tisdag 21 maj 2013

Kravaller, morsknullare & hallickar

Det råder mordisk "utanförskapsfrustrachon" bland de importerade kulturberikarna i Stockholmsstadsdelen Husby, därför uttrycker de sig genom kravaller, vandalisering, bilbränder, grov misshandel och stenkastning. Allt är dessutom polisens fel och den här gången - ja, jag skriver "den här gången" eftersom de importerade kulturberikarna i Husby sedan åratal haft som tradition att elda upp hundratals fordon årligen - hävdar man att upploppen berodde på att polisen den 13 maj "mördat" en 69-årig man, boende i Husby (läs här på polisens hemsida).

Nå, eftersom jag lider av grav mainstreammedia-fobi så har jag helt ogenerat underlåtit att ta del av det mesta av deras s.k. nyheter angående kravallerna, och intresserade mig istället mer för vilka som ligger bakom kravallerna, och hur de finansieras. 

Den organisation som ligger bakom uppiskandet av hatstämningar bland Husbys invånare (90% utrikes bakgrund) är Megafonen, en socialistisk förening med aggressiv agenda. Föreningen startades av Rami Al-khamisi och Basar Gericci år 2008 och säger sig ha som syfte att "organisera unga människor i förorten". Organisationens lokaler i centrala Husby har tillhandahållits utan kostnad av det kommunalägda Svenska Bostäder sedan starten 2008, och antagligen också tillhandahåller gratis lokaler till Megafonens lokalföreningar i Norra Botkyrka, Rinkeby och Vällingby-Hässelby. I vanlig ordning när kulturberikare än inblandade så gäller: Du betalar.

Svenska bostäder:  Inga fler hyresfria lokaler för Megafonen

På organisationens hemsida, vilken tycks vara en webbtidning, under fliken "Om Megafonen", kan man läsa om dess politiska program vilket blott och bart består av sju krav, men inga förslag (och så kallas SD enfrågeparti...), med andra ord är det typiska kravmaskiner vi har att göra med - och en politisk organisation, enligt länken:

Megafonen organiserar unga förortsbor i kampen för social rättvisa. Genom att mobilisera kraften som förtrycket föder i förorten vill vi skapa ett samhälle för alla, fritt från rasism, sexism och klassförtryck. Vi använder en variation av metoder och strategier, alltefter vad situationen tillåter och kräver.

Den politiska aktivisterna använder alltså en variation av metoder och strategier, alltefter vad situationen tillåter och kräver. Aha, förutom bilbränder, vandalisering och stenkastning är även att 5-6 personer sparkar på en liggande polis att betrakta som metoder som situationen tillät och krävde? 

I en artikel som publicerades på organisationens hemsida den 20/5 klargör skribenten att kravallerna bestod av "en konflikt mellan ayna och ortens medborgare" samt att det inte var en "slump, ett isolerat upplopp" utan det var "effekten av polisens mord" på 69-åringen, d.v.s. det var en "protest". Artikeln fortsätter:

Det här är det enda sättet att uttrycka frustration när andra demokratiska vägar är stängda. Vi vet att upploppen idag växt fram ur den frustration som finns där människor ständigt blir ignorerade, känner sig förminskade och blir tystade i alla sammahang. Reaktionerna ikväll är ett resultat av polisens brutalitet i vårt område.

Vi i Megafonen förstår vårt områdes reaktioner, och vi förklarar kvällens upplopp som ett svar på polisens brutalitet mot medborgare , våra grannar. Megafonen är den konstruktiva kraften och vår lösning är sociala satsningar i våra områden. Händelser som denna kan endast förebyggas med lika förutsättningar för alla – oavsett bostadsort.

Vi kräver social rättvisa, de svarar med batonger och hundar. De säger ”Gå hem”. Det här ÄR vårt hem. Och vi försvarar det. Så länge våra gator fylls av adrenalinfyllda poliser med laddade vapen, går vi ingenstans. Vi står upp för vår ort.

De sa till oss: varför går ni inte bara hem? 

- Det här är vårt hem, gawat*. (Länk)

Kommentarsfältet till ovan nämnda artikel synes vara omodererat eftersom man där kallar poliser för motherfuckers, grisar, mördare, etc. Med tanke på utgivaransvaret* som även gäller webbtidningar bör någon stå till svars för de nedsättande och kränkande epitet som tillåts uttryckas, precis på samma sätt som man kräver ansvar av de fria webbtidningarnas ansvariga utgivare. 

Organisationens pressmeddelande (20/5) uttrycker likartade tongångar som de i artikeln

Natten mot måndagen uppstod kravaller i Husby. Minst 200 Husbybor visade missnöje mot att polisen sköt en 69-årig man till döds i en lägenhet förra veckan.

- Vi förstår att folk reagerar på det sättet, säger Rami al-khamisi från Megafonen.

Polisen svarade med att sätta in sin kravallstyrka som spärrade av stora delar av Husby. Såväl förbipasserande vuxna som stadsdelens fältassistenter och husbybor attackerades med batonger och slag. Polisen släppte även lös sina hundar.

- Polisen attackerade oss från två olika håll, säger en av ungdomarna på plats.

Megafonen fördömer polisens övervåld och menar att människor i Husby på grund av polisens brutalitet saknar förtroende för ordningsmakten. Ett tretiotal vittnen blev vittnen blev vittne till polisens urskinngsösa våld. Megafonen förstår folks reaktioner och kräver en oberoende utredning av polismordet. (Länk)

Kort och gott synes organisationen bestå av, i vanlig ordning, statsunderstödda och mediepåhejade socialistiska extremister som gömmer sig bakom flosklerna om utanförskap, frustration och samhällsförtryck. Vi kan alltså vara helt på det klara med att ingen kommer att ställas till svars, utan mer resurser kommer att delas ut då kommunistiska och socialistiska extremistorganisationer genom historien alltid stöttats av de styrande - oberoende av färg. Nyttiga idioter har alltid understötts av världens statsmakter.

Självfallet har vårt svenska Gestapos allra nyttigaste idiot, SS-Brigadeführer Alex Bengtsson, rusat hals över huvud till extremisternas försvar:

Ett av polisens huvudfokus måste i nuläget vara att ta reda på vilka polismän som ska ha använt sig av övervåld och fällt rasistiska kommentarer. (Länk)

Mycket symptomatiskt uttalande från Alex Bengtsson. Jawohl! han håller stilen.

Med anledning av Husby-kravallerna har klassens ordningsman, den unge och roskindade integrationsministern, Erik Ullenhag, visat upp sig i tv. För att framstå som lite mer erfaren har han tagit över vår ekonomiske häxmästares, finansminister Anders Borgs, favorituttryck

- Jag blir provocerad.

Anders Borg har använt uttrycket 24 gånger de senaste sju åren i samband med bankernas vinster, som han tvingats gläfsa lite på bara för syns skull (se: Alliansfritt borgsbankbråk.se), och nu har unge herr Ullenhag övertagit Borgs* tämligen för stora kostym, som han dessutom aldrig kan växa i. Och som avrundning är han duktig pojke och följer FN:s tydliga regel om att inte använda ordet "problem" i samband med invandring utan om utmaning.  

Globalisten och den socialistiske statsminister-wannabeen, Stefan Löfven (s), uttalar sig om Husby-kravallerna i hatorganet Aftonbladet. I artikeln framgår tydligt att han ärvt neoliberalen Ullenhags tidigare favorituttryck, nu när han övertagit Borgs:

- Det är oacceptabelt.

Well well, syftet är uppnått. Med mainstreammedias hjälp har nyheten spridit sig vidare i världen och fungerar som ett globalt visuellt kvitto på att vår neoliberala regering har lyckats väl med att skärpa inkomstklyftorna, skapa och befästa vi och dom-mentaliteten samt starta och underblåsa socialistiska protester och upplopp. De ickeoppositionella socialistpartierna får sitt kvitto på att orättvisorna, fattigdomen och utanförskapet har ökat i Sverige och därigenom får Socialistinternationalen sitt.

Det existerar starka krafter som applåderar Sveriges sönderfall. Sju partier bär ansvaret, varav det som sammankopplas med enpartistaten bär det absolut största ansvaret.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

Videoinslag där den liggande polismannen sparkas: Fria Tider
Megafonens kunskapsprojekt Harakat som bl.a. stöds av Arvsfonden och Rädda barnen

Wall Street Journal
Huffington Post
Russia Today
UPI.com
Gulf Today
Euronews
Rysslands röst
Top conservative news
Der Standard
Yle
AP
Metro tv-news
Alex Jones Infowar

* Gawat = hallick
* Redaktionen består av Sheena Curnow och Rami Al-khamisi
* Anders Borg har som vi vet övergått till meteorologisk terminologi i sina uttalanden.


FT 2 3 4 SR 2 AB 2 3 4 5 SvD 2 3 4 5

8 kommentarer:

 1. SD SD SD SD ut med blattarna

  SvaraRadera
 2. Göran Wasasson21 maj 2013 02:52

  Inget fel på "riksrätt". Men i 7-partiets fall räcker det med en enkel ståndrätt med efterföljande exekution.

  SvaraRadera
 3. Fårlåt en "yngling", men: Vilka starka krafter är det som applåderar Sveriges sönderfall? Spänningen steg där

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vimlar av psykfall inom V, MP, FP, S och C som anser att gränser bara är några streck på en karta, och att nationer bara är barriärer för folk att röra sig fritt. Dessutom inbillar sig idioter som ex.vis EU-ödlan Birgitta Ohlsson att jorden skulle bli fredligare om alla landsgränser upphör att existera? Islamisterna skulle ju oxå applådera, då deras mål är att islamisera hela världen.
   Vilka som är de största idioterna får du lista ut själv...

   Bäste Broder Adderat, har du slutat att besvara kommentarer numera? Förstår att det tar en helvetes massa dyrbar tid i anspråk....
   Men bra musik och ädla drycker hoppas jag du tar dig tid till emellanåt, säger Blodis

   Radera
 4. Man kan ju undra hur det står till i så kallade Svenskars huvud..
  Bara en snabb notis " Skadestånd ifrån Trollhättans kommun"??????? En utländsk man vill inte skaka hand med en kvinna..Utan säger att han enligt sin tro(muslim)blir han smutsig och då måste han tvätta sig.Och han får skadestånd för kränkning WHAT A FUCK!!! E väl för fan hon som ska ha det,få slängd i nylet att man är smutsig de är tydligen hur oki som helst..Va blir nästa steg på arbetet Burka?? eller att det inte får finns kvinnliga medarbetare samt chefer för det strider mot deras religion..Och så fort nån öppnar käften om muslimer då är det synd om dom..Och helt plötsligt så är det Oki för dom att mord hota parti medlemmar som är olik tänkande.Ropa och skriva ner svenskar vilka rasister och idioter vi är.SD tog det första steget våga uttrycka sin oro över det som händer o sker..Men då kom feg svensson in usch och fy hur kan man uttrycka sig så.Och andra surfar partier fick ett svart får i skocken,enligt dom själva för att dom inte har stake nog för att göra som SD.Samhället/regeringen det är dom som skapar rasism med sitt tänk och val.
  Folk borde lära sig Patriot och Rasism två skilda saker.. Men som sagt de finns två sidor på ett mynt.

  SvaraRadera
 5. Intressant att upploppsmakarna ser ungefär likadana ut i Frankrike, England, Holland och Sverige. Afrikaner och araber med adidasbyxor och luvtröjor. Ordet som används av PK pressen är alltid "ungdomar".

  SvaraRadera
 6. Ojojoj, vad det här landet är på väg att gå åt helvete... som en islamsk utpost i norr befolkat med våldsverkare i var o varannan förort i samtliga större svenska städer.

  SvaraRadera