tisdag 30 juli 2013

Påven, Pride och nyttiga idioter

– Om någon är homosexuell och söker Herren med god vilja, vem är jag att döma.

– Problemet ligger inte i att någon har den här läggningen. Vi måste vara bröder. Problemet är att de som har en sådan läggning lobbar för den, liksom det finns lobbyister bland giriga människor, politiska lobbyister, frimurarlobbyister, det finns så många lobbygrupper. Det är det som är det största problemet.

Dessa mycket kloka ord sades av den italiensk-argentinske påven Franciscus (Jorge Mario Bergoglio) vid en presskonferens alldeles i närheten av hans arbetsgivares residens - på tiotusen meters höjd i ett flygplan. Kloka ord så till vida att om någon är homosexuell/gay/HBTQ så är det något som varken vi eller Herren (Damen? Hen? Det? Jag är osäker på gällande PK-faktor här.) kan eller skall lägga oss i. Var och en lever sitt vuxna liv efter eget gottfinnande.

Med risk för att få på käften ger jag mig, helt frivilligt, in i HBTQ-debatten som återigen tagit fart enär nyttiga idioter världen över rantar omkring i Pride-parader och kräver att få vara stolta, när det enda de åstadkommer är att dra på sig ännu mer fokus och avsky. Naturligtvis uppmuntrar  mainstreammedia Pride-eventen för allt vad tygen håller, och bistår gladeligen och mycket välvilligt med exponeringen av de allra värsta freaksen, de som beter sig som veritabla UFO:n, de som springer omkring nakna på gatorna, de som släpar omkring på gigantiska fallosar och skriker - inte bara efter lika rättigheter, lika värde, tolerans etc. - utan efter särrättigheter och exceptionell specialbehandling (precis som invandrarna). Politiker och media uppmuntrar dem att ständigt kräva mer, ständigt åberopa mänskliga rättigheter och lika villkor. De uppmuntras ständigt att töja på alla rimliga, förnuftsmässiga gränser.

Pride-eventen är ett ohyggligt spektakel från början till slut, och det har absolut ingenting med mänskliga rättigheter att göra, what so ever. Det har bara med polarisering att göra, skapandet av utsatthet och skarpa motsättningar mellan grupper*. Den stora fördelen för de skyldiga, de som skapat det cyniska spelet, är att brickorna - underblåsta och starkt uppmuntrade av politiker och mainstreammedia - agerar som nyttiga idioter och själva skapar och bygger på den avsky, det hat, den intolerans och de motsättningar som de facto är målet.

Ett par praktexempel på kallhamrat cyniska politiker som uppmuntrar HBTQ-personerna till fortsatt marsch mot sin egen undergång är Carl "U.S. lapdog" Bildt, som på Twitter vräkt ur sig att Rysslands nya lag gentemot HBTQ-lobbying är воротит, vilket betyder att han är äcklad och att han anser att den ryska lagen är motbjudande. Förutom att knähunden Bildt har twittrat har givetvis den  neoliberala, antidemokratiska och gravt totalitära Birgitta Ohlsson (allt-i-allo-ministern) ryckt ut till HBTQ-personernas "försvar" via en debattartikel och kräver i vanlig ordning att länder som har den makalösa fräckheten att inte omedelbart underkasta sig EU:s diktatoriska krav skall straffas (se -Vems jävla värderingar, Ohlsson?).  Se där, två ministrar som ser ut att stödja de utsatta offentligt, men som i själva verket medvetet gör precis raka motsatsen. Snyggt propagandaknep, synd bara att så förbannat få fattar vad det är frågan om.

Utifrån vad du ser på nedanstående bilder, publicerade i mainstreammedia, vänligen förklara för mig vad personernas ageranden har att göra med t.ex. lika villkor, lika värde, mänskliga rättigheter och tolerans.
 
 
 
 
Kom ihåg, bästa HBTQ-person, att det är bilder som dessa som blir ihågkomna och associerade med bl.a. begreppet HBTQ.  Starka politiska och ekonomiska krafter, eller kanske jag skall uttrycka det mer korrekt: starka politisk-ekonomiska krafter, ligger bakom det hela. Inse att du är en bricka i ett spel - vakna, innan det är för sent!

* Globalt fenomen, exakt samma djävulska scenario pågår överallt.


DN 2 SvD AB 2 SvD 2 3 4 SR 2

2 kommentarer:

 1. Skiter fullständigt i vad två vuxna bögar eller flator sysslar med i sänghalmen, för jag vet att det inte är deras eget fel att naturen spelade ett spratt. Däremot begriper jag inte varför i helvete man måste vråla ut sina perversioner offentligt? Handlar det om att få omvärlden att bli toleranta mot eländet, så föreslår jag att man lägger spektaklet i muslimska länder. Saudiarabien tycker jag vore lämpligt. eller vad tycker ni, knullborgare Måna Muslim och Birgitta "minaret" Ohlsson?
  Finns det något härligare när kvinnor är kvinnor, och varken är rabiata gaphalsar eller tvingas vandra omkring som muslimska kåldolmar?

  Semestern slut, undrar om jag ska ordna parad och protestera mot detta ohyggliga förtryck,
  fast o andra sidan så har ju vi fritänkare förstånd att leva i verkligheten...hehe...

  Rock On folks, säger Blodis

  Rock On,

  SvaraRadera
 2. Det jag ser på bilderna får mig att må mycket illa.

  SvaraRadera