fredag 1 mars 2013

Kriminell och fuskande Kaiser Reinfeldt

Glufs, glufs, glufs...
Allianshussen och Sveriges farligaste man, den nybantade Fredrik Reinfeldt, hann inte undan media utan tvingas i dagens Expressen försöka erinra sig någon händelse som skulle gälla typ "hästar i maten" och "nå't med Findus". Det är fullständigt uppenbart att han är drabbad av samma tekniska problem som smakmästare Eskil "Glufsaren" Erlandsson - no carrier. Båda två är lika väck om den overkliga verklighet som verklighetens svenska folk tvingas leva i, precis som socialistdiktatorn Olof Palme var. DDR-ministern som inte visste vad en liter mjölk kostade i Sverige men kunde rabbla amerikansk utrikespolitik i sömnen.


-Men för i helvete, kan vi prata om nå't annat
än Sverige... 
Jag vill prata om nå't KUL,
typ globalisering!
Att Kaiser Reinfeldt är helt ointresserad av annat än att fullständigt krossa Sverige via den neoliberala pestsmittan har varit uppenbart sedan dag ett. Allt denne galning har i huvudet handlar om avregleringar, privatiseringar, konkurrens, lönedumpningar och en arbetsmarknad präglad av no rules; allt för att skynda på globaliseringshelvetet.

Nästa expressavreglering blir hyresmarknaden, believe me. Därefter kommer antingen återinförande av fastighetsskatten eller slopande av avdrag för räntor. Ja, och naturligtvis måste de fördärvliga skatterna på jobb och bolag sänkas, helst tas bort.

Den som inte har begripit det här än tar tyvärr bara del av svensk mediesörja, och har dessutom bara jobbskatteavdrag ringande i öronen. Enkelt, men uppenbarligen svårt att fatta.

För att då komma till poängen med detta inlägg tar vi och tittar på ett par av psykopaten Reinfeldts uttalanden i Expressens artikel:

- Ja, det är allvarligt i den meningen att köper jag något som det står är av ett visst ursprung så ska det inte visa sig vara något annat. När vi ser omfattningen på detta indikerar det att det finns ett fusk och en kriminalitet kring detta som naturligtvis väcker frågor.

Det är alltså fusk och kriminalitet att inte redogöra för ett korrekt innehåll. Det man valt skall alltså inte visa sig innehålla något annat. Tänka sig. . . är inte det en väldigt exakt beskrivning av Nya  Liberaterna?! Stod det verkligen i deras partiprogram att de t.ex. skulle importera ett par hundra tusen analfabetiska kulturberikare om året till Sverige? Eller att de skulle sänka välfärden till sämsta tänkbara nivå? Hmm, nej, jag varken hörde eller såg ett ord om det när det begav sig.

- Det som är bra med alla reaktioner nu är att det är uppenbart för alla företag att öppenhet måste gälla och att man måste vara noggrann med det som står i innehållsförteckningen. Det måste stämma överens med verkligheten, annars tappar företagen människors förtroende och lider stora ekonomiska förluster. Så jag är ganska övertygad om att vi redan nu kommer att se en uppstramning i rutinerna kring detta.

Det angivna måste också Stämma överens med verkligheten säger nationshaveristen Reinfeldt helt ogenerat i Expressen, och hävdar att människor annars tappar förtroendet för varan.

Rätt man att yttra dylikt - en fegskit som gömmer sig bakom ett partiprogram som är en ren falskdeklaration? Tja, om nationens medborgare inte uppfattar det kriminellt uppenbara hyckleriet så är vi nog bortom all räddning.

Psykopaten Reinfeldt och hans allianskennel har sedan första valsegern gjort allt vad de kan för att det "nya Sverige" skall bli så spännande som möjligt, och enligt nyliberala spänningsmått så är snart alla mål uppfyllda. Verklighetens Sverige består av brutala våldtäkter, massinvandring, inskränkta rättighter, mord, slaveri, kriminalitet, förtryck, avhumanisering, fattigdom, skuldberg, åtstramningar, kontroll och övervakning, bostadsbrist, korruption och svältande pensionärer. Om allt detta säger Reinfeldt att det inte är hans ansvar, vilket också stämmer, för nyliberaler tar inte ansvar för någonting annat än sitt eget väl och ve. I det nyliberala helvetessamhället skall var och en ta ansvar för sig själv. Allt är upp till den enskilda individen, valfritt alltså, om man skall vara hemlös eller ha ett hem, ha ett arbete eller vara arbetslös, vara funktionshindrad eller inte, utnyttja eller låta sig utnyttjas, vara fattig eller vara rik. Valfriheten framför allt - bara välj och skyll sedan dig själv.

När jag är som mest förbannad på alla cyniska, pengakåta avdragsjudas brukar jag tänka på att det ändå finns en omutbar jämlikhet, och det är sjukdom och död. De går inte att tvinga in under valfriheten och sjukdom och död drabbar oavsett politisk färg. Det skall vi vara tacksamma för.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.* De extremt få gånger Erlandsson dykt upp i media under sin ministerperiod så stoppar han i sig mat någonstans i "Matlandet Sverige".

2 kommentarer:

 1. Att Äggskallen är sinnessjuk råder det definitivt inget tvivel om. Det jävliga är ju att hela förbannade sjuk-klövern går ju fascistsvinets ärenden. Inte ens "Arbetarpartierna" hör man jämra sig om utsugningén av svenska folket, men asen rättar genast in sig i förrädarledet när det gäller att kväva det enda parti som vill återupprätta demokratin med lag och ordning.

  Som sagt, det enda rättvisa här i världen är att vi alla ska dö. Finns det himmel och helvete efter detta, så lär inte många politiker slippa undan ansvaret igen...hehe...

  Lördag igen Broder, och både du och jag vet vad som gäller. Trav, "Redbreast Single Pot Still 12 years" (utsökt irländare som jag fick best. på systemet, 400 spänn men den är värd varenda öre)

  Vi mjukar upp med David Allan Coe "if this is just a game" Höres säger Blodis

  SvaraRadera
 2. Du som äger bloggen är en hjälte! Fixa bara lite bättre design så blir det här stort! Folk börjar vakna upp till det som händer

  SvaraRadera