torsdag 22 november 2012

A shocking and brutal attack

Enligt Daily Mail attackerade en förföljande "kulturberikare" en 16-årig flicka på väg till skolan och slog henne medvetslös på ett synnerligen barbariskt och brutalt sätt härom dagen. Händelsen utspelade sig mitt under lunchtid, centralt i stadsdelen Plaistow i östra London. Händelsen fångades på film av en övervakningskamera.

Jag vill varna för att TV-inslaget nedan är mycket, mycket obehagligt.Den medvetslösa 16-åringen fördes i ambulans till sjukhus och först under färden vaknade hon upp ur medvetslösheten. Flickan har skador i huvudet och ansiktet samt värk i munnen och svårt att tala, då tänderna lossade av smällen och flera av dem slogs sönder när hon föll med ansiktet rätt i gatan. Värst av allt, säger den 16-åriga flickan, är att hon nu är rädd för att gå ute ensam.

-I hope he does get caught so he doesn’t do it again to another person. I hope I am his last victim.

Vad skall vi gissa att al-Shabaab-wannabeen åker på? Två veckors samhällstjänst på dagis och några samtal med en rödhårig batiktant i bästa klimakterieåldern på socialkontoret?

 - Nej visstfan! Det var ju inte i Sverige det hände. Sorry, gud vad dumt ...hade det hänt här hade det ju inte stått i tidningen. Well, då blir det antagligen ett riktigt straff utdömt och inte uppmuntran till att begå fler våldsbrott. Som här i Sverige, alltså. FT Ex AB 2

3 kommentarer:

 1. Såg eländet tidigare, och är inte detta sinnessjuka dåd ett hatbrott så kan vi radera den onödiga lagen omedelbart. Såg även att apjäveln är identifierad och torskat. Har jag förstått rätt så är engelsk juridik lika korkat som det svenska.

  Vet inte varför jag inte kan länka hit direkt ifrån youtube, men du får lyssna ändå på dessa kloka ord:

  Merle Haggard "Are the good times really over for good"

  Blir till att öppna en "Connemara 8 years" som jag av någon anledning fick för mig....Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatbrott?! Sådana kan bara begås av sådana som du och jag, d.v.s. vanligt folk, som av gammal vana beställer en "negerboll" till kaffet när vi är på café, eller med förtjusning äter Fazers Kina-ris för att det är gott. Om vi dessutom inte har vett att skratta åt Sean Banan - ja då är vi helt körda.

   Ah, käre bror - en ytterst god idé. Hästsport är verkligen en riktig syssla för kultiverade människor.

   Tally-ho!
   Adderat

   Radera
 2. Glömde att länka till den gode Gary Rumain´s nya sida. Den gamla är väck, Blodsven.

  http://pislamonauseacentral.blogspot.se/

  SvaraRadera