söndag 1 december 2013

Skendebatt med K-G

Jag har just sett drygt halva debatten Det öppna landet i Norr som omskrivs på sajten Avpixlat, men sedan gav jag upp. Debatten hölls under eventet Kvalitetsmässan, som möjligen (?) är kopplad till en av näringslivets lobbyorganisationer, och tillika stiftelse, Svenska Mässan. Må vara hur det vill med den saken, men en sak är säker: skall det handla om kvalitet i fortsättningen så bör mässan lämpligen anlita moderatorer som har något högre IQ än en mås, kniper käft om sina högst privata åsikter och åtminstone har professionalitet nog att behandla gäster på samma sätt. Det kunde liksom borga för kvalitet om nu Kvalitetsmässan över huvud taget intresserar sig för dylikt.

Men, vad gör Kvalitetsmässan? Jo, man anlitar det absoluta bottenskrapet som moderator - den pinsamt okunnige, arrogante och högst otrevlige K-G Bergström. Uppträdandet avvek inte en tum från det klandervärda beteende som är Bergströms personliga signum.

Att inte K-G Bergström fixar ett vanligt hövligt uppträdande är en sak, men frågan är i vilken egenskap den likaledes arrogante och ohövlige Tino Sanandaji var där? Var han där för att visas upp som ett exempel på en "lyckad" blatte? Var han där i egenskap av nationalekonom? Varför var han där?

Sanandaji var helt uppenbart där av samma anledning som de övriga två, Jasenko "Sverigehataren" Selimovic (fp) och Mehmet "Trädgårdstomten" Kaplan (mp), för att kritisera Sverigedemokraterna och dess representant, Oscar Sjöstedt. Bergström satte tonen för skendebatten, d.v.s. att den skulle hålla lägsta nivå, inte skilja på sak och person, slå under bältet samt att gå till personangrepp. Att det även rådde total etnisk assymmetri gällande deltagarna är vi dock vana vid när riksdagens mest hatade parti skall deltaga i debatter. Det skall alltid råda underläge, antingen etniskt eller politiskt - i form av icke rumsrena muppar från AFA-vänstern - eller både och.

Detta var, om möjligt, ännu pinsammare än Bergströms och Lena Mellins samfällt enfaldiga, otrevliga och ohyggligt oprofessionella uppträdande mot Jonny Skalin (sd) i Almedalen (se: EU, Mellin, Bergström och förtroendet).

Nog är det bra tröttsamt att Sverige skall kännetecknas av så mycken oprofessionalitet, enfald, osanningar, mörkläggning och osaklighet. Men det är klart, i Europas sista Sovjetstat¹⁰, Sverige, har inte den oborstade nomenklaturan greppat att vår tids Jesus - Internet - befriat många svenskar från det socialistiska lögnoket och låtit dem skåda verkligheten i både Sverige och resten av världen.Källa: Avpixlat 

Vi får hoppas på att fler än norska och danska journalister och politiker upptäcker hur gravt insomnad den svenska nomenklaturan är och hjälper oss svenskar att sparka ut den.

Åter igen: Tack gode söte Jesus för utrikes media. Och tack till stora vida världen för all professionell kvalitetsjournalistik vi kan ta del av. Amen.


1 kommentar:

  1. Fåntratten K-G B har slickat makten i arslet hela sitt liv, så han är väl lika livrädd för demokrati som alla andra lögnare...
    Rock On säger Blodis

    SvaraRadera