måndag 18 mars 2013

Nya Liberaternas Bad Boy

Hoppsansa, nu är det tätt mellan riksgojan Tobias Billströms migrationsutspel i media. Om jag inte visste bättre skulle jag lätt kunna frestas tro att det beror på att a) det råder splittring inom Nya Liberaterna eller b) det är ett utslag av procentnervositet.

Dock tror jag det är varken a) eller b), utan snarare ett i raden av riksgojans på förhand bestämda Bad Boy-utspel gällande bidragsöverklassens eventuella förmåner. Det regerande partiet måste ha en lagom anonym, blek typ som då och då kan agera på vad media anser vara ett främlingsfientligt, populistiskt sätt, som kan fiska i de där vattnen med hög grumlighetsfaktor. Kort och gott en Bad Boy som med jämna mellanrum blir "överkörd" och tillplattad av sin statsminister.

Värst är dock inte Nya Liberaternas löjliga utspel, utan Migrationspartiet De Gräsligas förbannade brandkårsutryckningar så fort en ur bidragsöverklassen råkar snava i en trappa eller blir knuffad i en kö. Inte fan går Fridolin, Romson, Ferm eller Wetterstrand igång på alla cylindrar när media någon gång ser sig nödsakad att nämna att våra - av riskkapitalister omhändertagna - svårt uttorkade och undernärda gamlingar ligger med frätskador av sin egen urin och avföring och har djupa liggsår fulla av krälande maskar.

Hur någon ens kan tänka tanken att rösta på ett parti med en sådan jävla agenda övergår mitt förstånd. Tack och lov finns det i alla fall inga sunda, normala människor som kan tänka sig att rösta på denna sjuka sekt som utgör Migrationspartiet. Och de sunda, normala människorna överstiger de rubbade sekteristerna i antal. Alltid något, men raderas bort från riksdagskartan skall de - de jävla äcklen till migrationspartister.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

DN AB SvD 2 FT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar