fredag 22 mars 2013

Misär, muslimer & cash

Nätverket svenska muslimer i samarbete har författat en rapport till FN(-rötan) som tar upp den misär och de omänskliga förhållanden svenska muslimer tvingas leva i och under. Lidandet är av oanad karaktär och saknar i det närmaste motststycke i världen. Nätverket hävdar att situationen nu är så allvarlig att de tvingas vända sig till världssamfundet för att få hjälp att sätta press på svenska staten, som de anser inte på långa vägar lever upp till de mänskliga rättigheterna. Och så här beskriver de situationen i Sverige:

Segregationen i svenska storstadsområdena kan jämföras med segregationen mellan romer och icke-romer i Central- och Östeuropeiska städer.

Som vi ser av bilderna nedan så kan man utifrån svenskt perspektiv beteckna förhållandena som verkligt omänskliga. Dock visar inte bilderna svenska muslimers bostads- och levnadsförhållanden, utan östeuropeiska romers. D.v.s. den kategori som Nätverket Svenska muslimer i samarbete likställer sig med. . .

Nu är ju som bekant inte den här bloggens skribent någon "fan" av zigenare, tvärt om, då jag vanligtvis likställer dem med "Egyptens gräshoppor" eftersom resultatet under och efter deras framfart är detsamma. Dessutom är det så att endast någon promille av världens zigenare är intresserade av jobb och en bostad med fast adress. De föredrar att dra in som gräshoppssvärmar över landsgränserna, anställa kaos och skövla - för att sedan dra till nästa offer.

Att svenska muslimer har mage att jämföra sina bostads- och levnadsförhållanden med zigenarnas är, På Ren Svenska, bara för jävligt. Det formligen stinker Helena Benaouda här, rikshaterskan av alla svenskar och kristna, Muslimska Brödraskapets kvinnliga lakej.

Well, vi går vidare i nätverkets akuta nödrop till FN-rötan och klafsar in i den vedervärdiga diskrimineringen som alla främlingsfientliga, hatiska islamofober till svenskar sysslar med:

Trots den omfattande diskrimineringen är det få diskrimineringsärenden som når hela vägen till domstol.Problemet förvärras ytterligare av att det är väldigt svårt att vinna diskrimineringsmål och att skadestånden är mycket låga vid en internationell jämförelse vilket minskar offrens benägenhet att anmäla.

Jaha, okej, det säger nätverket alltså. Vi tar och tittar på ett par ärenden som är mycket aktuella, bara har några dagar på nacken i mainstream-blaskan Expressen.

20/3 2013: Den slöjklädda, unga madamen på bilden här under har fått 50 000 spänn i kränkningsersättning från den svenska bankomaten Diskrimineringsombudsmannen. Hon nekades en tjänst som lokalvårdare eftersom arbetsgivarens klädkod inte medgav att hon skulle bära slöja. För en ren skitsak får tjejen alltså 50 000 pix.


– Jag tvekade först eftersom jag inte visste om det skulle hjälpa att anmäla, men sedan har jag hört från andra tjejer som blivit diskriminerade och som fick igenom sin anmälan. Därför anmälde jag, har Merdieh al Robeyi tidigare sagt till Expressen/KVP.


21/3 2013: Den unge mannen på bilden här under har efter mycket besvär fått 50 000 spänn för att han drabbats av narkolepsi - orsakad av svininfluensavaccinet. Sjukdomen är livslång och i väldigt många avseenden handikappande. För det får han, till slut, ynka 50 000 pix.

                                                                               
– Värst är mardrömmarna och hallucinationerna som gör att man aldrig är utvilad, säger han till Expressen.

Ovanpå alla biverkningar har Tim Engfors och hans mamma Petra Danielsson, 45, krigat mot läkemedelsförsäkringen, som är läkemedelsbolagens försäkringsbolag. För trots att socialminister Göran Hägglund och regeringen lovat ersättning till alla narkolepsidrabbade barn fick Tim Engfors i slutet av oktober avslag på sin ansökan.


Faran med diskriminering är att det skapar ett ojämlikt samhälle med olika regler för olika människor som undergräver den sociala sammanhållningen och förhindrar demokratiska lösningar på sociala problem.

Ja, det är bra att Nätverket bekräftar exakt de ojämlikheter vi sett här ovan. Svenskar diskrimineras hårt och behandlas på de mest omänskliga sätt medan Reinfeldts massinvandrade bidragsöverklass bara behöver knappa in koden "diskriminering" i bankomaten så kommer det ut svenska skattepengar i sedelfacket.

- Ojämlikt samhälle? Oh yes.
- Olika regler för olika människor? Oh yes.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


Nödropsrapporten i sammanfattning.

4 kommentarer:

 1. Dessa förbannade koranrunkare vet ju så in i helvetes väl att svenska myndigheter är överbefolkade av odugliga hönsarslen, som helt saknar förmåga att göra efterforskningar hur verkligheten ser ut så fort ohyran börjar jämra sig om diskriminering.

  Klockren jämförelse dessutom med ziggisar och gräshoppssvärmar, bäste Bror.

  Så in i helvetes bra att det tarvar en "Triple destilled Kilbeggan"

  Låt oss dessutom lyssna på Highwaymen "Living Legend"
  Kämpa på säger Blodis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men snälla Blodis som musikant delar jag din musiksmak
   ;men vad är det för fel på det enkla märket hb? enkelfiltrat?
   sitter med guran och trynorgeln och polaren per och vi smuttar
   på varsin sjöbergare just nu ...gillar inte att onödigtvis
   gynna gröna skylten med mina pengar...kör gamla cash låtar
   och eget elakt ....som vi vill ha en ny regering ...och f-tt-n
   reinfeldts blues....

   Radera
  2. Härligt att vi har samma musiksmak, Illvill. Är absolut inget fel på välgjort hb, bara det att jag har lite högt blodsocker så jag dricker bara rent, och då är hantverksmässig irländsk whiskey perfekt. Tar självklart ett par vita nubbar till bl.a. sillbordet naturligtvis.

   Den gode Johnny Cash ingick ju i supergruppen Highwaymen, vilka jag haft den oerhörda lyckan att sett live 2 ggr. Inget man glömmer kan jag lova.

   Vi tar Johnny Paycheck "I´m the only hell mama ever raised" bara för det, säger Blodis.

   Radera
 2. Gillar det där med att riksrätten skall återinföras !
  Skulle verkligen behövas i detta land just nu !
  För övrigt så så -vad fan ska vi med muslimer med
  i det här landet ? hur kan dom ställa krav och klaga
  när dom inte har något här att göra och absolut intet
  att tillföra på något minsta sätt.Enda anledningen att
  ohyran befinner sig här är våra politikers behov av att
  slå sig för bröstet av självgodhet internationellt sett.

  Vad detta har kostat och kommer att kosta svenska folket
  skiter politikerarslena fullständigt i.Jag är dessutom
  så pass elak att jag tycker att det är vanligt folks plikt
  att i mån av förmåga självständigt informera sig om hur det
  står till i detta land.
  Hur ofta möts man av...det hade jag absolut ingen aning om
  vad har du fått reda på detta,kan det verkligen vara sant;
  när man vänligt avbryter någon jävla "godhetsdebatt " som
  spårat ut helt.
  Som jag ser det är det en medborglig plikt att självständigt
  informera sig om olika sakförhållanden .Saknar man den viljan
  eller förmågan så är jag något tveksam om folk som är så pass
  ignoranta överhuvudtaget borde ha rösträtt.

  SvaraRadera