fredag 6 december 2013

TTIP, Syrien och Sions Vises protokoll

PLANTERAT DOKUMENT?

Då skall vi se vad vi har här . . . Well well, det ter sig vid första anblicken som att vi medborgare i EU har omtänksamma vänner innanför citadellets väggar i Bryssel. Om så är fallet så tackar vi och bockar för det läckta dokumentet om kommunikationen om TTIP, samt överräcker en rejäl blomsterbukett till den mycket godhjärtade person som tillvaratar sina medmänniskors intressen gentemot de byråkratiska kreaturen i kommissionen.

Å andra sidan ter sig det läckta dokumentet alldeles för väl tillrättalagt för min smak, särskilt med tanke på att de överstatliga byråkraterna hittills inte ansett oss EU-medborgare eller våra uppfattningar vara värt ett vitten. Det finns således vare sig anledning eller möjlighet för kreaturen i EU att försöka få oss med på ett TTIP-tåg som dessutom redan lämnat stationen. Den totalitära unionens kotteri gör med andra ord som det alltid har gjort: som det själv behagar. Medborgare är för Europas fascilister* ett nödvändigt ont, en svårartad cancer i unionskroppen, som de tvingas stå ut med så länge det finns minsta öre att pressa ur dem.

Nope, kotteriet kan försöka slå i någon annan att de plötsligen skulle vara oroade över europeernas oro och ångest över alla de (ytterligare) försämringar vi de facto vet att TTIP innebär. TTIP är inte något som kommer vare sig amerikanska eller europeiska medborgare till gagn - det tillgodoser enbart den globala finansnekrosens nycker och krav.

ADLIBRIS OCH SIONS VISES PROTOKOLL

- Aah, härliga tider! Strålande ljusa tider väntar svenska bokläsare! Enligt media säljer Bokia och det Bonnierägda AdLibris en svensk utgåva av The Protocols of The Learned Elders of Zion. Redaktör för den första svenska utgåvan sedan 1934 är Lars Ulwencreutz, Ulwencreutz Media, som ger ut boken via Lulu.com.

Naturligtvis fick bokhandlarna på skallen för att de säljer en "antisemitisk bok", men AdLibris motiverar det med följande:
Vi sympatiserar inte med bokens innehåll men har valt att inte censurera bort böcker baserat på våra egna åsikter utan låter tryckfriheten och yttrandefriheten råda.

Jösses, om AdLibris tänker följa sin egen försäljningsprincip i fortsättningen så kommer tryckerierna att kunna anställa folk och köra så det ryker. Det finns oändliga mängder av censurerade böcker med innehåll som svenskar aldrig hört talas om, och än mindre kan föreställa sig att det existerar. Fantastiskt. Det är nästan så man undrar om AdLibris fortfarande ägs av Bonniers. Ja, okej, det skall medges att jag har en tveksam hållning till om Bonniers forfarande ägs av Bonniers. Jag är inte helt säker på att det är så.

Här kan du f.ö. läsa The Protocols of The Learned Elders of Zion PDF


EU:S INVERTERADE SLAVHANDEL 

Om kreaturen i EU-kommissionen bara lät bli att tänka så skulle nog mycket av eländet i unionen kunna undvikas. Kommissionen har kläckt den ljusa idén att EU-länderna skall få 6000 €uro för varje FN-registrerad flykting som de går med på att ta emot och "vidarebosätta" inom landet. Det nya påfundet ingår i ett "paket" med lösningar som skall syfta till att undvika ytterligare tragedier med omkomna flyktingar och att förhindra trafficking.

Röda Korset International (IFRC) gör med jämna mellanrum utredningar och sammanställningar av tillståndet i Europa. I deras senaste rapport, 10/10 -13, Think differently: humanitarian impacts of the economic crisis in Europe står det i inledningen:

Compared to 2009, millions more find themselves queuing for food, unable to buy medicines nor access health care. Millions are without a job and many of those who still have work face difficulties to sustain their families due to insufficient wages and skyrocketing prices. Many from the middle class have spiralled down to poverty. The amount of people depending on Red Cross food distributions in 22 of the surveyed countries has increased by 75 per cent between 2009 and 2012.

EU-länderna betalar årligen vansinniga summor till EU-kassan enbart för att de skall kunna försnillas, och det lilla som blir över transfereras runt på de mest idiotiska sätt. Folk svälter till döds i Europa och USA och Väst envisas med att fortsätta att tömma länder i Afrika och Mellanöstern på deras befolkning. Samtidigt som Europa och USA avindustrialiseras och arbetslösheten är extremhög, importeras ännu fler människor. Snacka om djävulsk plan.


ALLT FLER "EUROPEER" DELTAR I TERRORN MOT SYRIEN

Frankrikes och Belgiens inrikesministrar Manuel Valls och Joelle Milquet har i ett gemensamt uttalande uttryckt att det ökande antalet unga västeuropeer som ansluter sig till al-Qaeda och co i Syrien utgör ett hot mot den europeiska unionen och dess allierade.

Man hävdar att ynglingarna är "sekulära och fullt integrerade" andra generationens invandrare (!?) från i huvudsak Belgien, Frankrike, Tyskland och Sverige. Det estimerade antalet "europeer" som terroriserar Syrien sägs uppgå till mellan 1 200 och 1 700 personer. Något jag personligen antar är rejält i underkant.

Ministrarna Valls och Milquet anser fenomenet vara synnerligen oroande men ser inget omedelbart hot. Dock måste länderna vara på sin vakt eftersom de "nationella" jihadisterna blir allt farligare.
Jaja, det må vara hur det vill med den jihadistiska farligheten, än har inga kemiska bomber landat i kvarteret i alla fall. 

Och som vanligt så tiger svensk mainstreammedia. Men det är klart . . . vi har ju ingen inrikesminister som kan uttala sig i frågan. Och den lille rosenkindade integrationsministern, Erik Ullenhag, är antagligen upptagen med att vara ute och sprida solskenshisorier om den havererade integrationspolitiken.


VÄRLDSINFLAMMATIONEN FN:S NAVI PILLAY:  ASSAD SKYLDIG TILL ALLT

Navi Pillay, FN:s kommissionär för
omänskliga rättigheter.
 
Jag läste i Japan Times att FN:s kreatur för (o)mänskliga rättigheter, Navi Pillay, kräver omedelbar action i Syrien. Hon har gått ut hårt med att hon har mängder av överväldigande bevis - insamlade av en "expertpanel" inom FN - som bekräftar att Syriens president, Bashar al Assad, och den syriska regeringen är skyldig till massakrer, attacker med kemiska vapen, tortyr, våldtäkter, krigsbrott, brott mot mänskligheten och en lång räcka andra avskyvärda brott.

Odjuret Pillay säger att hon är i besittning av en lista med namnen på de skyldiga. Listan skall dock förbli en hemlighet tills styrande på nationell eller internationell nivå kräver en utredning och åtal av de namngivna. Huruvida al Assads namn är med eller ej vill hon inte uppge.

Att Ryssland, USA och FN gemensamt anordnat Geneve-konferensen i januari, där Syriens regering och terrorarmén* skall "förhandla" om fredliga lösningar, tycks inte vara en lösning som Pillay anser vara av värde. Vem vet, kanske ett mordiskt kreatur förklätt till kvinna lyckas bättre med sitt "it's time to take him out", än vad Obama lyckades med sitt.

Jag har också en lista, och på den står bl.a. Navi Pillay med, och många med henne. Och nej, det är ingen dödlista, det är någonting mycket värre. Listan innehåller namnen på dem som inte klarar färden över bron på räkenskapens dag.

*Fascilism: ordkombination av prefix fasc (ism) & suffix (socia) lism, med sammanbindningsbokstaven i. FASC I LISM.  Betydelse: syftning på det globala "corporate overtake" som skett, med innebörden att finansnekrosen styr de politiska marionetterna, vilka i många fall även är samma varelser.

* D.v.s. om de strängt upptagna terroristerna har möjlighet att delta. De är ju väldigt busy-busy, och har vid ett flertal tillfällen ursäktats av FN-sändebudet Lakhdar Brahimi.

Notat: Issues paper 2013-11-07 Communicating on TTIP - Areas for cooperation between the Commission services and Member States Finns även för nedladdning som .doc på samma sida.
Innehållet skall enligt Notat ha diskuterats vid ett hemligt möte den 22/11 2013.

EurActiv: Leaked document shows EU fear of inferiority in US trade talks

SvD: Säljer ”Sions vises protokoll” på nätet

DN: Antisemitisk propaganda på svenska boksajter

SVT: Bokia och AdLibris säljer "hatskrift mot judar"

Naharnet: EU Ministers: European Fighters in Syria Pose Potential Threat

SvD: Två somaliska tonårstjejer från Norge slåss i Syrien

Japan Times: Massive evidence links syrian regime to war crimes

USTR: United States Trade Representative

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar