tisdag 10 september 2013

Norge, Swift, diagnoser och Dag

Högersocialismen marscherar in i Norge

Well well, mainstreammedia är chockad och förvånad över valresultatet i Norge, men (bort)förklarar det hela med att norska medborgare bl.a. är väljartrötta och missnöjda med sjukvården och de taskiga vägarna. Det må vara hur det vill med den saken, men valresultatet ligger helt i linje med den europeiska (och globala) agendan och det är precis det jag hade väntat mig då inget annat hade varit möjligt.

Nu finns bara en väg att marschera för Norge och det är raka vägen in i EU-helvetet. Det spelar ingen roll om de norska medborgarna totalvägrar ett EU-medlemskap - deras vilja är fullkomligt oväsentlig.
Det är dessutom bråttom, så tvångsinterneringen i EU kommer att ske mycket snart. De norska medborgarna kommer att utsättas för samma totalitära övermakt som vi svenska medborgare kommer att drabbas av när vi tvångsinterneras i det gemensamma valutasystemet och tvingas på €uron.*

Jag rekommenderar de norska medborgarna att än en gång gå samman i en aktiv motståndsrörelse. De har ju goda erfarenheter av dylikt, vilket svenskarna däremot inte har. Vi försvinnande få som ändock kan den, med bedrägeri, mord och justitiemord, undertryckta svenska historien, vet ju varför svenskarna saknar den avundsvärda norska solidariteten, sammanhållningen och gemenskapen.

Terrorist Finance Tracking Program - eller SWIFT-avtalet

Hoppsan, nu kan det bli rörigt för EU:s slavhandlare Cecilia "Multikulturen" Malmström enär hennes hårt inlobbade SWIFT-avtal* är i farozonen. De sega parlamentariska pappskallarna i EU ropar förfärat efter att avtalet skall rivas upp eftersom de nu tycks ha fattat att NSA snokar i våra bankkonton. Det kan ju gömma sig en och annan "terrorist" bakom alla siffror och kommatecken, you know. . .

Naturligtvis har neoliberalen och den organiserade brottlighetens skyddsängel Malmström inte alls för avsikt att tillämpa vad hon uttryckligen poängterade innan avtalet skrevs på 2010:

- EU kommer också att ha rätt att säga upp avtalet i händelse av brott mot någon av garantierna för uppgiftsskydd.

Cecilia "Multikulturen" Malmström var mycket väl medveten om att alla EU-medborgares banktransaktioner och -förehavanden skulle registreras och lagras. Det var hela poängen med avtalet.
 
Generande diagnos?

Har du problem med spriten? Fått någon "skamlig" sjukdom? Eller är du deprimerad, käkar antidepressiv medicin? Kanske du är drabbad av besvärliga hemorrojder eller inkontinens? Du kanske lider av krypningar i huvudet, colon irritabile eller har eksem på onämnbara ställen?   

Tja, skulle din husläkare tappa bort din digitala journal så kan du bara slå en signal till NSA. De har full kontroll på våra diagnoser - generande eller ej. Men föreställ dig bara hur NSA:s spioner sitter och fnittrar hysteriskt åt att t.ex. Fredrik Reinfeldt har bölder i arslet och hör spökröster i huvudet, att David Cameron vill byta kön - och dessutom vill vara en hamster, att Mario Draghi lider av impotens och bipolärt syndrom och att Angela Merkels syfilis orsakat hjärnskador och att hon nu utropat sig till kejsare över Afrika.

Ah, föreställ dig vad man kan använda alla snaskiga uppgifter till. Möjligheterna är med andra ord oändliga. Håll koll på e-bay, man vet aldrig vad som kan läggas ut framöver.

Utpressning

Ojojoj, det är nästan plågsamt (men bara nästan) att närapå dagligen åse hur framför allt högersocialisterna, men även andra, plågar vänstersocialisterna, SAP, med sina tortyrredskap. Efter inrättandet av Wallenberg-priset i våras, en första blixtutdelning och Obamas löfte om efterforskningar, trodde jag att SAP skulle få ett litet andrum, men nej då. Nu står man redo med stora hylsnyckeln, redo att lossa bultarna på det hårt åtskruvade locket som vilar över Dag Hammarskjölds död.

Marionetten Ban ki-Moon uttalade i ett pressmeddelande redan den 9 september att han skall "närgranska" den internationella juristkommissionens nya fynd, som enligt pressmeddelandet entydigt pekar på att Dag Hammarskjölds plan sköts ned. Det tror jag med, och många, många med mig.

Vad kommer härnäst? Estonia kanske . . . hmm. Nej, jag tror vi backar ända till Hjalmars och Marcus gullande med varandra. Det är bäst att börja i rätt ände.


* Nej, nej, nej och åter nej! Den svenska folkomröstningen om €uron gäller inte, oavsett vem eller vilka som försöker övertyga dig om motsatsen. När våra svenska politiker, inom en snar framtid, avgör att det är dags ser de till att vi uppfyller samtliga konvergenskriterier. Sverige kan inte neka €uron, och har heller aldrig haft för avsikt att göra det. man har bara underlåtit att begära undantag i Lissabon-avtalet. Sverige kommer f.ö. att ha en vänstersocialistisk regering när €uron gör entré.

* TFTP-agreement US-EU 27/7 2010 PDF

Aftonbladets bild på den avlidne Dag Hammarskjöld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar