måndag 17 december 2012

Mera medial hysteri

MEDIAL HYSTERI 1

Intressanta artiklar i pk-media i går, särskilt den upphaussade "nyheten" angående centerns förslag om fri invandring. Korsfararbladet löper nästan amok vad gäller textproduktion i ärendet. Dock är jag inte helt med på noterna vad gäller hysteri, upprördhet eller förvåning; det är ju över ett år sedan madame Annie "Frihetligheten" Lööf deklarerade att centerns mål är att öka Sveriges befolkning till 40 miljoner. Kvantitet före kvalitet alltså, och innebörden står klar för varenda självständigt tänkande människa. Men att diskutera dylikt med en radarstyrd nyliberal pappskalle som Lööf är fullkomligt meningslöst.

Vad som däremot är intressant i sammanhanget är varför media har undertryckt att Migrationspartiet har exakt samma vision som centern, och har haft visionen visualiserad på hemsidan i över tre år. Så här står det under Invandring

2 kommentarer:

 1. "Migrationspartiet" är ju naturligtvis den helt korrekta benämningen på dessa odugliga praktarslen.
  Dårarna på Aftonhoran orkar jag inte ens kommentera.
  Om nu Israel skulle upphöra, vart ska folket ta vägen då? Antar att judarna omöjligt kan vara kvar om kamelgökarna tar över. Jag byter ju isåfall gärna ut judarna mot alla gapande muslimer som förpestar hela Europa. Fast mycket märkligt att finansjudarna i ex.vis Sverige inte verkar oroa sig över muslimproblemen. "Money talks" så dom har väl garderat sig på annat sätt, kan man väl anta.

  Knoget kallar, så dagens musiktips blir:

  Jerry Lee Lewis "sittin & thinkin"

  Rock on säger Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Migrationspartiet de gräsliga, jomen, den sköna samlingen av trädgårdstomtar måtte gå omkring ständigt pårökta, eller åtminstone ständigt påverkade av någon substans. Vad det än är så tycks det även ha kontaminerat centern som nu gått ut med det mest vettlösa partiprogram man kan tänka sig. Men när jag såg att Alexander Bard hade haft tassarna med i formuleringarna så tedde det sig helt normalt. Han och Federley är ju som tågen: totalt urspårade.

   Nja, det där med "judefrågan" är komplicerat, chockerande och fasansfullt. Vissa områden är så fruktansvärt brännbart förbjudna att allt från bannlysning, misskrediteringar,social och eknomisk ruin, fängelsestraff, plötsliga försvinnanden, till mord drabbar den som undersöker saken. Låt oss säga att fler och fler människor, och framför allt regeringar, världen över har börjat koppla ihop saker och ting, och se de oerhört intrikata mönster det handlar om. Många är de som vet och har vetat om och medverkat i detta i decennier, och deras tid är snart förbi. Saker och ting går inte riktigt som de tänkt sig, och därför ser världsläget och ekonomierna ut som de gör.

   Jag tipsar om broder Nathanael Kapners sajt Real Jew News i högermarginalen. Den är suverän att börja med innan man ger sig vidare. Börja med de inslag som ligger under denna länk:

   Why I left Judaism

   Alla videoinslag ligger i RJN:s högermarginal under rubriken Bro Vids, och där finns många, många sidor. Under flikarna "Dokument", "Läs- och filmtips" här på bloggen finns mycket. Titta även in under "Storspindeln" och checka in lite banker, mediebolag. Icke att förglömma den eminenta FN-rötan...

   Adderat

   Radera