onsdag 19 september 2012

- Okay mina damer, let´s talk!


Berörda: Johanne Hildebrandt & Anna Dahlberg ang. inlägget Ansvarslöst, juvenilt och passé.

Nättidningen Fria Tider refererar i dag en artikel ur Smålandsposten som handlar om att sex unga gymnasietjejer blir både verbalt och fysiskt trakasserade och kränkta av ett gäng invandrarkillar under skoltid. Artikeln låter också meddela att den utomordentligt enfaldige rektorn, Britt Ask Rydgård, gör en "Bjästa" och drar fortare än en avlöning från vuxenansvaret. Sexuella trakasserier och kränkningar är enligt detta mentala hålrum till rektor bara små "kulturkrockar".

– Vi vill samexistera men ibland är det så att det inte är ens fel att två träter.

Nej, det är så sant, men att avfärda sexualiserat verbalt och fysiskt våld som en "träta" är att avfärda det hela som vore det förskolebarn som bråkade om en leksak. Vuxenvärldens slitna universalmening används för att sjappa ansvaret, fega ur, bete sig som ett ryggradslöst kräk helt enkelt.

Skolinspektionen har fått en anmälan, men SI är ju en myndighet och som alla myndigheter gör så håller man ihop gentemot dem man skall tjäna och som avlönar dem. Den statliga förvaltningsmyndigheten (SI) hade givetvis ingenting att anmärka på.

- Hildebrandt och Dahlberg, era jävla svennehoror, fittor och förbannade slampor - om detta talar ni inte. Men när det gällde Forserum gick det fort och lätt att piska upp hatstämningar och spy hat och anklagelser i spalterna.

- Jaså, gillar ni inte tilltalet? Känner er kränkta?  Har ni mens eftersom ni är så jävla överkänsliga? Lite får ni väl tåla, era vänsterkärringar. Vafan, svenska tjejer växer ju upp med tillmälen av det där slaget redan från förskolan. Kom igen nu, era sura svennefittor, var inte så förbannat griniga!

Tiotusentals unga tjejer i Sverige tvingas dagligen utstå kränkningar och trakasserier från invandrare  som skriker svennehora, fitta och slampa efter dem. Ungefär som jag uttryckte mig gentemot er i meningen här ovan. Unga tjejer tvingas dagligen utstå de mest vidriga fysiska och verbala övergrepp utan att någon bryr sig. Vuxenvärlden fegar ur, sjappar från ansvaret, gömmer sig, är inte anträffbar.

- Om detta må ni tala också, mina damer Hildebrandt och Dahlberg.

För övrigt beklagar jag tilltalet här ovan, men jag har en bestämd känsla av att ni behöver skakas om rejält, ha en hård spark i baken (nej, inte i huvudet, det är dödligt våld) så att polletterna trillar ner någon gång.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, förföljelse och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen och ärlig debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

P.s. Här kan du läsa ett synnerligen skitnödigt resonemang av s-politikern Björn Andersson i Nacka

Vad är en Svennehora?

FT AB smp


2 kommentarer: 1. Nedstående länkar skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media.De skriver ärligt om massvåldet,invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen.De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet,de ljuger inte som de stora tidningarna gör.De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur.Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut,skillnaden är skrämmande.Fakta och viktig information finns nedan då regimtrogen media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information.Den som inte följer nedstående länkar,som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige.Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online.Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen,din mormor nedslagen&rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.Välkommen till mångkulturens Sverige!KOPIERA OCH SPRID VIDARE!

  www.natverkmotpk.blogspot.com
  www.avpixlat.info
  www.friatider.se
  www.nationell.nu
  www.nationellidag.se
  www.swedenconfidential.info
  www.realisten.se
  www.radioislam.org
  www.skrivkonst.net
  www.jewwatch.com

  SvaraRadera
 2. Bäste Anonym! Tack för länkarna!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera