torsdag 6 juni 2013

Nationaldag utan nation

OLIKA GILLAR INTE OLIKA

Det börjar bli en osmaklig tradition att icke etniska svenskar dagen före nationaldagen kräks tonvis med galla över svenskarna och svenskheten. Kort sagt får vi kört i halsen hur vansinnigt fel allting är med oss, våra värderingar och vårt sätt att tänka och vara. I fjol var det fp-globalisten och anhängaren av nationsavskaffandet, Jasenko Selimovic, som mästrade svenskarna och krävde en ny svenskhet som alla kan vara stolta över, d.v.s. en uppföljning av Ullenhags januari-snömos om en typ "gemensam, mångkulturell svenskhet".  I dag är det den gnällige, pakistanske icke-arbetaren, och tillika Riksantikvarieämbetets kulturarvschef * (-yeah, right...) Qaisar Mahmood, som verkar ha tjackat samma steroider som Olli Rehn, Francois Hollande och Super Mario Draghi. Det yra och motsägelsefulla svamlandet i SvD tyder på det.

Qaisar Mahmood kör i ansiktet på oss att vi skall inse att svenskhet (finns det?) innebär olika saker för olika individer, klargör för oss att vi haft fel verklighetsuppfattning och påtalar att vi skall ta på oss snickarbyxorna då vi behöver bygga samhörighet och medborgarskapskänsla (-hej hej Ullenhag!). Byggmaterialet tillhandahålls - givetvis - av Mahmood, som nu fått upp farten och staplar tio högst normativa budord om vad jag skall (...ha jävligt klart för mig, alltså). Jag kommenterar budorden helt kort här nedan.

1 Du skall underkasta dig våra gemensamma juridiska lagar.

Jag underkastar mig de av Sveriges Rikes lagar och författningar (se SFS) som är antagna av nyktra, vakna, sunda och självständigt tänkande riksdagsledamöter. Lagar som helt uppenbart är konstruerade av sömniga, hysteriska, sharia-influerade eller pårökta ledamöter (-tjena Romson!) i riksdagens knapptryckarkompani tar jag inte någon större notis om. Gjorde jag det så vore jag inte svensk. Jag tror det är vikingen i mig . . .

2 Du skall erkänna att det existerar en gemensam värdegrund men att den är föremål för ständig förändring.

Nej, Qaisar, det är samhällen som förändras medan den gemensamma grunden består. Kulturarvet är en del i den gemensamma grunden, vilket du borde ha råkoll på, kulturarvschef som du är. 

3 Du skall vara beredd på att du inte kommer att få göra det som du alltid gjort på samma sätt som du alltid gjort.

- Says who? Kulturrevisionisterna Qaisar Mahmood och Helle Klein, eller?

4 Du skall vara nyfiken på din nästa.

Tack, men nej tack. Hade jag lidit av den sortens nyfikenhet hade jag läst kvällspressen. Alternativt blivit journalist.

5 Du skall icke känna dig kränkt.

Du riktar väl den här uppmaningen till offerkoftan Merdieh al Robeyi och hennes tusentals gelikar, som använder den svenska Diskrimineringsombudsmannen (DO) som uttagsautomat, va? 

6 Du skall inte uppfatta andras annorlunda livsstil som ett hot mot ditt sätt att vara.

Se budord 1, 3, 5, 8, 9, 10 och förklara för mig exakt hur du får ihop din egen ekvation. 

7 Du skall inte bekämpa behovet av att ha några som du känner gemenskap med.

Är det valfritt vad eller vilka "några" jag väljer att ha gemenskap med? Jag menar, det finns t.ex. människor som känner sig dragna till Berlinmuren, träd, Eiffeltornet, katter, staket, kyrkorglar etc. De är s.k. objektsexuella

 8 Du skall acceptera att det alltid kommer att finns ett vi-och-dom-tänkande.

Ja, under förutsättning att jag är neoliberal/högersocialist, men det är jag inte och kommer aldrig att bli. Neoliberalers livselixir är samhällen som är fulla av motsättningar, folk som kör armbågar i ögat på varandra, går över lik, säljer sin morsas löständer, pratar vinstmaximering och i övrigt ägnar sig åt samhälleliga raseringsarbeten.

9 Du skall ingå i flera olika ”vi”.

Här refererar ljushuvudet och den nyttige idioten Qaisar Mahmood helt felaktigt till att den mycket kände nationalekonomen och filosofen Amartya Sen påstår att "människors jag-bild består av flera olika identiteter. Det är helt fel och inte alls vad han menar. Amartya Sen anser att identiteter med negativ innebörd - ett vi och dom-tänkande - pådyvlas människor av propaganda- och åsiktsministerier, samt personer som du, vilka konstant underblåser, eldar på, kategoriserandet. Förutom att jobba stenhårt på att förstärka etnicitetstänkandet och motsättningarna olika etniciteter emellan, häller globalisterna bensin på brasan för att öka motsättningarna mellan s.k. "straighta" och  HBTQ-personer. 
Men så långt ser inte den av politisk mångkulturalitet svårt anfäktade Qaisar Mahmood. 

10 Du skall inse att svenskhet kan innebära olika saker för olika individer.

Egentligen stoppar Mahmood foten i munnen med det här uttalandet. Han skriver de facto att han skall inse att han skall ge fan i att kritisera och pissa på Sverige, svenskarna och vår svenskhet. Med andra ord spolar vi ner Qaisar Mahmoods budord på muggen, alternativt att han tar dem med sig när han drar från Sverige. Käften skall han lämpligtvis hålla i fortsättningen.

- Bye bye, Qaisar Mahmood!

* Måhända Qaisar Mahmood har samma typ av meriter som Behrang Miri (Tintin-mördaren)? D.v.s. den sedan en tid enda gällande "meriten", att inte vara svensk.

Nähej, jag ser att vi inte slapp undan Jasenko Selimovics hackande på svenskarna i år heller. DN ifjol, Expressen i år.

 

3 kommentarer:

  1. Låt oss kalla oss fränder istället för svenskar? Så kan monstren få ha sin leksak som de lagt ner oräkneliga propagandamiljoner och oräkneliga arbetstimmar till att stjäla från oss?

    SvaraRadera
  2. Så du säger att Riksantikvarieämbetet har en kulturarvschef som är invandrare och muslim? Holy shit. Det är verkligen att sätta bocken som trädgårdsmästare. Pedofilen som barnhemsföreståndare. Pyromanen som brandman.

    SvaraRadera
  3. Är du helt säker på att förnamnet inte stavas Kaiser?

    SvaraRadera