torsdag 26 september 2013

Globalt terrorlarm

Så var det dags igen då. Enligt Associated Press (AP) utfärdar ett av skräck darrande US State Department - kärringen John Kerrys fögderi - ett globalt terrorlarm. Man är särskilt oroad (-öhm) över terrorattacker i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern. Ungefär hela världen, alltså.

- Hmmm . . . nej, jag känner ingen skräck ännu. Gör du? Nähepp, då fortsätter vi en bit till.

Enligt aktuell information (NSA-snokande?) är al-Qaeda, dess underorganisationer och "andra terroristgrupper" fullt upptagna med att i rasande fart planera fler terrorattacker mot amerikanska och västerländska intressen i Europa. Och inte nog med det, i det hemska Europa finns ett ständigt hot från enskilda personer / grupper som planerar attacker utformade enligt de stora och välkända terrorbolagens modeller. 

- Känner du något? Någon liten muskelryckning eller så? Nä, inte jag heller. Vi provar en bit till.

Man varnar dessutom för att de gemena terroristerna till och med använder sig av både konventionella och okonventionella vapen och metoderna de använder sig av kan vara allt från självmordsattacker, lönnmord, kapningar och kidnapping till bombdåd.* Inte nog med det - de blodtörstiga vettvillingarna far dessutom fram helt urskillningslöst och skonar varken offentliga eller privata intressen. Och farliga platser som nämns är stora sportevenemang (OS i Sotji, Сочи, kanske?), bostadsområden, restauranger, hotell, klubbar, kontorskomplex, skolor, shoppinggallerior, turistattraktioner, platser för bön etc. Med andra ord - precis allt är livsfarligt.
 
- Icke den minsta lilla darrning kan skönjas i min kropp. Så vansinnigt otacksamt mot den stackars omtänksamme John Kerry som gjort sig sådant besvär. Dra på stora larmet, och jag kan inte frambringa den minsta lilla skräckkänsla eller förmå en enda nerv att svänga loss.

Well, för att lägga sarkasmerna åt sidan en stund så kan jag säga att jag bara har väntat på att de vettlösa psykopaterna som kontrollerar den amerikanska regeringen skall iscensätta något fullständigt vansinnigt. Förra gången US State Department satte igång det globala terrorlarmet brakade det loss i Syrien, så vart skall det braka loss nu då?

Mycket står på spel, maktbalansen är rubbad, och därmed också planen. Terrorattack beställd och förskotterad, believe me. Undrar om US State Department kör med upphandling, eller?

* Märkligt nog stod det inget om kemiska vapen eller kärnvapen. Men, terroristerna kanske har förbrukat resurserna i Syrien, eller så får de inte leka mer med kemiska grunkor sedan de fick underkänt i kemvapenhantering.

Helt apropå bara, i SvD kom alldels nyss, för en halvtimme sedan, Sverige riskerar ökade terrorhot. Med andra ord: nu börjar det. Och nej, jag darrar fortfarande inte det minsta. Smäller det så smäller det, och jag vet vilka de verkliga terroristerna är.

Bildkälla: http://doblelol.com/3/ahmed-terrorist-funny.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar