lördag 17 november 2012

Medial uppkastning

Sveriges största hets- och hattidning, Expressen, har likt andra världskrigets mest exploaterade och inkomstbringande profil forcerat Stora Bält och tågat in i Danmark. Det är sannerligen ingen hejd på det mediala missfostrets ljungande förakt för det nordiska folket, och det förintande gasmolnet ligger tungt i tidningskvarteret.

Expressen insinuerar skamlöst i artikeln Fem män sparkade ner 90-årig kvinna att det skulle vara danskar som sparkat en 90-årig kvinna sönder och samman i Helsingborg.

De ska ha varit i 17-18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och klädda i mörka kläder. Hon ska även ha hört att en av männen talade danska.

Ynkligast är ändock att när Expressens mediala mörkläggning kritiseras och häcklas i övriga medier flyttas artikeln från Expressen till Kvällsposten, och den patetiska bödeln Maria Schulz gör en feg smyguppdatering -

...kvinnan uppger även att de fyra männen som deltog i misshandeln talade ett språk hon inte kände igen.

- och fortsätter bara helt lugnt att glo enfaldigt på oss från sin bildbyline.

Den 90-åriga damen uppvisade ett civilkurage som Sveriges samlade mediekår aldrig någonsin kan komma i närheten av.

Fy fan.


AB HD SR FT 2 DN SvD SsV

6 kommentarer:

 1. Läste om detta vansinnesdåd. Aldrig i helvetet att det inte handlar om sinnesjuka slynglar som hämtar sitt hat från en viss idiotideologi. Det vet ju naturligtvis skithögarna inom hela jävla etablissemanget lika bra som du och jag, men till skillnad från dessa PK-arslade fåntrattar talar vi alltid klarspråk här.

  Owe Thörnqvist talar oxå klarspråk här:
  youtube "sverigebesöket"

  Skönt att din sylvassa penna arbetar på lika oförtrutet i kampen, säger Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, min vän, här gäller svenskt klarspråk och inget annat. Har haft trubbig penna ett tag (jag var helt övertygad om att jag fått malaria eller denguefeber - eller åtminstone något importerat influensavirus...)men nu är den åter vässad.

   Tack för låten med den härlige Ove T!

   Adderat

   Radera
 2. Vi kan inte blunda för våldet längre. Fruktansvärt att slå ner en ensam gammal. Fem killar som nollvärderar svenska äldre kvinnor. Jag går inte ut kvällstid och min 85-åriga mamma får inte gå ut själv för oss barn. Media o politiker håller tyst men nu har vi svenskar fått nog. Varför vill man inte ta i detta eskalerande problem? Hade dessa killar vetat om att det är utvisning med enkel biljett som gäller hade våldet minskat och även deras föräldrar hade då varit tvugna att ta sitt ansvar.

  SvaraRadera
 3. Det fanns en tid då svenskar brände "häxor" på bål.

  Det fanns en tid då svenskar trodde att jorden var platt.

  Det fanns en tid när svenskar ersatte städernas gamla fina hus med betongschabrak (och körde bil på vänster sida).

  Och det fanns en tid när svenskar lät gränserna stå vidöppna och inte lyssnade på varningssignalerna.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker vi slår tillbaka mot hatmedia, om flera hjälper till så kan vi driva skitmedia i konkurs. Så här gör man, titta in på länken, där finns kontaktuppgifter till de stora annonsörerna som finansierar Aftonbladet och Expressen. Man kontaktar annonsörerna och säger att de bör sluta annonsera i hatmedia annars bojkottar ni och alla era vänner företaget. Med uppslutning från alla bloggare, hemsidor mfl så kan det lyckas bra, Robsten mfl bör lägga in en länk hit. Kom ihåg att alla nätsidor på vår sida har sammanlagt en miljon läsare som stöder oss. Tillsammans är vi starka, det gäller att utnyttja den styrkan. Sverige framtid står på spel.

  http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

  eller hur?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera