torsdag 27 juni 2013

Blandade banditer

ETT HELVETE I HÄLSINGLAND
Den lilla hälsingeorten Ljusne, med under tvåtusen invånare, berikas å det grövsta med invällande, spännande analfabeter och deras avkommor. De få förskolelärare som är kvar får dagliga överraskningar i form av inlämpade ungar de varken vet namnet på eller vems de är och inte kan de tala med dem heller.

De i personalen som ännu arbetar kvar på förskolan säger sig vara trötta och utslitna, att de mår dåligt har högt blodtryck och huvudvärk, och personal slutar hela tiden utan att de ersätts då det saknas pengar. Inte får de heller någon klarhet i vem eller vilka som har ansvar för horderna av asylsökande barn som berikar personalen så till den milda grad. Den halvdöda personalen frågar sig om det är Migrationsverket, skolan eller om det överhuvud taget är någon som är ansvarig för alla asylungar. Personalen får - givetvis - inga svar vilket ligger helt i den svenska sakens natur. Många äro de dövöron som slagits till när frågor om ansvar kommit upp på bordet.

Alltså, här måste integrationsminister Erik Ullenhag sätta in kraftfulla utbildningsinsatser för de gnälliga och otacksamma förskolelärarna i Ljusne. De arma korkskallarna har inte fattat att de skall vara stolta, glada och tacksamma över att knäckas av alla invällande asylbarn, att pengarna inte räcker, att det helt saknas struktur och riktlinjer och att ingen människa eller myndighet är ansvarig. Ullenhag måste få dem att förstå att de utgör en priviligierad skara som i rimlighetens namn genast bör sluta upp med att gnälla, omedelbart sänka sina blodtryck och lägga av med att ha huvudvärk.

Det löjliga påståendet att pengarna skulle vara slut är antingen en ren lögn eller så har någon kommunanställd vaktmästare eller måltidspersonal förskingrat dem. För det kan väl inte vara så att Rosenbads förförelsekutter om "full kostnadstäckning" var just - förförelsekutter... Eller?

JUDELOBBY
EU:s ministerråd, bestående av utrikesministrarna, antog den 24 juni en bunt nya riktlinjer som European Jewish Congress stolt upplyser om att de deltagit mycket aktivt i (tror fan det...) att utforma. Dessa nya riktlinjer stipulerar enligt EJC rätten till tankefrihet, samvetsfrihet, religionsfrihet och trosfrihet, som grundläggande rättigheter för varje människa. Öh, jaha, det var liksom inget nytt, men med tanke på vilka som varit aktiva deltagare bör man absolut engagera sig i att läsa den finstilta innehållsförteckningen på förpackningen för att förstå vad det handlar om.

Well, of course, det handlar naturligtvis om "rätten till religions- och trosfrihet", what else. Men frågan om vad som lobbyn anser ingå i respektive ingrediens framgår inte helt klart, och vad som ingår i samvetsfrihet framgår besvärande nog inte alls så det antar jag är en mycket elastisk ingrediens. Anledningen till antagandet av riktlinjerna får vi dock serverad . . .

Som en universell mänsklig rättighet säkerställer religions- och trosfriheten för mångfald. Det fria utövandet bidrar direkt till demokrati, utveckling, rättssäkerhet, fred och stabilitet.

- Yi-haaa! Håll i hatten, för nu är det bara en tidsfråga innan vi blir varse den faktiska innebörden i riktlinjerna. Och vilka de gynnar.

PATETISK POÄNG
Den sjukt rovgirige snåljåpen och slavägaren, multimiljardären
Ingvar Kamprad, sägs skall flytta "hem" till Småland för att komma närmare familj och barndomsvänner. Familjens "talesperson", Per Heggenes, upplyser även om att herr Kamprad kommer att betala skatt i Sverige. Ojoj då! Fram med pukorna och trumpeterna, vifta med flaggor, ropa hurra.

De kvinnliga neoliberala kommunalråden Ann Charlotte Wiesel (m) och Elizabeth Peltola (c), boss för Ljungby respektive Älmhult kommun, hoppas att Ingvar Kamprad skall välja just deras kommun. Bara tanken på att få den snorrike snåljåpen som kommunmedborgare får damerna att kissa på sig av hysterisk iver.

 
 – Det är väl inget kommunalråd som säger nej till skatt, att ha Ingvar Kamprad i kommunen skulle vara en vinst, säger det moderata kommunalrådet i Ljungy, Ann-Charlotte Wiesel.

Egentligen borde jag unna Ann Charlotte Wiesel (m) få leva lycklig i villfarelsen att hon kanske kommer att få in en massa stålar i skatt, men jag har faktiskt ingen lust att vara snäll i dag.

1. Ingvar Kamprad flyttar till Sverige för att slippa betala för den sjuk- och åldringsvård han antingen redan är i behov av, eller kommer att behöva längre fram. Dessutom lär väl schweizisk hemtjänst också kosta en slant, men här kan han lätt få någon beundrande gammal släkting att sköta om honom gratis. Torka hans medieanpassade tårar när han sitter och snyftar för alla hänförda journalister i sin Alvar Aalto-kopia Poäng.

2. Ingvar Kamprad en vinst? Knappast. De ynkliga skattekronor som utgår från en vanlig urusel svensk folkpension, inkluderat några ATP-poäng, lär inte ens ge bottenskyla i den "lyckliga" kommunens kassakista. Kamprad gör precis som de invällande kulturberikarna som heller inte har betalat en krona i skatt. Man drar till Sverige för att parasitera på vad andra betalat in. Fy fan.

 
Men, grattis ändå, till den av kommunerna som får äran att hysa en multimiljardär med ett imperium skapat genom slaveri, skövling och andras blod. Personligen jämställer jag Ingvar Kamprad med alla andra folkmördare som agerar för egen vinnings skull. Det är heller inte bara på varuhusen i Brasilien, Turkiet och Frankrike som IKEA plågar sin personal till döds. Det gör man på de svenska varuhusen också.

DREGLANDE SLUDDER
Suharto-kramaren Henry "Östtimor" Kissinger har sluddrat ur sig ett uttalande om de amerikanska mediernas icke sanningsenliga rapportering angående "konflikten" i Syrien.

- In the American press it’s described as a conflict between democracy and a dictator- and the dictator is killing his own people, and we’ve got to punish him. But that’s not what’s going on. It is now a civil war between sectarian groups.

Vad som föranlett den numera dreglande och sluddrige massmördaren Kissinger att uttala sig på dylikt vis kan man sannerligen undra över, och vad han nu har i kikaren vet väl bara han. Men en sak är säker - lita aldrig rakt av på något den mannen säger. Han och den likaledes mordiske Shimon Peres går omkring i fårakläder.

BORGS KVINNOR
Finansminister Anders Borg har fått order från FN-marionetten Ban Ki-moon att prata lite om kvotering av kvinnor enär kvinnofrågor för närvarande står på FN:s agenda. Dock bör man inte låta sig oroas av Borgs kvoteringsprat eftersom a) feministerna kommer att flå honom levande b) det är European Roundtables gossar* som bestämmer och c) den svenska långbänken får frågan att rinna ut i sanden av sig självt. No worries, alltså.

OHLY LÀ LÀ
Ah, Sverige har fått sin egen lilla spionskandal i form av en SÄPO-mullvad i Vänsterpartiet (kommunisterna). Spionen hade det delikata uppdraget att spionera på bl.a. f.d. partiledaren Lars Ohly (v) och rapportera om diverse planer på utomparlamentariska aktiviteter som revolutioner och dylikt. Well, om det nu ter sig märkligt för någon att SÄPO även i dag spionerar på kommunister (m.fl.) så kan jag bara hänvisa till a) spioner spionerar, det är deras jobb  b) den svenska spionhistorien  och c) följande inslag.

Personligen anser jag att det här avslöjandet är tämligen ovidkommande och ingenting att bli upprörd över. Det som däremot är intressant är hur media använder det här avslöjandet för att bygga på vad de påbörjade i våras - ett kommande avslöjande så chockerande att ingen kan tro det. Men det är uppenbart, och det har förekommit många byggstenar i media under våren. Jag har sett dem, har du?

TERRORISTER I TIDSNÖD
Som bekant är en internationell konferens, kallad Geneve II, planerad att avhållas nu i juli, angående en politisk lösning i Syrien. Dock ser den inte ut att bli av enär den bock som FN satt som trädgårdsmästare, Lakhdar Brahimi, i går lät meddela världen att terroristerna inte har tid för att delta i en internationell konferens under juli månad! Busy busy, tydligen mördar de på ackord, kanske rent av får betalt per skjuten unge?

Eller, kan det vara så att konferensen måste skjutas upp så att vapen och krigsmateriel från USA, Storbritannien och Frankrike hinner anlända till USA-trupperna i Jordanien i tid? Frågan är om premiärminister Tayyip Erdogan verkligen har stängt igen den turkiska flygkorridoren för USA:s och NATO:s vapentransporter eller om det bara var ett rykte.


* Se dokumentären som ligger överst i bloggens högermarginal.


DN 2 3 SvD 2 AB 2 3 SR UN

5 kommentarer:

 1. Du skriver för det mesta mycket kunniga och läsvärda inlägg.
  Men denna gång blev jag djupt besviken.
  Dina stinkande spyor över Kamprad chockade mig.
  Så du har helt och hållit anammat Zionfascisternas hatpropaganda mot honom?
  Det är tack vare att han flyttade ut från Sverige som IKEA kunde växa till det det är idag. Han har bidragit stort till Sverige genom många svenska företag som fått sälja sina produkter i många länder, tack vare IKEA. IKEA har också skapat många arbetstillfällen i Sverige och gör så än idag.
  IK blev nyligen änkling och jag har full förståelse för att han vill avsluta sina dagar i sin barndomsmiljö!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Angående mina kunskaper om Kamprads fascistoida beteenden så är de upplevda på ett personligt plan. Vad andra har för uppfattning om honom bryr jag mig inte om. Dock är det så att om svenskarna visste sanningen om diktaturen och plågorna i de svenska varuhusen så skulle ingen handla en pryl i dem.

   Som ytterligare chock kan jag tillägga att Kamprad - som så mycket annat - även stulit idén med de platta paketen.

   Radera
  2. Det var ju mest osammanhängande skit du skrev., så nu plockas du bort från min länklista.
   Stick och brinn.

   Inga hälsningar
   Bosse

   Radera
 2. Två vimsiga kommunalråd blir lyriska av att sveriges gnidigaste gubbjävel vill hem på ålderns höst. Begriper inte dessa hönsarslen att den girige fan har alla tillgångarna långt åt helvete från Sverige. Han blir förmododligen bara en kostnad för kommunen.

  Jobbar sista da´n imorrn, sen jävlar ska jag bara ägna mig åt privata nöjen och ge fan i alla dessa hönsarslen som förpestar vår tillvaro.
  Beställde en supergod irländare på systemet som heter "Wild Geese Irish Classic Blend". Best.nr
  85146 som kostar 359:-. Mycket god i en snygg flaska som passar perfekt till "min" musik.
  Rock On säger Blodis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha en riktigt härlig semester, Blodis!

   Vi hörs,

   Adderat

   Radera