söndag 13 oktober 2013

På väg mot en ny världsordning?

Det senaste halvåret har det droppat in goda men totalt mörkade tecken från en mängd olika håll, och det här veckoslutet har, trots att det ännu inte är slut, sannerligen utmynnat i att bli ett samlat, globalt klimax. Vi har att vänta än mer uppseendeväckande nyheter framöver som kommer sända fullkomliga chockvågor runt hela vår jord, men - det viktigaste av allt: det kommer att lamslå och helt desarmera olika . . . låt oss kalla det fraktioner, globalt. Trots den globala utbredningen (spindelnätet, som jag brukar kalla det) har alla fraktioner ett och samma centrum.

De senaste 15-20 månaderna har många förändringar skett inom de för mänskligheten mest strategiska, betydelsefulla och direkt avgörande s.k. samfunden. Men att ytterst få, som sagt, har kännedom om det är inte konstigt, dels då media inte upplåtit vare sig eter- eller spaltutrymme åt dessa små, men mycket tydliga tecken, och dels då man måste vara "nyhetsglobalist" för att kunna fånga upp och addera alla utspridda tecken till en helhet. Något som inte varit möjligt utan vår tids Jesus: Internet.

Låt oss se om det är något tecken på en ny världsordning på gång.


P.s. Apokalypsen, Yttersta Domen, Domedagen, har i drygt 1 600 år marknadsförts som slutet, allas vår undergång, men den bilden är falsk, som så mycket annat. D.s.

6 kommentarer:

 1. Kina är tydligen på väg in på scenen och har en annan syn på hur en den nya världsordning skall te sig

  SvaraRadera
 2. Vad sägs om IMF/World Bank?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att de växlar upp och agerar med samlad styrka åt motsatt håll. Kom ihåg att WB grundades med privata medel, och redan vid start var privatägd till 51%.

   WBG-marionetten Jim Jong Kim, 2013-10-12: "We welcome the repositioning of the institution as ‘One World Bank Group’. ECBS är konstruerat enligt WB:s modell för att passa som hand i handske när dagen D är inne.

   Radera
  2. Med andra ord, The Empire of the City: Vatikan City - Citystate of London (inkl. familjerna Rotschild, Warburg, Oppenheimer & Schiff) - The District of Columbia i Washington?

   Radera
  3. Ja, någonting ditåt.

   Radera