torsdag 9 maj 2013

Eutopia

Med tanke på det erbarmliga tillståndet i Europa ter det sig synnerligen opassande och osmakligt att ställa till med det årliga Europadagspartyt. I morgon, den 9 maj, är det Europadagen vilken skenheligt nog firas för fred och frihet samt för den PK-anpassade och reviderade franska smörjan vid namn Schuman-deklarationen. Det värsta av allt är att byråkraterna dessutom har mage att på årets affisch basunera ut att 2013 är Medborgaråret och de förutsätter helt ogenerat att vi, du och jag, vill ha ett EU. De svårt sjuka Eurokraterna ger även sken av att de skulle intressera sig för vilket slags EU vi vill ha. Fat chance, mina vänner, ingen intresserar sig för vad vi tycker men det ser förstås bra ut och det gäller att ge sken av att EU är en demokrati . . .                        

Well, vad mig anbelangar är EU varken demokratiskt, fritt eller fredligt; 27 miljoner människor är arbetslösa, IMF intervenerar och kramar stålarna ur land efter land, människor svälter ihjäl och den förbannade massinvandringen har urartat till rena helvetet upphöjt till 10. Vad fan finns att fira?

Tilltron till EU minskar stadigt, spänningarna och ilskan växer och jag fortsätter hävda att en nedmontering är det enda rätta att göra. Vi måste lösgöra oss från det första och enda imperium i världen som i den ena änden frenetiskt byggs ut, samtidigt som det rasar samman i den andra änden. 


Kommissionsordförande Mr Fat Cat Bureaucrat

Federation? 


Här kan du läsa inlägget om fjolårets hycklande EU-fiasko: Likartade och kompletterande kulturer

FT SvD HD C SR

1 kommentar:

  1. Europadagen låter ju bra, men EU-helvetet vill jag inte ha något med att göra. Kollade ditt inlägg i fjol, där bland annat den förvirrade nippertippan L Bjurwald, som dessutom kallar sig journalist talade dagen till ära om för oss att vi måste älska både EU och den idiotiska mångkulturen.
    Tur man är ledig några dagar, och har whiskeyförrådet är fulltankat.

    Bobby Bare med "Dreams of yesterday" passar bra idag, säger Blodis

    SvaraRadera