lördag 7 september 2013

Global massövervakning

Jag är förvånad över den naiva förvåning som svenska IT-experter och svensk vacuum-media uppvisar över att Sverige är samarbetspartner till amerikanska NSA och brittiska GCHQ. Vad finns att vara förvånad över? Sverige har varit samarbetspartner med NSA sedan 1946*, och vilket land kan vara ett bättre "cover" för oheliga allianser och dold krigföring än just Sverige, som på grund av sitt grundmurat goda rykte av många anses vara rena rama drömlandet och därför aldrig granskas och nagelfars. Ytterligare en fördel med Sverige är dess aviga lokalisering långt uppe i norra Europas kalla utmarker.

Det finns inget land på jorden som är eller kan vara allt som påståtts om Sverige, men som vi vet så har alltid vänstersocialistiska, totalitära stater framställt sig som universums paradis som kryllar av hyperdemokratiska politiker och överlyckliga folk. Inte den minsta molnpartikel existerar som, från vilket väderstreck det vara må, kan kasta någon skugga över folkdemokratierna.

Nej, den bistra sanningen är att Sverige de facto är allt som det inte påstås eller antyds vara. I väldigt, väldigt hög grad, dessutom. Det ligger så att säga i (s)akens natur.

Det enda land i världen som fortfarande envisas med att pumpa ut denna hårt redigerade och till stympning beskurna bild är Sverige - världens sista sovjetstat - och hårdast pumpas bilden ut i . . . Sverige. Men för oss försvinnande få som ändock kan vår, med bedrägeri, mord och justitiemord, undertryckta historia, är det som fortfarande pågår (och inte pågår) icke på något vis märkligt eller uppseendeväckande. Oavsett det gäller höger- eller vänstersocialisternas aktivitet eller inaktivitet så är det fullkomligt logiskt, och förklaringar saknas inte. De kommuniceras bara inte.

Om Sverige var allt det som svenska propaganda- och åsiktsmaskiner pumpat i svenskarna och övriga världen så finns bara en adekvat beskrivning: Utopi. Utopisk utopi. Utopiskt utopisk utopi.

Sverige är det land som än i dag har den kollektiva dumheten och den jämlika enfalden som ledstjärna, och så länge höger- och vänstersocialisterna är rörande överens kommer ledstjärnan att bestå.

Sveriges farligaste man, den politiska marionetten, psykopaten Fredrik Reinfeldt, har hoppat på samma bandvagn som Obama och kör nu med flosklerna att övervakningen/spionaget syftar till att skydda oss mot terrorister och ryssar, att de värnar om vår säkerhet och trygghet. Naturligtvis är det kvalificerad, överutnyttjad och monumental bullshit och har inte det bittersta med sanningen att göra.

Så, är jag övervakad? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, kartläggs jag? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, analyseras och bedöms jag? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, lagras information om mig och mina förehavanden? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, vet man allt om mig? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, ser man mig som en risk? Svaret är ett tveklöst ja.
Så, gör jag något för att skydda mig? Svaret är ett tveklöst nej.
Så, är jag inte rädd? Svaret är ett tveklöst nej.
Så, bryr jag mig? Svaret är ett tveklöst nej.

Vi är alla konstant övervakade och information samlas in om oss på en mängd olika sätt, inte bara via Internet, även om det är ett av de mer tacksamma instrumenten. Självfallet finns ett syfte med alltsammans, men återigen - det har ingenting med terrorism, säkerhet eller trygghet att göra. Starka politiska och ekonomiska krafter ligger bakom. Inse att du är en bricka i ett spel - vakna, innan det är för sent.

Se även: NSA - Whistleblowers och Potemkinkulisser

Här nedan torsdagens hearing i Europaparlamentet.
* Förnyat/utökat år 2007.

P.S. Morgan Johansson (s) kräver regeringen på svar om pippandet mellan FRA, NSA och GCHQ. Men det räcker gott med att han riktar frågan till sin partikollega Urban Ahlin (s). Han har alla svar. D.S.

GCHQ, NSA, FRA

LIBE

SR 2 3 SvD 2 S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar