torsdag 21 mars 2013

Apropå Obamas besök i ...

. . . ööh, i . . . Pal . . . nej . . . Hm, var är Barack Obama egentligen? Well, enligt mainstreammedia är han på någon sorts "bank" - vilket de facto stämmer när man kan sin historia - närmare bestämt "Västbanken" i . . . då var vi där igen då . . .  i . . . Mellanöstern (-ah, där löste jag det galant).

Att USA:s marionettpresident Barack Obama anlände till den av Rotschild grundade staten Israel under gårdagen har naturligtvis inte undgått någon, men att den lille vithårige, synbart harmlöse president Shimon Peres hälsade Obama med ett "välkommen hem" och en stor kram kanske inte är lika känt.

I dag basunerar mainstreammedia ut att Barack Obama just nu befinner sig i . . . Mellanöstern var det ja . . . och gästar - för att citera samtlig skitnödig mainstreammedia: palestinierna. I själva verket skall Obama möta presidenten över världens största koncentrationsläger, Mahmoud Abbas. Presidenten utan land och snart presidenten utan folk. För ett palestinskt folkmord pågår, medan världen tittar åt ett annat håll.

Källa: Spiegel Online

Med andra ord besöker USA:s marionettpresident Barack Obama en mikroskopisk, grön fläck i Mellanöstern.

Passa på att ta en titt på de mikroskopiska gröna fläckarna på kartan här nedan, det är bara en tidsfråga innan de är helt utraderade.

Källa: UNISPAL, FN-rötans "organ" The Question Of Palestine

Angående den lille, till synes harmlöse och palestinavänlige farbrorn Shimon Peres, så skall du inte låta dig luras. Han är en mordisk jävel som den 12/3 jobbade hårt på att övertyga EU om att backa upp hans plan att sända in Arab League, gömda under FN-flagg, i Syrien för att

- The world cannot stand by when a massacre is carried out by the Syrian President against his own people and his own children.

Kvalificerat bullshit från herr Peres. Arab League, i vilken Syrien är/var medlem, har nyligen beslutat att respektive medlem i förbundet fritt avgör om de vill anfalla Syrien eller ej. Med andra ord kan vilket som helst av medlemsländerna ta på sig en blå FN-hjälm och stolpa in i Syrien och bomba skiten ur landet.

Men Shimon Peres lät sig inte nöja med Syrien utan han måste ju passa på att kläcka ur sig mesta möjliga bullshit när han ända var på plats i Strasbourg och givetvis gällde det . . .  Iran. What else.

Shimon Peres lät som en vinnare av Miss World när han återupprepade den gamla slitna frasen om fred på jorden. Enligt Peres var Iran det "största hotet mot fred i världen", han fördömde Iran för att "de bygger kärnvapen" och för att bryta mot "mänskliga rättigheter". Well, som om att herr Peres skulle vara rätt person att uttala sig om vad Iran gör eller inte gör? Knappast.

SvD 2 SR

2 kommentarer:

 1. "när man kan sin historia" Du vet väl att den sk Västbanken egentligen heter Judeen Samaria?

  Vet du överhuvudtaget vad folkmord är för något?!
  Under de 70 år Israel har existerat har det dött färre människor på båda sidor i alla krig än vad det gjort i Syrien de senaste 3 åren.

  Det var inte många rätt i ditt lilla efterblivna inlägg.

  SvaraRadera
 2. Här blir jag lite tveksam när jag läser artikeln ovan;
  att Obama i stort sett är ett kräk så är det.....
  att staten Israel kommit till på ett ganska egendomligt
  sätt det inser jag.Men om tittar oss omkring i världen så
  fungerar det ju praktiskt sett ;på det sättet att många
  gränser och stater beroende på krig och politiska förhållanden
  inte direkt blivit till på något demokratiskt sätt.
  Och av hävd så blir ju så småningom ett fel så att säga rätt
  med åren.Annars skulle vi ju i princip inte ha några gränser
  eller stater alls.
  Sedan så är jag inte så väldigt förtjust i Israels grannar och
  deras religion .Så därför stöttar jag allt som går Israels
  aggressiva grannar emot.Ser den lilla staten som det enda mänskliga
  inslaget i dessa trakter....och för övrigt ett Iran med atomvapen
  vill väl ingen klok människa rent praktiskt ha.Visst är kärnvapen
  monopolet framtvingat av hot från stormakterna....men ,men ett
  Iran med kärnvapen vore en stor risk för resten av världen.Fanatism
  och fanatiska regimer med medeltidsvärderingar och kärnvapen är väl
  inget som vi av rättviseskäl vill se?

  SvaraRadera