lördag 20 oktober 2012

Propagandafri hemundervisning en rättighet!

Är du svensk - alltså etnisk svensk - och har barn i skolåldern? Då kanske det är dags att du, i likhet med Chabad-Lubovitch-sekten, börjar undervisa dina barn i hemmet - åtminstone om du inte vill att dina barn skall utsättas för politisk-religiös propaganda och anklagas för att vara hatiska rasister, antisemiter och islamofober. Vill du inte att ditt/dina barn skall hjärntvättas, sänkas mentalt och gå livet igenom med en känsla av att vara en ond och dålig människa är det bäst att ta dem ur vad som snart kan betraktas som statens senaste propagandaorgan: den svenska - kommunala - skolan. Den sektliknande inrättning som i högre grad ägnar sig åt mångkulturalisering och anti-vit propaganda än åt kunskapsförmedling och -utveckling.

Jodå, du anar rätt. Det kom ett pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet i morse som ger vid handen att det är de fundamentalistiska antisemit-jägarna som är i farten och skall infiltrera Malmös skolor genom indoktrinering av lärare. Svenska Kommittén Mot Antisemitism (SKMA) har nämligen tiggt åt sig en halv miljon spänn av regeringskansliet för att hålla kurser där de kan sprida FFLH:s och profeten Eskil Francks fundamentalistiska och anti-vita hatpropaganda.

En närmare granskning av SKMA anger att Israels utrikesdepartement betraktar föreningen som en "vänskapsorganisation", vilket torde stämma bra då dess kanslichef, tillika Expo-anhängaren, Lena Jersenius ränner dagligen och stundligen mellan Israel och Sverige och är tätt knuten till den israeliska myndigheten Yad Vashem, den israeliska motsvarigheten till den svenska myndigheten och propagandaministeriet FFLH.


Bildkälla: Expo.se 

SKMA:s ordförande behöver inte någon närmare presentation då han torde vara känd för den breda allmänheten genom sin mångåriga journalistiska gärning i dagspressen och Ekots inrikespolitiske chef - Willy Silberstein. Hans syster är den rikskända journalisten Margit Silberstein, politisk kommentator i Aktuellt och chefredaktör för Judisk Krönika.

I övrigt råder uppenbarligen strikt anonymitet, men med tanke på att föreningen synes vara vid god kassa kan man utgå ifrån att det finns en stark uppbackning såväl finansiellt som på andra sätt av namnkunniga i SKMA:s styrelse och medlemsregister. En anonymitet som för övrigt bör undanröjas omedelbart enär man nu erhåller en halv miljon spänn av skattebetalarnas pengar.

Och du, förälder, om du mot förmodan tror att det här bara gäller skolbarn i Malmö så tar du dels fel och dels kan jag hävda att du inte läst tidigare varnande inlägg på denna blogg. Vill du veta mer om vad du och ditt/dina barn utsätts och kommer att utsättas för i den svenska skolan så kan du följa länkarna här nedan. Observera att det i blogginläggen är länkat till beslut, dokument och rapporter i original.

Ullenhag följer sin Bibel
Indoktrinering
Extrem profet
Ullenhags och Europas paradox
Muslimer, judar och svenskar

- Vad sa du, Ullenhag?
Gräshoppor, inviter och hyckleri
ECRI=Europarådets egen STASI-kommission

Artiklar:
Willy Silberstein på FFLH:s hemsida om Den Mångtydiga intoleransen
Lena Jersenius intervjuas i Givat Haviva
Swedish Court Corrects National Law, Supports Religious Freedom, Human Rights
Om sekten Chabad i Menorah
Rabbi Schneur Kesselman om muslimskt judehat i Dagens Juridik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar