tisdag 30 oktober 2012

Svensk lekstuga


EXTRA  VIKTIGT PRESSMEDDELANDE  EXTRA  VIKTIGT PRESSMEDDELANDE

Näringsdepartementet 31 oktober 2012, Cyklingsutredningen SOU 2012:70

Ökad och säkrare cykling en översyn av regler ur ett cyklingsperspektiv
I sitt betänkande har Cyklingsutredningen (N 2010:08) analyserat regler inom fyra områden i syfte att öka cyklingen och göra den säkrare. Delområdena som setts över är: planering, cykelparkering, cykling och kollektivtrafiken samt trafiklagstiftningen. Översynen har resulterat i ett antal förslag.

Well, mina vänner, återigen en bekräftelse på att politiken inte förs i Sverige längre, utan annorstädes - så långt bort som möjligt ifrån svenskarna och knapptryckarkompaniet i riksdagen. Det som återstår är pseudofrågor, trams och en och annan idiotmotion om t.ex. legalisering av incest, statyer i riksdagshuset och myggplåga i Deje . . .

Och för dylikt trams höstar understimulerade knapptryckare in 57 000 pix i månaden bara i grundarvode.Click here for more graphics and gifs!
 
 

2 kommentarer:

  1. Hej Björn, och tack för din kommentar! Jag betecknar dylikt som rent och skärt trams när jag ställer det i relation till de eskalerande problem vi har gällande t.ex. finans-, arbetsmarknads-, social-, integrations-, och hälso- och sjukvårdspolitiken, globaliseringen. Det kan i bästa fall sägas vara kommunalpolitik på riksnivå men det är ju det som återstår när man outsourcat politiken på riksnivå till EU.

    Mvh
    Adderat

    SvaraRadera