söndag 26 maj 2013

Den Svenska Modellen


- Treat us like the rest of Sweden. We want to be treated like everyone else.

Alright, boys and girls, vi skall nog fan se till att ni får samma behandling som "alla andra" om det är vad ni kräver. Men ställ då in er på att bli totalt marginaliserade; hemlösa, tandlösa, hungriga, sjuka, utblottade och kastade på den mänskliga soptippen i neoliberalernas Nya Sverige. 

Ovanstående krav från en bortskämd invandrad 20-årig vänsterextremist i Husby står att läsa i tyska Der Spiegel - tidningen som en gång kallades för "Måndagsskräcken", enär ingen politiker eller ledande person visste vad som skulle explodera i ansiktet på dem till frukosten. Der Spiegel inleder artikeln med klassikern att Sverige för de flesta människor är känt som ett land av "välstånd  och ordning" - d.v.s. den av politikerna utpumpade, gravt förfalskade bilden av experimentlandet Sverige. Dock är jag djupt och evigt tacksam över att Spiegel inte drar de slitna klyschorna om Sverige som en demokrati eller att här skulle råda yttrandefrihet och jämlikhet. Som vi självständigt tänkande vet så är demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet tre totalt okända storheter, vilka tillsammans med de flesta fri- och rättigheter, aldrig existerat annat än som falska verklighetsbilder, illusioner.   

Den mest tacksamma läsningen angående denna riggade kravall-föreställning är dock dagens artikel i brittiska Daily Express där man åtminstone tar upp en mikroskopisk del av det "omfördelade" välstånd som öses över asylsökande och invandrare. Att Daily Express har fel med 20 år när de säger att detta vansinne pågått i cirka 20 år, är egentligen av underordnad betydelse. Att det pågått sedan 1975, d.v.s. i närmare 40 år är det korrekta, men det faktum att det över huvud taget nämns måste ändock betraktas som politisk-kulturellt sprängstoff.

Som en service till såväl nationella som internationella läsare lägger jag ånyo in vad som var take-off för experimentstaten Sverige. Regeringens proposition 1975:26, HTML , Regeringens proposition 1975:26 PDF. Samlingssida riksdagen. Beslutet är ett resultat av avancerad utpressning, och har absolut ingenting med identitet, solidaritet, kulturell tillhörighet, humanitet, mänskliga rättigheter, demokrati eller någonting dylikt att göra. En stor och avgörande del i utvecklingen av Den Svenska Modellen är den, än i dag, för svenskarna totalt okända proposition 1975:26 som i hemlighet genomdrevs i riksdagen den 27 februari 1975.

Vad som tilldrar sig mitt intresse gällande kravallerna är inte dem som sådana, de är ointressanta, utan a) hur mycket kapital som flödat ut ur Sverige sedan kravallerna drog igång b) den negativa påverkan på sommarturismen och c) den förväntade ökningen av antalet varsel.

Starka krafter applåderar Sveriges sönderfall. Sju partier bär ansvaret, varav det som sammankopplas med enpartistaten, SAP, bär det absolut största historiska och nutida ansvaret.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

FT 2 SvD 2 3 4 AB 2 3 4 5 SR 2 3 RT 2 PTV GU Ind 

2 kommentarer:

 1. Jag frågar igen:

  Vilka "[s]tarka krafter [är det som] applåderar Sveriges sönderfall"?

  Det kan rimligen inte vara diverse psykfall i Sveriges riksdag som någon föreslog tidigare i en kommentar. De är knappast några starka krafter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om inte riksdag och regering har mandat att lösa Sveriges problem, vem fan ska vi då förlita oss på? Eftersom det uppenbarligen varken finns intresse eller mod att göra det man är tillsatt till, så är det väl de som är ansvariga för hela helvetet... eller? Möjligen att det finns andra krafter, men då är det väl regeringens sak att motarbeta dessa.

   Finns det troende ateister btw? Blodis

   Radera