lördag 29 september 2012

Behrang bölar


Jag läste just att det antivita ljushuvudet Behrang Miri - han som skulle elda upp bibliotekens alla  exemplar av Tintin - är skiträdd och grinar i Aftonbladet över att han  inte törs bo hemma. han har nämligen utsatts för "rasistiska påhopp" via e-post, sajter och bloggar.

- Öhm, jaha?!

Inga gatstenar genom fönstren? Ingen sönderslagen bil? Inga brandbomber? Ingen fysisk misshandel? Ingen statlig, facklig, kommunal eller politisk mobbing, förföljelse eller exkludering? Inte blivit av med jobbet? Inte förlorat bostaden? Ingen avföring genom brevlådan?

- Nähä, men så håll käften då din fegis. Du kan grina i media när något av ovanstående inträffat - sådant som drabbar svenskar dagligen, men som media skiter i att rapportera om.


Räddharen Behrang Miri grinar i Aftonbladet.


- Och du, Miri, många e-brev är säkert inte alls rasistiska. Många avsändare tycker antagligen att du rätt och slätt bara är en komplett idiot och monumental besserwisser.

Här kan du läsa en samlings-PDF med jobbannonsen, samtliga ansökningar samt meritförteckningar.

Läs sedan Behrang Miris anställningsavtal, och fråga dig sedan hur det kommer sig att stor- och skitsnackaren Behrang Miri fick tjänsten och 34 600 i månadslön, istället för någon av de betydligt mer meriterade sökanden av tjänsten.

- Dock tror jag vi vet svaret, eller hur?


Behrang Miris webbsida.

 AB SvD 2 FT 

fredag 28 september 2012

Wow! Grisarna flyger


Det orimliga har hänt, hur orimligt det än kan verka. Men när tre DN-skribenter skriver politiskt inkorrekta ledare (sanningsenliga, alltså), varav två publiceras samma dag, då flyger banne mig grisarna. Högt också.

För en stund sedan läste jag DN-kolumnisten Hans Bergströms ledare Vårda Sveriges framgångar, publicerad den 19/9 2012, och höjde i sanning på ögonbrynen. På plussidan lyfter Bergström fram att vi har (haft) hyfsat mycket att vara stolta över i Sverige, sådant som Sverige har rykte om sig att vara bra på. Han radar upp några av de de gamla godingarna som t.ex. forskning och företagande, Rausings tetror, det välorganiserade samhället, den politiska kulturen och den (tidigare) starka sociala sammanhållningen och gemenskapen. Men som alla mynt så finns en baksida, i sammanhanget en minussida, och Bergström tar Pharmacia som ett exempel på att även de "mest 'svenska' av storföretag kan försvinna", d.v.s. att det i omvärlden finns hot mot Sverige. Och visst är det så; tar vi exemplet svenska storföretag så har de en sagolikt låg medellivslängd i internationell jämförelse, något som de facto är tämligen okänt för gemene man, men jag kan enkelt beskriva det med att den svenska företagskulturen är mer inriktad på att reagera än agera. Och dessutom inte i tid.

Dock är det inte, de allestädes närvarande, hoten mot de svenska företagen som Hans Bergström anser vara det största problemet för Sverige, utan något så politiskt hyperinkorrekt som en synnerligen dysfunktionell, totalt havererad, invandringspolitik. Bergström dristar sig dessutom till att hävda att haveriet är det största hotet mot vår (tidigare) sociala sammanhållning. Skämmigt nog tar Hans Bergström till samma trick som jag häcklade Johanne Hildebrandt för i inlägget Ansvarslöst, juvenilt och passé. D.v.s. att fegt referera till Anna Dahlbergs ledare Vi måste välja väg i flyktingpolitiken i Expressen den 9/9 2012. Bergström är ytterligare en i raden med slirande tarmar som kör med klassikern "den som sa det hon var det", och han lär inte vara den sista. Believe me.

Nå, Bergström fortsätter kolumnen på den politiskt inkorrekta, inslagna vägen, och breddar den ytterligare genom att hävda att den kvarvarande, om än lilla, sociala sammanhållningen rämnar totalt den dag Svensson likställer "socialbidrag" med "invandrarbidrag". Ja, den dag media öppet redovisar vad Socialstyrelsen offentligt redovisar i fråga om invandrare och socialbidrag på sin hemsida blir det naturligtvis så. Där redovisas allt från antalet utrikes biståndshushåll och -individer, till de skäl som berättigar dem till arbetsbefrielse. Att antalet invandrare som erhåller socialbidrag rejält överstiger antalet svenskar, och ökar för var månad har aldrig media informerat om, men så är fallet.

Frågan är vad som händer i gamla Svedala om media öppet vågar redovisa de offentliga uppgifterna om hur många som erhåller de, för (invandrare) och flyktingar, rätt nyligen konstruerade etableringsersättningarna, och hur mycket de erhåller?  Hans Bergström nämner inte dessa ersättningar med ett ord, och om den sociala gemenskapen redan rämnat så undrar jag vad som rämnar då Svensson får nys om det.

I inlägget Norr, mitten och söder har jag dels publicerat statistik från Affes Statistikblogg, och dels egna sammanställningar över på öret exakt utbetalade belopp i socialbidrag och etableringsersättningar under första halvåret i år. Sifforna är inga "beräkningar" utan är exakt på öret återgivna från huvudkällorna, vilka är Socialstyrelsen och Försäkringskassan. Håll till godo, jag bjuder.

Ytterligare en orsak till grisflygningen är Dilsa Demirbag-Stens nyhetskrönika Alla ska ha rätten att förolämpa religioner i den demokrati - vilket jag givetvis håller med om till 100%, även om jag inte anser att satir, humor eller sakliga diskussioner inryms under "förolämpningar". Men i sak har hon självfallet rätt, och något blasfemiförbud gick ju, till OIC:s stora förtret, inte FN:s kommitté för mänskliga rättigheter med på. Dock är det såväl löje- som uppseendeväckande att även Demirbag-Sten i elfte timmen sätter igång och diskuterar demokrati och yttrandefrihet. Det stör mig alldeles förbannat att de som nu börjar vakna ur sina tillstånd av denial tidigare konstant avfärdat alla som hänvisat till demokrati och yttrandefrihet som hatretoriker, främlingsfientliga, xenofoba, islamofober, rasister, okunniga och fan gud vet vad. Hyckleri på högsta nivå, vilket för övrigt är en medial paradgren. Något som Mats Knutsson visade prov på i kvällens Aktuellt-sändning i SVT, då han rakt av avfärdade Sverigedemokraternas siffror som felaktiga. 

FN: Yttrandefrihet gäller vid hädelse

Yttrandefrihetens gränser är ständigt föremål för debatt. Men nu slår FN:s kommitté för mänskliga rättigheter fast att yttrandefriheten ska gälla även för det som kan tolkas som hädelse.

-I ett öppet demokratiskt samhälle får man finna sig i att man blir förolämpad och kränkt av andra människors opinionsyttringar och kulturyttringar. Man får kritisera och till och med driva med andra människors religionsuppfattningar och andra uppfattningar, säger Percy Bratt, ordförande Civil Rights Defence.

FN:s kommitté för mänskliga rättigheter sätter nu ner foten i frågan. Kommittén tar upp artikel 19 som rör yttrandefriheten och det blir inget hädelseförbud. Det är ett bakslag för den muslimska organisationen OIC som krävt att hädelse blir förbjudet.

- Här får vi ett dokument som hjälper till att tolka yttrandefriheten, och de legitima undantag som måste finnas. Det blir till hjälp för alla dem som kämpar för yttrandefrihet, säger Krister Thelin, ledamot i FN:s kommitté för mänskliga rättigheter.

Kravet på en hädelseparagraf har anhängare från flera världsreligioner - det katolska Irland har nyligen infört en sådan lag.

- Att FN gör den här markeringen kan inte överskattas. Det har väldigt stor betydelse, säger Percy Bratt, ordförande Civil Rights Defence (UN/CCPR 2011-09-12, pdf).

Dock skall vi inte ropa "hej" eftersom OIC inte har för avsikt att ge upp, utan envist fortsätter att kräva ett förbud. Ivriga påhejare till OIC gällande dödsstöten för yttrandefriheten är den europeiska spion- och kravkommissionen ECRI, som riktade en försvarlig bunt krav på Sverige i förrgår. Cecilia "Multikulti" Malmström gör sitt allra bästa för att vi skall leva upp till FFLH:s, EXPO:s och CMR:s krav och anpassa oss till utplåning efter samtliga till Sverige invandrade religioner, kulturer och politik.

Slutligen kommer vi då till Hanne Kjöllers ledare Öppna båda ögonen i vilken hon rasar över att zigenarfamiljen som köpte en ung flicka som sexslav till sin förståndshandikappade son friades av hovrätten. Ja, alltså, Kjöller skriver naturligtvis inte att det är zigenare, utan hon föredrar att hänga ut familjen som serber. Eller föredrar och föredrar - kanske är jag orättvis när jag säger så, eller nej, det är jag inte. Hanne Kjöller föredrar att undertrycka att förövarna är zigenare för att hon inte skall bryta mot FN:s tolv år gamla internationella konvention, CERD/C/SR. 1423, om avskaffandet av alla former av diskriminering på grund av ras (notera nedan att det är ECRI:s krav som antagits av FN).

32. With regard to the media, the operative part of ECRI General Policy Recommendation No. 3 contained a section in which it called upon the media to avoid “reporting incidents involving individuals who happen to be members of the Roma/Gypsy community in a way which blames the Roma/Gypsy community as a whole”. The ECRI General Policy Recommendation also included a paragraph on the risk of double discrimination against Roma women.

Om du tänker efter så har du de senaste 10-15 åren inte sett till några som helst nyheter i PK-media om zigenare som begår brott. Om du däremot läst Tidningen Realisten så vet du att zigenare begår brott av alla de slag från kopparstölder, trafficking och åldringsrån till fickstölder, mord och våldtäkter på multifunktionshindrade. Mellan 2011-05-04 och 2012-09-27 har Tidningen Realisten skrivit om tvåhundratjugosex brott begångna av zigenare, medan PK-media tigit om samtliga.

- Demokrati och yttrandefrihet i all ära, mina damer och herrar, men än är ni i alla fall inte hemma. Återkom när ni fixar hela grejen fullt ut, för det gills liksom inte om ni fortsätter att undertrycka sanningen.


When pigs fly


P.s. Du, Kjöller, jag såg att du i dagens ledare tar upp landstingshaveriet. Vet du att landstingsunderskottet - orsakat av asylsjukvården - uppgår till den svindlande summan av
en miljard tvåhundratjugosex miljoner kronor/1 226 000 000 mnkr/1,26 mdkr. Det du, med smör på. D.s.

Läs även Demirbag-Stens krönika Sluta dalta med islamisterna i Journalisten 25/9 2012.

DN 2 3 4 FT AB 2 3 DA SvD

onsdag 26 september 2012

ECRI = Europarådets egen STASI-kommission


Jag fick i dag ett nyhetsmeddelande från Europarådets kommission mot rasism och intolerans (ECRI)* som aviserade att man dels publicerat den 14:e policyrekommendationen gällande kampen mot rasism, och dels den 4:e övervakningsrapporten om hatsverige.

Jag blir så trött...Ytterligare en snuskigt oseriös, idologiskt styrande och överstatlig hatorganisation som bygger "rapporter" på lösan grund, och vars syfte är att piska européerna till underkastelse, strypa yttrandefriheten och bestraffa, fängsla, alla som inte sympatiserar med massinvandringsförespråkarna. ECRI arbetar lika förbannat oseriöst som profeten Eskil Francks* propagandaministerium Forum för levande historia (FFLH), vars syfte är exakt detsamma som ECRI:s.
 
Varken ECRI eller FFLH arbetar utifrån vetenskaplig grund, sysslar icke med forskning, utan baserar sina "rapporter" på BRÅ:s* desinformationer, frivilligorganisationers - som EXPO, CMR - hatrapporter, konfidentiella dialoger med nationella myndigheter (- hehehe, what else...) samt på diverse dokument, hemsidor, tidningsartiklar, tv-program, bloggar, kommentarsfält etc. Några seriösa undersökningar genomförs alltså inte, utan man kokar ihop de s.k. "rapporterna" utifrån ovanstående "källor". Seriöst? Oh no!

Vi som anser att den invandrade bidragsöverklassen har fler drag av kravmaskin än människa över sig kan slänga oss i väggen efter att ha läst ECRI:s "hatrapport" om Sverige. ECRI tar i och ställer krav så inte bara brallorna spricker - utan hela kostymen formligen exploderar. Jag har sållat ut och listar här nedan de av ECRI särskilt markerade krav man ställer på Sverige. Läs dem, mobilisera och agera, för nu djävlar får det vara nog! Res dig, svensk, och visa att du inte tolererar smörjan. Det är dags att återta makten över demokrati, yttrandefrihet och Sverige.

Here we go:

I denna rapport anmodar ECRI de svenska myndigheterna att vidta ytterligare åtgärder på ett antal områden och lämnar en rad rekommendationer, däribland följande.

ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna ändrar regeringsformen och gällande rättsregler för att uttryckligen tillhandahålla möjligheten att tillämpa positiv särbehandling för att förbättra jämlikheten i alla samhällssfärer.

ECRI rekommenderar att myndigheterna stärker rättsreglerna mot rasism och rasdiskriminering och fortsätter sina ansträngningar för att förbättra tillämpningen av dem. ECRI rekommenderar att myndigheterna undanröjer de befintliga hindren för lagföring av fall av hets mot folkgrupp som begås via press- eller sändningsmedier.

ECRI rekommenderar att myndigheterna ökar sitt stöd för lokala initiativ att stärka insatserna för att tackla rasdiskriminering, bland annat genom långtidsfinansiering av sådana initiativ. ECRI rekommenderar också att myndigheterna ökar sina ansträngningar att bekämpa rasistiska uttrycksformer på internet.

ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna antar en handlingsplan för att skyndsamt ta itu med de facto boendesegregationen i Sverige. Denna plan bör omfatta praktiska åtgärder att vidtas av relevanta intressenter, en budget och tillräckliga resurser för att uppnå de uppställda målen. Lokala myndigheter bör också engageras i att ta aktiv del i tacklandet av de facto boendesegregation. Verkan av handlingsplanen i praktiken bör också utvärderas regelbundet.

ECRI rekommenderar att myndigheterna vidtar en rad åtgärder för att bekämpa diskriminering vid tillgång till boende och arbete, bekämpa rasistisk mobbning och kränkning i skolorna och lösa de svårigheter som vissa grupper som omfattas av ECRI:s mandat har att få rätt till sjuk- och hälsovård.

För personer som bor i Sverige utan uppehållstillstånd och aldrig har sökt asyl eller begärt uppehållstillstånd, rekommenderar ECRI att de svenska myndigheterna undantar barn, gravida kvinnor och personer med akuta tillstånd eller som lider av allvarliga smittsamma sjukdomar från det gällande utestängandet från gratis sjukvård.

ECRI rekommenderar att myndigheterna ökar sina ansträngningar att bekämpa fördomar och stereotyper som romerna utsätts för, att överbrygga det ömsesidiga misstroendet mellan romer och majoritetsbefolkningen och att få slut på den diskriminering som romerna utsätts för i åtnjutandet av sina sociala rättigheter.

ECRI rekommenderar att myndigheterna ökar sina ansträngningar att bekämpa islamofobi och antisemitism.

ECRI rekommenderar att myndigheterna vidtar en rad åtgärder för att förbättra kvaliteten på första instansbesluten i asylfrågor, att se till att ingen tvångsavvisas i strid mot principen om non-refoulement eller mot artikel 3 i Europakonventionen och att undvika att ensamkommande barn försvinner.

ECRI uppmuntrar de svenska myndigheterna att snarast införa åtgärder för att lösa de problem som uppstår med familjeåterförening på grund av svårigheter att skaffa fram identitetspapper i ursprungslandet.

ECRI uppmuntrar myndigheterna att fortsätta sina ansträngningar att rekrytera poliser från de grupper som omfattas av ECRI:s mandat. ECRI rekommenderar att myndigheterna inrättar ett fristående organ med uppgift att utreda påstådda regelbrott begångna av ordningsvakter och väktare anställda av privata bevakningsföretag.

ECRI rekommenderar också att myndigheterna förbättrar sina system för bevakning av situationen för de grupper som omfattas av ECRI:s mandat.
 
- Trodde du att det räckte så här? Åhnej, det kommer mer.
 
3. ECRI rekommenderar starkt att Sverige ratificerar protokoll nr 12 till Europakonventionen.
 
8. ECRI rekommenderar återigen att Sverige ratificerar tilläggsprotokollet till konventionen om cyberbrottslighet angående kriminalisering av gärningar av rasistisk och främlingsfientlig natur begångna med hjälp av datorsystem, och Internationella konventionen om skydd av rättigheter för alla migrerande arbetare och deras familjemedlemmar.
 
12. ECRI rekommenderar återigen att de svenska myndigheterna ser till att Regeringsformen ger den enskilde fullgott skydd mot all rasdiskriminering. ECRI rekommenderar särskilt att myndigheterna studerar eventuell ny rättspraxis angående 2:12 Regeringsformen för att avgöra om denna föreskrift kan behöva ändras till att omfatta diskrimineringsgrunder som täcks av ECRI:s mandat men inte anges specifikt, nämligen språk, trosbekännelse och nationalitet. ECRI noterar emellertid att diskrimineringslagen omfattar vissa av dessa kriterier.
 
14. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna ändrar Regeringsformen så att den omfattar möjligheten att vidta tillfälliga specialåtgärder beträffande vissa grupper för att garantera att de kan åtnjuta och utöva sina mänskliga rättigheter och grundläggande friheter under jämlika former.
 
21. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna undanröjer de hinder som finns i Sverige för lagföring av hets mot folkgrupp som begås via press- eller sändningsmedier. Härvidlag rekommenderar ECRI särskilt att man överväger att tillåta en klagande att väcka enskilt åtal om justitiekanslern beslutar att inte lagföra, och att tillåta justitiekanslern att överklaga juryns beslut att lägga ned fallet.
 
I sin tredje rapport rekommenderade ECRI att de svenska myndigheterna skulle införa lagstiftning som kan användas för att lösa upp organisationer som främjar rasism, och att göra det straffbart att bilda eller leda en grupp som främjar rasism, att stödja en sådan grupp och att delta i dess aktiviteter.
 
25. ECRI upprepar sin rekommendation till de svenska myndigheterna att införa regler som gör det straffbart att grunda eller leda en grupp som befrämjar rasism, att stödja en sådan grupp och att delta i dess aktiviteter.
 
28. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna ändrar 16:8, 16:9 och 29:2 p. 7 brottsbalken så att språk inkluderas som en av diskrimineringsgrunderna att beaktas vid rasistiska brott.
 
29. ECRI rekommenderar vidare att de svenska myndigheterna ändrar sin relevanta straffrätt för att dels göra det straffbart att medvetet och i rasistiskt syfte öppet förneka, trivialisera, berättiga eller tolerera folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser och dels att möjliggöra att juridiska personer hålls brottsligt ansvariga för alla rasistiska brott som anges i ECRI:s allmänna policyrekommendation nr 7 om nationell lagstiftning för att bekämpa rasism och rasdiskriminering, inte bara för sådana brott som begås under utövandet av affärsverksamhet.
 
35. ECRI uppmuntrar de svenska myndigheterna att använda utbildning och medvetandehöjande åtgärder i sina fortsatta strävanden att se till att reglerna i strafflagen mot rasism och rasdiskriminering tillämpas korrekt av alla inom rättsväsendet (polisen, åklagarmyndigheten, och domarna). ECRI rekommenderar att myndigheterna trappar upp sina insatser för att öka förtroendet för polisen hos personer från de grupper som omfattas av ECRI:s mandat.
 
39. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna fortsätter sina ansträngningar att förbättra bevakningen av rasbrott genom att bland annat ytterligare stärka systemet för registrering och bevakning av rasistiska incidenter och att öka förtroendet för polisen bland medlemmarna i de grupper som omfattas av ECRI:s mandat. ECRI riktar myndigheternas uppmärksamhet på sin allmänna policyrekommendation nr 11 om att bekämpa rasism och rasdiskriminering inom polisen, där ett antal åtgärder föreslås som myndigheterna kan vidta i det syftet.
 
42. ECRI upprepar sin rekommendation till de svenska myndigheterna att anta en lag som gör det möjligt att dra in finansiering genom allmänna medel från partier som befrämjar rasism, och upplösa organisationer som befrämjar rasism. ECRI riktar här myndigheternas uppmärksamhet på de relevanta punkterna i sin allmänna policyrekommendation nr 7 om nationell lagstiftning för att bekämpa rasism och rasdiskriminering.
 
46. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna vidgar de grunder som anges i den nya diskrimineringsakten (2008:567) så att de uttryckligen omfattar diskriminering på grundval av språk. ECRI rekommenderar vidare att myndigheterna specifikt förbjuder segregation i denna lag.
 
50. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna ändrar det tredje stycket i 6:3 diskrimineringslagen så att alla personer som är berättigade att ge rättshjälp till diskrimineringsoffer och företräda dem ges samma status, i synnerhet genom att ta bort kravet på att medlemmar i en arbetstagarorganisation som utsätts för diskriminering på arbetsplatsen först måste vända sig till denna organisation och inte till andra potentiella företrädare.
 
53. ECRI upprepar sin rekommendation att de svenska myndigheterna gör det lagligt att tillämpa positiv särbehandling för att främja jämlikhet mellan personer i alla livssfärer oberoende av hudfärg, språk, religion, nationalitet eller nationellt eller etniskt ursprung.
 
55. ECRI rekommenderar återigen att de offentliga myndigheterna åläggs i lag att befrämja jämlikhet i utförandet av sina funktioner.
 
59. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna vidtar åtgärder för att underlätta att ideella föreningar för talan för offer av diskriminering, i synnerhet genom att förse föreningarna med ytterligare finansiering för sådana ändamål.
 
60. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna vidtar omedelbara åtgärder för att ge samtliga domare som kan tänkas komma att döma i diskrimineringsfall enligt den nya diskrimineringslagen (2008:567) inledande utbildning och fortbildningskurser.
 
66. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna ser till att DO har alla mänskliga och ekonomiska resurser som behövs för att utföra hela serien uppdrag som omfattas av dess mandat.
 
69. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna behåller och ökar stödet till lokala initiativ för att stärka insatserna för att tackla rasdiskriminering. I synnerhet rekommenderar ECRI att myndigheterna förbättrar åtkomsten till finansiering, särskilt långsiktig sådan, för lokala antidiskrimineringsbyråer.
 
81. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna fortsätter och ytterligare stärker sina ansträngningar att bekämpa rasistiska uttrycksformer på internet. ECRI anmodar dem att se till att alla som lägger ut rasistiska kommentarer på internet ställs inför rätta, och uppmuntrar dem att befrämja initiativ som redan har visat sig värdefulla i kampen mot rasistiska, främlingsfientliga och antisemitiska aktiviteter på internet.
 
92. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna antar en handlingsplan för att skyndsamt ta itu med de facto boendesegregationen i Sverige. Denna plan bör omfatta praktiska åtgärder som ska vidtas av relevanta intressenter, en budget och tillräckliga resurser för att uppnå de uppställda målen. Lokala myndigheter bör också engageras i att ta aktiv del i tacklandet av de facto boendesegregation. Verkan av handlingsplanen i praktiken bör också utvärderas regelbundet.
 
93. ECRI rekommenderar vidare att de svenska myndigheterna ökar sina insatser att bekämpa andra former av boendediskriminering. Sådana åtgärder kan vara informationskampanjer riktade dels till personer som utsätts för diskriminering genom att upplysa dem om deras rättigheter och vilken gottgörelse de har rätt till om rättigheterna kränks, och dels till fastighetsägarna för att göra dem medvetna om sina åligganden. Det vore också värdefullt att studera hur effektiva de aktuella rättsreglerna är som rör boendediskriminering, särskilt i ljuset av befintliga forskningsrön och rådande rättspraxis.
 
98. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna trappar upp sitt arbete med att bekämpa arbetsgivarnas fördomar och den resulterande diskrimineringen, särskilt beträffande möjlighet till anställning. ECRI rekommenderar i synnerhet att myndigheterna genomför en informationskampanj för att höja medvetenheten bland arbetsgivarna om deras ansvar enligt diskrimineringslagen och om hur mångfald kan ha en positiv inverkan på arbetsplatsen.
 
104. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna trappar upp sina ansträngningar att förhindra och bekämpa rasistiska trakasserier och rasistisk mobbning i skolan. ECRI riktar myndigheternas uppmärksamhet på del II punkt 1 i sin allmänna policyrekommendation nr 10 om bekämpande av rasism och rasdiskriminering i och genom skolutbildningen, där en rad åtgärder föreslås som kan vidtas på detta område.
 
108. För personer som bor i Sverige utan uppehållstillstånd och aldrig har sökt asyl eller begärt uppehållstillstånd, rekommenderar ECRI att de svenska myndigheterna undantar barn, gravida kvinnor och personer med akuta tillstånd eller som lider av allvarliga smittsamma sjukdomar från det gällande utestängandet från gratis sjukvård.
 
109. ECRI rekommenderar vidare att de svenska myndigheterna ser till att det är förbjudet i lag att personalen på vårdcentraler överlämnar information till invandrarverket som kan möjliggöra identifikation av någon som söker läkarvård på en sådan central.
 
114. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna fördubblar sina ansträngningar att bekämpa fördomar och stereotyper om romerna. ECRI riktar myndigheternas uppmärksamhet på sin allmänna policyrekommendation nr 13 om bekämpandet av antiziganism och diskriminering mot romerna, särskilt punkt 8, 15 och 16.
 
115. ECRI uppmuntrar de svenska myndigheterna starkt att fortsätta och utvidga sina initiativ för att främja bättre kunskap om romerna bland befolkningen, förbättra romernas självförtroende och överbrygga det ömsesidiga misstroendet mellan romerna och majoritetsbefolkningen, särskilt genom att utbilda förlikare, även från det romska samhället. ECRI uppmuntrar myndigheterna att i detta sammanhang anta ett holistiskt och tvärgående arbetssätt.
 
116. ECRI föreslår att myndigheterna i utformandet av sina insatser för att få slut på den diskriminering som romerna utsätts för beträffande åtkomst till sociala rättigheter och bostäder baserar sig på de åtgärder som anges i den allmänna policyrekommendationen nr 13 om bekämpande av antiziganism och diskriminering av romer, särskilt punkt 4, 5 och 6.
 
122. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna trappar upp sina ansträngningar för att bekämpa islamofobi, och särskild uppmärksammar hatspråk över internet. ECRI riktar myndigheternas uppmärksamhet på sin allmänna policyrekommendation nr 5 om bekämpande av intolerans och diskriminering mot muslimer, där en serie åtgärder föreslås som myndigheterna kan vidta i det syftet.
 
131. ECRI uppmuntrar starkt de svenska myndigheterna att vidta snara åtgärder rörande de ovannämnda rekommendationerna från UNHCR:s kvalitetssäkringsprojekt och att införa lämplig utbildning för jurister och Migrationsverkets medlemmar för att se till att de asylbeslut som tas i första instansen håller hög tillförlitlighetsnivå.
 
139. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna noggrant studerar den faktiska tillämpningen av aktuella rättsregler om avvisning och utvisning av utlänningar och att de anpassar reglerna, specificerar deras omfattning och/eller tillhandahåller bättre utbildning till dem som är ansvariga för att genomdriva dem i nödvändig utsträckning för att se till att ingen tvångsavvisas i strid mot principen av non-refoulement och artikel 3 i Europakonventionen.
 
143. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna vidtar snara åtgärder beträffande de ovannämnda rekommendationerna i förvarsutredningen. ECRI rekommenderar återigen generellt att myndigheterna ser till att asylsökande inte hålls i fängsligt förvar.
 
146. ECRI rekommenderar starkt att de svenska myndigheterna trappar upp sina ansträngningar för att undvika att ensamkommande barn försvinner. I detta sammanhang rekommenderar ECRI särskilt att man ser till att en enda myndighet klart tilldelas ansvaret för varje ensamkommande barn.
 
148. ECRI uppmuntrar de svenska myndigheterna att snarast införa åtgärder för att lösa de problem som uppstår med familjeåterförening på grund av svårigheter att få identitetspapper i ursprungslandet.
 
157. ECRI rekommenderar att de svenska myndigheterna fortsätter och ytterligare stärker sina aktuella ansträngningar att bemöta alla uttryck för antisemitism, med särskilt uppmärksamhet på situationen i Malmö. Återigen riktar ECRI myndigheternas uppmärksamhet på sin allmänna policyrekommendation nr 9, där en serie åtgärder föreslås som myndigheterna kan vidta för att bekämpa antisemitism.
 
160. ECRI rekommenderar återigen att de svenska myndigheterna överväger att inrätta ett oberoende organ med uppgift att granska anmälningar om misstänkta tjänstefel från polisens sida, däribland rasistiska handlingar eller rasdiskriminering.
 
162. ECRI uppmuntrar de svenska myndigheterna att fortsätta sina ansträngningar att rekrytera till polisen medlemmar i grupper som omfattas av ECRI:s mandat, och att se till att sådana personer har samma karriärmöjligheter.
 
164. ECRI rekommenderar att myndigheterna noggrant bevakar utvecklingen beträffande tjänstefel, inte bara från ordningsvakters utan också privat anställda väktares sida mot medlemmar i de grupper som omfattas av ECRI:s mandat, och fortsätter att förbättra utbildningen för väktare och ordningsvakter, om det visar sig nödvändigt för att förhindra rasdiskriminering. ECRI rekommenderar vidare att myndigheterna utreder varje påstått fall då en väktare eller ordningsvakt misshandlat en medlem i en grupp som omfattas av ECRI:s mandat och att de ser till att förövarna tas inför rätta.
 
168. ECRI upprepar sin rekommendation att de svenska myndigheterna förbättrar sitt bevakningssystem av situationen för de grupper som omfattas av ECRI:s mandat genom att samla in relevant information på olika områden, uppdelad i kategorier såsom religion, språk, nationalitet och nationellt eller etniskt ursprung, och att detta i samtliga fall sker med vederbörlig respekt för principerna för skydd av personuppgifter, upplyst samtycke och frivillig självidentifiering av tillhörighet i en viss grupp. Datainsamlingssystemet för rasism och rasdiskriminering bör också ta hänsyn till könsdimensionen, särskilt med tanke på risken för möjlig dubbel eller flerdubbel diskriminering.
 
- Så, då har du just läst en sammanställning av ECRI:s viktigaste krav på det barbariska, obildade och mordiska Sverige.
 
- Jag har, till skillnad mot ECRI, bara två krav och det är att uppmana ECRI att :
 
a) hålla käft 
b) lägga ned
 
Må det sjuka, europeiska vanvettsprojektet läggas ned innan
det tredje världskriget bryter ut.
 
 
* Obs! Inte att förväxla med den av Europarådet grundade byrån Europeiskt centrum för övervakning av rasism och främlingsfientlighet (EUMC 1997-2007), som senare fick det mindre kontroversiella namnet Europeiska byrån för grundläggande rättigheter (FRA), vilken samordnar ett av de många europeiska nätverken om rasism och främlingsfientlighet. FRA:s tidigare kontaktorganisation i Sverige var EXPO, och sedan en tid tillbaka är det den ökända svenskhatarorganisationen Centrum Mot Rasism med den hysteriska glass- och kvartersjägaren Mariam Osman Sherifay som ordförande.

*Se även följande inlägg:
Ullenhag följer sin Bibel
Indoktrinering
Ullenhags och Europas paradox
- Vad sa du, Ullenhag?

* Riksrevisionen rekommenderar starkt att regeringen avpolletterar BRÅ som s.k. "kunskapscentrum" för rättsväsendet (se: Significant rise in Sweden).
Läs även om övervakningssystemet Echelon.

TL SvD AB KB NT PT FT

måndag 24 september 2012

Argumentering á la islam


Snaphanen läste jag nyss artikeln Hotad av svensk polis i dag av Filippa von Platen, i vilken hon beskriver vad hon utsatts för i egenskap av åskådare till det muslimska protesttåget i Malmö. Vi kan läsa hur Filippa, efter att hon "gett fingret" åt muslimernas angrepp på yttrandefriheten, attackerats både verbalt och fysiskt av muslimska män ur demonstrationståget, att hon hotats av en svensk polisman och hur muslimska kvinnor skrikit hora efter henne.

Filippa von platen får helt berättigat mycket stöd och många uppmuntrande tillrop i kommentarsfälten i anslutning till artikeln. I en av kommentarerna, skriven av Martin 24/9 2012 kl. 15:43, återfinns nedanstående bild som visar hur demonstrationstågets ledare sparkar en man i magen. Bilden är ett ypperligt exempel på hur de fredsälskande muslimerna och deras antivåldsförespråkande profet Muhammed tar sig an verbala argument, förolämpningar, kommentarer och synpunkter. Med våld - what else. Medeltidsbarbarer klarar bevisligen inte av att vistas i civiliserade länder. Och fan vet om de ens klarar av att vistas i möblerade rum.

Ledaren för demonstrationståget i Malmö visar prov på den omtalade
muslimska toleransen, ömsesidigheten och respekten.

Bildkälla: Kommentator Martin, 20120924

Ledaren* för det muslimska protesttåget i Malmö omhändertogs uppenbarligen inte av polis, men däremot den man som blev sparkad. Enligt Sydsvenskan anhölls den sparkade mannen för "störande av allmän ordning" och det ligger ju i sakens natur i ett land som hellre friar än fäller kulturberikande våldtäktsmän och annat kriminellt invandrardrägg.

Här på PPPress.se kan du se en bild när den attackerade mannen förs bort av två poliser.

Det ligger givetvis i sakens natur att den attackerade anhålls, och inte den attackerande. Vi befinner oss ju i Sverige - landet som spyr över och hatar sina egna. Landet som förföljer, hotar och terroriserar sina egna.

- Och svenska politiker kallar Sverige för föregångsland . . .  Ju fler muslimer - desto mer av landet baklänges. Fy fan.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, förföljelse och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen och ärlig debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

* Att den sparkande muslimen är demonstrationstågets ledare syns tydligt i den videofilm som även finns i Martins kommentar på Snaphanen.

FT EX SVT Ssv DA FT

Islams fredsängel?


Oslagbar intervju med en ung, kvinnlig representant för den fredsälskande, totalitära politisk-religiösa ideologin islam. Hör henne inleda intervjun genom att ljuvt berätta om att koranen lär ut rättvisa, fred, demokrati, kärlek, öppenhet och frihet. Hör henne sedan morrande attackera arabledarna för att underkuva sig USA, och därefter hota ledarna med att folket skall ge sig efter dem.

- And remember that your constitution is the Quran and nothing else. And please, please remember this, because if not - the people will come after you!

Tävling: Hur många bomber ryms i den fredsälskande representantens turban?

Vinnaren meddelas genom en fatwa utfärdad av stormufti själv. Eventuella kostnader för skyddad identitet och -boende betalas av vinnaren.


Stort tack till Blodsven som tipsade om bloggen Gary Rumain´s Mad About Mahound där klippet är utlagt.

söndag 23 september 2012

CleanIT = FuckIT!


Jag läste nyss att även Fria Tider fått nys om att EU vill strypa yttrandefriheten på nätet. Själv fick jag nys om det härom dagen när jag var in på bloggen Under Mattan, där man i sin tur refererade till bloggen Henrik-Alexandersson.se där en läckt pdf lagts ut. Efter att jag tagit del av innehållet i den läckta pdf:en sände jag ett mail till The Clean IT project och begärde en förklaring. Vi får väl se om det kommer något svar, men utifrån den i panik utkastade informationen på webbsidan (se länkar nedan) anser de nog att de gjort sitt.

Anledningarna till att européerna skall övervakas, kartläggas och jagas är officiellt två: den ena är jakten på barnpornografi och den andra är jakten på terrorister (nu blir Rashid Musa sur igen; se inlägget Terrorism - en bagatell). De officiellt uttryckta syftena med spionaget är naturligtvis svåra att argumentera emot för gemene man, ingen vill ju ha pedofiler och terrorister springande lösa på Internet om de går att stoppa.

Well, jag har väntat på att någonting mer av det här slaget skall dyka upp sedan det framkom i somras att Facebook spionerar på användarna dels genom att man kan avlyssna privata chattar och dels genom att ett program scannar av allt som skrivs, och "reagerar" vid användningen av särskilda ord och uttryck. Närmare bestämt vad FB kallar "vulgära ord och fraser". Men det räcker inte med det, utan FB-programmet "taggar" även bilder på användarna i syfte att de skall kunna identifieras och hittas ute på Internet. Facebook hävdar att övervakningen sker i syfte att stoppa pedofili och s.k. grooming. Samma sak här som ovan, syftet är vällovligt och få kan argumentera emot att Facebook vill skydda barnen mot övergrepp. Dock säger sig Facebook inte eftersöka terrorister, och motiveringen till det är enligt FB:s egen utsago för att de enbart sysslar med "övervakning av sådant som är brottsligt.". Wow! Enligt Facebooks definition är då alltså allt utom pedofili och grooming lagligt, tillåtet...

Facebooks obehagliga spionprogramvara som kan tagga och känna igen bilder på Internet är för övrigt utvecklad och framtagen av det Facebook-ägda israeliska företaget ICVT. Om företaget ICVT finns inte mycket information att tillgå, vilket torde ligga helt i sakens natur om man frågar mig. Men CTO med ansvar för teknik, forskning och utveckling är i alla fall Dror Gil, en man kopplad till ett flertal israeliska företag med inriktning på avancerad teknologi.

Här nedan kan du se inslaget om Facebook-spionaget i SVT från den 15/8 2012.

Obs! SVT har stora problem med streamingen, därför lägger jag in länken till SVT:s sida eftersom
klippen går igång automatiskt.

Klippen finns här SVT 15/8 2012, ang. Facebooks spionage.

Man kan försöka inbilla mig att det är pedofiler och terrorister som är de primära måltavlorna för övervakningssystemen - snarare är de sekundära. Det primära syftet med övervakningen är att kartlägga den stora anonyma (nåja...) massan av européer som intet ont anande surfar runt på Internet, chattar, e-postar, skriver bloggar och kommunicerar via webbforum och kommentarsfält. Vad man är ute efter att fånga upp är "obekväma" personer med rörliga intellekt, åsikter, ståndpunkter, kritiska attityder och uppfattningar som av de osynliga övervakarna betecknas som "felaktiga". Det är med all säkerhet väldigt mycket som kommer att bedömas som subversiv verksamhet i Europa om dessa djävulska planer sjösätts.

Man kan också försöka inbilla mig att EU:s och Facebooks spionage inte samverkar eller är "ett" gällande övervakningen. Jag utgår ifrån att all övervakning och kartläggning är eller kommer att kopplas samman till antingen en central organisation eller en i respektive EU-land.

Facebook använder jag inte, men jag utgår helt krasst ifrån att jag genom mina aktiviteter på Internet är såväl övervakad som kartlagd via andra fora. Något annat har jag aldrig inbillat mig, jag är ju uppvuxen i DDR-Sverige. Det skall fan så mycket mer till än det för att få mig att avstå från att uttrycka mina åsikter via Internet. Rätten till det fria ordet står nämligen över allt annat.

- Om detta har svensk PK-media inte skrivit, men det är ju tur att andra gör det. Som till exempel The Telegraph och The Washington Times.Telefonica    Wikipedia om Telefonica
Europe´s information society: purpose and work-plan
The Clean IT Project. Reducing the impact of the terrorist use of Internet
The Clean IT Project, about the document 21/9 2012 Interviews with project manager 22/9 2012
Digital Civil Rights in Europe
Digital Civil Rights in Europe, about the pdf-leak 21/9 2012
JPEGmini - the Future of Image Compression, ICVT

FT 2 ABP IFW Affes IDG


Livat i Oslo i helgen


Anti-film protests spread to Norway

Protester mot den s.k. "Muhammedfilmen", Innocence of Muslims, har nu spridit sig till Skandinavien. Demonstrationer hålls i olika städer i Norge, Sverige och Danmark. I Oslo, Norge, deltog tusentals muslimer, oavsett inriktning, i olika demonstrationer.

Det var Islamsk Råd Norge som uppmanade till demonstrationen, och deltagarna utgjordes huvudsakligen av muslimer, men även av borgmästaren och biskopen i Oslo. Atmosfären genljöd av harmoni och fred, men demonstranterna uttryckte avsky för dem som förolämpar islams profet.

Medienärvaron var oproportionerligt låg med tanke på demonstrationens omfattning. Praktiskt taget alla norska medier fokuserade på en mindre demonstration som ägde rum samtidigt utanför den amerikanska ambassaden. Av säkerhetsskäl var demonstranterna dock blockerade från att nå ambassaden på grund av tung närvaro av polis.

Demonstranterna är helt emot USA och dess allierade för deras hycklande politik och missbruk av den så kallade yttrandefriheten i syfte att förolämpa islams heliga profet.

Rehan Nakvisson, Press TV, Oslo 22/9.


- Om detta fick vi svenskar inte berättat för oss av svensk PK-media. Men däremot av Press-TV.


 PT SvD SR

lördag 22 september 2012

The Swedish style


The Swedish style

The drunken man fell on the track. Linda Garpenfjord acted immediately
to save the man. Source: AftonbladetThe "Other" style...Nader Khiari robbed a man on the track.
Didn´t lift a finger to save him.
 
 
 

 
 


fredag 21 september 2012

Apropå SKL:s varning . . .


. . . om massinvandringen som är alldeles åt helvete urspårad. Så här fint och förstoppat återhållsamt uttrycker sig SKL om den pågående katastrofen:

Flyktingmottagandet kommer att öka kraftigt de kommande åren. Det krävs därför en gemensam kraftansträngning för att öka kapaciteten att ta emot de nyanlända.

Det behövs sannolikt en fördubbling av den totala kapaciteten att ta emot nyanlända.

Tillgången på bostäder är för många kommuner för låg och utgör därmed ett hinder för ett utökat mottagande av nyanlända.

Men med bland annat bättre samarbete med hyresvärdar, bättre lokal samverkan mellan kommun, Arbetsförmedlingen och andra statliga aktörer samt ökad regional samordning finns på flera håll utrymme för ett utökat mottagande av nyanlända.

För att underlätta för nyanlända att snabbt få hjälp med bosättning kommer berörda myndigheter fortsätta utveckla sitt arbete med bosättning av nyanlända.

Som välinformerad svensk så känner du väl till att min profetia från den 9:e mars i år redan slagit in? I inlägget Ullenhags bostadsartilleri siade jag om att svenskar inom kort skulle vräkas från sina hem för att ge plats till Reinfeldts invandrade bidragsöverklass, och det har ju skett bland annat i Grums.

Du som äger fritidsbostad/sommarstuga känner naturligtvis inte till att din privata egendom när som helst kan konfiskeras av staten i syfte att hysa invandrare och flyktingar, men så är det. I Statens Offentliga Utredning, SOU 1993:89 finns riktlinjer för hur Sverige skall hantera höga inflöden av asylsökande och invandrare. SOU:n kom till efter asylröran 1991-1992 när Sverige höll på att drunkna av flyktingar från Bosnienkriget, och med tanke på att inflödet nu är extremt i jämförelse med den då horribla anstormningen av bosnier så vet vi vad klockan är slagen.

Bosnienkriget ja, det massinflöde som Sverige då stod handfallet inför resulterade i att det dåvarande Invandrarverkets generaldirektör, Christina Rogestam, stod redo att hyra in industritält från Cramo att inhysa flyktingarna i. Den dåvarande invandrarministern, folkpartisten Birgit Friggebo, behagade nämligen inte intressera sig för paniklarmen från Invandrarverket. Det slutade med att Birgit Friggebo drogs inför KU 1993 där hon försökte ljuga sig fri från ansvar genom att skylla asyldebaclet på Invandrarverkets generaldirektör. Dock gick inte detta då GD:n hade sett till att ha ryggen fri, sparat bevis i form av korrepondens, etc. och ansvaret landade på den det skulle - det djävla kräket Friggebo.

Well, så här lyder ett par av paragraferna i SOU 1993:89

Paragraf 20 i SOU 1993:89:

”Rekvisition får, när andra lösningar inte utan avsevärd olägenhet kan komma i fråga, ske för att tillgodose kommuns, polismyndighets eller Statens Invandrarverks ofrånkomliga behov av lämpligt belägna och utformade utrednings- och inkvarteringslokaler så att de uppgifter som enligt denna lag åvilar kommun eller myndighet kan fullgöras på ett riktigt sätt och att i enlighet med intresset att bereda de skyddssökande ett så värdigt och mänskligt mottagande och vistelse som möjligt.”.

Paragraf 21 i SOU 1993:89:

”Ägare eller innehavare av egendom som tas i anspråk enligt § 19, är skyldig att, i förekommande fall, mot särskild ersättning, godta att inredning eller utrustning som hör till egendomen flyttas eller ändras och att även i övrigt tåla de åtgärder i fråga om egendomen som befinns nödvändiga för att egendomen skall kunna användas för ändamål som sägs i § 20. När rekvisitionen upphör, skall egendomen på statens försorg eller på dess bekostnad så långt möjligt återställas i sitt tidigare skick.”.

Och nej, PK-media har inte informerat om detta då det antagligen inte ligger i allmänhetens intresse, som det brukar heta när det är något som bränner PK-tassarna. Antagligen har PK-folket redan sett till att säkra sina tillgångar på ett eller annat sätt, och kan sitta lugnt i båten. Så, säg bye-bye till ditt sommarhus medan tid är, eller kontakta en advokat för att få rådgivning innan din egendom flyger iväg.
 


Din egen härd är guld värd - för Ullenhag.


P.s. Tecknen i skyn antyder att vi skall förbereda oss för en anstormning av asylsökande från Albanien också. D.s.

Läs mer: Egen härd är inte din, av Julia Caesar/Snaphanen,

Pressmeddelande SKL
Rapport AF

torsdag 20 september 2012

Marionetten Moon


FN:s generalsekreterare, den patetiska nickedockan och marionetten Ban Ki-Moon, har slutligen stuckit ut huvudet ur sitt sköldpaddsskal (troligtvis tvingad) och gått ut och fördömt Muhammedfilmen Innocence of Muslims. Filmen är, enligt Moon (-s fusklapp) producerad av sanslöst oförnuftiga människor som enbart är ute efter att provocera och förnedra andra människors tro och värderingar. Vidare hävdar han att filmen är "skandalös och skamlig" och inte skall åtnjuta något yttrandefrihetsskydd utan skall omedelbart stoppas. Nickedockan Moon är för övrigt förfärad,  bestört, över att provokationer av det här slaget fortsätter trots det som hände efter de av FN fördömda Muhammedkarikatyrerna.

Well, jag är definitivt ingen fan av FN, snarare anser jag att rötan skall läggas ned omedelbart då hela apparaten spårade ur för länge sedan, slukar oerhörda summor och har som huvuduppgifter att dränka Europa i afrikansk analfabetism och förespråka islam. Det är såväl uppseendeväckande som hycklande och obehagligt att FN undertrycker de hätska och hatiska islamska värderingar som klart och tydligt strider mot FN:s egna, och vågar jag påstå, än så länge en majoritet av världens befolknings värderingar. Att FN däremot inte undertrycker OIC:s ständiga krav i FN på att världen skall anpassa sig efter islam och att de via HRC kräver ett "neutraliserande av västerländska extremisters hatkampanjer gentemot muslimer och islam" är helt förkastligt och skall kritiseras hårt. OIC ropar ständigt ut hätsk kritik mot och krav på att "islamofobi, diskriminering och intolerans" mot muslimer skall upphöra - samtidigt som man kräver "ömsesidig respekt och tolerans". Vilket är fullkomligt oförenligt med sharia-lagarna - vilka OIC f.ö. kräver skall införas i västländerna.

FN och nickedockan Moon springer benen av sig, fördömer till höger och vänster, hotar och kräver, så fort Muslimska Brödraskapet och OIC stampar med fötterna. De har en stark tradition av att obstruera i FN och hota med vapenskrammel så fort det inte går deras väg. Och den "ömsesidiga respekt och tolerans" som herrar islamister ständigt gapar och skriker efter i FN är ju som du ser fullständigt enkelriktad. Ömsesidighet, respekt och tolerans är inte OIC:s cup of tea.

Generalsekreterare Ban Ki-Moon, av Inga-Britt Ahlenius omskriven som Mr Chance, är en korkad nickedocka, en nyttig idiot, som inte ens kan skilja mellan höger och vänster. Men en sak är han bra på, och det är att låta sig styras runt på världssamfundets scen av krafter som vet vad de vill.Ban Ki-Moon, världssamfundets egen marionett. 


En eloge både till YouTube som värnar om det viktigaste vi har, yttrandefriheten, och vägrar plocka bort Muhammedfilmen, och till satirtidningen Charlie Hebdo som åter är igång och underhåller oss med härliga karikatyrer.


DA FT SvD 2

- Inga papperslösa, Ekot och SVT!Husse gav klartecken

Sådärja, nu kan svenska politiker och media sluta att använda eufemismen papperslös om illegala invandrare som kastat, sålt, eldat eller ätit upp sina identitetshandlingar. Husse gav i regeringsförklaringen (18/9) klartecken till att kalla dem för

Personer som vistas olagligt i landet utan tillstånd. *

Såklart en synnerligen otymplig och förstoppad omskrivning för illegala invandrare, men genom att benämna illegal närvaro i Sverige för vad det är, alltså olagligt, så ger Husse klartecken till användandet av det korrekta uttrycket illegala invandrare. Det är alltså helt i sin ordning för PK-media att anpassa den klumpiga omskrivningen till ett mer sanningsenligt och spaltutrymmesanpassat uttryck.

Jag tolkar Husses uttalande som en direkt uppmaning riktad till samtlig media, politiker, myndigheter, snyftorganisationer m.fl. eftersom det dragits ett globalt löjets skimmer över Sverige gällande det kroniska undertryckandet av invandrings- och flyktingproblematiken.

De rikstäckande medierna Sveriges Radio och SVT bör, som de opartiska, oberoende (-fniss) organ de säger sig vara, föregå med gott exempel, utgöra banbrytare för övrig svensk medias inträde på den sanna, öppna och demokratiska vägen, genom att vara först med användandet av illegala invandrare. Ekot kan börja med att redigera i artikeln Gömda barn får laglig rätt till skola.

* Resten av meningen fortsatte på följande vis: "kommer att ges utökad tillgång till sjukvård.".


SvD FT SR AB KT EX NV GD BL EK HP SVT DM M24 VI

onsdag 19 september 2012

- Okay mina damer, let´s talk!


Berörda: Johanne Hildebrandt & Anna Dahlberg ang. inlägget Ansvarslöst, juvenilt och passé.

Nättidningen Fria Tider refererar i dag en artikel ur Smålandsposten som handlar om att sex unga gymnasietjejer blir både verbalt och fysiskt trakasserade och kränkta av ett gäng invandrarkillar under skoltid. Artikeln låter också meddela att den utomordentligt enfaldige rektorn, Britt Ask Rydgård, gör en "Bjästa" och drar fortare än en avlöning från vuxenansvaret. Sexuella trakasserier och kränkningar är enligt detta mentala hålrum till rektor bara små "kulturkrockar".

– Vi vill samexistera men ibland är det så att det inte är ens fel att två träter.

Nej, det är så sant, men att avfärda sexualiserat verbalt och fysiskt våld som en "träta" är att avfärda det hela som vore det förskolebarn som bråkade om en leksak. Vuxenvärldens slitna universalmening används för att sjappa ansvaret, fega ur, bete sig som ett ryggradslöst kräk helt enkelt.

Skolinspektionen har fått en anmälan, men SI är ju en myndighet och som alla myndigheter gör så håller man ihop gentemot dem man skall tjäna och som avlönar dem. Den statliga förvaltningsmyndigheten (SI) hade givetvis ingenting att anmärka på.

- Hildebrandt och Dahlberg, era jävla svennehoror, fittor och förbannade slampor - om detta talar ni inte. Men när det gällde Forserum gick det fort och lätt att piska upp hatstämningar och spy hat och anklagelser i spalterna.

- Jaså, gillar ni inte tilltalet? Känner er kränkta?  Har ni mens eftersom ni är så jävla överkänsliga? Lite får ni väl tåla, era vänsterkärringar. Vafan, svenska tjejer växer ju upp med tillmälen av det där slaget redan från förskolan. Kom igen nu, era sura svennefittor, var inte så förbannat griniga!

Tiotusentals unga tjejer i Sverige tvingas dagligen utstå kränkningar och trakasserier från invandrare  som skriker svennehora, fitta och slampa efter dem. Ungefär som jag uttryckte mig gentemot er i meningen här ovan. Unga tjejer tvingas dagligen utstå de mest vidriga fysiska och verbala övergrepp utan att någon bryr sig. Vuxenvärlden fegar ur, sjappar från ansvaret, gömmer sig, är inte anträffbar.

- Om detta må ni tala också, mina damer Hildebrandt och Dahlberg.

För övrigt beklagar jag tilltalet här ovan, men jag har en bestämd känsla av att ni behöver skakas om rejält, ha en hård spark i baken (nej, inte i huvudet, det är dödligt våld) så att polletterna trillar ner någon gång.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, förföljelse och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen och ärlig debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

P.s. Här kan du läsa ett synnerligen skitnödigt resonemang av s-politikern Björn Andersson i Nacka

Vad är en Svennehora?

FT AB smp


Ansvarslöst, juvenilt och passé


Floskelgeneratorn var installerad och påkopplad i talarstolen, Carl Bildt halvsov, Hillevi Engström log sött, flirtade med Sveriges farligaste man och Göran Hägglund såg ut som man antagligen gör när man sitter i skiten med ynka 3% väljarstöd i baken. Ja, naturligtvis talar jag om årets regeringsförklaring.  Det tillfälle då den svenska statsministern sysslar med självberöm, ljuger och strösslar värdeladdade ord som konfetti över riksdag och kungahus.

Regeringsförklaringen var densamma som i fjol förutom att inledningen hade ett lätt naturpoetiskt anslag, och slumpgeneratorn hade kastat om meningarna en aning. Ordet ansvar, som upprepades tjugoåtta gånger i fjolårets förklaring, hade i år slumpats till en pervers överrepresentation av ordet sammanhållning istället, men trygghet tog givetvis den absoluta ledarplatsen, precis som i fjol. Och det klingade precis lika ihåligt och falskt också.

Ett par obegripligheter serverades i form av satsningar på hållbar utveckling - ett begrepp som faktiskt helt saknar definition, inget vet vad det är - och något så lurvigt som livsvetenskap. Något som antagligen kommer att rendera i kreativa, trendiga coach-utbildningar på högskolorna innan det hamnar i slasklådan där alla värdegrunder och det offentliga etoset ligger och ruttnar. F.ö. kan man fråga sig vad Stefan "Räknesnurran" Fölster skall tycka om Reinfeldts nya livsvetenskap, han som anser att framför allt humaniora är onödigt trams. Ekonomie häxdoktorer gillar nämligen inte folk som tänker, kan argumentera, värdera annat än kalla stålar.

Något nytt presenterades som sagt inte, men den högst apolitiske nyliberalen Reinfeldt förnekade sig inte utan presenterade de satsningar som beslutats i EU som den sönderfallande Alliansens egna. Det är dock inte Alliansen som brassar på, det är mångmiljardbelopp på infrastruktur som skall satsas via EU i euroobligationer. Syftet är att locka den privata sektorn att bl.a. bygga hus, vägar och bredband. Sverige har obstruerat i ministerrådet och sagt nej, men har gett med sig. Likaså kommer forskningen till stor del att finansieras via EU. Det är så typiskt Alliansen att ta åt sig äran av gemensamt fattade beslut i EU. Men, det går ju att bedra folk så länge svensk media inte rapporterar om europapolitik.

Åh, javisst! Stefan Löfven (s) ger uttryck för sin arrogans via uttalandet att regeringsförklaringen bestod av "mycket prat". Jodå, jag håller med, men det är betydligt mer än vad du har åstadkommit så här långt, herr Löfven. Ett tips: spar maktarrogansen till något bättre tillfälle, det ter sig åtminstone mindre pompöst.

What else? Hm, i gårdagens SvD kunde vi konstatera i den okommenterbara ledaren Svårt att ogilla någon man känner att det ter sig som att Fan gått och blivit gammal - och uppenbarligen religiös, alternativt nykter. Johanne Hildebrandt snärjer nämligen på ett mångordigt sätt in sig i diverse cirkulära, mycket omständiga resonemang kring invandrings- och asylfrågorna innan hon slutligen fegt hänvisar till Anna Dahlbergs ledare Vi måste välja väg i flyktingpolitiken i Expressen den 9/9. Och - självklart - är det Sverigedemokraterna som hamnar i skottgluggen både hos Dahlberg och Hildebrandt, vilka anklagas för att vara kidnappare av "flyktingfrågan", hålla den "gisslan".

Well, vad skall jag göra annat än att ta mig för pannan, andas långsamt, räkna till tio och upprepa för mig själv att de inte rår för det, att det är medfött, genetiskt, nedärvt? Att ge uttryck för så oförblommerad, monumental enfald som Anna Dahlberg och Johanne Hildebrandt måste vara ett utslag av sjukdom. Hur man kan hävda att den fråga som ägts i åratal av framför allt Sverigedemokraterna skulle kunna "kidnappas" av samma parti är fullkomligt obegripligt, ologiskt och orimligt.

- Om detta måste vi börja prata, säger Anna Dahlberg.

Jag hävdar att om detta kommer vi aldrig att kunna prata. Vi kommer aldrig att kunna diskutera eller debattera  invandrings- och flyktingpolitiken då varken Dahlberg eller Hildebrandt klarar av att lyfta ämnet utan att dra in rasism, Sverigedemokraterna, främlingsfientlighet och nationalism. De enda som fattas är Breivik och Mangs, men de lär redan vara inbokade till nästa ledarkrönika. Helt klart är att damerna inte är mogna nog att diskutera vuxenfrågor som invandrings- och flyktingpolitik utan att trycka på hattangenten.

Som att det inte vore nog belöning att hånskratta åt Dahlberg och Hildebrandts juvenila ledare så får DN smilbanden att åka rätt upp till öronen. I dagens osignerade, okommenterbara ledare Rätt att dra gränser dryper texten av indignation över att invandrarkvinnor försörjer sig gott och länge på sina såväl utrikes som inrikes födda barn. Ojojoj DN, snacka om att vara "off" alltså. Det är passé, gamla news, redan avhandlat, påtalat av fria medier och fria bloggare, men bemött med klassisk hatretorik och monumental och nedärvd enfald från pk-media. Kom igen nu, leverera något som vi inte redan vet.

Det var det. Nu skall jag sätta mig ner och föra ett långt resonemang med mig själv om varför man inte får kasta de mentalt retarderade invandrarsvinen som försökte mörda Karl-Erik Cedvander framför ett tåg. Jag vill nämligen göra det, slänga dem framför ett tåg alltså, drabbad som jag är av en släng av ociviliserat, ursvenskt barbari. Mmmm, det smakar blod och hedendom i munnen.

P.s. Sänd en tanke eller ett krya-på-dig-kort till den schizofrene vänsterpartisten Christer Ohlsson i Mönsterås. Han är för en folkomröstning om flyktingmottagning som privatperson, men emot i egenskap av politiker. Stackarn, undrar om han vet när han är vem eller vad? D.s.

P.s. 2: Jag konstaterar återigen att kristna måste ha roligare än muslimer! Kul se att satirtidningen Charlie Hebdo återuppstått efter mordbrandsattentatet. Nu väntar vi bara på en engelsk version av tidningen. D.s. 2

DN 2 3 4 5 SvD 2 3 4 5 6 FT 2 SR 2 AB


måndag 10 september 2012

Norr, mitten och söder . . .

Den alltid lika eminente Affe har publicerat mycket intressant statistik på bloggen Affes statistikblogg. I det det senaste inlägget tar han upp kostnader för det ekonomiska biståndet/försörjningsstödet (socialbidrag) i svenska kommuner mellan 1998 och 2011.

Jag har lyft ut tre kommuner från Affes blogg för att illustrera hur man tillämpar samma praxis från norr till söder. D.v.s. vilka som konsekvent erhåller lejonparten av de kommunala biståndsmedlen.

På Affes statistikblogg fanns lägligt nog Luleå kommun längst upp i norr, Sundsvalls kommun i mitten och Malmö stad längst ned i söder.

Klicka på kalkylbladen så blir de större.

Du som har synpunkter på snedfördelningen av det ekonomiska biståndet/försörjningsstödet i din kommun kan förslagsvis kontakta kommunalråden via e-post.

Luleå: Karl Petersen (s), Yvonne Stålnacke (s) Sundsvall: Magnus Sjödin (m) Malmö: Ilmar Reepalu (s).

Här nedan kan du studera en tabell som redovisar exakt på öret hur mycket som hittills betalats ut under första halvåret 2012. Redovisningen omfattar dels det kommunalt finansierade ekonomiska biståndet/försörjningsstödet  (socialbidrag) och dels de olika etableringsersättningar och -bidrag som finansieras av Försäkringskassan och betalas ut till s.k. "nyanlända". Tabellen publicerades i inlägget Du betalar! den 1/9.

Klicka på kalkylbladet så blir det större.

Källa: Försäkringskassan och Socialstyrelsen

Får du ovanstående siffror, från Affes och min blogg, att gå ihop med påståendet nedan så gör du det alldeles förbannat bra.

- Allt fler svenskar blir beroende av långvarigt försörjningsstöd, tidigare känt som socialbidrag.

Och vad mer kan vi säga om påståendet? Jo, att det är lögn och förbannad dikt. Och lögnaren och diktaren i det här fallet är Erik Helmersson i DN, vilken fullständigt ogenerat hänvisar till att påståendet kommer från SR-Ekot, vilket det inte gör. Att det är svenskar är det Erik Helmersson som påstår. Inte Ekot.

Vi har svart på vitt, sifforna ovan är fakta, och vi kan återigen fastslå riktigheten i att det är Fredrik Reinfeldts invandrade bidragsarmé som dränerar, suger ut, den svenska ekonomin.

Och mediefolket ljuger så tungorna deras svartnar. Fy fan.
DB FT ST

fredag 7 september 2012

Europeiska A-analfabeter


På bilden nedan ser du EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso, assisterad av parlamentsordförande Martin Schulz, när han utgör första testperson av hjärnfantasmotronen som utvecklats av den Brysselbaserade avdelningen för teknisk innovation och utveckling. Hjärnfantasmotronen är särskilt framtagen för kommissionens kompetens- och intelligensutvecklingsprogram, enär hittills prövade traditionella metoder (studier via föreläsningar, litteratur, etc.) visat sig fullständigt verkningslösa.


Resultatet av den skattefinansierade tänkarhatten är synnerligen remarkabelt, och kommer i ett slag att lösa alla nuvarande problem i Europa gällande rekordhög arbetslöshet och för många individer med extremlåg eller ingen utbildning. Det första  åtgärdsprogram som silats fram är kravet på att de europeiska länderna omedelbart skall införa nationella system för validering av färdigheter som förvärvats utanför arbete, skola och universitet. Insatserna ryms inom Europa 2020-strategin och syftar till en smart och hållbar utveckling, och de skall uteslutande riktas till invandrade analfabeter och dem med låg/ingen utbildning.

Kommissionen menar att icke-formellt och informellt förvärvade kunskaper som erhålls t.ex. genom barnpassning, getskötsel, samtal mellan människor, skötsel av hemmet, sport, bombbygge, regndans, terrorism, glödlampsbyte, sandslottsbyggen, att kunna skilja på höger och vänster etc. skall jämställas med formellt förvärvade kunskaper och därför rendera i betyg och meritpoäng som skall kvalificera till jobb och högre studier. Det enda krav som kommissionen ställer är att det inlärda skall ha förvärvats genom någon form av enklare instruktion för att den sökande skall vara fullt anställningsbar eller redo för t.ex. hjärn- eller raketforskning.

Valideringen kan kvalificera den sökande till vilket yrke som helst, förutom läkare, arkitekt, veterinär och tandläkare. I övrigt är det fritt fram att bli vad helst man önskar samt att fritt praktisera sitt yrke på den europeiska arbetsmarknaden utan några som helst konsekvenser - eller vidhängande studieskulder. Så, att var femte europé har "lässvårigheter" är inte att betrakta som något problem, och FN kan avlägsna sin läskunnighetsdag ur almanackan.

Ansvarig kommissionär är Androulla Vassiliou, och har du (som t.ex. har kvarnstenen CSN runt halsen) synpunkter på spektaklet bör du förslagsvis kontakta henne via följande e-postadress med uppmaningen att omedelbart avgå androulla.vassiliou@ec.europa.ee

SR 2 3 SvD 2 D AB

torsdag 6 september 2012

Face it - Nilsson!

Det är antagligen inte helt okänt att jag med jämna mellanrum har väldiga toleransproblem med Expressens och GT:s skribenter (se Masken är kastad, GT). I dag publicerar GT en krönika av Ingemar Nilsson med rubriken Sanningen kan inte manipuleras, och redan där stiger min avoghetsnivå rätt upp. Det var just rätt person att yttra dylikt - en politiskt korrekt mediedesinformatör som inte gör annat än manipulerar sanningen. Prata om att kasta sten i glashus.

Rubriken kan tyckas upprörande nog, men den är platt intet i jämförelse med det som Ingemar Nilsson har mage att presentera i ingressen. Avogheten gentemot Nilsson övergår i ren och skär avsky, och inga förmildrande omständigheter what so ever kan ändra på detta faktum.

Ingemar Nilsson har oöverstigliga problem med att acceptera att de brutala snorpojkarna som med berått mod och för nöjes skull försökte mörda Karl-Erik Cedvander på Kortedala torg är invandrarungar.  Än svårare har han det med hanteringen av att de invandrade avarterna uppträder som vore de ett resultat av generationers kusin- och syskongiften, d.v.s. att de är mentalt retarderade.

För att lindra sin ångest har Nilsson konstruerat lugnande motiveringar, d.v.s. bortförklaringar, till sig själv. Ursäkter som skall  förklara de mentalt retarderade invandrarungarnas beteenden. Därför presenterar Ingemar Nilsson en konspirationsteori.

Någon har fått killarna att ljuga.

Någon har lurat dem att tro att det gagnar gruppen.

Någon tror på fullt allvar att ­sanningen går att manipulera.

Ingemar Nilsson har alltså insett att pojkarna ljuger, vilket är en storartad bedrift i sig, men Nilsson gör naturligtvis som vanligt och skyller på "någon annan". Vanligtvis när invandrare är förövare är den egentliga brottslingen samhället, utanförskapet, etniska svenskar, inga ungdomsgårdar, rasism, frustration, arbetslöshet, yadda yadda yadda. Det är aldrig deras eget fel, det är alltid någon annans.

- Jag minns till och med att jag i den åldern ljugit, eller i varje fall inte talat sant för att klara mig undan.

Ja, se där, till och med Ingemar Nilsson ljög i den åldern, och erkänner det i tidningen också. Alltså är det inte så farligt. Alla har gjort det, typ. Tyvärr begriper inte Ingemar Nilsson att han i och med det s.a.s. har legitimerat de mentalt retarderade invandrarungarnas lögner och utspel i rätten. Han förringar allvaret i att ljuga i domstolen när man nästan har mördat en människa.

Ingemar Nilsson förstår inte att han vid den numeriska åldern av 14-15 år, för kanske 45-50 år sedan, hade en social ålder som var helt annorlunda än de ovan nämnda invandrarungarnas. Nilsson relaterar till sig själv, och hur han resonerade i den åldern, då. Dock utgår jag helt kallt ifrån att Ingemar Nilssons forna lögner konstruerades i syfte att dölja brott av betydligt harmlösare slag än att ha försökt ta ihjäl en människa i princip bara för att det är ball eller för att man kan. Eller för att det inte spelar någon roll. Det var ju bara en svenne-loser, liksom.

Det är pinsamt uppenbart att Nilsson lider av inre stridigheter, och han vägrar dessutom att acceptera att det i regel råder diametralt motsatta kulturella och rättsliga uppfattningar mellan svenskar och en allt för stor del av invandrarna. Attityder och värderingar är sällan eller aldrig i närheten av varandra, vilket är ett faktum. Inga pengar i världen kommer att råda bot på problemen i Ullenhags utanförskapsområden, som likt jätten Gluff-Gluff slukat mångmiljardbelopp av skattebetalarnas pengar under decennier.

- Face it, Nilsson, den overkliga verkligheten är verklig. Det är ett annat Sverige nu och det kallas mångkulturellt. Och mångkultur, Nilsson, har vi fått lära oss är jävligt spännande. Särskilt när blodet stänker på våra bakgårdar.

- Du är väl integrerad, Nilsson? För det är ju vi som fått order att integrera oss i mångkulturen.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, förföljelse och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen och ärlig debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

GT SvD 2 3 4 5 6 FT 2 SR 2 AB 2