lördag 21 september 2013

Tvångsmottagning av skäggbarn

Ifall nu någon frestas tro att det blir någon skillnad gällande massinvasionen av flyktingar och invandrare om SAP kommer till makten 2014 kan följande omröstning i riksdagen ta ur dig den villfarelsen.

Nedanstående omröstning visar vilka partier som röstade ja till undanröjandet av det sedan år 1892 kommunala självstyret vilket stipulerar att kommuner skall

sköta sina ”inre gemensamma angelägenheter” och utveckla och förvalta ett väl fungerande samhälle på lokal och regional nivå, med medborgarinflytande och ansvarsutkrävande av valda företrädare.

Frågan är om det någonsin kommer att gå upp för svenskarna vad jag med en åsnas envishet hävdar, att Sverige är en fullständig skendemokrati. Bara det faktum att man i ett land som utger sig för att vara en demokrati talar om "medborgarinflytande" är fullkomligt rubbat och klargör med all önskvärd tydlighet att det inte är frågan om någon demokrati i den rätta bemärkelsen.

Högersocialism och vänstersocialism är samma sak; lika totalitärt och det resulterar i exakt samma helvete. För dig.
2012-04-22, Utdrag ur inlägget: Löfven, Billström och farbröderna :

Socialdemokraten Stefan Löfven kan ju börja med att snacka om det förbjudna* mångmiljardområde som SAP knipit igen om de tre-fyra senaste valrörelserna. Med tanke på att SAP är massinvandringens "urmoder" så förutsätter jag att partiet för en gångs skull uppträder hederligt gentemot väljarna och förklarar för pensionärer, arbetslösa, sjuka, ungdomar, funktionshindrade, utförsäkrade, ensamstående föräldrar, fattiga och andra stigmatiserade grupper varför de skall rösta för fortsatta försämringar, till förmån för en stadigt svällande invandrad bidragsöverklass.

Starka politiska och ekonomiska krafter applåderar Sveriges sönderfall, och det parti som sammankopplas med enpartistaten, det gisslantagna SAP, bär det absolut största historiska och nutida ansvaret. Partiet med stort P sätter makten före sanningen. Partiet med stort P sätter världskrig före världsfred. Partiet med stort P sätter totalitarism före demokrati.

Medmänniska, inse att du är en bricka i ett spel - vakna, innan det är för sent.

Debatten i riksdagen 2013-09-181 kommentar:

  1. Största problemet med svenska folket är att de läser Aftonhoran och ser på (S)TV, istället för att ta del av sanningsbloggarna som gör ett sjuhelvetes jobb. Pensionärerna som borde vara SD:s största väljarkår med tanke på alla blåsningar dom går på, röstar troligtvis till 70% automatiskt på sozzesvinen.
    Fick ytterligare en leverans irländsk hantverksbrygd till helgen. Passar bra när man lyssnar på god musik, samt att man kan småle lite för sig själv när man tänker på alla idioter som inte begriper sitt eget bästa...

    Kämpa på säger Blodis

    SvaraRadera