fredag 14 juni 2013

Demokrati, fred och frihet...

. . . the UN-style:Barnen på bilden ovan, eller det som är kvar av dem, mördades i den till övervägande delen kristna byn al-Duvair i Syrien, måndagen den 27/5 2013, av den s.k. "Fria Syriska Armén" (terrorister). D.v.s. de mördare som USA:s, Europas, m.fl. stridspittar med förtjusning stödjer. Samtliga kristna invånare mördades av terroristerna.Hussein


Den lille killen på bilden här ovan, eller det som är kvar av honom, och ytterligare 59 människor mördades i tisdags, den 11/6, av den internationella terroriststyrkan i Syrien.  Den s.k. "Fria Syriska Armén" (terroristerna) stormade byn Hatla på tisdagsmorgonen och mördade urskillningslöst såväl vuxna som barn.

Terroristernas vapen och pengar kommer till största delen via/från de styrande i Qatar, vilka har spenderat över tre miljarder US-dollar på att krossa Bashar al-Assad och Syrien. De qatariska vapnen kommer, som vi vet, i sin tur från Europas "motor", Tyskland, vilka har Qatar och Saudi som största kunder. Angela Merkel ser dock inga som helst problem med vapenförsäljningen till de icke-demokratiska länderna, utan försvarar den bl.a. med att "konkurrens" är nödvändigt.

FN:s generalförsamling beslutade den 15/5 om att anta resolution ? baserad på dokument  A/67/L.63.
107 länder röstade för resolutionen, 12 röstade emot och 59 länder lade ned sin röst. Sverige röstade för antagandet av den resolution som innebär dödsstöten för det fria Syrien.

FN:s kommissionär för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, har frångått tidigare principer att skylla på båda sidor i den s.k. "Syrien-konflikten". Numer är det enbart regeringsstyrkorna som står för alla bombningar och massakrer. Navi Pillay hävdar även att det är regeringsstyrkorna som använt kemiska stridsmedel trots att man i två angränsande länder beslagtagit bl.a. sarin tillhörande al-Qaida, och trots att FN-utredaren Carla del Pontes* rapport tillbakavisar att regeringsstyrkorna skulle ha använt kemiska vapen.

Om det nu är så som FSA, USA, Storbritannien, FN och Frankrike påstår, att det är Assads styrkor som använt kemiska vapen, varför kräver då marionetten Ban Ki-moon fortfarande att den svenskledda FN-utredningen om användningen av kemiska vapen släpps in* i Syrien?

Jag antar att eskalerandet av de FN-stödda massakrerna i Syrien handlar om att trigga Ryssland, Iran och möjligen även Kina, så att det sedan decennier planerade storkriget i Mellanöstern slutligen går igång.

Demokrati, fred och frihet? I helvete heller.

Carla del Ponte i BBC
The Israeli strikes on Syria
EU: ifrågasättande av Carla del Pontes utredning

* Carla del Ponte vet alldeles för mycket om vad som egentligen hände i såväl Kosovo som Serbien och Rwanda.

*Den syriska regeringen kallade in FN för utredningen, men när FN angav tonen att fler "utredningsteam" med annat på agendan skulle hänga på Åke Sellströms gäng, sade regeringen nej. Det gick nämligen till på exakt samma sätt i Irak.

Källor: Veterans news today, Financial Times, Der Spiegel, 2, 3

AB 2 3 SR 2 3 4 5 6 SvD DN 2 VoR PtV G

1 kommentar:

  1. Du kallar oftast UN vid sitt rätta namn, nämnligen FN-rötan...

    Lördagsgodistips: Tompall Glaser "The Rogue"

    Rock On säger Blodis

    SvaraRadera