torsdag 27 december 2012

Från Syrien till Ring P1

SKAKIGT FÖR PK-MEDIA 

Det är inte bara i Sverige pk-media skakar av dödsryckningar, även i USA blir det allt kärvare för propaganda- och åsiktsmonopolet att dominera medborgarnas uppfattningar. Enligt en undersökning som genomfördes av Gallup 6-9 september i år har 60% av den amerikanska befolkningen mycket lågt eller inget förtroende alls för mainstreammedia (pk-media). Fler människor än någonsin söker sig till s.k. "alternativ", eller skall vi säga fri, media, vilket har lett till en sådan våldsam panik att pk-media i artiklar och tv-nyheter smutskastar och hånar medborgarna genom att hävda att de är en bunt paranoida konspirationsteoretiker i avsaknad av sans och förnuft. Precis som här i Sverige, med andra ord.

Precis som i Sverige, i Europa, och antagligen annorstädes, har medie(makt)koncentrationen kunnat fortgå även i USA utan några invändningar; på bara 30 år har antalet mediebolag i USA nämligen sjunkit från 50 till 6. Den amerikanska mediemarknaden kontrolleras i dag av Time Warner, Walt Disney, Viacom, CBS Corporation, Rupert Murdochs News Corporation och NBC Universal. "The big six" som de kallas, äger tv-nät, kabel- och satellitkanaler, nyhetsbyråer, filmstudios, dagspress, bokförlag, tidskrifter, tryckerier, radiostationer, skiv- och musikbolag, tv-bolag samt mängder av webbsajter. Precis som här, med andra ord. Och det är samma kategori som äger medierna, och den kallar sig för "The chosen people", eller som den här europeiska lobbyorganisationen basunerar ut -  "We are one people". Tänka sig . . .

Hav förtröstan mina vänner. Det som började som en darrning på nedre däck har övergått till en rejäl slagsida. Aktern sjunker och snart är förlisningen ett faktum. Tecknen tyder på det.

SYRIEN

Som du noterat har pk-pressen avsevärt tonat ner sin rapportering angående kriget i Syrien, och vid de tillfällen man nämner det så är formuleringarna lagda under försiktighetsflagg. En klok strategi, enär information som motsäger den utkavlade pk-bilden om "besten al-Assad" konstant ökar, samtidigt som även desinformationen gör det. De ensidiga larmen om att den syriska regeringen använder kemiska vapen blir genast mer balanserade om man känner till att den islamistiska terroristgruppen Jabhat al-Nusra tagit kontrollen över den syrisk-saudiska kemiska fabriken SYSACCO i östra Aleppo. Syriska regeringsstyrkor har utsatts för kemiska terrorattacker, och man misstänker att någon form av nervgas använts.

Syriens 1,8 miljoner kristna utsätts för terrorattacker och ett 90-tal kristna har dött då terroristerna använt dem som levande sköldar. Terrorgrupperna har även riktat allvarliga hot att förgifta brunnsvattnet samt inta de två städerna Mahrada och Sqailbiyeh i Hama-provinsen, där övervägande delen av båda städernas invånare är kristna. Terroristernas våldsamma attacker har skakat OIC så till den milda grad att man gått ut med ett kraftfullt fördömande på sin hemsida.

Date: 23/12/2012 - View in: Arabic | French - Print
OIC Condemns Syria “Ansar Brigade’s” Threat To Storm Two Christian Towns In Hama

The General Secretariat of the Organisation of Islamic Cooperation (OIC) has condemned the video tape attributed to the Syrian “Ansar Brigade” threatening to storm the Christian Mahrada and Sqailbiyeh towns in northern Hama.

The General Secretariat strongly denounced threats against Syrian Christian citizens who have equal rights to security, welfare and decent life like other compatriots of theirs regardless of their religion of race. This threat of attack is against the teachings of Islam which call for tolerance, brotherhood and peace and shun violence.

The General Secretariat also warns against a slide towards a sectarian dimension in the Syrian crisis because the Syrian people are one and their country is a place where all sects and races have coexisted for ages.


Tilläggas bör att Jabhad al-Nusra terrorstämplades av USA för ett tag sedan, med motiveringen att gruppen består av främmande krafter som "kapat" revolten i Syrien. Den nyligen (ut)valde ledaren för "oppositionen", Mouaz Alkhatib, flög i taket över terrorstämplingen och krävde att USA genast skulle tänka om.

LÖFVEN: SVENSKARNA SKALL FORTSATT FÖRSÖRJA ANHÖRIGINVANDRARE 

SAP avvisar förslaget att skärpa lagstiftningen gällande försörjningskraven för anhöriginvandringen. SAP:s migrationspolitiske talesman Fredrik Lundh Sammeli ser ingen anledning att utreda frågan ytterligare en gång, med motiveringen att ett dåligt förslag inte bli bättre av att utredas.

Nej, så kan det möjligen vara, men Adderat frågar sig vad fan som blir bättre om man fortsätter med "mer av samma sak". Svara på det du, Fredrik Lundh Sammeli.

GRINIGA EU-PARLAMENTARIKER

EU:s parlamentariker över alla partigränser har tröttnat på alla meningslösa möten och kritiserar EU-ledarna för toppstyrning. Parlamentarikerna anser att det toppstyrda bygget av den ekonomiska och monetära unionen inte bara strider emot de demokratiska principerna utan även strider mot de ambitioner som gav EU Nobels fredspris.

Europeiska parlamentets talman, Martin Schulz, har blivit ordentligt nervös och anklagar medlemsstaternas respektive ledare för att hålla parlamentet utanför viktiga beslut. Schulz anser att de nationella ledarna fattar besluten på odemokratiska sätt i slutna rum vilket gör att EU-medborgarna saknar insyn och påverkansmöjligheter. Det demokratiska underskottet har lett till ett ökat EU-motstånd eftersom EU:s organ formerats till stängda överstatliga myndighetskolosser. Enligt Martin Schulz är det Europeiska rådet den demokratiska grundstommen i EU, och inte någon sorts "konferens" för de europeiska ländernas ledare.

Stackars talman Schulz . . . Det där har vi medborgare vetat hela tiden, och hur det lyckats undgå dig i så många herrans år, med en parlamentariker som Nigel Farage i plenisalen, ja, se det fattar jag inte.


RING P1

Sveriges Radios Ring P1 ingår uppenbarligen i den skara som spionbyrån Kontoret för Särskild Inhämtning (nygamla IB), synes använda för sitt  uppdrag att syssla med personbaserad underrättelseinhämtning. Tydligen har Ring P1 (eller SR?) avkodningsutrustning så att de kan avläsa vilka hemliga och dolda telefonnummer uppringarna kontaktar radion från. Det gäller för SR:s personal att plita i registreringsformulären på ett fullständigt och korrekt sätt så att den hemlige KSI-killen i garderoben på MUST* inte behöver slita i onödan.

KSI använder sig som bekant av såväl infiltratörer som allehanda delikata metoder och tekniska lösningar i sitt arbete att spåra och kartlägga misshagliga personer som terrorister, sverigedemokrater och annat löst folk.

KOMMUNERNA BLÅSTA

Riksrevisionen, det eminenta granskningsorganet som regeringen älskar att strunta i, klipper till och anklagar regeringen för att "mörka" kommunernas hissnande framtida kostnader för riksdagen. Tacka fan för att regeringen mörkar de beräknade faktiska kostnaderna. Ingen kommun skulle falla för Rosenbads förförelsekutter om "full kostnadstäckning" för alla kulturberikare om de samtidigt visste vad kalaset kostar i slutänden och i framtiden. T.o.m. ett svenskt kommunalråd torde vara så pass bra på plus och minus att automatbromsen slår till.


PRIVATA SKULDKRISER SKALL STOPPAS FRÅN ATT BLI OFFENTLIGA

Herman Van Rompuy, Europeiska rådets bleke kamrer till ordförande, tycks antingen vara självmordsbenägen eller så har han käkat taggtråd de senaste veckorna. Van Rompuy och medkonspiratörer har nämligen lagt ett förslag som skall bryta det osunda finansiella förhållandet mellan stater och banker. I fortsättningen skall det inte vara möjligt för pengafeta banker att lattja med FIAT-valutor, OTC-derivat och andra finansiella orgier för att sedan springa till pappa staten och grina efter skattemedel när det kör ihop sig. 

Det är ju naturligtvis ett alldeles riktigt förslag som läggs fram, eftersom det är fullkomligt vanvett att feta bankirer (no names) kan köra på med sina vansinnigheter och dra med sig hela länder i djupa kriser eller rent av konkurs. Dock skall vi, med tanke på några av de inblandades bakgrund, inte dra slutsatsen att det blir ett heltäckande förslag. Risken finns att man byggt in hemliga bakdörrar så att bankerna lik förbannat blir dem som drar det längsta strået. Det är knappast vi som lär skratta hela vägen till banken.

På tal om banker, när tror du att Alliansen kommer med förslaget om att privatisera Sveriges riksbank? Jag är förvånad över att inget hörts utåt än, men jag tror inte att gissningen om att det kommer är särskilt vild.

Se även
Monetär mardröm á la Merkel
50 miljoner jobb och en skuldkris
961% - och alla behövs, Fredrik?
Bildt och Füle fläskar på
Monetär maktkamp


* KSI har åtminstone tidigare varit inpetat under MUST, men om spionbyrån fortfarande är kvar där kan jag inte uttala mig om.

2 kommentarer:

 1. Fulmedia, sjuk-klövern och övriga PK-arslen börjar visst drabbas av panik lite här och där.
  Kommunalpolitiker likt(C)s bondläppar i Hedemora och (M)s fåntrattar lite varstans börjar så smått öppna käften och våga tala om det tabubelagda vansinnet. På riksnivå begriper man naturligtvis fortfarande ingenting, utan fortsätter vansinnet med Stasi-TV och fulmedias odugliga knähundar till hjälp.

  Tror tamejfan man kan skönja en ljusning i skiten. Må alla dessa onödiga praktarslen få en välförtjänt, sjuhelvetes ångestfylld nyårsafton.

  Själv ska jag på middag hos goda vänner där varken god musik eller njutbar whiskey kommer att saknas.

  Är övertygad om att Broder Adderat inte heller tänker avstå njutningar, och ha ett Gott Nytt År
  från Blodsven
  BTW har du beställt godis än?

  Hur som helst kan du lyssna på dessa i väntan på transport....

  Tompall Glaser "Echoes" samt "The wonder of it all"

  SvaraRadera
 2. Jo, nu börjar storbandet att decimeras allt eftersom. Nu återstår bara trio med praktarslen i form av pk-media,vänstern och migrationspartiet de gräsliga. De kan lira i Fryshuset så kan AFA, Lööfvan och Ullenhag stuffa loss till pk-vals.

  Nope ingen säck och aska här inte utan god mat och gott dricka står på menyn.
  Same procedure as every year, you know ;-)

  Gonna listen right now!

  Tack Blodis, ett riktigt gott nytt år till dig med!

  Adderat

  SvaraRadera