lördag 27 april 2013

Generalpsykopat Reinfeldts barnoffer

Som vanligt när Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, behagat visa sin nuna i media så mår jag förbannat illa. Hyckleri, falskhet och psykopatiska beteenden tenderar att ha den effekten på mig - och säkert på många fler av mina medmänniskor.

Det vi helt klart kan konstatera är att i Generalpsykopat Reinfeldts värld är brott mot barn ett särintresse, och är honom därför helt egalt. Att en sjuttonårig kille på väg till skolan blir nedslagen med en hammare och därtill även rånad, framkallar inte en kommentar - vare sig skriftlig eller muntlig - från den s.k. statsministern*. Inga våldsbrott har för övrigt framkallat någon enda rörelse från statsministerhåll.

Däremot rusar Sveriges farligaste man ut och håller en presskonferens angående de verbala hot som riktats mot DIF-tränaren Magnus Pehrsson, 36 - en fullvuxen karl alltså. Reinfeldt rusar åstad och gör t.o.m en "Ban Ki-moonare" och rent av fördömer hoten som riktats mot en fullvuxen karl. Och i dag agerar han ytterligare genom att kränga på sig supportertröjan och manifestera på läktaren.

Med andra ord är inte verbala hot mot vuxna män ett särintresse. Det är däremot våldsutsatta barn, som fått skallen spräckt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


* Inte en kommentar eller fördömande från någon annan heller. Allra minst från justitieministerhåll.

AB 2 3 SvD FT SR

1 kommentar:

  1. För att inte tala om när han verkade mer rädd för att "främlingsfientligheten skulle öka" än att vi fick ett angrepp på Sverige, i samband med självmordsbombaren slog till i Stockholm 2010.

    SvaraRadera