torsdag 20 september 2012

Marionetten Moon


FN:s generalsekreterare, den patetiska nickedockan och marionetten Ban Ki-Moon, har slutligen stuckit ut huvudet ur sitt sköldpaddsskal (troligtvis tvingad) och gått ut och fördömt Muhammedfilmen Innocence of Muslims. Filmen är, enligt Moon (-s fusklapp) producerad av sanslöst oförnuftiga människor som enbart är ute efter att provocera och förnedra andra människors tro och värderingar. Vidare hävdar han att filmen är "skandalös och skamlig" och inte skall åtnjuta något yttrandefrihetsskydd utan skall omedelbart stoppas. Nickedockan Moon är för övrigt förfärad,  bestört, över att provokationer av det här slaget fortsätter trots det som hände efter de av FN fördömda Muhammedkarikatyrerna.

Well, jag är definitivt ingen fan av FN, snarare anser jag att rötan skall läggas ned omedelbart då hela apparaten spårade ur för länge sedan, slukar oerhörda summor och har som huvuduppgifter att dränka Europa i afrikansk analfabetism och förespråka islam. Det är såväl uppseendeväckande som hycklande och obehagligt att FN undertrycker de hätska och hatiska islamska värderingar som klart och tydligt strider mot FN:s egna, och vågar jag påstå, än så länge en majoritet av världens befolknings värderingar. Att FN däremot inte undertrycker OIC:s ständiga krav i FN på att världen skall anpassa sig efter islam och att de via HRC kräver ett "neutraliserande av västerländska extremisters hatkampanjer gentemot muslimer och islam" är helt förkastligt och skall kritiseras hårt. OIC ropar ständigt ut hätsk kritik mot och krav på att "islamofobi, diskriminering och intolerans" mot muslimer skall upphöra - samtidigt som man kräver "ömsesidig respekt och tolerans". Vilket är fullkomligt oförenligt med sharia-lagarna - vilka OIC f.ö. kräver skall införas i västländerna.

FN och nickedockan Moon springer benen av sig, fördömer till höger och vänster, hotar och kräver, så fort Muslimska Brödraskapet och OIC stampar med fötterna. De har en stark tradition av att obstruera i FN och hota med vapenskrammel så fort det inte går deras väg. Och den "ömsesidiga respekt och tolerans" som herrar islamister ständigt gapar och skriker efter i FN är ju som du ser fullständigt enkelriktad. Ömsesidighet, respekt och tolerans är inte OIC:s cup of tea.

Generalsekreterare Ban Ki-Moon, av Inga-Britt Ahlenius omskriven som Mr Chance, är en korkad nickedocka, en nyttig idiot, som inte ens kan skilja mellan höger och vänster. Men en sak är han bra på, och det är att låta sig styras runt på världssamfundets scen av krafter som vet vad de vill.Ban Ki-Moon, världssamfundets egen marionett. 


En eloge både till YouTube som värnar om det viktigaste vi har, yttrandefriheten, och vägrar plocka bort Muhammedfilmen, och till satirtidningen Charlie Hebdo som åter är igång och underhåller oss med härliga karikatyrer.


DA FT SvD 2

6 kommentarer:

 1. Håller fullständigt med om att FN spelat ut sin roll, och bara är en organisation med högavlönade oduglingar som gottar sig i en insynsskyddad tillvaro.
  Inte kan väl dessa fåntrattar missat muslimernas kränkningar av oliktänkande?
  När muslimerna bär plakat med texter som:
  "Freedom go to hell" "Islam will dominate the world" "Behead those who insult our prophet" etc etc.
  Dessutom i våra västländer som tagit välvilligt tagit emot dom och gett dom skydd. Vad dessa flytt från är ju oxå en gåta, då man aldrig i helvetet tänker anpassa sig efter våra värderingar.
  När får vi höra FN,vänstern, miljömupparna, kristna organisationer osv...fördöma dessa oerhörda kränkningar mot sina resp värdländer?
  Har dessa rövslickande PK-arslen aldrig hört talas om "No Go Areas" "Gated Community"?
  Tänkte väl det, nyttiga idioter ser bara det man är tillsagd att se.....Blodsven

  SvaraRadera
 2. Hallå Blodsven! FN:s mångkulturella pådrivare heter Peter D. Sutherland, och är bl.a. permanent medlem i Bilderberggruppen OCH utsågs av Kofi Annan till FN:s särskilda representant i migrationsfrågor. Han grundade samt bossar för Global Forum on Migration and Development (FN). Informationen om honom är "redigerad" (läs censurerad)på webben, senast i går(!). Läs det här inlägget och titta, eller framför allt lyssna, på filmerna. Följ instruktionerna jag lagt i anslutning till videoinslagen.

  Inslag här

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Instämmer helt. Tänk vad tyst denne Moon var, när det i Paris visades en teaterpjäs där spelarna kastade äkta skit (ursäkta...) mot ett porträtt av Jesus. Tänk om man gjorde samma slags pjäs, men med ett porträtt av Muhammed? Skall inte spelreglerna vara lika för alla, för alla religioner? ...Varför är de inte det? Varför skall dessa internationella organisationer och politiska ledare bara och alltid försvara islam, även den mest radikala, och alltid smutskasta kristendom? Lever vi i en islamisk världsdiktatur...utan att riktigt veta om det? Eller?

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, jag undrar jag också, men någonstans finns en agenda som följs. Det är många politiska och privata tungviktare som står bakom "islamiseringen" av världen. Avslöjanden kommer att komma då många är i farten och kartlägger det hela. Många av oss tycker även att Jesus var en riktigt bra kille, och vill gärna försvara honom. Dessutom har ju Jesus humor, i jämförelse med den sure Muhammed, och det gillar vi. Vi har ju fått svart på vitt att kristna måste ha mycket roligare än muslimer :-)

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 5. search & destroy the muslim scum

  SvaraRadera
 6. Hi Anonymous, and thanks for your comment! Well, I don´t need to search the Muslims - just look out the window ;-)

  Sincerely
  Adderat

  SvaraRadera