lördag 11 maj 2013

Judar, media och banker...

. . . samt en rejäl dos privatisering, massinvandring och globalisering.

Lyssna till en av USA:s främsta journalister, Carl Bernstein.
Apropå den judiska/sionistiska* mediekoncentrationen i USA och Sverige så kan du läsa mer om den i dessa två inlägg: Från Syrien till Ring P1 och  Påtänd Göran Greider 

Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder borde se David Dukes inslag också. Söder hade ju starka invändningar mot att Omar Mustafa påpekat att "judar kontrollerar internationella medier". Okej, det må vara att det inte är (geo)politiskt korrekt att säga det, men det är icke desto mindre sant. 

Stampenimperiet
Stampen
Hjörne wiki
Bonnierimperiet
Bonnier
Bonnier wiki

ADL:s Abe Foxman, LA Times Joel Stein

* Notera att jag här syftar på den klick judiska personer som vanligen går under benämningen "finansjudar" och "mediejudar". D.v.s. det lilla fåtal som i praktiken (snart) äger hela världen. Det är den ytterst motbjudande globala finansras som kännetecknas av rovgirighet, kallhamrad cynism och patologiskt begär efter jordens alla tillgångar. Alltså, de obehagliga kreatur som agerar som blodsugande girigbukar hör alla till samma felkonstruerade ras - oavsett etnisk härkomst (se Global finansras). 

4 kommentarer:

 1. Bra inlägg som anger fakta. Judars inflytande inom finans, media och politik börjar bli uppenbart för alla som kan se, men fortfarande tabu att säga, sanningen är märkligt nog antisemitisk.

  En dag kommer vi icke-judar att befria oss från judiskt förtryck och exploatering, det har vi alltid gjort...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker snarare att de är en mycket välkonstruerad ras. Liv går ut på att tävla mot varandra. Att gnälla om att man förlorar är patetiskt. Kavla upp ärmarna och öka istället för att gnälla.

  SvaraRadera
 3. DN:s ledaredaktion talar med kluven tunga
  http://www.dn.se/ledare/huvudledare/stang-inte-dorren

  SvaraRadera
 4. DN:s ledarredaktion talar med kluve tunga
  http://www.dn.se/ledare/huvudledare/stang-inte-dorren

  SvaraRadera