fredag 27 september 2013

Klimatterrorism och syndapengar

Ah, som förväntat exploderade ett, av de två, av världens största bedrägerier i svensk mainstreammedia i dag - klimathotet. Al Gores inkomstbringande baby.

Förutom Sveriges Radios lilla blänkare på SR International om IPCC:s annalkande klimatkonferens i Stockholm 23-26/9 var det självfallet Det Tunga Locket på i det övriga mediemonopolet. Men, med tanke på att svensk mainstreammedia har en (1) eller max två (2) ägare så är det inte konstigt att internationella mega-event av det här slaget är lätt att knipa käft om. Ingen risk för att s.k. klimatförnekare haft möjlighet att anställa besvär via debatter, demonstrationer eller andra störande inslag innehållande för IPCC "obehagliga" argument.

Angående begreppet klimatförnekare så tarvar det sin (delikata) förklaring; det är det nya vapnet för att avrätta de s.k. klimatskeptikerna. I takt med att globalisternas privata forskararmé fått sina klimathotsvapen vetenskapligt desarmerade, ökade paniken hos finansiärerna och man var tvungen att misskreditera, grisa ned, de s.k. klimatskeptikerna ordentligt genom att skapa motbjudande konnotationer till begreppet förintelseförnekare.

Well, man kan förstås argumentera emot det faktum att locket legat på om IPCC, och hävda att det fanns företeelser som mainstreammedia ansåg ha betydligt högre nyhetsvärde och därför krävde sin rättmätiga plats. Man valde då att tapetsera det mesta medieutrymmet med det feta avslöjandet att den svenska polisen skulle föra register över zigenare. Och den bit som var ledig spacklade man över med att f.d. korruptionsminister* Gunilla Carlsson och hennes fögderi finansierats med mut . . . -öhm, ursäkta, biståndspengar, på runt 20 miljoner spänn. Det är ju klart som fan att medieutrymmet tog slut.

Att IPCC:s klimatpanel är "vetenskaplig" och består av "experter" och forskare skall man definitivt akta sig för att påstå. IPCC består av ett flertal arbetsgrupper bestående av byråkrater, politiker, idealister och kidnappade miljörörelser som utifrån givna direktiv är livligt engagerade i att agera nyttiga idioter. Arbetsgrupperna ägnar sig huvudsakligen åt att simma i den flod av ständigt inströmmande rapporter som på frivillig basis sänds in av forskare och "experter". Arbetsgrupperna leds av två mutkolvar, vilka är de som ingår i själva panelen. De korrupta forskarna i panelen skall ge falsarierna legitimitet, d.v.s. de skall utgöra en trovärdig, vetenskaplig fondvägg. Ingen forskning bedrivs alltså inom IPCC, utan forskningen utgörs av och baseras på frivilligt insända rapporter från när och fjärran. Mycket elegant tillvägagångssätt om jag får säga det själv. Listigt som fan.

IPCC:s klimatrapporter är alltså sammanställningar av särskilt utvalda rapporter som på intet vis avviker från den redan år 1988 fastställda globala uppvärmningen. Alltså den globala uppvärmning som beslutats politiskt innan någon forskning ens existerade.

Den arbetsgrupp som befunnit sig i Stockholm denna vecka är IPCC:s arbetsgrupp 1, vilken leds av ordförandena Thomas Stocker, förvirrad klimat- och miljöforskare som inte har koll på sitt eget instituts banbrytande - och motsatta - forskning eller att den globala uppvärmningen har stått stilla i 17 år. Glaciologen Dahe Qin vet jag inte särskilt mycket om, förutom att han uppenbarligen inte behärskar engelska och inte greppat att glaciärerna inte krymper - utan växer.
 
Thomas Stocker
Dahe Qin

                                 
Ett av de främsta syftena med klimatfalsarierna är att introducera den globala koldioxidskatten, vilken oavkortat skall transfereras till konton i den privatägda, blodsugande Världsbanken.
 
Den globala miljön är åt helvete, det kan ingen förneka, men DU är inte den skyldige, vilket klimatterroristerna vill göra gällande, för att berättiga "syndapengarna", samt för att reducera jordens befolkning. Vi vet vilka de skyldiga är, och vi vet också varför. Skulle sanningen komma fram ändras den geopolitiska makten Mer Än Någonsin i världshistorien.  

Starka världspolitiska och -ekonomiska krafter ligger bakom klimatbedrägeriet. Medmänniska, inse att du är en bricka i ett spel - vakna, innan det är för sent!
 
Den fullständiga "rapporten" publiceras den 30/9.
 
Osteuropäische Kälteperioden während solarer Schwächephasen, Ulf Büntgen (kollega med Stocker), januari 2013.
 
IPCC-Berichts-Chef Thomas Stocker zeigt im Weltwoche-Interview unerklärliche Gedächtnislücken: Die Gesprächsanalyse, kul analys av en intervju med Stocker, april 2013.

Farväl vinter, ingen mer snö. Klimatclown . . . -öhm, ursäkta, klimatforskaren, Mojib Latif.


* Vanligtvis används eufemismen biståndsminister om den politiska marionett som har hand om mutor till korrupta regeringar i de s.k. utvecklingsländerna.

SvD 2 3 4 5 SR 2 3 4 5 6 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar