrogans. De länder som avvisar globalisterna och motsätter sig deras tvång på nationell prostitution anklagas av neoliberala monster som Ohlsson för att rubba EU:s värdegrund och för att vara odemokratiska förtryckare.

– Jag trodde aldrig att man skulle behöva ha den här typen av diskussioner i Europa 2013, att ett land på punkt efter punkt skulle utmana mycket av det som är EU:s grund.

EU:s grund? "EU" har ingen grund, kan inte ha någon grund. Den grund och de värderingar som skall föreligga i och känneteckna en union skall komma från befolkningen - inte från vettlösa, klåfingriga privata politikerkotterier som har egna grunder, driver egna agendor och drivs av sina egenhändigt skulpterade definitioner av vad som är demokrati. Det existerar inte någon demokrati what so ever - vare sig i Sverige eller i EU.

Det finns heller inget samarbete i traditionell mening annat än i imperiets privata kommissionskotterier.
Det Ungern och andra "odemokratiska" regeringar gör är att skydda länder och befolkning från EU-vansinnet - inte från demokrati eller mänskliga rättigheter. De regeringar som fått nog av överstatligheten, massinvandringen, sämre folkhälsa, fattigdom, tvångsprivatiseringar, kulturell utplåning, mångkulturen och slaskmedias globaliseringspropaganda stänger kort och gott grindarna. Hur svårt skall det vara att fatta?

– EU borde kunna straffa medlemsländer som inte lever upp till unionens värderingar med till exempel indraget ekonomiskt stöd, säger Birgitta Ohlsson.

Ah ja, så mycket för demokrati, valfrihet, värderingar och nationella rättigheter... Ohlsson låter precis som den totalitära fascist hon och hennes gelikar verkligen är; utmana inte imperiet och dess elits värderingar för då möter vi upp med hot, tvång, regler, likriktning, straff. Samma resonemang som hon och galningen Eskil Franck har angående indoktrineringen av de rätta värderingarna hos alla dagis- och skolbarn och tvångsutbildningen av föräldrar.

Kom inte och snacka om demokrati, din jävel, för det vet du inte vad det är. Då skulle du inte ens ha tänkt tanken att formulera dylik smörja på din regeringssida:

Målsättningen med demokratipolitiken är att värna och fördjupa den svenska demokratin. Individens möjligheter till inflytande ska förstärkas och de mänskliga rättigheterna respekteras.

Fortsätt att svettas på gymmet och pyssla med dina naglar du, Ohlsson, det tangerar maxnivån för din intelligens och intellektuella kapacitet. Du befinner dig ändå ljusår från den kalla verkligheten och det grasserande världshelvete som snart exploderar. You know, we ain't seen nothing yet.  

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.
* Regeringens slasktrattsminister som hoppar mellan att ministra extremism, demokrati, EU på längden, tvären och i vattnet samt konsumentfrågor (godkänner konsumentmadammen rumänska slaktök i lasagnen, tro?). Varken hackat eller malet alltså, precis som Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, vill ha det. En jävla neoliberal privatiseringssoppa.

DN SvD SR 2 3 SvDN FP AB

söndag 10 mars 2013

Socialbidrag 2012

Klicka på bilden så blir den större.
Arbetsförmedlingens regleringsbrev 2013. Dags för tvångsförflyttningar á la EU-kommissionens önskemål?

torsdag 7 mars 2013

- It's time to take him out...

Well, det har vi hört från samma håll* åtskilliga gånger, eller hur? Fråga dig när du sist hörde frasen som utgör rubrik, och vem det då gällde - och varför. Titta sedan på Greg Palasts dokumentär här nedan.
Ett nyckelord: diktator. Vilka har kallats för diktatorer genom åren, och vad har hänt med de personerna? Fundera också på vilka tillgångar deras länder haft, och hur länderna ser ut nu.

Förresten, vet du om Sverige har (kvar) några statligt ägda attraktiva tillgångar som är högintressanta för så kallade internationella investerare? Just det, ta en funderare på det.

Greg Palasts hemsida
Regeringens hemsida över statligt ägda bolag Sidan uppdaterades senast 2012-09-24. Heja Annie - mycket nu, eller?
Privatiseringar i Sverige sedan 1980-talet

* Fastna inte tankemässigt i enbart USA nu. Tänk efter om det finns något fler land med likartad mordisk mentalitet.

onsdag 6 mars 2013

Frankensteins EU-hydra

Sådär ja, nu är parlamentets talman, Martin Schulz, riktigt förbannad och har avlägsnat ytterligare ett blad från den tidigare så korrekta munnen och benämner EU vid sitt rätta namn - Frankensteins Europa. Schulz skräder inte orden gällande den guldkantade, exklusiva privatklubb av psykopatiska och neoliberala monsterkreatörer som utgör EU-kommissionen. Europa står i brand, människor svälter, de dör av medicinbrist, horribla skuldbördor ökar varje sekund, arbetslösheten stiger, och människor begår självmord på offentliga platser. Men det är lugnt - allt är precis som det skall och scenariot följs till punkt och pricka. Snart smäller det, och alla samlade tecken tyder på att det kommer att gå fort nu.

Vad Martin Schulz rasar över är att den exklusiva, självutnämnda klubb i kommissionen som enväldigt skapat en privat, neoliberal europaregering. En "regering" med exklusiv ensamrätt att initiera lagstiftning, d.v.s. att de ordnat det så vist så denna privatklubb sitter på såväl den verkställande som lagstiftande makten. Samtidigt för medlemmarna i den exklusiva regeringsklubben successivt över mer och mer makt från de suveräna staterna till deras bord.

Martin Schulz beskriver också på ett mycket träffsäkert sätt de två vettlösa falanger som kommissionen utgörs av. Den ena falangen ger sig inte förrän de privatiserat allt som existerar, ända ned till minsta lokala begravningsplats, medan den andra falangen inte ger sig förrän de lyckats åstadkomma en gemensam EU-reglering gällande samtliga begravningar inom EU.

Talman Schulz naiva lösning på problemen med det enväldiga, ruttet stinkande europamonstret är att kommissionen måste reformeras och Europa parlamentariseras. Jawell, lycka till med den utopiska uppgiften. Det är fullkomligt omöjligt att reformera EU och jag envisas fortfarande med att det enda raka att göra är att inleda en snygg, prydlig och ordnad nedmontering av skiten. Samtidigt som imperiet byggs ut i ena änden så rasar det i den andra, så därför finns ingen anledning att lägga tid, energi och pengar som inte finns på att försöka hålla ihop denna totalt misslyckade, explosiva katastrof. Det viktiga i nuläget är att den exklusiva privatklubben inte lyckas i sitt uppsåt, och därför måste EU-haveriet stoppas omedelbart.

Angående den kommande mångmiljonanstormningen av främst zigenare från Rumänien och Bulgarien kan tilläggas att Storbritannien, Tyskland och Finland kommer att lägga veto mot deras anslutning till Schengenområdet. Man räknar nämligen med att cirka fem miljoner människor står redo i startblocken (förutom alla de som sökt och söker asyl redan) att inleda invasionen.EU-Hydransöndag 3 mars 2013

Det är mycket nu, och mer blir det . . .

Svensk media förnekar sig inte, i gårdagens SvD påstod man att 2014 års fria, demokratiska val som skall hållas i Syrien enbart handlar om att President al-Assad vill bli omvald. Jaha, och vad är det med det då? Det syriska folket skall självt välja president, och vill de inte ha al-Assad blir han inte vald. I dagens SvD-upplaga yrar man på som huvudlösa höns om "situationen" i Syrien i artikeln Assad i unik intervju: Ger inte upp. Nej, varför i helvete skulle han ge upp? Han gör vad han kan och måste för att Syrien över huvud taget skall finnas kvar på världskartan.

Den rådande syriska "situationen", som det så vackert omskrivs, hävdar media har pågått sedan 2011, men som vi vet har den i själva verket pågått ännu längre. Den syriska "situationen" som alla mediala pundhuvuden kallar den, är och förblir kopplad till USA:s sanktioner mot Syrien, vilka ledde till att Syrien redan 2006 bytte U$D mot €uro (som Irak, Kina, Ryssland, Iran, Nordkorea, Libyen, m.fl.). Något man självfallet inte kan göra utan våldsam och blodig vedergällning. Att Syrien dessutom har attraktiva, hett eftertraktade naturtillgångar är känt men att landets centralbanker, till somligas våldsamma förtret, fortfarande är statliga är mindre känt.

Frankrikes krigspresident Francois Hollande* var som bekant på besök hos Rysslands president Vladimir Putin i veckan, och gullade sockersött med honom om att de kan finna en gemensam väg till en lösning på "situationen" i Syrien eftersom de har samma mål, men att vägen till målet diffade en aning. Hollande vill, precis som Storbritanniens David Cameron och USA:s John Kerry*, bomba sönder president Bashar al-Assad i molekyler, medan Putin anser att det är mer civiliserat att tala.

Storbritanniens utrikesminister William Hague tjurar eftersom han vill dra på rejält och beväpna terroristerna till tänderna i Syrien men tvingas hålla sig på mattan och enbart sända "icke dödligt" stöd - förutom ett och annat pansarfordon då, vilket han för övrigt får att låta som vore det hans nådiga beslut. Dock ser han till att s.a.s. få sista ordet genom att hotfullt tillägga att han inte utesluter att det packas ned någonting dödligt i framtida "hjälpsändningar". Inte blev Hague gladare av att al-Assad i en intervju i dagens Sunday Times ansåg regeringen Cameron vara naiv, orealistisk och förvirrad. 
Du kan läsa hela artikeln här i Australian News.

Frågan är om al-Assad egentligen vet vad som står på spel för framför allt Storbritannien, Frankrike och USA - och i vilken hiskeligt, obegriplig omfattning? Drottning Elizabeth II vet det, och lite till, i alla fall, och att hon lagts in på sjukhus för magbesvär kan vara en tydlig hint om det. 

Det är mycket på världskartan nu, mina vänner, och we ain't seen nothing yet.

* USA:s (eg. Hitlary Wrongham Clintons) träning och beväpning av vissa terrorgrupper i Syrien stoppades av president Barack Obama i fjol.

* Du vet väl att Francois Hollande har erhållit det vedervärdiga FN-organet UNESCO:s fredspris?!
Om inte så kan du läsa om eländet här: Fredspris för viktiga insatser för fred och stabilitet i Afrika.fredag 1 mars 2013

Kriminell och fuskande Kaiser Reinfeldt

Glufs, glufs, glufs...
Allianshussen och Sveriges farligaste man, den nybantade Fredrik Reinfeldt, hann inte undan media utan tvingas i dagens Expressen försöka erinra sig någon händelse som skulle gälla typ "hästar i maten" och "nå't med Findus". Det är fullständigt uppenbart att han är drabbad av samma tekniska problem som smakmästare Eskil "Glufsaren" Erlandsson - no carrier. Båda två är lika väck om den overkliga verklighet som verklighetens svenska folk tvingas leva i, precis som socialistdiktatorn Olof Palme var. DDR-ministern som inte visste vad en liter mjölk kostade i Sverige men kunde rabbla amerikansk utrikespolitik i sömnen.


-Men för i helvete, kan vi prata om nå't annat
än Sverige... 
Jag vill prata om nå't KUL,
typ globalisering!
Att Kaiser Reinfeldt är helt ointresserad av annat än att fullständigt krossa Sverige via den neoliberala pestsmittan har varit uppenbart sedan dag ett. Allt denne galning har i huvudet handlar om avregleringar, privatiseringar, konkurrens, lönedumpningar och en arbetsmarknad präglad av no rules; allt för att skynda på globaliseringshelvetet.

Nästa expressavreglering blir hyresmarknaden, believe me. Därefter kommer antingen återinförande av fastighetsskatten eller slopande av avdrag för räntor. Ja, och naturligtvis måste de fördärvliga skatterna på jobb och bolag sänkas, helst tas bort.

Den som inte har begripit det här än tar tyvärr bara del av svensk mediesörja, och har dessutom bara jobbskatteavdrag ringande i öronen. Enkelt, men uppenbarligen svårt att fatta.

För att då komma till poängen med detta inlägg tar vi och tittar på ett par av psykopaten Reinfeldts uttalanden i Expressens artikel:

- Ja, det är allvarligt i den meningen att köper jag något som det står är av ett visst ursprung så ska det inte visa sig vara något annat. När vi ser omfattningen på detta indikerar det att det finns ett fusk och en kriminalitet kring detta som naturligtvis väcker frågor.

Det är alltså fusk och kriminalitet att inte redogöra för ett korrekt innehåll. Det man valt skall alltså inte visa sig innehålla något annat. Tänka sig. . . är inte det en väldigt exakt beskrivning av Nya  Liberaterna?! Stod det verkligen i deras partiprogram att de t.ex. skulle importera ett par hundra tusen analfabetiska kulturberikare om året till Sverige? Eller att de skulle sänka välfärden till sämsta tänkbara nivå? Hmm, nej, jag varken hörde eller såg ett ord om det när det begav sig.

- Det som är bra med alla reaktioner nu är att det är uppenbart för alla företag att öppenhet måste gälla och att man måste vara noggrann med det som står i innehållsförteckningen. Det måste stämma överens med verkligheten, annars tappar företagen människors förtroende och lider stora ekonomiska förluster. Så jag är ganska övertygad om att vi redan nu kommer att se en uppstramning i rutinerna kring detta.

Det angivna måste också Stämma överens med verkligheten säger nationshaveristen Reinfeldt helt ogenerat i Expressen, och hävdar att människor annars tappar förtroendet för varan.

Rätt man att yttra dylikt - en fegskit som gömmer sig bakom ett partiprogram som är en ren falskdeklaration? Tja, om nationens medborgare inte uppfattar det kriminellt uppenbara hyckleriet så är vi nog bortom all räddning.

Psykopaten Reinfeldt och hans allianskennel har sedan första valsegern gjort allt vad de kan för att det "nya Sverige" skall bli så spännande som möjligt, och enligt nyliberala spänningsmått så är snart alla mål uppfyllda. Verklighetens Sverige består av brutala våldtäkter, massinvandring, inskränkta rättighter, mord, slaveri, kriminalitet, förtryck, avhumanisering, fattigdom, skuldberg, åtstramningar, kontroll och övervakning, bostadsbrist, korruption och svältande pensionärer. Om allt detta säger Reinfeldt att det inte är hans ansvar, vilket också stämmer, för nyliberaler tar inte ansvar för någonting annat än sitt eget väl och ve. I det nyliberala helvetessamhället skall var och en ta ansvar för sig själv. Allt är upp till den enskilda individen, valfritt alltså, om man skall vara hemlös eller ha ett hem, ha ett arbete eller vara arbetslös, vara funktionshindrad eller inte, utnyttja eller låta sig utnyttjas, vara fattig eller vara rik. Valfriheten framför allt - bara välj och skyll sedan dig själv.

När jag är som mest förbannad på alla cyniska, pengakåta avdragsjudas brukar jag tänka på att det ändå finns en omutbar jämlikhet, och det är sjukdom och död. De går inte att tvinga in under valfriheten och sjukdom och död drabbar oavsett politisk färg. Det skall vi vara tacksamma för.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.* De extremt få gånger Erlandsson dykt upp i media under sin ministerperiod så stoppar han i sig mat någonstans i "Matlandet Sverige".