söndag 7 oktober 2012

Anne Ramberg skadlig


Advokatsamfundets generalsekreterare, Anne Ramberg, anser att sverigedemokratiska nämndemän skall sparkas, då hon anser att de "skadar förtroendet för domstolarna". Ramberg "tycker inte om" att demokratiskt valda politiker kan sitta som nämndemän.

Att Anne Ramberg i sin position går ut publikt och luftar sina högst personliga tyckanden angående det svenska rättssystemet är synnerligen omdömeslöst. Är det någon som skadar förtroendet för domstolarna så är det Anne Ramberg. Vem vågar nu lita på att rättsordningen följs, att rättsreglerna tillämpas som de skall? Kan vi över huvud taget tala om rättssäkerhet när Advokatsamfundets generalsekreterare riktar en bredsida mot demokratin och rättstryggheten? Nej, Anne Ramberg gör klart att rättsreglerna, normerna, medger godtycke.

Sveriges Domstolars hemsida står följande:

Domstolen är till för dig
Rättsväsendets uppgift är den enskildes rättstrygghet och rättssäkerhet

Det, Anne Ramberg, har du just precis skjutit i sank. Vi kan aldrig veta att, när och om objektivitet och opartiskhet verkligen råder. Du har legitimerat att det är helt i sin ordning att kränka, exkludera, ringakta och visa avsky mot personer med en viss politisk uppfattning eller tillhörighet.

Jag förutsätter att Advokatsamfundets disciplinnämnd själv öppnar ett ärende mot Anne Ramberg, alternativt att justitiekanslern (JK) gör det. Allt annat är otänkbart.

EXP FT SVT UN SvD

1 kommentar:

 1. Maffialedaren judiska bluffjuristen Anne Ramberg skyddar kungen och elit-pedofilerna
  Independent Journalists'-team of Corruptio TV online 2011 June 3
  Tags: Anne Ramberg, Kung Carl Gustaf
  Posted by corruptio1
  .Anne Ramberg – Ännu en brottsling som anlitats utav kungahuset

  Vi har sett att SÄPO:s chefer, Anders Danielsson/Anders Thornberg gått kungahusets och elit-pedofilernas (kungens vänner) ärenden genom att göra olagliga husrannsakningar i kaffeflickornas bostäder. Vi har sett att den brottsdömde (dömd för bl.a. häleri) fd. polischefen Tommy Lindström gått kungahusets ärende och hotat författare till boken “Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken”. Vi har sett hur Anders Lettström anlitat Milan Sevo och Daniel Webb för att försöka mörka kungens horerier och elit-pedofilernas sexköp. Vi har även sett att den fd. åklagaren Sven-Erik Alhem ställt sig i ledet för att skydda kungen och svärta ned Daniel Webb. Men, att Advokatsamfundets så kallade generalsekreterare (påhittat namn för att folk skall tro att hon är viktig) Anne Ramberg kliver in i denna bassäng av diarré, är ett klart bevis på att hela det svenska rättsväsendet är korrupt. Landsförrädarna kunde inte ha begått ett större misstag. Kära läsare, Ni har det nu svart på vitt framför Er, att Sveriges rättsväsende styrs utav kriminella pedofiler och pedofilbeskyddare. Dessa avskum bryr sig inte om att barn far illa och har aldrig gjort det. Unga narkotikaberoende tjejer har utnyttjats/våldtagits utav svenska politiker, polischefer, och deras vänner… elit-pedofilerna. Det har inte blivit bättre sedan Geijer-skandalen 1974… snarare motsatsen. Alla dom utsatta tjejerna har nonchalerats utav Polismyndigheten, Advokatsamfundet, Åklagarmyndigheten, Justitiedepartementet, Statsministern och alla andra korrupta myndigheter som spelar dumma och vänder sina fula trynen bort.
  .
  Advokatsamfundet är till för att hota advokater som försöker att göra ett bra jobb

  Anne Ramberg är utsedd utav regimen (Frimurare Diktaturen i EU) att hota advokater som gör ett bra jobb. Rambergs uppgift är att skrämma advokater så dom inte avslöjar och eller kritiserar åklagarnas/polisernas korrupta arbete allt för mycket. Anne Ramberg är inget annat än en grovt kriminell person som är ledare för en brottsorganisation vilken kallar sig för Advokatsamfundet. Parallellt med Rambergs brottslighet ser regimen till att advokaterna får bra betalt, för diktaturen “Regeringen” vet att pengar korrumperar.
  Placerad utav regimen för att hota advokaterna så att rättsväsendet skall se bra ut. Numera arbetar även denna brottsling med att skydda kungen och kungens pedofilvänner.

  Jan Helin förnedrar och avslöjar brottslingen Anne Ramberg.
  Bravo HELIN, första gången har du jagat en riktig fet mus!

  Ramberg á lá Knutby.

  SvaraRadera