tisdag 13 november 2012

Efterblivet av Aftonbladet

Aftonbladet hakar på Sveriges största skämt till statsminister, Fredrik Reinfeldt, och försöker slå i oss att uppväxlingen i massinvandrings- och flyktingpolitiken skulle bero på att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen. Man basunerar skadeglatt ut att det vi ser är effekten av Newtons tredje rörelselag, d.v.s. att det för varje handling finns en motsatt reaktion. Sverigedemokraternas väljare bär alltså skulden till att Sverige utarmas av en stadigt växande bidrags- och bedrägeriöverklass. Och nu gäller det att skrämma bort potentiella väljare genom att hota med mer av samma sak.

Påståendet är direkt löjligt och fullständigt felaktigt eftersom den svenska invandrings- och flyktingpolitiken är helt anpassad efter FN:s lagstiftning och regelverk på området, och går t.o.m. en bra bit längre än vad FN föreskriver. Sveriges och det överstatliga EU:s  invandrings- och flyktingpolitik lyder de facto under det globala överstatliga organet FN. Allt annat är ren och skär lögn, och att FN-rötan används för att verkställa starka krafters agenda är definitivt ingen hemlighet.

Nå, kan t.ex. Sverige och andra medlemsländer i EU säga "nej" om FN-politiken inte passar? På den frågan måste man svara både ja och nej. Det land som t.ex. i EU röstar emot eller har invändningar använder enligt definitionen inte sin demokratiska rätt att säga nej, utan det obstruerar, sätter sig på tvären, krånglar, kraschar förhandlingarna, är odemokratiskt, fascistiskt, åsidosätter de mänskliga rättigheterna etc. etc. Ja, du känner igen det alltihop, och särskilt om du följde sommarens storkonflikt då både Cecilia Malmström och EU-parlamentet hotade varandra med domstol angående rätten att fälla ner grindarna vid massinvasion (jag tror det var då taket sprack i EP-byggnaden i Bryssel).

Invandrings- och flyktingpolitiken, hälso- och sjukvård till illegala flyktingar och asylsökande, daltandet med romer, expanderingen av mänskliga rättigheter, Carin Göthblads kampcenter mot hedersvåld m.m. m.m. - allt är påbud från FN.

Att Fredrik Reinfeldt är efterbliven nog att tro att ingen svensk vet vad FN är och hur det fungerar är en sak, han kan inte bättre så. Men att Aftonbladets skribenter inte har bemödat sig att ta reda på fakta istället för att slänga upp falsarierna på förstasidan är mer än efterblivet. Det är hjärndött.

Tacksamt nog har vi vår tids frälsare hos oss, Internet, och det är bara ett musklick bort att ta fram och läsa all fakta. Svårare än så är det inte, men för somliga kan det förstås vara svårt att svälja...


AB 2 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar