onsdag 30 januari 2013

67 millar men inget dammsugarrör

SVT:s Uppdrag Granskning (UG) skall i kväll sända en uppföljning på det synnerligen mjäkiga reportaget om moskéskandalerna, och nu hotar Göteborgsmoskéns ordförande, Ahmed Al-Mofty, UG med en polisanmälan. Naturligtvis. Det är självfallet hets mot folkgrupp att lyfta fram att islam har en omfattande lagstiftning och kontrollsystem som reglerar Satans representanter på jorden - de demoniska kvinnorna. En livsfarlig kategori som måste hållas i extremt strama tyglar, helst inlåsta, då de annars skulle orsaka ve och förbannelse och jordens undergång.

Den minnesgode kommer ihåg hur den moderate sharia-lovern och riksdagsledamoten Abdirizak Waberi i SVT-dokumentären Slaget om muslimerna ingående beskrev islams levnadsregler, och mäns självklara och odiskutabla rätt att bära kaptensmössa och batong i hemmet. Enligt Waberi får man dock inte slå kvinnan med t.ex. dammsugarröret, utan bara slå henne lätt för att tillrättavisa och lära den dumma kossan vad som gäller. Men vi kan nog vara helt lugna... Det går antagligen utmärkt att strypa henne med dammsugarsladden.

Ordförande i idrotts- och föreningsnämnden, S-madammen Anna Johansson, som medverkar i kvällens program, är kritisk och hotar med att dra in föreningsstödet (skattemedlen) till moskén om de inte raskt bygger om världsreligionen islams budskap efter SAP:s multikulturella gråzonsvärderingar. Eller åtminstone inte öppet basunerar ut sanningar om islams rätta värderingar (sharia-lagstiftning) till västerlänningar hur som haver. SAP kan förslagsvis dela med sig av goda råd om hur islams företrädare kan predika ett budskap offentligt - eller ännu hellre: tiga - och sedan predika något helt annat bakom kulisserna. SAP är ju som bekant innehavare av samtliga OS-guld sedan antiken, i konsten att mörka, förvränga, dölja, tiga och desinformera. Nå, moskéns företrädare, Ahmed Al-Mofty, säger dock att de inte är i direkt behov av några bidrag.

- Sen kanske folk tror att det är flera miljoner som vi fått i bidrag. Det är några tusen kronor som vi fick som lokalbidrag när vi byggde moskén. Vi har inte fått ett öre sista två åren, säger Ahmed Al-Mofty.

Ojdå, ojdå, vad surt man kan ta i. Det var ju en jäkla tur att moskén helfinansierades med 67 miljoner från de välgörande wahabist-fundamentalisterna i Saudi...

- Ta inte i för mycket du, Al-Mofty, reta inte upp svennarna som pröjsat för era dammsugare.

Här kan du läsa vad föreningsordförande Sara Mohammad hade att säga efter Uppdrag Gransknings reportage om moskéerna - Verkligheten är mycket värre. . .  Ja, och naturligtvis även vad jag hade att säga.

Under fliken Läs- och filmtips hittar du bl.a. avsnitten av Slaget om muslimerna, från SVT:s Dokument Inifrån.


måndag 28 januari 2013

Tyckfrihet

Det pågår som ni antagligen vet en okommenterbar debatt i DN angående fri invandring. Det är frihetsfundamentalisterna, de libertarianska tyckarna, Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt som gör en "Ullenhagare" och försöker övertyga oss om att fri invandring brassar på tillväxten och får den att dåna på som det Borgska science fiction-tåget. Fri invandring är inte bara bra, påstår de, utan den är rent av nödvändig för tillväxten... säger dessa säregna människor när de likt papegojor upprepar det obskyra FN-organet UNESCO:s ständigt utpumpade propaganda. Frågan är om herrarna över huvud taget känner till att de utgör nyttiga idioter till de styrande av FN-rötan och dess organ? Jag finner det tveksamt då Norberg och Segerfeldt direkt kan härföras till kategorin drömmande visionärer, pladdrande agitatorer, med skallarna proppfulla av tyckanden, värderingar och utopiska drömmar, ständigt hänvisande till "forskningen".

Det är helt osannolikt hur numerärt sett vuxna människor kan tänka och agera precis som trotsiga barn gör. Libertarianer vill saker nu och stampar ilsket med fötterna, skriker, gnäller och skäller när de bemöts med logiska följdfrågor, sak- eller motargument, fakta, sans och förnuft. Likt barn, vilka helt naturligt är ursäktade, har de inte en utvecklad förmåga att analysera, förstå kausalitet eller konsekvenser, de kan inte kompromissa eller visa hänsyn och de saknar förmåga till självreflektion. Deras framfart skapar oanad tragik och enorma problem, men det är ointressant, irrelevant. Allt som är tråkigt lämnar de, som barn gör, åt "någon annan". Jodå, fort som fan skall det gå, och det går ofelbart åt helvete. Men då har de för länge sedan rusat vidare till nästa utopiska dröm som skall drivas igenom.  Känns det igen? Ja, precis, en sådan regering har vi haft sedan 2006.

Well, för att återgå till de libertarianska frihetsfundamentalisternas våta dröm om "fri invandring" så uppvisar inte Norberg och Segerfeldt bara extrem naivitet, monumental dumhet och grav inkompetens, utan även skriande historielöshet, oförmåga att tänka i mer än ett steg och den sagolika förmågan att bortse från och undvika det där "tråkiga" och "jobbiga". De uttalar sig svepande och generellt om "invandring" som vore det en enda stor och närande företeelse, en homogen grupp individer med samma förutsättningar och förmågor. Och de har mage att hänvisa till 1800-talets, de facto begränsade, invandring som huvudsakligen bestod av entrepenörer som kom hit och startade företag. Samtidigt som Sverige hade en utvandring på cirka 2 miljoner människor sökte sig en och annan entrepenör till "barkbrödets" land, men som sagt, inte för att åtnjuta våra välfärdssystem, utan för att bidra till sin egen och landets tillväxt.

Det är ohyggligt hur herrar fundamentalister utelämnar eller helt enkelt bortser från faktorer som att invandringen till Sverige till absolut största delen haft en gravt negativ inverkan på såväl ekonomi som samhällsklimat och -kapital. De äcklar mig när de så smaklöst rör ihop den invandrade bidragsöverklassens analfabeter, slöfockar och lycksökare med yrkeskompetenta arbetskraftsinvandrare och invandrade entrepenörer, och det borde rendera i spöstraff och utvisning. Likaså borde de vedervärdigt pladdrande nollorna Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt bestraffas då de hänvisar till "forskning" när de försöker belägga sina tyckanden. Men tack och lov har de fått kompetenta genmälen av Tino Sanandaji, som motsäger deras förbannade pladder.

* Ullenhag brukar kleta ner 1600-talets och 1950-talets arbetskraftsinvandrare, och kränkande nog jämställa dem med dagens invandrade bidragsöverklass.

P.s. Är det inte märkligt att svensk media underlåtit att rapportera om vad den store lille Nicholas Sarkozy har för sig i Davos? Han hade erbjudits 150 000 euro, och tackat ja, för närvara och hålla tal vid en välgörenhetstillställning för Israel, och valde att chockera miljardärsgästerna genom att uppmana världen att riva de "Jerikos murar" som Israel byggt upp runt sig, och bana väg för en palestinsk stat. Annars skulle det gå åt helvete. Sade Sarkozy, alltså. D.s.


FT AB 2 3 4 5 6 SR 2 D 2 

lördag 26 januari 2013

Snyftande Staffan i Syrien

Den lätt övermogne och gravt gaggige Staffan Heimersson skriver i dagens Korsfararblad att han befinner sig i Syrien, utsänd å en "prestigetidskrifts" vägnar för att inhämta och sprida ytterligare desinformation angående det s.k. "inbördeskriget". Vilken denna "prestigetidskrift" som skall ha sänt Heimersson till Syrien nämner han dock inte. Kanske lika bra det, förresten.

Om det s.k. "inbördeskriget" skriver denne härjade och stenhårde krigs- och utrikeskorrespondent inte mycket, utan Staffan Heimersson har valt att fokusera på ett något ofarligare, men människonära reportage angående den misär som enligt den utsände skall råda på ett boende för psykiskt funktionshindrade i Aleppo. Heimersson beskriver hur de intagna framlever sina dagar i sysslolöshet, hur de saknar mediciner, att måltiderna är knappa och hygienen obeskrivligt dålig. Det är inte helt olikt de förhållanden många svenska pensionärer lever under i dag, men det är antagligen en annan sak. Dock sänder reportaget vibbar till Nicolae Ceauşescus barnhem i Rumänien och meningen är att våra känslosträngar skall börja vibrera. De tre kompletterande bilderna (Niclas Hammarströms?) osar arrangemang, men det är inget nytt eller för den delen ovanligt - snarare tvärt om. Bildmanipulering är en ny yrkeskategori även om SSYK-kod ännu saknas.

Ytterligare bekräftelse på Heimerssons monumentala enfald och enögdhet är att han kräks ur sig 


- Vi gör inte ett skit. Vi hjälper inte de rebeller som har rest sig mot tyrannen Bashir al-Assad. Inbördeskrig rasar. 

Om jag inte vore pacifist skulle jag rekommendera ett pansarskott i skallen på den vettlöst korkade Heimersson. Karl'n har uppenbarligen inte begripit att den som gör "ett skit" är sådana som Staffan Heimersson, och Sverige, EU, USA, Saudi. Det är du, Heimersson och övriga som stöttar och finansierar terrorister från mer än trettio länder. Terrorister och mördare från trettio länder befinner sig i Syrien och kidnappar, våldtar och mördar civilbefolkningen. De slår sönder, spränger  och förstör kyrkor, moskéer och synagogor, de spränger bilbomber och de plundrar alla ställen de kan. I varje område, i varje stad som terroristerna intar tvingas civilbefolkningen fly för sina liv. Till och med FN vet det, och därför skiter marionetten Ban Ki-moon knäck, och vädjar om en politisk lösning via samtal på "krisen". Ki-moon hävdar också att den "syriska oppositionen" drivs av "utomstående starka krafter" och kräver ett stopp på införseln av pengar och vapen till terroristerna. Se där, någon i FN-marionettens bakgrund har börjat bli kall om tassarna och redigerat generalsekreterarens fusklapp.

Människorättsorganisationen Human Rights Watch har uppenbarligen vaknat till en aning och har sänt ut ett pressmeddelande angående terroristernas förehavanden i Syrien. Den hävdar att den "syriska oppositionen" har förlorat kontrollen över de militanta rebellerna. Att det i själva verket inte finns någon "opposition" och inga "rebeller", och att ingen haft någon kontroll någonsin, är man tydligen inte redo att erkänna ännu. Allt för $tarka krafter håller fortfarande sin järnhand över läget, men Storbritannien, med David Cameron i spetsen, som stod redo att rycka ut för USA:s räkning har nu försiktigtvis börjat backa.

President Bashar al-Assad höll ett timslångt tal (se: Det krävs två för en tango) i vilket han återigen välkomnade och uppmanade utomstående till konstruktiva samtal om Syriens framtid och om de demokratiska val som skall hållas. Men al-Assad påpekade att det är svårt att hålla samtal när ingen från "oppositionen" behagar infinna sig för diskussion, inte ens på valfritt och neutralt territorium. 

Angela Merkels knähund Francois Hollande, vilken för övrigt är och beter sig som en galen neokolonialist i Mali, konspirerar med USA:s krigsherre Obama angående Syrien. Herrarna hävdar, tillsammans med Saudi och Qatar att Bashar al-Assad "måste bort", vilket även var (är?) Storbritanniens uppfattning. Två, alternativt tre, s.k. "demokratiska" länder, varav två ingår i EU, är alltså redo att ge järnet och bomba al-Assad från jordens yta. Ett tillvägagångssätt som enligt min uppfattning varken är demokratiskt, konstruktivt eller civiliserat.

Kanske du skulle drista dig till att skriva om allt det här, Heimersson, eller är det för komplicerat för dig? Du är ju mest van vid att kåsera, menar jag. Du skulle kunna förenkla det hela genom att be Bashar al-Assad om en intervju, men jag antar att du - liksom jag - är övertygad om att han skulle tacka ja. Och det tror jag inte du törs riskera, herr krigskorrespondent.

Tidigare inlägg om Syrien hittar du här


fredag 25 januari 2013

Garantigöran och Teater Europa . . .

Whoy! Garantipartiet Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund är vid liv - jo, det är säkert. Han har tydligen både visat sig och även öppnat munnen på partiets kommundagar i Helsingborg. Åtminstone är det vad Expressen påstår, så vi får väl tro på det då. Det står ju i tidningen...

EU-kramaren Göran fryser tydligen om fötterna, han synes helt plötsligt oroa sig över att Teater Europa "börjar få för mycket makt" och varnade sina partikollegor för centralisering och överstatlighet. Nämen gomorron, Göran, hur har det äntligen nått dig att EU:s överstatlighet faktiskt saknar historiskt motstycke i världen? Har du konsumerat utrikes media, som till skillnad mot svensk media faktiskt dagligen och aktivt rapporterar och för debatter om vad som jäser i de sju europeiska rötkamrarna till institutioner. Om så är fallet så bör du passa på att konsumera professionella nyheter så länge du bara kan, för nu vill man standardisera medierna i EU också. Och skolungar skall utbildas i mediekonsumtion. Jodå, det ytterst menlösa, oprofessionella low level-ihopkok till "rapport" som galenpannan Neelie Kroes high level-kvartett totat ihop kan du läsa här: A free and pluralistic media to sustain European democracy. Beklagligtvis tvingades jag genomlida föredragningen av "rapporten" i parlamentet, och det var verkligen ingen vacker eller begåvad historia.

Demokrati ja, det är just precis vad som fattas i EU, men det är ju ingenting nytt för oss svenskar som är vana vid att beslut fattas bakom ryggen på väljarna, utanför riksdagen, i slutna rum, och precis så går det så klart till även i EU. Parlamentet är fullständigt tandlöst, hanterar bara pseudofrågor och utgör ett exakt likadant knapptryckarkompani som riksdagen här i Sverige. Tji demokrati såväl här som där, men EU-parlamentets (stackars) talman, Martin Schulz, har även han sent omsider insett att hans församling bara utgör en teaterkuliss. Han hävdar även att EU är i ett "uselt skick", att hela haveriet har tagit fel riktning och att besluten fattas bakom stängda dörrar. Talman Schulz ger dessutom David Cameron rätt i mycket av den svidande kritik Cameron riktade mot EU-apparaten förra veckan. Martin Schulz vill heller inte höra talas om att EU-kritiska medborgare fortsätter att avfärdas som gnälliga, bakåtsträvande  "euroskeptiker" eftersom han delar folks oro och irritation. Gott så, och nu väntar vi bara på att den starkt EU-kramande mediesfären i Sverige skall inse att EU:s sju institutioner är av "allmänintresse" och börjar ta upp vad som händer. Svensk media är ensam i världen om att inte rapportera om EU (eller FN-rötan, som jag snart återkommer till).

Well, Göran Hägglund uttryckte även sin nyvunna ängslan över att EU-tåget (i Anders Borgsk science fiction-fart) går i riktning mot ett Europas förenta stater. Nämen grattis igen, Göran, du har just vunnit en EU-obligation signerad av imperiemonstret Angela Merkel och hennes franska knähund Francois Hollande. Det är de facto så att det bara finns ett järnvägsspår, rälsen är utlagd i en enda riktning, och det är mot ett USE, imperiet United States of Europe. D.v.s. världens enda imperiebygge som byggs, lappas, lagas och rämnar samtidigt. EU är en helvetesteater, ett vanvettsprojekt drivet av ett patologiskt  maktbegär och som sträcker sig långt, långt bortom den romerska drömmen om ett världsimperium.

Jämställd som jag är i mitt häcklande skall Beatrice Ask få sällskap av Göran Hägglund i mitt före- och efter-galleri, vilket innehåller sant solidariska fosterlandsvänner som förfaller i samma takt som de raserar Sverige. Botox maybe, Göran?


September 2010


Januari 2013SvD 2 SR HD

Bildkälla: Expressen, regeringen.  

måndag 21 januari 2013

Tickande bidragsbomb II

Klicka på dokumenten så blir de större.
 
ETABLERINGSERSÄTTNINGAR JANUARI - NOVEMBER
 
Betalas enbart ut till s.k. flyktingar - inga svenskar.

Sjuhundrafemtiosex miljoner trehundrafemtontusen sjuhundrasjuttiotvå kronor.
 

 
SOCIALBIDRAG JANUARI - OKTOBER
 
Åtta miljarder femhundratjugofyra miljoner trehundratolvtusen kronor. 
 
Notera att såväl antalet utrikes- och flyktinghushåll som antalet utrikes födda under hela 2012 har överstigit antalet inrikes hushåll och inrikes födda.

 

Socialstyrelsens siffror släpar efter så fullständig sammanställning för utbetalade medel i november publiceras den 31/1 2013.
 
Källa: Försäkringskassan, Socialstyrelsen. 
 

 

måndag 7 januari 2013

Det krävs två för en tango

Det har antagligen inte undgått någon att Syriens president Bashar al-Assad höll ett nästan timslångt tal under gårdagen, och förmodligen har det inte heller undgått någon vad han påstås ha sagt.

Den som vill bilda sig en egen uppfattning angående katastrofen i Syrien bör se på sändningen av hela talet och lyssna till den engelska översättningen, vilken gjorts av - den av Eutelsat blockerade kanalen - Press-tv. En skriftlig översättning till engelska via länk till Globalresearch här nedan.

Innan du ser inslaget, vilket jag rekommenderar dig att göra, vill jag bara att du reflekterar över nedanstående korta översikter.

  • Irak före "regimen" störtades 2003 och Saddam Husseins avrättning 2006
Riksbank: statlig
Statsskuld: 0
Privata banker: ja
Planerad förändring: dumpad dollar. Handel med olja enbart via euro

Irak efter "regimens" störtande 2003 och efter Saddam Husseins avrättning 2006

Riksbank: privat sedan 2003
Statsskuld: 52 580 000 000
Angiven orsak till störtandet: militära angrepp mot den egna befolkningen, inkl. kemiska stridsmedel.
Extra: Porr-invasion i Bagdad,  Saddam's lover tells of passion and rape

  • Libyen före mordet på "diktatorn" Muammar Gadaffi 2011
Riksbank: statlig
Statsskuld: 0
Privata banker: ja
Planerad förändring: dumpad dollar och €uro. Handel via ny gulduppbackad valuta samt guld-dinarer.

Libyen efter mordet på "diktatorn" Muammar Gadaffi 2011

Riksbank: privat
Statsskuld: 6 378 000 000
Angiven orsak till mordet: militära angrepp på den egna befolkningen, inkl. kemiska stridsmedel.
Extra: For Gadaffi, rape was a weapon,  Gadaffi, a sexual adictGadaffi använde våldtäkter som vapen

  • Afghanistan före USA:s krig mot regimen 2001
Riksbank: statlig
Statsskuld: ?
Privata banker: ja

Afghanistan efter USA:s krig mot regimen 2001

Riksbank: privat
Statsskuld: 2 700 000 000
Angiven orsak till anfallet: tillfångata eller avrätta Usama bin Ladin.
Extra: Porr hittades hos bin-Ladin,  Pornography found in bin Laden hideout (2011)

  • Syrien före "inbördeskriget" 2011
Riksbank: statlig
Statsskuld: 0
Privata banker: ja
Planerad förändring: dumpad dollar. Handel med €uro.
Motiveringar för ett (kommande?) angrepp: troligen militära angrepp på den egna befolkningen, inkl. kemiska stridsmedel.
Extra: TV4 sänder bakgrundsporr under Syrien-rapporteringen

Om du nu läst ovanstående korta översikter så har du sett ett mönster. Vad mönstren betyder kan och bör du bilda dig en egen uppfattning om.Hela talet transkriberat till engelska för den som vill läsa det på  Globalresearch

Från Syrien till Ring P1
Apropå Syrien
Naturgas - en anledning till ett WW3?

Pressmeddelande OIC

FT AB SvD 2 3 4 SR 2 Exp TV4 news

fredag 4 januari 2013

Megafoner och magar

MEGAFON. . . LINDERBORG ?

Hatets lillmästarinna* Åsa Linderborg på Korsfararbladet - för övrigt vinnare av Thoralf Alfssons journalistiska "skitspade" - har knappat in sista ordet (?) i hatserien Nu granskar vi skiten. I sin av ilska skummande krönika 2012 - rasismens år löper hon återigen amok med samma tjatiga, salivstänkande hatretorik över "högerextrema" sajter. Inte heller missar Linderborg tillfället att från sitt värn bakom redaktionsskrivbordet skjuta iväg ett sista, publikt pansarskott riktat till Expressens Karin Olsson. What to say... Åsa Linderborg är så ynklig, så ohyggligt oprofessionell, så djupt okunnig och så fjärran från vad man som van nyhets- och kulturkonsument vill ha. Tack och lov finns det utländska medier med riktiga journalister, riktiga program- och debattledare.

Till min stora förnöjelse har Linderborg i alla fall lyckats med något i sin rasistkrönika, och det är att på ett formidabelt sätt skita där hon äter:

Vad gäller Avpixlat, den sajt som står Sverigedemokraterna nära, så saknar den ansvarig utgivare och dess server finns inte i Sverige. Det gör att sajten hamnar utanför svensk lag, och det är inte lönt att anmäla då ingen ansvarig finns att lagföra. Vad som helst kan alltså sägas och påstås, utan ansvar, utan risk, om megafonen flyttar utomlands.

Hm, jag vet inte om någon kunnat undgå Aftonbladets (och Expressens) strid gällande spelannonser när det begav sig. Eller, begav och begav... striden avgjordes slutligen (?) i Högsta domstolen för bara ett par veckor sedan, strax före jul. Domen utföll till pressens fördel, men utifall domslutet skulle ha tippat åt motsatt håll skulle följande ha inträffat:

Aftonbladet flyttar utomlands om tidningen förbjuds att publicera annonser från utländska spelbolag.

– Vi har en färdig plan för att lyfta vårt säte till London eller Malta, säger chefredaktör Jan Helin.
– I praktiken betyder det att vi lägger våra servrar i London eller på Malta så att vi likt TV3 och Kanal 5 har vår utgivning från London. För läsaren blir det ingen skillnad, men juridiskt får det betydelse.
– Vi har en strategi i byrålådan för det. En rent teknisk lösning som innebär att vi flyttar dit våra servrar, Sportbladets till att börja med, säger Jan Helin.  Källor: Aftonbladet 11-05-12; Fokus 12-11-14
 
Enligt Åsa Linderborg tycks det i somliga fall vara helt i sin ordning att runda svensk lagstiftning, medan det i andra fall synes vara synnerligen otillständigt - ja, rent av kriminellt.

Well, vad annat kan jag göra än att ånyo upprepa till den rabiata demokratofoben och rikshataren Linderborg att man i en demokrati får ta det goda med det onda och gilla läget. Vissa spelregler är uttryckligen lika för alla, och man får lov att acceptera att godtycke är oacceptabelt.

- Jojo, jag vet att du hatar allt vad demokrati och yttrandefrihet heter, Åsa. Du älskar yttrandefriheten så länge den enbart omfattar dig och din tryckfrihetsmegafon, och givetvis sådana yttranden du gillar. Men sorry, Linderborg, dags att fejsa att tolkningsföreträdet är över, megafonen är maktlös. Och, tack och lov, finns det ingen återvändo. Trots att du låser kommentarsfälten.

*Hatets stormästarinna, Helle Klein, gjorde ett gott jobb med plantuppdragningen på Aftonbladet. Det giftigaste praktexemplaret, alla kategorier, är givetvis Åsa Linderborg - i sin fulla hatretoriska blom.

VEKA UTRIKESKORRAR

Nog hade jag trott att det skulle vara lite mer stake i våra härdade gamla utrikeskorrar än att de genast en efter en kastar sig på rygg och ängsligt visar upp magen i ren underkastelse vid kritik. Inte mycket till karlakarlar, får man säga, trots vistelser i ockupations- och katastrofområden, krig, bomb- och granatregn världen över. Nog trodde jag att sådana erfarenheter skulle ge lite mer perspektiv på vad som är av vikt och värde och vad som de facto bara är att avfärda som rena skitgrejer, men ack vad jag bedrog mig.

Ulf Nilsson, mångårig medarbetare på Expressen, hårdingen som sett allt, hört allt och varit med om allt. Han som såg "Ungern blöda 1956, Allende få respass i Chile, Kongo förvandlas från elände till...ja, till vad? Jag traskade omkring med Främlingslegionen i Algeriet och konstaterade att grabbarna (ofta tyskar) sköt folk utan anledning. Jag gjorde tio reportagebesök (vill jag minnas) under kriget i Vietnam och...men nog av. Jag ville bara slå fast att jag varit med lite runtom rätt länge".

Just det, Ulf Nilsson har varit med om ruffa tag ute på fältet, men när det uppmärksammas i media att han skrivit en krönika i Dispatch International, ja då är det ryggläge direkt. Lika snabb var Herman Lindqvist, när det uppdagades att han låtit sig intervjuas av Nationell.nu, och Roland Poirier Martinsson, när det uppmärksammades att han skulle medverka i en debatt på Tryckfrihetssällskapet. Jösses Amanda... Alla tre skyller ifrån sig på att de inte visste vem de skrev för, talade med eller vad de skulle medverka i. Tja, det är ju snällt att de för egen maskin bekräftar vad jag envisas med här på bloggen: att svenska journalister har noll koll på vad som händer. Noll koll hade de också vad gäller krigsskådeplatsen där krigen gentemot herrarna fördes, nämligen Twitter.

Nu väntar jag bara på att Helle Klein på Seglora Hatsmedja skall få upp farten, ivrigt påhejad av stormuftin Wejryd, och kapa Ulf Nilssons skalle att addera till sin makabra trofésamling. Än så länge är det bara ett byte Klein inte lyckats nedlägga, och vars skalle hon inte kunnat införliva i sin collectio. Hon kommer aldrig åt den, men vi får se hur långt hon tänker gå. Här kan du läsa om vilket byte Klein bommade.

Thomas Mattsson, nykorad politruk, går ut i ett lika blekt yttrandefrihetsförsvar som vanligt. Kom igen när du låst upp kommentarsfälten, Mattsson, och skippa epiteten nästa gång du skriver. Det blir liksom mer trovärdigt då. AB FT 2torsdag 3 januari 2013

Barnbegränsning

I sitt fanatiska arbete att krossa det demokratiskt valda partiet Sverigedemokraterna har Expressen, med sin kader av inskränkta, obildade, ideologiskt förblindade, pinsamma nyttiga idioter, i dag för egen penna återigen exponerat sin monumentala enfald och okunnighet. I artikeln SD-kvinna: begränsa muslimers barnafödande hänger man ut SD-kvinnan Annika Rydh som en konspiratorisk muslimhatare som vill att världssamfundet (FN-rötan) skall förhindra att muslimska kvinnor förökar sig. Källa är den obskyra terrororganisation som samlar de extremister vars tvångsmässiga intresse är att hata, kartlägga, åsiktsregistrera, förfölja och krossa vanligt folk: Expo.

Sverigedemokraternas presstalesman, Martin Kinnunen, "fördömer" inte direkt Rydhs uttalanden men "tar avstånd" och säger att Sverigedemokraterna inte förespråkar begränsningar av muslimers barnafödande.

Det var ju trist att höra och det lär få FN (även kallat världssamfundet) att gråta krokodiltårar, gnissla tänder och hyperventilera. Minst. De tusentals regeringar, organisationer, företag, myndigheter och miljoner människor världen över som är involverade i FN:s olika barnbegränsningsprogram kommer att kracka i bitar och tvingas köra antidepressivt via dropp.

Den av hela världen finansierade, och av FN stödda och kontrollerade barnbegränsningen i de s.k. utvecklingsländerna - framför allt i Afrika och Asien - har pågått sedan tidigt 1960-tal. De metoder man använt sig av är allt från kirurgiska och kemiska tvångssteriliseringar, abortpropaganda, abortivmedel etc. vilket FN självt också erkänner. FN:s arbete med barnbegränsning har aldrig skett i lönndom, utan man har bara dolt vissa mer eller mindre diskutabla metoder och tillvägagångssätt. Kostnader är naturligtvis också ett fält som tidigare dolts, men det förändrades något när bl.a. Bill och Melinda Gates med förtjusning engagerade sig och sina feta slantar i vaccinations- och barnbegränsningsprogrammen, så nu talas det åtminstone om hur mycket donationer FN får in, och det säger ju också något.

Intressant är att man har omskapat det hela från att vara barnbegränsningsprogram till det mer demokratiskt och rättighetsklingande familjeplanering, och kostnaderna har gått från kostnader till vad man tjänar på familjeplanering (känns det igen?). Skjuter man till ytterligare 4,1 miljarder dollar per år till FN:s "familjeplaneringsbudget" skulle utvecklingsländerna spara in 11,3 miljarder dollar om år enbart på mödra- och spädbarnsvård (UNFPA 2012-11-14).

FN:s gamla barnbegränsningsprogram har snyggats upp, och likt Sveriges kostnader för flyktingar och invandrare, bytt namn och spridits ut över flera delområden inom marionetteventet FN:s Millennieutvecklingsmål. Man har stoppat in aktiviteter för barnbegränsningen under vart och ett av FN:s åtta millennieutvecklingsmål och det kan du läsa om här.

Nu är det också så att WHO (FN-organ) sedan tidigt sjuttiotal har stått som huvudman och stöttat global forskning ekonomiskt gällande ett fertilitetsreglerande vaccin. I början av 1990-talet undergick ett av de då tre framtagna vaccinerna klinisk testning och man räknade då med att åtminstone ett av dem skulle vara färdigt för bruk år 2000. Forskningen hade huvudsakligen varit koncentrerad på ett vaccin riktat direkt mot flickans/kvinnans könsceller och ett vaccin direkt mot ett befruktat ägg, d.v.s. embryot. 

Entusiasmen hos WHO gick inte att ta miste på, extasen var total och man ansåg att det bara fanns fördelar med ett vaccin jämfört med de tidigare tillämpade metoderna, vilka givetvis framkallade mycken kritik, för barnbegränsning i utvecklingsländerna. Utmaningen vid nittiotalets början var hur man skulle få vaccinet att vara verksamt i åtminstone fem år efter injicering istället för bara ett år. Men forskningen kom dock längre, och det finns i dag även ett vaccin för pojkar/män.

Reglerna för vaccinationerna är extremt hårda framför allt i industriländerna, där staten, för registreringens och uppföljningens skull, skall ha full kontroll över vaccinationerna via t.ex. barnavårdscentralernas vaccinationsprogram, skolor, hälsocentraler, smittskyddsinstitutioner och läkemedelsverk. Vaccinet skall dessutom vara kostnadsfritt.

Nog är det bra märkligt att Expo-experterna, Expressens "begåvningar", Annika Rydh och Sverigedemokraterna inte tycks känna till något av detta. Fast det kanske beror på att man inte pratar så högt om grejer som barnbegränsning och populationskontroller i Sverige. Men ett tips kan vara att ringa FP:s insmugglade balkanflykting och svenskhatare Jasenko Selimovic, han torde kunna allt om frågor som dessa. Den något obskyra europeiska kulturföreningen ECB Jasenko (och riksjointen Alexander Bard) dväljs i har en ordförande, f.d. diplomaten och FN-snubben Karl-Erik Norrman, som propagerar starkt för befolkningsreducering, barnbegränsning och gärna lite massavrättningar av onyttiga populationer. Senast Norrman förgyllde vår morgonläsning var i SvD den 21 oktober, med debattartikeln Jordens befolkning måste begränsas.

Vill man inte snacka med Selimovic kan man ju alltid roa sig med att försöka dissekera FN-rötan med dess formligen metastatiska uppbyggnad av organ på organ på organ. Men ett par ingångar skall du få och de finns här:  United Nations Population Fund och här finns FN:s instabila och kroniskt kraschande (ett symptom?!) hemsida för Millennium Development Goals. Notera "metastaserna" i vänstermarginalen.

Sveriges inledande väg till den av FN beordrade barnbegränsningen
Föräldrapenning fälla för invandrare DN
Förmån och fälla - nyanländas uttag av föräldrapenning (SOU 2012:9)
Föräldraförsäkring och arbetskraftsdeltagande bland invandrare IFAU
Ullenhag vill minska barnledighet för nyanlända R&D

I Storbritannien går man hårdare fram
Child benefits change Guardian
Millions of working families one push from penury Guardian
Childcare: the grandparents' army Guardian

Världssamfundet FN - rötan

- Och du, Korsfararbladets hycklarmästare, sluta kränka läsarna som vet fan så mycket mer än du om kvinnovåld i Sverige.

FT AB 2 3