torsdag 14 mars 2013

- Vems jävla värderingar, Ohlsson?

Dagens viktiga upplysningar från Minister Ohlssons Twitter.
Hon tycks ha blått nagellack och gå på gym...
Jag läste på Fria Tider att globaliserings- och privatiseringsfundamentalisten Birgitta Ohlsson (fp) tyvärr har varit i farten och skitat ned miljön med sina rubbade uttalanden. Måhända går Ohlsson på samma typ av steroider som ekonomikommissionär Olli Rehn, vilken inte heller kopplar in hjärnan innan han öppnar munnen. Kanske har han den full av €uro.

Madam Ohlsson* ondgör sig över att Ungerns premiärminister, Viktor Orbán, använt sig av det demokratiska mandatet att i det inhemska parlamentet ändra på nationell lagstiftning; något vare sig EU eller Ohlsson har rätt att eller skall lägga sig i. Ohlssons uttalande utgör som vanligt skolexempel på nyliberala drömmares visionära, substanslösa floskelpladder. Imbecillt, motsägelsefullt och fullkomligt osande av styvnackad maktarrogans. De länder som avvisar globalisterna och motsätter sig deras tvång på nationell prostitution anklagas av neoliberala monster som Ohlsson för att rubba EU:s värdegrund och för att vara odemokratiska förtryckare.

– Jag trodde aldrig att man skulle behöva ha den här typen av diskussioner i Europa 2013, att ett land på punkt efter punkt skulle utmana mycket av det som är EU:s grund.

EU:s grund? "EU" har ingen grund, kan inte ha någon grund. Den grund och de värderingar som skall föreligga i och känneteckna en union skall komma från befolkningen - inte från vettlösa, klåfingriga privata politikerkotterier som har egna grunder, driver egna agendor och drivs av sina egenhändigt skulpterade definitioner av vad som är demokrati. Det existerar inte någon demokrati what so ever - vare sig i Sverige eller i EU.

Det finns heller inget samarbete i traditionell mening annat än i imperiets privata kommissionskotterier.
Det Ungern och andra "odemokratiska" regeringar gör är att skydda länder och befolkning från EU-vansinnet - inte från demokrati eller mänskliga rättigheter. De regeringar som fått nog av överstatligheten, massinvandringen, sämre folkhälsa, fattigdom, tvångsprivatiseringar, kulturell utplåning, mångkulturen och slaskmedias globaliseringspropaganda stänger kort och gott grindarna. Hur svårt skall det vara att fatta?

– EU borde kunna straffa medlemsländer som inte lever upp till unionens värderingar med till exempel indraget ekonomiskt stöd, säger Birgitta Ohlsson.

Ah ja, så mycket för demokrati, valfrihet, värderingar och nationella rättigheter... Ohlsson låter precis som den totalitära fascist hon och hennes gelikar verkligen är; utmana inte imperiet och dess elits värderingar för då möter vi upp med hot, tvång, regler, likriktning, straff. Samma resonemang som hon och galningen Eskil Franck har angående indoktrineringen av de rätta värderingarna hos alla dagis- och skolbarn och tvångsutbildningen av föräldrar.

Kom inte och snacka om demokrati, din jävel, för det vet du inte vad det är. Då skulle du inte ens ha tänkt tanken att formulera dylik smörja på din regeringssida:

Målsättningen med demokratipolitiken är att värna och fördjupa den svenska demokratin. Individens möjligheter till inflytande ska förstärkas och de mänskliga rättigheterna respekteras.

Fortsätt att svettas på gymmet och pyssla med dina naglar du, Ohlsson, det tangerar maxnivån för din intelligens och intellektuella kapacitet. Du befinner dig ändå ljusår från den kalla verkligheten och det grasserande världshelvete som snart exploderar. You know, we ain't seen nothing yet.  

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.
* Regeringens slasktrattsminister som hoppar mellan att ministra extremism, demokrati, EU på längden, tvären och i vattnet samt konsumentfrågor (godkänner konsumentmadammen rumänska slaktök i lasagnen, tro?). Varken hackat eller malet alltså, precis som Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, vill ha det. En jävla neoliberal privatiseringssoppa.

DN SvD SR 2 3 SvDN FP AB

4 kommentarer:

 1. "Det Ungern och andra "odemokratiska" regeringar gör är att skydda länder och befolkning från EU-vansinnet - inte från demokrati eller mänskliga rättigheter."

  Även om du på flera punkter har rätt och att det finns all anledning till att granska vad EU har för sig, är det rätt uppenbart att du inte bor i Ungern, eller ens har någon kontakt som kan berätta hur det är.

  Det enda som står mellan en fullfjädrad diktatur och Orban Viktor är just nu EU. Ungerns regering har ingenting med demokrati att göra.

  /C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är helt övertygad om att Ungern inte har någonting med demokrati att göra. Men jag är lika säker på att EU definitivt inte heller har något med demokrati att göra. Räcker gott och väl att höra på tokkärringarna Birgitta Ohlsson och Cecilia Malmström för att inse att det är ett enda stort dårhus.
   Dessa galningar är ju bara kända för oss svenskar, men hur många liknande okända psykfall från övriga länder huserar där?

   Torskat på en jobbig förkylning till allt helvete, så jag måste vara noggrann med min medicin. "Redbreast Pot Still Irish whiskey" lindrar helt klart en hel del.

   Lika bra o lyssna på David Allan Coe "whiskey and women" dessutom, säger en halvfebrig Blodis

   Radera
  2. Anonym, du kan dra åt...Jag bor i Ungern och är stolt över regeringens politik. Du kan dra till Bryssel och suga av Barosso och dem andra kommunisterna där.

   Radera
 2. Och bäste anonym implicit i din kommentar så anser Du alltså att
  Eu förespråkar demokrati samt att Eu:s överstatliga styrande har
  något med demokrati att göra?Egendomligt tankesätt enligt min
  mening.

  SvaraRadera