fredag 8 februari 2013

Bidragsbomben tickar vidare...


 
Klicka på diagrammen så blir de större
 
ETABLERINGSERSÄTTNINGAR 
 
 
+
 
SOCIALBIDRAG/FÖRSÖRJNINGSSTÖD
 

 
+
 
UTBETALADE DAGERSÄTTNINGAR INKLUSIVE BOSTADSKOSTNADER FÖR ASYLSÖKANDE 2012 (preliminära siffror)
 
 
4 320 000 000
 
Fyra miljarder trehundratjugo miljoner kronor


5 kommentarer:

 1. Sanning och fakta kan vara jävligt deprimerande, åtminstone för dom som inte kan hantera verkligheten. Politiker och fulmedia lever ju i sin låtsasvärld, så dessa odugliga hönsarslen begriper inte ens att nå´n jävel måste slita ihop stålarna dom så gladeligen ger bort till otacksamma kravmaskiner.

  Tur det är fredag så man får dra sig hemåt igen, och njuta av god musik och nå´n hälsosam irländsk brygd. (Tyrconnell single malt får det bli)

  Vad sägs om Ed Bruce "My first taste of Texas" live

  Rock On alla fritänkare säger Blodis

  SvaraRadera
 2. Tjenare Blodis! Vänta bara, hönsarslena springer omkring i blindo och letar korn som inte finns - snart sprängs skiten, och då är det vår tur. Lägg upp fötterna och njut av de vettlösa galningarnas teaterföreställning. Skratta åt deras erbarmliga skådespel som de tror är verkligheten. Kolla in tabellerna i slutet av artikeln: <a href="http://www.euronews.com/2013/02/08/britain-s-cameron-wins-fight-to-slash-eu-spending/>Who contributes the most</a>

  Yes, Ed Bruce funkar

  Höres!
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Jag lovar att de 4 320 000 000 kronorna är väl investerade pengar, både för dig och mig och många fler i Sverige. Det ska inte ses som en utgift, det ska ses som en utmaning.

  Särskilt stor utmaning är det att hitta vinsten. Trots att jag ständigt får berättat för mig om invandringens enorma vinster, för mig svensk och mitt land Sverige, så har jag trots ihärdigt sökande inte lyckats hitta själva vinsten. Den vinst som till viss del sägs legitimera utmaningen. Jag kan inte hitta den skattkista av fördelar och vinster som jag lovats. Jag har faktiskt gett upp mitt sökande.

  Men du har lyckats hitta och på ett fint sätt redogöra, för en del av invandringspolitikens finansiella utmaningar. Nu förväntar jag mig att du på samma sätt redogör för vinsten med dagens invandringspolitik. Jag litar på att du kan hitta den. Men kanske, bara kanske, går du precis som jag bet just där, om du börjar söka efter den omtalade vinsten. Och kanske står denna vinst att finna ingen annanstans än ovan regnbågen. Men nej, så kan det bara inte få vara! Jag tror och litar på att du hittar och kan addera ihopa, den vinst som lovats oss följa, på bland annat den lilla delutmaning om 4 320 000 000 kronor som du här så fint redogjort för. Jag väntar förväntansfullt på din summering av vinsten.

  Bra blog. Fortsätt skriva.

  Med vänlig hälsning
  Karl Kapplin, legitimerad pajas, clownerie doktor, promoverad vid Lustiga Huset, Gröna Lunds universitet, krönt med en spunnen sockerkrans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klockrent Karl!

   Ser dessutom att ditt CV är överlägset alla hönsarslen i riksdag och regering.

   Johnny Paycheck "I´m the only hell mama ever raised" känns rätt här.

   Glöm inte att ta in snöskyffeln Broder Adderat, innan du bänkar dig

   för trav och hälsosam brygd säger Blodis

   Radera