torsdag 3 januari 2013

Barnbegränsning

I sitt fanatiska arbete att krossa det demokratiskt valda partiet Sverigedemokraterna har Expressen, med sin kader av inskränkta, obildade, ideologiskt förblindade, pinsamma nyttiga idioter, i dag för egen penna återigen exponerat sin monumentala enfald och okunnighet. I artikeln SD-kvinna: begränsa muslimers barnafödande hänger man ut SD-kvinnan Annika Rydh som en konspiratorisk muslimhatare som vill att världssamfundet (FN-rötan) skall förhindra att muslimska kvinnor förökar sig. Källa är den obskyra terrororganisation som samlar de extremister vars tvångsmässiga intresse är att hata, kartlägga, åsiktsregistrera, förfölja och krossa vanligt folk: Expo.

Sverigedemokraternas presstalesman, Martin Kinnunen, "fördömer" inte direkt Rydhs uttalanden men "tar avstånd" och säger att Sverigedemokraterna inte förespråkar begränsningar av muslimers barnafödande.

Det var ju trist att höra och det lär få FN (även kallat världssamfundet) att gråta krokodiltårar, gnissla tänder och hyperventilera. Minst. De tusentals regeringar, organisationer, företag, myndigheter och miljoner människor världen över som är involverade i FN:s olika barnbegränsningsprogram kommer att kracka i bitar och tvingas köra antidepressivt via dropp.

Den av hela världen finansierade, och av FN stödda och kontrollerade barnbegränsningen i de s.k. utvecklingsländerna - framför allt i Afrika och Asien - har pågått sedan tidigt 1960-tal. De metoder man använt sig av är allt från kirurgiska och kemiska tvångssteriliseringar, abortpropaganda, abortivmedel etc. vilket FN självt också erkänner. FN:s arbete med barnbegränsning har aldrig skett i lönndom, utan man har bara dolt vissa mer eller mindre diskutabla metoder och tillvägagångssätt. Kostnader är naturligtvis också ett fält som tidigare dolts, men det förändrades något när bl.a. Bill och Melinda Gates med förtjusning engagerade sig och sina feta slantar i vaccinations- och barnbegränsningsprogrammen, så nu talas det åtminstone om hur mycket donationer FN får in, och det säger ju också något.

Intressant är att man har omskapat det hela från att vara barnbegränsningsprogram till det mer demokratiskt och rättighetsklingande familjeplanering, och kostnaderna har gått från kostnader till vad man tjänar på familjeplanering (känns det igen?). Skjuter man till ytterligare 4,1 miljarder dollar per år till FN:s "familjeplaneringsbudget" skulle utvecklingsländerna spara in 11,3 miljarder dollar om år enbart på mödra- och spädbarnsvård (UNFPA 2012-11-14).

FN:s gamla barnbegränsningsprogram har snyggats upp, och likt Sveriges kostnader för flyktingar och invandrare, bytt namn och spridits ut över flera delområden inom marionetteventet FN:s Millennieutvecklingsmål. Man har stoppat in aktiviteter för barnbegränsningen under vart och ett av FN:s åtta millennieutvecklingsmål och det kan du läsa om här.

Nu är det också så att WHO (FN-organ) sedan tidigt sjuttiotal har stått som huvudman och stöttat global forskning ekonomiskt gällande ett fertilitetsreglerande vaccin. I början av 1990-talet undergick ett av de då tre framtagna vaccinerna klinisk testning och man räknade då med att åtminstone ett av dem skulle vara färdigt för bruk år 2000. Forskningen hade huvudsakligen varit koncentrerad på ett vaccin riktat direkt mot flickans/kvinnans könsceller och ett vaccin direkt mot ett befruktat ägg, d.v.s. embryot. 

Entusiasmen hos WHO gick inte att ta miste på, extasen var total och man ansåg att det bara fanns fördelar med ett vaccin jämfört med de tidigare tillämpade metoderna, vilka givetvis framkallade mycken kritik, för barnbegränsning i utvecklingsländerna. Utmaningen vid nittiotalets början var hur man skulle få vaccinet att vara verksamt i åtminstone fem år efter injicering istället för bara ett år. Men forskningen kom dock längre, och det finns i dag även ett vaccin för pojkar/män.

Reglerna för vaccinationerna är extremt hårda framför allt i industriländerna, där staten, för registreringens och uppföljningens skull, skall ha full kontroll över vaccinationerna via t.ex. barnavårdscentralernas vaccinationsprogram, skolor, hälsocentraler, smittskyddsinstitutioner och läkemedelsverk. Vaccinet skall dessutom vara kostnadsfritt.

Nog är det bra märkligt att Expo-experterna, Expressens "begåvningar", Annika Rydh och Sverigedemokraterna inte tycks känna till något av detta. Fast det kanske beror på att man inte pratar så högt om grejer som barnbegränsning och populationskontroller i Sverige. Men ett tips kan vara att ringa FP:s insmugglade balkanflykting och svenskhatare Jasenko Selimovic, han torde kunna allt om frågor som dessa. Den något obskyra europeiska kulturföreningen ECB Jasenko (och riksjointen Alexander Bard) dväljs i har en ordförande, f.d. diplomaten och FN-snubben Karl-Erik Norrman, som propagerar starkt för befolkningsreducering, barnbegränsning och gärna lite massavrättningar av onyttiga populationer. Senast Norrman förgyllde vår morgonläsning var i SvD den 21 oktober, med debattartikeln Jordens befolkning måste begränsas.

Vill man inte snacka med Selimovic kan man ju alltid roa sig med att försöka dissekera FN-rötan med dess formligen metastatiska uppbyggnad av organ på organ på organ. Men ett par ingångar skall du få och de finns här:  United Nations Population Fund och här finns FN:s instabila och kroniskt kraschande (ett symptom?!) hemsida för Millennium Development Goals. Notera "metastaserna" i vänstermarginalen.

Sveriges inledande väg till den av FN beordrade barnbegränsningen
Föräldrapenning fälla för invandrare DN
Förmån och fälla - nyanländas uttag av föräldrapenning (SOU 2012:9)
Föräldraförsäkring och arbetskraftsdeltagande bland invandrare IFAU
Ullenhag vill minska barnledighet för nyanlända R&D

I Storbritannien går man hårdare fram
Child benefits change Guardian
Millions of working families one push from penury Guardian
Childcare: the grandparents' army Guardian

Världssamfundet FN - rötan

- Och du, Korsfararbladets hycklarmästare, sluta kränka läsarna som vet fan så mycket mer än du om kvinnovåld i Sverige.

FT AB 2 3

3 kommentarer:

 1. Tack, Adderat,för alla uppgifter här! Mycket informativt.

  Precis som du (?) ser jag överbefolkningen som det allra största hotet mot jordens överlevnad. Men i så fall är vi bland fåtalet som fattat detta.

  I Sverige försöker man nu få alla/övervägande delen flickor sterila genom vaccinering. Förr kunde föräldrar få sina döttrar att avstå från tidig sexdebut/bruk - idag verkar det omöjligt. Därför förleds de till att döttrarna ska vaccineras mot livmodercancer - och tjejerna som vill vara 'moderna' har heller inget förstått.

  Skulle svenska flickor vara mer utsatta för livmodercancer än tredje världens? Tror inte det. Men här finns guldet att gräva upp. Att flickor blir skadade - och t o m dött efter vaccineringen - talas det naturligtvis inte om.

  Nu är det ju så att 'vissa flickor' i Sverige aldrig får detta vaccin. Om orsaken är att de inte är så sexuellt aktiva (före äktenskap) eller att deras föräldrar förbjuder detta - eller att dessa föräldrar är mer misstänksamma än de svenska mot vaccin ... Tja!

  Att många svenska flickor växer upp och blir sterila kvinnor eller med fertilitetsproblem är det ingen som talar om. Och ännu har vi inte sett vaccinets verkan fullt ut - inte heller har vi fått veta något om den bakomliggande agendan.

  Äldre svenskar kan man svälta ihjäl alt medicinera ihjäl alt deprimera ihjäl ... Yngre kan man minimera på samma sätt genom andra metoder. Och man behöver inte bekymra sig om att den ursvenska befolkningen minskar med tiden. Varför skulle någon göra det?

  Överbefolkningen på jorden ... Ja, den är ett hot, men hotet kommer inte från Sverige/Europa m fl liknande länder. Där har Världsherrarna lagt en felaktig agenda.

  Ibland känner jag att jag ser fram emot den ultimata bomben ... trots att jag arbetar för en bättre värld.

  Maja Dacke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maja, och tack för din kommentar! Jag kan inte annat än hålla med dig, visst är överbefolkningen det största problemet, definitivt.

   Gällande de olika vaccin-programmen så är det rent ut sagt ruggigt hur cyniska läkemedelsbolagen är. Får de bara nog mycket stålar så fixar de pandemier och massdöd på löpande band.

   Jag har forskat lite djupare i material kring de s.k. livmoderhalscancervaccinerna, Gardasil och Cervarix, och håret reste sig på huvudet. Att HPV-vaccinerna dessutom tar på EN, endast EN, av 38 varianter - varav samtliga läker ut själva - bör få alla föräldrar att backa undan fortare än ögat.

   Antalet spädbarnsdödsfall, från tre månaders ålder, och insjuknade i en mängd livshotande sjukdomar som orsakats av vaccinerna är fruktansvärt. Det finns all anledning att förhålla sig avvaktande till vaccinationer.

   Det framkom häromdagen att ytterligare ett vaccin som istället framkallar vad det sägs skydda från är MenAfriVac, vilket orsakar bl.a. hjärnhinneinflammation, förlamning och kramper. Det är framtaget med hjälp av WHO (FN) och Bill & Melinda Gates foundation. Ett par som är väl känt för att arbeta hårt för global depopulation.

   Beklagar för övrigt att svar dröjde, men att gå in på den brittiska dagstidningen Daily Telegraph resulterade i att datorn blockerades av någon säpo-betonad virussmörja som kräver mig på 1000 pix i "böter" till "folket" för att jag brutit mot "lagen" om tillåtna sajter. Hur viruset tog sig förbi antivirusprogrammet är dock för mig en gåta. Jag skulle dock vilja injicera skaparen av s*iten med något väl kontaminerat vaccin...

   Välkommen åter!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. Ett-barns politik skall införas över hela världen,precis som i Kina. Och det skall inte läggas några medicinska resurser på förtidigt födda barn före vecka 36. Och abortgränsen skall höjas till vecka 25.

  SvaraRadera