torsdag 4 oktober 2012

Gräshoppor, inviter och hyckleri

Egyptens gräshoppor

Zigenare får inte hyra bil, nej tacka fan för det. Biluthyrarna har förmodligen haft sin beskärda del av stulna bilar, för att inte tala om alla sönderkörda, nedsvinade, slaktade och förstörda kärror som på ett eller annat sätt återbördats till ledsna uthyrare. Försäkringar täcker en del issues med bilar men jag kan inte tänka mig att de täcker diverse framfarter av och med zigenare. Som uthyrare får tvingas du nog vackert använda ditt omdöme, annars lär du gå i konkurs.

Jag surnade till ordentligt på Erik Ullenhag när han höll på som värst med sin politiska kanonisering av zigenarkollektivet i Sverige och i blogginlägget Kollektiv skuldbeläggning beskriver jag zigenarnas framfart i Sverige på 1960 och 1970-talet. Till skillnad mot Katitzi-romantiken är det ingen smaklig kulturbeskrivning, men sanningen om zigenarna är allt annat än vacker, and that´s a fact. Närmast kan man likna deras förbannade framfart med Egyptens gräshoppor, och inte är det bättre nu, tvärt om.

Jag efterlyser nu, som då, en nyanserad bild av zigenarnas femhundraåriga vistelse i Sverige. Den totala tystnad som råder angående hur ovan nämnda folkslag behandlat "majoritetsbefolkningen", d.v.s. svenskarna, är kriminell. Att det inte ens sotto voce eller i en bisats någonstans talas om att det är zigenarna själva som har bidragit till de negativa attityder de möts av är en djävla praktskandal.

Förr rapporterades det i media när zigenare dragit fram på sina härjningståg, men som jag skrev i blogginlägget Wow! Grisarna flyger så körde FN för tolv år sedan fingret i ögat på världens media och påtalade att man skulle undvika att rapportera negativt om zigenare. Och det gör de nyttiga idioterna, åtminstone i Sverige. Undviker det alltså.

With regard to the media, the operative part of ECRI General Policy Recommendation No. 3 contained a section in which it called upon the media to avoid “reporting incidents involving individuals who happen to be members of the Roma/Gypsy community in a way which blames the Roma/Gypsy community as a whole”. The ECRI General Policy Recommendation also included a paragraph on the risk of double discrimination against Roma women.

När det gäller zigenarna är det inte oss det hänger på - utan dem. Zigenarna har själva valt att leva i "utanförskap", och kommer aldrig någonsin att låta sig integreras eller assimileras i något samhälle.
Det är märkligt att vissa skall ha så oerhört svårt för att fatta det.

Springer Expressens Dahlberg Reinfeldts ärenden?

- Oyoyoy. Expressens politiska chefredaktör Anna Dahlberg, som jag bl.a. skrev om i inlägget Ansvarslöst, juvenilt och passé, hördes hacka och stamma sig igenom en intervju i Studio Ett den 2 oktober. Inslaget handlade bland annat om att Fredrik Reinfeldts flyktinganalfabeter aldrig kommer att klara av att komma ut i jobb, då de varken klarar av att lära sig svenska eller att läsa och skriva. Vad klockan är, och varför man bör veta det är också rätt kärvt att greppa för kulturberikarna.

Expressens Anna Dahlberg hördes förvirrat och lätt stammande kommentera att hon inte kunde se någon politisk beredskap, någon plan, eller att regeringen tagit något helhetsgrepp över "dilemmat". Hon uttryckte även stor oro över hur vi skall klara av att hantera den här "situationen", som enligt den yrvakna Dahlberg, helt plötsligt uppstått. Att vi står mitt i skiten med näsan precis ovanför nivån har inte uppenbarats för henne ännu, och det är troligare att Jesus hinner uppenbara sig innan Dahlberg & mediaco vaknar till sans.

Lyssna: Fredrik Reinfeldt

Min korta kommentar till Anna Dahlbergs förvirring är helt enkelt denna: Det finns varken politisk beredskap eller någon plan, inte heller har regeringen tagit något helhetsgrepp över "dilemmat" och de har inte för avsikt att någonsin göra det. Så, välkommen, Anna Dahlberg & mediaco, till de etniska svenskarnas nya samhälle: Survival of the fittest, vilket går ut på att svenskarna skall utgöra de hungriga lejonen som slåss om småstycken, medan Reinfeldts invandrade bidragsöverklass vräker sig på vår bekostnad. Anna Dahlberg har inte greppat det systemskifte som snart är fullbordat: Sveriges död.

Expressens Anna Dahlberg poängterar även att det inte är invandringen som är problemet, utan flyktingarna. Strålande, Dahlberg - duktig tjej! Äntligen har du fattat att flyktingar och invandrare inte är samma sak! Media har konstant undvikit ordet invandrare till förmån för flyktingar; alla har varit flyktingar eftersom det skall göra oss välvilligt inställda till massinvasionen, som lik förbannat till absolut största delen består av invandrare. Anna Dahlberg är dessutom så monumentalt enfaldig att hon tror att alla som invandrar till Sverige är tyska gästprofessorer. Hon har inte den blekaste aning om att vi har det största antalet trädgårdsarbetare, getskötare och ickearbetare i hela världen.

I inlägget 961% - och alla behövs, Fredrik? kan du läsa om det makalösa kompetenstillskott Sverige berikats med bara första halvåret i år. Och här, i inlägget 50 miljoner jobb och en skuldkris, kan du ta del av rätt saftig information om vilka som "migrerar" och varför, till vilka länder de drar, och vad FN och ILO säger om länder som är svårt tyngda av massinvandring. Tugga på det en stund, Dahlberg.

Well, det har tagit sju månader - sånär som på några dagar - innan något medium nappade - eller ombads nappa - på Fredrik Reinfeldts första offentliga "invit" till att lyfta flykting- och invandringsfrågorna. Den första inviten tog sig uttryck i en längre intervju med Expressens Karl-Johan Karlsson den 22/2, och försatte PK-media i ett, får jag förmoda, kataleptiskt tillstånd (se: Mer av samma sak) eftersom reaktionerna uteblev. Nästa framryckning, utan att media hängde på, gjordes i statsministerns frågestund i kammaren den 29/3, då han för första gången adresserade ensamkommande flyktingbarn som "barn i övre tonåren", och dessutom talade om "problem och utmaningar som finns - kan finnas - kopplat till en del av de tonåringar som kommer.".

Fredrik Reinfeldt gav dock inte upp, utan strävade vidare med att försöka frammana mediala reaktioner i en TT-intervju den 14/5 då han tillfrågades om massarbetslösheten i Sverige, och kläckte ur sig det  ökända uttalandet "etniskt födda svenskar mitt i livet". Ett uttalande som lockade fram en och annan syrligt snäsig kommentar och ifrågasättande, men mer än så blev det inte.

Men skam den som ger sig; en närmast desperat Reinfeldt slog den 9/6 på den allra största trumman i Ekots lördagsintervju då han tacksamt nog fick frågor såväl kring svensk massarbetslöshet som kring uttalandet om oss barbariska etniska svenskar mitt i livet. Reinfeldt missade inte detta gyllene tillfälle att skjuta skulden på sina politiska motståndare och framställde sig som den absolut ende som ville göra något åt "det största samhällsproblem Sverige har". Enligt Reinfeldt blundar alla andra, skyler över, flyr, förnekar, stryker streck över allt han säger, vägrar helt enkelt i sten att diskutera att analfabeter inte får jobb i Sverige. Stackars ensam man gör så gott han kan . . .

Lyssna: Fredrik Reinfeldt
17:36 i inslaget börjar diskussionen om "problemet".

Inte heller efter detta svettiga bankande på stora bastrumman lyfte den motsträviga mediavärlden upp problemen med massinvandringen och anstormningen av flyktingar. Det skulle ta exakt på dagen tre månader till innan Anna Dahlberg skrev ledaren Vi måste välja väg i flyktingpolitiken. Naturligvis en ledare med legitim ingång via den hotfulla sverigedemokratiska dörren. SD utgjorde ett tacksamt alibi för att ta upp "dilemmat".

Etniskt svenskt journalisthyckleri

Lars Vilks har, som vi känner till, varit i New York och talat på islamkritiska SION:s konferens. Janne Josefsson och Uppdrag Granskning hade hängbiljett och hoppades fånga minsta muslimkritisk tendens hos konstnären Vilks. Det gick inte så bra, Josefsson hängde läpp och klagade bittert över att han inte begrep sig på karln. Nej, käre Janne, du hade inte behövt förklara det, vi förstår så väl att du inte förstår dig på resonemang som inte är svarta eller vita, höger eller vänster, rätt eller fel, ja eller nej.

För att förstå sig på Lars Vilks bör man ha något vidare vyer än desinformationskollegiet i mediavärlden, vilket inte direkt gjort sig känt för några högre stående resonemang eller djupare intellektuella tolkningar. Det är bara att beklaga.

Well, åter till ordningen. Det som verkligen fick mig att reagera när jag såg Aftonbladets inslag var följande resonemang mellan Vilks och Josefsson som gällde att en talare kallat muslimer för "råttor".

JJ:   Du befinner dig som konstnär i en sån församling, och du reagerar inte.

LV: Alltså, jag kan ju inte göra någonting åt det va.

JJ:   Resa sig upp och gå, till exempel, och säga att det här vill jag inte vara med om, att man pratar om människor på det här sättet.

Janne Josefsson har här, helt utan att skämmas, just kastat stenblock på hela glasindustrin. Inte en jävla ruta är hel. Så här sade hycklaren Josefsson i Helsingborgs Dagblad 2008-02-10.

-Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare, säger han.

- Jag jobbade på Sveriges Radio från mitten av 70-talet och det var fantastiskt. Men jag var med om att man svartlistade folk. De som ville föra ett resonemang om flyktingmottagning var rasister.

Se även följande inlag på YouTube
YouTube, Josefsson summerar invandringen, del 1
YouTube, Josefsson summerar invandringen, del 2

Sedan ställer vi gemensamt Janne Josefsson mot väggen och kräver svar.

- Du Janne, varför gick du med på att mörka, ljuga och försköna? Varför reagerade du inte, och varför reste du dig inte bara upp och sade att "det här vill jag inte vara med om". Varför gick du inte bara?

...och profeten Eskil Francks propaganda- och åsiktsministerium FFLH

...skall enligt Leif Pagrotsky (s) ha mer pengar, till mer propaganda, till fler tvångsutbildningar av föräldrar, till fler kartläggningar av skolelever. Leif Pagrotsky anser att FFLH skall tillåtas styra sina resurser tillbaka till "kärnuppdraget", men jag kan inte se att FFLH med dess fundamentalistiske profet har frångått det, enär han likt Simon Wiesenthal ser nazister och antisemiter i varenda buske.

Ett som är säkert är att Leif Pagrotsky har fullständigt noll koll vad gäller FFLH:s av regeringen sanktionerade STASI-uppdrag.

Här kan du läsa Profeten Francks hatbibel och här kan du läsa regeringens uppdrag till Franck.

Läs även nedanstående inlägg som beskriver FFLH:s helvetiska infiltration av samhället.

Ullenhag följer sin Bibel
-Vad sa du, Ullenhag?
Indoktrinering
Ullenhags och Europas paradox
Muslimer, judar och svenskar
Extrem profet

SvD 2 3 FT 2 AB 2 3 SR 2 3 4

6 kommentarer:

 1. Du skriver fantastiskt bra inlägg på den här bloggen, ville bara säga det.

  /dubium på disqus

  SvaraRadera
 2. Hej, och tack för din vänliga kommentar! Vad roligt att höra att du gillar bloggen, sådant blir man glad av att höra!

  Aha, dubium var det, då skall jag gå in och tjena på dig på disqus. Jag "härjar" ju där jag med.

  Välkomen åter!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Att en högavlönad satmara som den ormögde M Leissner spelar rävspelet och låtsas som att ziggisarna är någon slags utsatt grupp, går ju åtminstone begripa att hon gör för sitt eget välbefinnande. Men att övriga idioter som vet lika bra som alla andra att ziggarna är ett rasistiskt skitfolk, och släpper in ohyran i mängder är däremot helt jävla obegripligt.
  Tur det är fredag förresten. min vän.....Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blodsven, min vän, ingen kan hålla med dig mer än jag. Zigenarna är som så många andra invaderande folkslag otroligt rasistiska och lider av ett obotligt förakt för oss Gadjer. Det enda icke-romska de inte avskyr är våra pengar.

   Apropå att det är fredag i dag - på med högtalarna: Friday

   Bäste bror, vi vet vår plikt. Ha en toppenfredag!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, du skriver ju bara bäst. Den här var värd att vänta på! A-K

  SvaraRadera
 5. A-K, min vän, hjärtligt tack för din insiktsfulla kommentar ;-) Det är alltid trevligt att klarsynta läsare som du brer lite (helst mycket) grädde på moset.

  Klicka på länken i svaret till min vän Blodsven, jag tror du kommer att gilla den.

  Ha en toppenfredag!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera