lördag 24 november 2012

Apor, IQ-68, och lite till


HOTAD
Den lågpannade "apejäveln" och tillika 34-årige kulturberikaren Michael Ayoade, som brutalt slog ned den 16-åriga flickan i Plaistow, London, härom dagen är gripen och har avgivit som förklaring att "det var hon som började", samt att Ayoade hade känt sig "hotad och provocerad".

- Yeah, right...vi köper den va, eller? En snubbe som är dubbelt så gammal som tjejen och åtskilliga kilo muskler tyngre än henne skulle alltså ha känt sig hotad. Av en liten, tunn tjej med skolväska... Och dessutom såpass hotad att han kände sig nödsakad att springa ifatt henne och sopa till bakifrån. Åh, javisst, han "gillade inte hennes utseende" heller, så det var allom givet att hon skulle ha en dagsedel för att hon gick omkring och var ful.

Va? Ja, jodå, det är ju helt klart signifikant för importerade al-Shabaab-wannabees runt om i Europa att de känner sig kroniskt hotade av barn, kvinnor, åldringar, funktionshindrade, hundar, katter, fåglar, spöken, möblerade rum och allehanda ting. Det har vi sett åtskilliga exempel på genom åren, trots åsiktsmonopolets och förnekelseindustrins idoga mörkläggningskonster. Hellre offrar man sina egna än medger att man släppt lös Hin håle.

Det här är ytterligare en bekräftelse på att out-of-africa-teorin helt saknar bäring. Hade vi haft samma kassa anlag som den här svagbegåvade amöban och hans barbariska, mordiska gelikar hade mänskligheten aldrig överlevt. Det faller på sin egen orimlighet. Det fattar varenda logiskt tänkande människa.

STÅFRÄS
Fredrik Reinfeldt, han som tycker det är så spännande med mångkultur, må bli allt nöjdare då begångna brott av alla slag numera trängs i PK-medias spalter. De senaste två-tre dagarna kan vi räkna oss till livs t.ex. ett värdetransportrån, ett knivdåd i Gamla Stan, personrån på Östermalm, skottlossning i Malmö, rån och mordförsök på Finlandsfärja, dödsstörtning från balkong, åldringsrån i Eslöv, skottlossning mot en bostad i Laholm, knivdåd på Sergels torg, en skjuten i Helsingborg, attack mot en pedagog på ett flyktingboende, kackerlackor och löss sprider sig som en löpeld, våldtäkterna ökar, och med detta har jag inte ens kommit till vad Ullenhags zigenare tagit sig för i veckan.

- Se till att ha kul Fredrik! Och det är en jävla order.

VALUTAKONTROLL
Nu dröjer det inte länge förrän kärnvapenanklagelserna mot Iran helt sonika kommer att följas upp med en stor förödande smäll. Den iranska centralbankschefen Mahmoud Bahmani har kungjort att man avyttrat sina reserver i form av US-dollar och euro, och enbart kommer att handla med lokala valutor på såväl den lokala som globala marknaden. Det första attentatet mot Iran och dess president Mahmoud Ahmadinejad lär inte låta vänta på sig någon längre tid.

Andra världsledare som fallit offer för valutaarméns hit-men är bland annat Iraks president Saddam Hussein, som ratade USD till förmån för euron vid all oljehandel. Irak har dessutom efter Saddam Husseins "fall", en privatägd centralbank. Libyens president Muammar Gadaffi var i slutfasen med utfasningen av euro och dollar och den planerade introduktionen av en afrikansk ny valuta i form av guld-dinaren. Efter USA:s invasion av Afghanistan, och senare exekution av al-Qaida-ledaren Osama bin Laden, fungerar nu, som av en slump... USD som legalt betalningsmedel i landet. Rykten säger att även Afghanistans centralbank är privat numer.

IQ-68 I TV4 MORGON
Avpixlat bjöd i förmiddags på ett inslag med en lätt bedagad Steffo Törnquist vid vars sida en blond ocean av remarkabel enfald och inskränkthet brett ut sig. Det intellektuella vidundret (...) vid namn Jenny Östergren ställde frågor till SD:s Åkesson, Jomshof och Sällström av en beskaffenhet som jag faktiskt inte trodde existerade eller att folk avlönas för att ställa. I förstone var det bara riktigt obehagligt och skämmigt pinsamt å allas vägnar, men därefter uppdagades det hisnande ofattbara, en numerärt sett vuxen person i dagens Sverige kan inte skilja på "muslimer" och "islam". Enfaldsoceanen bredvid Törnquist visste faktiskt inte skillnaden, och ställer i sin monumentala enfald frågan om det inte är "rasistiskt" att hävda att islam är en totalitär politisk-religiös ideologi. Jag kände mig matt, gråtfärdig, svettig, orkeslös och anemisk ända tills obligatoriet kom: Breivik och Lasermannen. Då fick jag nog och stängde av.

En sak påminde mig inslaget om och det är varför jag inte tittat på TV4 de senaste tolv åren. I fortsättningen kommer jag att blunda fort som fan om jag ser skymten av en TV4-logga dyka upp i synfältet. Fascinerande dock att fyran lyckats sänka nivån ytterligare de senaste tolv åren, jag trodde faktiskt inte att det var möjligt.

Adderat embarrassingly presents inslaget i TV4-programmet IQ-68. Men kom inte och säg att jag inte varnat dig. Törnquists och Östergrens pinsamheter får det att åla sig längs ryggraden och det sitter i länge, länge.

Gud bevare oss för de svenska propaganda- och åsiktsmonopolisternas extremt begränsade intellekt och låga nivå. Amen.

Sverigedemokraternas%20nya%20profiler


Satan, jag kom just på att jag glömde bort att det var Världstoalettdagen i veckan. FN är i sanning busy busy...

AB 2 3 4 FT 2 3 SvD 2 3 4

4 kommentarer:

 1. Gamla Sverige!
  Nya Våldtäktssverige!
  Hur stolta måste ni inte väre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej A.R. och tack för din kommentar! Nej, jag är inte stolt över att Sverige blivit ett nyliberalt U-land. Men många andra svenskar är nog det, d.v.s. de som röstade på Alliansen.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. Självklart att bruden hade börjat mucka gräl med niggerbiffen, så denne kände sig så hotad att han sänkte flickebarnet bakifrån med full kraft. Bara att hoppas att flickan har några handlingskraftiga släktingar som inte tar skit från "apejävlar".
  Se till att krya på dig och slarva inte med whiskeyn i fortsättningen, säger Blodsven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min gode man, jag skall följa ditt hälsoråd till punkt och pricka i fortsättningen.

   Vad gäller flickstackarn så har jag en känsla av att hon med sitt utomordentligt mogna och välartikulerade uttalande fick många ynkliga hönsarslen till politiker att skämmas rejält. Dessutom utgår jag helt kallt ifrån att tjejen har fler handlingskraftiga på sin sida än bara eventuella släktingar. Om inte, så är det dags att vanligt folk över hela Europa blir handlingskraftiga och slutar bete sig som mjäkiga filttofflor.

   Forza amico!
   Adderat

   Radera