söndag 16 juni 2013

Trojkans terror i Syrien

Den förre franske utrikesministern Roland Dumas klargör i ett nyhetsinslag i fransk tv att Storbritannien planerade för en terrorinvasion i Syrien redan två år före den s.k. "arabiska våren" bröt ut, och innan striderna blossade upp i Syrien. Dumas blev tillfrågad om han i egenskap av utrikesminister ville vara delaktig i krigsaktiviteterna som syftar till att störta president Bashar al-Assad, men hade avböjt med motiveringen att det inte "angick" Frankrike.

Nyhetsinslaget nedan är textat på engelska.


YouTube

Att terrorinvasionen i Syrien är planerad sedan länge stöds inte längre bara av tidigare läckta dokument och fyrstjärnige general Wesley Clarkes uttalande år 2007 i Democracy Now:

- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.YouTube

Roland Dumas och advokat Jacques Vergès hotade år 2011 att stämma president Nicolas Sarkozy för brott mot mänskliga rättigheter i samband med NATO-bombningarna i Libyen, och jakten på Muammar al-Ghadaffi. Dumas uttalade i fransk media att han ansåg att franska ledare förlorat förståndet i och med att Sarkozy ett par månader före invasionen av Libyen hade emottagit Gadaffi som hedersgäst med pompa och ståt i Èlyséepalatset, för att därefter anta rollen som krigsledare i spetsen för NATO, vid invasionen av Libyen. Roland Dumas kritiserade i samma inslag NATO för att i princip vara en ambulerande armé som tjänar den internationella politiken. Dumas beklagade bittert att hans fosterland, Frankrike, tagit på sig rollen att leda ett instrument som NATO i syfte att krossa ett helt folk och dess ledare.

Trojkan Storbritanniens, USA:s och Frankrikes politiker är världens största missbrukare. Av orden Demokrati, Fred och Frihet. Djävla krigskramare och mördare är vad de är.


P.s. Angående soldaten Lee Rigby, som påstås ha "slaktats" mitt på gatan i Woolwich i en "terrorattack" av Michael Adebolajo, så påstår brittisk media att han var så illa tilltygad att de måste ta till tandkort för att identifiera honom. Tro på det den som vill. Jag gör det inte. D.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar