lördag 6 juli 2013

- Hörrö, Calleponken!

Eller skall jag kalla dig The U.S. lapdog? Eller The Swedish US-spy? Eller att du är More american than most americans?

Det, Carl Bildt, och mycket mer därtill är i alla fall vad du kallas för i kommentarsfält, bloggar och hemsidor sedan det framkommit att Sverige och Storbritannien som enda EU-länder lagt sitt veto mot de föreslagna planerna på en europeisk-amerikansk arbetsgrupp som skulle utreda "debaclet" med NSA-spionaget. Det har även framkommit att du vidhöll blockeringen när du blev uppringd av den litauiska regeringen på torsdag kväll, vilken försökte få dig att dra tillbaka det svenska vetot - dock utan att lyckas.

Innan du drar iväg till Italien på semester vill jag att du publicerar en mycket explicit redogörelse för svenska folket varför du inte går med på någon granskning av NSA-affären. Personligen anser jag f.ö. att det är det svenska folket som skall avgöra det och inte du. Men å andra sidan har inte vi, verklighetens folk, någonting att dölja, men det har du, och fler med dig.

Och jag vet vad som döljs, och säkert fler med mig.

Take a look down here, Calleponken. Många av våra europeiska grannar vet fan så mycket mer om Sveriges förrädare till politiker än vad svenskarna gör, men det är ju inte särskilt konstigt. En majoritet av världens länder har - i motsats till Sverige - något som heter nyhetsmedia. Det tackar jag varmt och innerligt för.

Swedes should be ashamed. You guys deserve better than being America's prostitute.

The British and Swedish people has lost their governments. It no longer works for them.

It looks like Assange was right. Britain and Sweden are both working for the USA.

already much US Interests in Sweden & now US have opened a special clearing US customs place, so are already in USA ,in Scandinavian airport - so where will this lead to- if you arrive into this sector - you are in USA - so not far to push those like Assange - why he must return to Sweden

I'm not surprised about Sweden. Besides the UK they're the number one US pet in Europe.

Sweden, just another appendix of US-Regime. Since this crude strory about Assange we know that.

So we can easily assume that Sweden and Britain are in cahoots with Washington on a quite a few issues, which would naturally include Julian Assange.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras och EU-projektet läggas ned.

Sverige stoppar spionagesamtal  Expressen: 6/7 kl. 09.19
 
 
SR 2 3 SvD (SR:twitterlänk)

3 kommentarer:

 1. Har USA en hållhake på Bildt? Eller tror han att USA kanske skaffat sig en sådan genom avlyssning? Har han kanske varit FÖR hjälpsam mot USA vid något tillfälle? I spion-sammanhang gäller ju att det är svårt att sluta vara hjälpsam när man väl börjat ... Är förresten de individuella riksdagsplatserna avlyssnade genom de högtalare som sitter bakom ett galler vid varje sittplats?

  SvaraRadera
 2. Calleponken har pussats med CIA sedan tonåren, och när han passerat målbrottet blev det mer, öhm... avancerat.

  SR
  AB

  Wikileaks har mängder med dokument utlagda under "Sweden". Många innehåller skitroliga kommentarer av USA:s underrättelse- och spionorgan om den "arrogante terriern" Bildt som är fullständigt övertygad om sin egen förträfflighet.

  SvaraRadera
 3. Undrar hur fan Sverige skulle klarat sig utan "Den Flygande Halländaren"? En "viktigare" kuksugare vore väl otänkbart att finna för Sveriges välbefinnande...

  Tur det finns både naturligt irländskt bedövningsmedel och äkta outlawmusik att ta till, innan vi tvingas vänta på äcklens självförvållade självmord...

  Rock On Bröder o Systrar, säger en ledig och halvnöjd Blodis...

  SvaraRadera