tisdag 13 november 2012

Anti-svenska Jasenko . . .

På Expressen debatt utgjuter sig Jasenko Selimovic (fp) i det förvirrade inlägget Låt oss göra SD:s politik irrelevant om den numera världsberömda svenska "rasismen" och Sverigedemokraternas uppgång. Selimovics debattinlägg sker i bästa Andreas Johansson Heinö-stil, genom att han poängterar vad han inte skriver i egenskap av, d.v.s.  Ullenhags statssekreterare med ansvar för integrations-, diskriminerings- och MR-frågor, utan här och nu skriver han i egenskap av "folkpartist". Hah! Som om det skulle vara någon skillnad!? Det gör varken till eller från, utan är lika illa vilket som. 

I dag finns väl knappt en svensk som inte vet att "folkpartist" mer än någonsin är liktydigt med massinvandring och integrationsfrågor, alltså den vidöppna dörrens politik och allt betalt åt alla som kommer. Det som en gång sågs som ett frireligiöst, dammigt folkskollärarparti ifört tofflor och kofta har i sanning svidat om totalt och ses numera i en totalitär hatkostym med fickorna fulla av hårdför antisvensk tvångspolitik och propaganda.

Det sjukliga propagerandet för mångkultur skall definitivt ifrågasättas, och framför allt när en sådan som Jasenko Selimovic står bakom det. Som flykting från det forna Jugoslavien - landet som sprängdes i bitar på grund av den förbannade mångkulturen - borde Selimovic knipa käft istället för att driva Sverige i den enda riktning detta kan gå - åt helvete, som i Jugoslavien. Antingen har Selimovic förträngt sanningen, ljugit om sin flyktingbakgrund eller så är han bara genuint och sjukligt ond. Ingen sund, frisk människa önskar ett nytt Jugoslavien.

Förutom att Jasenko Selimovic återigen springer sina mångkulturella, gravt svenskföraktande och onda ärenden i media tar han sig även självsvåldigt friheten att definiera de sverigedemokratiska väljarna. Enligt Selimovic är runt fem procent av väljarna regelrätta, obotliga rasister medan resterande "bara" är missnöjda med integrationspolitiken och därför proteströstar. De proteströstande behöver inte vara "rasister", men de kan, enligt Selimovic, mycket väl vara det, och därför måste Sverigedemokraterna stoppas. Deras politik skall göras "irrelevant" genom öppen debatt, bekämpning av fördomar, uppsatta mål för integration och genom "Sahlinaren" ökad kunskap.

Good luck, säger jag. Förutom den "öppna debatten" är det samma obildade och lågintelligenta mundiarré som vi svenskar hört rinna ur politikernas munnar i fyrtio år. Bildnings- och kunskapsmässigt är svenska folket skyhögt ovanför politiker på alla nivåer, vilket är gott jobbat med tanke på att invandringspolitik aldrig har diskuterats i Sverige. Ett högst hyperaktivt politik- och budgetområde som kostar oss hundratals skattemiljarder årligen har aldrig någonsin fått diskuteras i det land som agerar demokratiska översittare över andra. I det Sverige som åker från land till land och agiterar för demokrati och yttrandefrihet har aldrig invandring diskuterats. Inget svenskt parti har någonsin klargjort sin invandringspolitik för väljarna.

Att svenskarna i allt högre grad väljer Sverigedemokraterna har sin grund i att den ohederliga, i tysthet och lönndom beslutade invandringspolitiken för första gången blivit demokratiskt åtkomlig. Politiken förs inte längre bara internt, i slutna rum, utan vi kan delta, tycka och påverka. Internet ger oss dessutom möjlighet att föra debatten; åsikts- och propagandamonopolet är avlövat och de står där med sina maktlösa megafoner. Upplagesiffrorna sjunker, journalistiken lyser med sin frånvaro och trovärdigheten är lika med noll. Precis som det skall vara.

För en som röstat i tio riksdagsval och det inför nio av dem har rått total tystnad om framför allt invandringspolitiken, valbara partier har undertryckt all information om dess ambitioner, riktning och mål - för en sådan väljare är valet lätt. Valet står mellan de partier som öppet deklarerar sin hållning i för väljarna viktiga, avgörande frågor. Det är det sju av riksdagspartierna som inte gör, och de går bort. Snart skall jag rösta i mitt elfte riksdagsval.

Minns ni, mina vänner, när Åsa Linderborg hatspydde över Lars Vilks och den satans illasinnade och onda yttrandefriheten? Jo, så här sade hon:

-Som princip är yttrandefriheten enkel: den ska vara allas eller ingens. I praktiken är den betydligt krångligare då den kräver att man försvarar även den vars åsikter man alls inte delar. Såsom förintelseförnekare och all möjlig skit.

Japp, så är det. I en sann demokrati får man ta det onda med det goda, vilket hör till spelets regler. Somliga hatar det, formligen hatar att demokratin är dubbel, och de gör allt som står i deras makt att förbjuda, stoppa och reglera. Jag kallar dem demokratofober, men jag försvarar även att en sådan skit som Åsa Linderborg och hennes gelikar häver ur sig skit, för de har rätt att göra det. Jag har inga problem med det. Inga problem alls - tvärtom.

Det, Jasenko Selimovic, är vad det handlar om. Och "rasismen" du envisas med att smeta på alla som inte tycker som du, kan du ta och köra långt upp i häcken.

 
En av kriget hårt drabbad liten landsman
till Jasenko Selimovic. Som har båda sina
ben i behåll . . .
Mer om Jasenko Selimovic här Apropå dagen D
och här i DN: Rädsla för rasiststämpel hindrar integrationsdebatt2 kommentarer:

 1. Att dessa "superbegåvade samhällsobservatörer" sitter på någon jävla redaktion för inbördes beundran och inbillar sig att dom gör någon nytta, är väl föga förvånande. Största mysteriet däremot är väl att det fortfarande finns folk som köper och läser dessa vidriga kvasiblaskor...

  Plikten kallar nu på Blodsven...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt huvudet på spiken, min vän. Den enda nytta Selimovic torde göra är att väcka ännu fler svenskars antipatier. Kanske bör vi uppmuntra honom istället?

   Apropå kvasiblaskor...Snacka om att pk-arslena firar orgier i sd-skandaler i dag. Jag tror faktiskt att t.o.m. Breivik är utklassad...

   Ha en bra kväll, bäste bror.
   Adderat

   Radera