fredag 9 november 2012

Felprogrammerad Bengt

Då var det dags. Regeringens särskilt utvalde utredare, Bengt "Felprogrammeringen" Westerberg, har framlagt den utredning vars syfte redan på förhand var bestämt till att bekräfta de svenska barbariska grottmänniskornas  inneboende främlingsfientlighet, islamofobi och intolerans. Propagandaskapelsen går under den demoniserande benämningen Främlingsfienden inom oss (SOU 2012:74),  där pronominet "oss" är lika med svenskar. D.v.s. majoritetsbefolkningen, som det inom en snar framtid kommer att sägas och stå  före detta,  forna och tidigare framför.

Barbarisk, svensk grottmänniska som
bloggar om multikulturalismens död. 
Sammanfattar vi Bengt Westerbergs kvalificerade och uttjatade propagandakack till vanliga ord så är kontentan att det största och allvarligaste hotet i Sverige inte är "extremism" utan "vardagsrasism", d.v.s. du och jag, den fria åsiktsbildningen, yttrandefriheten och - enligt "Felprogrammeringen" Westerberg - den extrema organisationen Sverigedemokraterna. De hiskeliga farorna med Internet och sociala medier var så klart också på tapeten, men det är så givet i dag att jag nästan aldrig reflekterar över det. Att Internet är den absolut största seger för demokratin över hela världen är det nog ingen som säger emot, och jag tackar på mina bara knän för nätets existens. Vem vet, kanske det är Internet, det ultimata redskapet för våra lagstadgade fri- och rättigheter, som är vår tids Jesus. Den nye frälsaren alltså.
 
 
Klassens ordningsman, Erik
Ullenhag föreläser om främlings-
osäkerhet.
Well, vi lämnar fundamentalisten Bengt Westerbergs oförskämdheter om oss svenskar åt dess öde och går istället in på klassens ordningsman, den unge och rosige herr Ullenhag som hade en liten biroll vid framträdandet. En Ullenhag som helt uppenbart förstått eller beordrats att vikta sina ord bättre än tidigare, enär främlingsfientlighet hux flux och intressant nog mildrats till främlingsosäkerhet. Inte för att det egentligen gör någon skillnad för gemene man, eftersom grundbultarna i det svenska samhället redan dragits sönder av decenniers ohederliga och illojala regeringar. Den ihärdigt inhamrade stipulativa definition av vad svenskarna är - intoleranta och främlingsfientliga rasister - är så enfaldig och obegåvad att man bara blir trött. Men herr Ullenhag har ett antal universalmedel att ta till för att få bukt med de obildade svenskbarbarerna. Och förutom skolans (som redan är infiltrerad) tvångsupplysningsroll, uppföljning och kontroll så är det politiska ledarskapet helt avgörande, och jag frågar mig ängsligt: vilket politiskt ledarskap? Själv har jag inte sett till något annat än en stor sorglig samling pappskallar och monumentala idioter som låtsas vara politiker och gör vad de tror att politiker skall göra = apolitiska nyliberala globalister av alla kulörer. Nå, vilken Ullenhags tredje ordningsfråga är klarar du av att räkna ut på ett försök...

-Yes, rätt svar min vän! Du har vunnit en skraplott. Svaret är självfallet: ständigt ökad kunskap. Vilket är detsamma som propaganda, åsiktskontroll och mer propaganda.


What else? Jo, Erik Ullenhag kände sig nödsakad att tona ned herr Westerbergs hätskhet angående "hets mot folkgrupp" och i efterhand poängtera att vi svenskar faktiskt får uttrycka oss s.a.s. "främlingsfientligt" utan att det är ett brott, och tacka fan för att vi får det. De justitiemord man hittills försökt begå gällande yttranden i tal och skrift har gjorts med hjälp av lagen om "hets mot folkgrupp", vilken orättfärdigt har töjts från att lagenligt gälla begångna handlingar till att omfatta minsta andetag, tanke och ord.

Lyssna på Ullenhag från 08.25 - 08.44. OBS! att detta inte är originalklippet, vilket är helt bortsopat från regeringens hemsida.
För en gångs skull skall jag berömma en socialdemokrat, vilket inte heller är vanligt förekommande. Men nog hade han rätt Sten Andersson, när han hävdade att Bengt Westerberg hade en felprogrammerad hjärna.


Utlåtande av Bengt Westerbergs barnpsykiatriker redan år 1948.


SvD 2 AB 2 3 S

14 kommentarer:

 1. Noterar att SVD inte tillåter kommentarer. Orsaken är att SVD vill hjärntvätta och ljuga för läsarna. Rasism, hot och våld förstör så gott som alla skolor, och det är flyktingarna som utsätter svenskarna för hatet. Det är inte motsatsen som SVD, Bengt Westerberg och politikerna försöker lura i oss. Flyktingarna hatar Sverige och svenskarna. Därfor bränns 500 skolor om året, därför utsätts Sverige för så mycket sabotage och brott. Dårarna som bestämmer måste bytas ut, och sluta betala för media vars enda huvuduppgift numera är att ljuga och vilseleda. / Håkan Ljungstig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Håkan och tack för din kommentar! All media gör sitt bästa för att hjärntvätta oss, och värre blir det för var dag. Det mediala och politiska åsiktsförtrycket är globalt och det följer helt och hållet den politisk-ekonomiska agendan. De nationer som har integritet, håller emot och säger nej bombas sönder och samman.

   Endera dagen hittar jag det påbud från FN som reglerar vad media inte får skriva om invandringen. Jag hittade ju det dekret som gäller förbudet att skriva om zigenare. Det kan du läsa här Wow! Grisarna flyger

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. Glädjande att fler och fler kloka människor som genomskådat vansinnet hittar hit. Att idioten Wet Bästerberg är felprogrammerad råder det knappast något tvivel om. Goddagspilten Ullentott är förmodligen handplockad så att vansinnet garanterat kan fortgå, utan att den lille fjanten begriper dess ondskefulla syfte.

  V75 strax och idag blir det Johnnie Walker Black Label som tilltugg.

  Ha en fin lördagkväll mina vänner, säger en inte alltför dyster Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. - Hahaha! "Wet Bästerberg". . . Den var bra den, Blodsven.

   Ha en toppenkväll du med!

   Adderat

   Radera
 3. Svar
  1. Tack så hjärtligt, Eva-Marie!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. Att en regering måste hyra in censorer och medlöpare, bekostade av skattebetalarna, är ett tecken på att man verkligen börjar oroa sig för att folket ska vakna upp och syna bluffen med svensk invandrings- och flyktingpolitik. Det är också ett tecken på att de demokratiska spelreglerna nästan har slutat att gälla.

  SvaraRadera
 5. Hej Peter, och tack för din kommentar! Ja, nog är det bedrövligt alltid. LO har ju, tillsammans med Expo, redan kört igång med sina 150 000 arbetsplatsombud i bästa IB-anda. Inte tror jag det enbart handlar om att de skall "informera och utbilda", utan mer om att kartlägga, registrera och rapportera. Det finns flera inlägg här på bloggen som handlar om påbud från FN och EU, m.fl. angående censur, förbud, kriminalisering och övervakning av medborgare.

  Sverige har alltid varit en förtryckande skendemokrati, och i en sådan vet du aldrig vilka eller vems spelregler som gäller just där och just då. Ingen övervakar att de spelregler medborgarna har att rätta sig efter efterlevs; dessa kontrollfunktioner har eliminerats av ett flertal svenska regeringar och därför saknas givetvis sanktionsmöjligheter. Som medborgare förlorar du alltid i kampen med det offentliga, och den "ordningen" återfinns enbart i förtryckarstater. Framför allt i de stater som avskaffat riksrätten, vilket Palme såg till att 1974 års regeringsform gjorde.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Hej Anonym och tack för din kommentar! Det framgår inte alldeles tydligt vad du syftar på, om det är inlägget rent allmänt eller att Westerberg & Ullenhag ser rasistspöken i varje buske? Om det är det senare du syftar på så är vi helt överens.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 7. Det är väl inte så konstigt att hälften av alla utrikes födda har upplevt rasism. En god gissning får mig att tro att de är av manligt kön och män utsätts för rasism från våra hetrofoba genusfrälsta pkkramare och alla deras sympatisörer. Varför skall samhället lägga resurser på sådant som de flesta av oss redan vet?

  SvaraRadera
 8. Bengt Westerberg talar om att bekämpa främlingsfientligheten, han glömde dock en lika viktig sak nämligen svenskfientligheten.
  Detta är namnen på dessa som blivit mördade uner ett par årtionden i Sverge pga svenskfientlighet. Men ingen åtärd mot det krävs!?
  Mikael Bergman, Sara Vestin och Sylvia Hoek, Nina Eliasson, Bettina Hultén, Fredrik Palm, Berit Hansen, Thomas Alterfors, Sven Gustavsson, Thomas Michelsen, Johanna Carlin, Henry Karlsson, Anna-Karin Stenberg,David Eklund och Harriet Illerström, Sandra Rondahl och Joakim Dahlqvist, Sara Andersson, Lena Ögren, Gösta Andersson, Daniel Wretström, Frida Norgren, Ing-Marie Larsson och Robert Johansson, Kurt Dorph, Jennifer Andersson, Robert Bengtzén, Tommy Berg, Anna Lindh, Klara Reinholdsson, Yngve Kristensson, Helena Bering, Rolf Nilsson, Gulli Wirdestedt, Marcella Ahlberg, Ulrica Högman, Arne Salomonsson, Cajsa Jonsson, Robert Ejerot, Victor Laurin, Ola Karlsson, Hanna Svensson, Jan Nilsson, Roger Holmbom, Jenny Johansson, Christian Gidlund, Ros-Britt Olsson, Arild Geyer, Dick Olsson, Helene Rosborg, Benny Karlsson, Uno Andersson, Patrik Sandberg, Knut Nilson, Håkan Udén, Mathias Borsing, Thomas Gröndahl, Emanuel Lindgren, Karl Knutsson, Håkan Broberg, Liv Lundgren, Daniel Strålhake, Lena Wänergrip-Stendahl, Clara Hermelin, Elin Krantz, Beatrice Fredriksson, Inger Wickman, Kenny Malmberg, Roland Bergström, Susann Sallinen, Göran Telin, Tommy Lundén, Torgny Antby, Inger Antby, Hans Wiklund, Maria Oscarsson.

  SvaraRadera
 9. Helt orelevant! Svenkfientligheten, och rasism mot svenskar och mellan invandrande grupper är sannolikt större i samhället än den fientlighet Wsterberg endast och i vanlig ordnig endast belyser...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wet Bästerberg är ju konstaterat felprogrammerad som sagt...Blodsven

   Radera